Review: Rapid Fatloss (Jesse van der Velde)

De zomer komt er aan en dat zorgt er voor dat de meeste sportscholen weer vol beginnen te lopen. Iedereen wil namelijk met een strak lijf op de stranden paraderen. Maar wat nou als jij niet geschikt bent voor de sportschool. Je hebt geen zin dat anderen je zien in de staat waarin je je nu verkeert, maar je mag toch echt wel wat kilootjes kwijt raken voor de zomer, zodat het er nog enigszins uit ziet. Daar is een oplossing voor! Jesse van der Velde heeft een product genaamd Rapid Fatloss, wat via Paypro te koop is. Zorgt het er echt voor dat jij snel vet verliest en binnen no time zomer klaar bent? We gaan daar snel achter komen!

De verkoper(s)
De verkoper van het pakket Rapid Fatloss is Jesse van der Velde. We kennen hem van producten zoals de Kettle bell workout, Voor altijd Jong en de Superverbrander methode. Hij is al een tijdje bezig met sport en voeding en heeft zijn opleiding er ook naar. Hij runt zijn voedings- / bewegings-emperium vanuit een BV genaamd In Gezondheid BVBA welke in Nederland bij de KVK geregistreerd staat. De gegevens zijn goed zichtbaar op de website te vinden (onder de betaalmethoden) en dat zint ons goed. Transparantie is tegenwoordig veel waard en Jesse is nu met zijn bedrijf op een niveau gekomen waarbij het erg belangrijk is transparant te zijn. Jesse is niet alleen actief op het gebied van de digitale producten in de sport en voedingsmarkt, maar je kunt zijn naam ook op Bol.com tegen komen waar hij een paar fysieke boeken over sport, beweging en voeding verkoopt. Jesse weet waar hij het over heeft en weet dit ook goed op anderen over te brengen met zijn enthousiasme.

Jesse van der Velde

Jesse van der Velde

Wat claimt de verkoper?
De salespage van Rapid Fat Loss is behoorlijk lang. Om het hele verhaal samen te vatten in een paar regels: Je wil afvallen, maar je doet dat verkeerd. Jij behoort waarschijnlijk tot één van de twee groepen mensen, namelijk de suikerverbranders en niet tot de vetverbranders en Jesse van der Velde gaat jou met zijn programma helpen om een vetverbrander te worden. Een vetverbrander wordt je door goede voeding tot je te nemen en natuurlijk Jesse’s vetverbandender workout van 20 minuten te doen. Als je dat allemaal doet en zijn programma volgt, dan zal je 5 tot 7 kilo kwijt raken in 21 dagen (3 weken!). En het mooiste van alles is nog dat je het vet kwijt raakt op de plekken die jij wil, namelijk je benen, buik en billen. Dat klinkt allemaal geweldig toch?

Wat krijg je?
We moeten toegeven dat het programma Rapid Fat Loss van Jesse van der Velde behoorlijk uitgebreid is, maar dat mag ook wel. Jesse is al lang bezig en we bespeuren nogal wat hergebruik van zijn oude producten. Daarover later meer. Het totale pakket Rapid Fat Loss bestaat uit een 5-tal modules:

 1. Het Rapid FatLoss programma: Dit programma is eigenlijk een e-book waarin Jesse uitlegt wat zijn methode inhoudt. Op zich niets nieuws als je de andere producten van Jesse kent. Zijn ideeën zijn gelijk gebleven wat betreft een vetverbrander persoon of een suiker verbrander persoon. De theorie is een beetje gebaseerd op een lichte vorm van ketose, dus je gaat er voor zorgen dat je lichaam meet op een vetstofwisseling over gaan in plaats van een suikerstofwisseling. Dan verbrand je automatisch Vet als je meer energie verbruikt op een dag, dan je binnen krijgt.
 2. Rapid Fatloss menuplan: Dit menuplan bevat voor een aantal dagen recepten om je dag door te komen. De recepten zijn niet spectaculair, maar wel smakelijk en zijn goed beschreven.
 3. Rapid Fatloss workouts: Deze workouts zijn eigenlijk oude workout filmpjes die hergebruikt zijn. De kwaliteit van de video’s is niet om over naar huis te schrijven, maar ze dienen het doel, namelijk oefeningen laten zien.
 4. 30 recepten met 5 ingredienten of minder: Dit relatief kale ebook bevat 30 simpele recepten die je kunt inzetten om wat variatie te creëren in je dagelijkse voeding.
 5. Emotioneel Eten de Baas: Deze online cursus van 3 video’s is een module die Jesse al eerder ingezet heeft. De kwaliteit van de video’s is niet heel goed, maar de inhoud is op zich OK. Je krijg inzicht in waarom emotioneel eten zich voordoet en wat je er tegen kunt doen. Voor velen is dit één van de belangrijkste zaken van overgewicht.

Wat vinden klanten?
We kunnen maar een paar reviews vinden. Deze zijn over het algemeen positief. Het grootste minpunt dat genoemd wordt, is de prijs van €97,- euro. Over de daadwerkelijke kwaliteit vinden we weinig negatiefs. Op zich een goed teken. De reviews over oudere producten (waar dit product eigenlijk uit bestaat) zijn gemiddeld. Een paar positieve en een paar negatieve.

Rapid Fat Loss

Rapid Fat Loss

Wat is de prijs?
De prijs van het geheel is €97,- euro. Dat lijkt in de eerste instantie behoorlijk veel, maar deze prijzen zijn we van Jesse gewend. Bij de producten van Jesse krijg je over het algemeen behoorlijk veel voor je geld en dat is in dit geval niet anders. Voor het bedrag krijg je een compleet programma van A tot Z. Van voeding, beweging tot motivatie. Alles zit er in. Hoewel sommige van de modules hergebruikt zijn van oudere producten, zijn ze nog steeds van deze tijd (In sommige gevallen is de videokwaliteit niet ideaal) en goed toepasbaar.
Als we dit product tegenover een aantal alternatieven zetten, dan krijg je voor ongeveer de helft van het geld een kwart van het totale programma van Jesse. In dat opzicht dus prima waar voor je geld!

Eindoordeel
Jesse van der Velde heeft met Rapid Fatloss in feite zijn oude producten in een nieuw jasje gestoken. Er wordt weinig nieuws verteld en enkel de naam lijkt echt nieuw te zijn. Hij schroomt niet om oude producten onder een nieuwe naam op de markt te brengen, maar geef hem eens ongelijk? De methode lijkt te werken, aangezien de theorie die er achter zit gedeeltelijk onderbouwd wordt door de wetenschap. Net als in vorige reviews zijn we het niet helemaal met de denkwijze en de salestechnieken eens, zoals bijvoorbeeld enkel vet verbranden op de moeilijke plekken. Lokaal vetverbranden bestaat namelijk niet en na veel dieet en trainen zullen deze moeilijke plekken pas hun ideale vorm krijgen. Het toepassen van de methode zal inderdaad voor gewichtsverlies zorgen, maar verwacht niet dat de incidentiële 5 kilo in de eerste week blijvend zal zijn.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Jesse van der Velde te vertrouwen?
 • Is Jesse van der Velde een fraudeur?
 • Is Rapid Fatloss het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Rapid Fatloss van Jesse van der Velde?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Rapid Fatloss van Jesse van der Velde? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending