Review: 125 Groene Smoothie Recepten (Diana Verbeek)

Groene smoothies: in plaats van dat je er groen van gaat zien, blijken ze behoorlijk gezond voor je te zijn. Het kan dan ook niet anders dat er na onze review van Groene smoothies van Marjolein Verkaik, weer een nieuw e-book over groene smoothies op de markt zou verschijnen. Dit is het geval voor het boek 125 Groene Smoothies. Het e-book is al een tijdje verkrijgbaar en we vroegen ons af wie of wat er achter zat. Er zijn genoeg reviews te vinden die niet diepgaand zijn, dus tijd voor ons om eens echt op onderzoek te gaan. Lees snel verder om te zien of dit e-book door ons goedgekeurd wordt.

De verkoper(s)
Volgens de sales page is de producent van dit e-book een vrouw, genaamd Diana Verbeek. Als we echter verder spitten blijkt deze persoon fictief te zijn en dus niet te bestaan. We komen wel een andere naam tegen, namelijk Michel Beugelsdijk.

Michiel als clown

Michiel als clown

Een jongeman die zijn geld verdient met marketing en een beetje de clown uithangen. Letterlijk dan, want hij is de eigenaar van een entertainment bureau waarmee hij als goochelaar en clown (clown Noni) tevoorschijn komt. We zien bij verder spitten nog een andere naam waarop de domeinen allemaal geregistreerd staan en dat is Dennis van Maurik. Wat zijn rol in dit geheel is, is ons een beetje onduidelijk. Wat we wel zien, is dat contactgegevens erg schaars zijn (niet aanwezig) en algemene voorwaarden en KVK nummer zijn al helemaal niet te vinden. Dit is jammer, aangezien Michel blijkbaar wel weet wat ondernemen is. Misschien dat hij met je geld ook een verdwijntruc kan ;).

Diana Verbeek?

Diana Verbeek?

Wat claimt de verkoper?
De verkoper, Diana Verbeek, claimt dat ze sinds ze groene smoothies drinkt een beter leven gekregen heeft. Ze is zelfverzekerder en wil zich tijdens feestjes en bijeenkomsten weer laten zien en durft weer in de spotlight te staan. Jij wil dit natuurlijk ook, en hiervoor heeft ze de oplossing voor jou. Met haar oplossing ga je weer gezond leven, je goed te voelen, kilo’s afvallen en goed slapen, waardoor je net als haar kunt zijn. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door het gebruik van groene smoothies en daar heeft zij een receptenboek voor gemaakt. De claims die op de sales page staan, zijn geen claims die niet waar gemaakt kunnen worden. Als je groene smoothies drinkt, verbeter je je gezondheid daadwerkelijk en de gevolgen hiervan zijn beter slapen, en minder trek in ongezonde dingen, waardoor je automatisch overgewicht verliest. Op dit gebied is er dus weinig om je zorgen over te maken. Er worden geen claims gedaan die niet waargemaakt kunnen worden zoals dat je bijvoorbeeld 10 kilo in twee weken kwijt raakt. Dat is dus prima.

Wat krijg je?
Het totale pakket is in twee varianten te krijgen. Een basis versie en een pro versie. Het enige verschil tussen de basis en de pro versie is dat je bij de pro versie een fysiek boek (hardcover) krijgt van 125 groene smoothie recepten. Voor de rest zijn de varianten gelijk. Ze bestaan uit het volgende:
Het e-book 125 groene smoothies: Een 185 pagina’s tellend e-book waarin de groene smoothie recepten staan. De recepten zijn duidelijk beschreven en mooi geïllustreerd. Je kunt zien dat er aandacht aan de vormgeving en de recepten is besteed.
75 Fruit smoothie recepten: Net als het hoofd e-book van dit pakket bestaat deze bonus uit een aantal smoothie recepten, maar dan in dit geval met als hoofdingrediënt fruit. De recepten zijn in dit e-book ook netjes beschreven en ook qua vormgeving is er veel aandacht aan besteed.
Het Smoothie dieet schema: Dit dieet schema geeft weer wanneer jij welke typen smoothie moet drinken. We vinden het woord Dieet een beetje misleidend, aangezien het weinig zegt over de rest van je voeding. Met alleen smoothies red je het namelijk niet op een dag.
De e-books 21 Paleo recepten en 10 Super food smoothie recepten zijn bonussen die we bij meer producenten tegenkomen. Dit lijkt op een Private Label Rights product die gewoon toegevoegd is om de waarde wat meer te laten lijken dan het is. Deze e-books bevatten simpele recepten en zijn wat minder van kwaliteit dan de eerste twee genoemde e-books. Wij vinden deze verwaarloosbaar als bonus.

125 groene smoothies pakket

125 groene smoothies pakket

Wat vinden klanten?
De Facebook pagina van groene smoothies heeft enorm veel likes, namelijk meer dan 60.000, maar bij nadere inspectie zien we dat er honderden video’s met link-bait staan, zoals video’s van babies, katten en andere video’s die niets, maar dan ook niets met voeding te maken hebben, maar wel voor veel shares en likes zorgen. Ook blijkt dat iedereen op de pagina kan posten en hun spamberichten (Facebook marketing *kuch*) kan plaatsen op deze pagina’s. De reviews op Facebook over het product zelf zijn van 2014, dus al weer aardig uit de tijd. Ze zijn overigens wel positief. Verder op het internet vinden we wat positieve reacties over dit product in de vorm van reviews. De ene iets geloofwaardiger dan de ander. De algemene mening is dat Groene smoothies daadwerkelijk een positief effect hebben op de gezondheid. Het e-book 125 groene smoothie recepten is een handige en duidelijke gids voor inspiratie en bevat duidelijke recepten die je helpen om variatie in je groene smoothies te verkrijgen.

Wat is de prijs?
De prijs van beide pakketten ligt relatief laag. De basis versie kost je €17,- euro en de pro versie (met fysiek boek) kost je een tientje meer, namelijk €27,- euro. Voor dat geld krijg je een groot aantal groene smoothie recepten die duidelijk beschreven zijn en waarvan de e-books plaatjes op zich zijn. De prijs vinden we dus prima voor dit product. De optie voor een fysiek boek voor 10 euro meer vinden we ook prima. Eigenlijk verwachten we een hogere prijs voor dit geheel, maar goed. We moeten wat hebben tegenover de paar negatieve puntjes die we gevonden hebben. Op het gebied van prijs krijg je prima waar voor je geld.

Eindoordeel
De transparantie van de verkoper is behoorlijk belabberd. Er zijn geen concrete contactgegevens te vinden op de sales page en ook KVK nummers ontbreken. Als ondernemer moet je wettelijk zelfs je KVK nummer in al je communicatie (behalve reclame communicatie) vermelden. Dat zien we helaas niet vaak en zo is het ook het geval bij 125 Groene Smoothie Recepten. Het gebruik van een fictief persoon hoeft niet per definitie slecht te zijn, maar echt heel positief is het niet in onze ogen. Gelukkig zijn er andere zaken die wel positief zijn aan dit product, namelijk dat de kwaliteit van het product zelf behoorlijk goed is. De e-books zijn goed verzorgd en zien er gelikt uit. Ook de recepten zijn erg duidelijk en variërend. De lage prijs die je er voor moet betalen zorgt er in onze ogen voor dat alles toch nog recht getrokken wordt en dat onze waardering voor 125 Groene Smoothie Recepten uiteindelijk toch nog positief is.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Diana Verbeek te vertrouwen?
 • Is Diana Verbeek een fraudeur?
 • Is 125 Groene Smoothie Recepten het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met 125 Groene Smoothie Recepten van Diana Verbeek?

Heb je zelf ervaring met of vragen over 125 Groene Smoothie Recepten van Diana Verbeek? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 4 (1 review)

3 reacties op “Review: 125 Groene Smoothie Recepten (Diana Verbeek)

 1. Ik heb inderdaad ook het 125 gezonde groene smoothie’s boek besteld en betaald op hemelvaartsdag en tot op heden nog niks ontvangen en al heel veel mails gestuurd en via haar Facebook een berichtje gestuurd. Is er nog iets wat ik kan doen om alsnog mijn boek krijg of mijn geld terug krijgen?

  • Hallo Marja,

   We raden je aan even contact met Paypro op te nemen. Zij handelen de daadwerkelijke transacties af, dus kunnen eventueel geforceerd terugstorten.

 2. Goede service

  Ik heb, nadat ik besteld en betaald had voor het boek van de groene smoothies, contact opgenomen met Diana Verbeel per email. Zij heeft mij direct teruggemaild. Nadat ik haar kon overleggen dat ik het boek besteld en betaald had heeft ze het direct naar mijn huisadres verstuurd. Ik ben erg blij met het boek en vind dat zij een goede service heeft verleend aan mij.

  Did you find this review helpful? Yes No

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending