Review: 50 Groene Smoothies in een Handomdraai

De verkoper
De verkoper van dit product is Marjolein Verkaik. Als we echter nader onderzoek doen naar deze naam, komen we erachter dat deze naam niet bestaat. Marjolein Verkaik komt enkel voor in marketing gerelateerde informatie (video van winst.nl) en verder vinden we niets over haar. Als we echter naar haar website gaan kijken en van wie het domein Groenesmoothes.nl en Marjoleinverkaik.nl is, komen e een bekende naam tegen. Jesse van der Velde met zijn bedrijf duikt hier op. Na een beetje gokwerk komen we erachter dat Marjolein Verkaik geen Verkaik heet, maar familie (aangetrouwd of niet) van Jesse is. Ze heet Marjolein van der Velde Smeets. Ook over deze naam is echter niet veel te vinden. Het lijkt er dus op dat ze niet echt een smoothy / rawfood gury is, maar enkel een receptenboek met smoothies samengesteld heeft. Een ander opvallend iets, is dat de reacties op de website bijna allemaal aan Jesse gericht zijn.

Marjolein Verkaik aka Marjolein van der velde - smeets

Marjolein Verkaik aka Marjolein van der velde – smeets

Wat claimt de verkoper?
Marjolein claimt dat groene smootheis de oplossing zijn voor veel lichamelijke en geestelijke klachten. Doot smooties bestaande uit groene goente, fruit en water te drinken reinig je je lichaam en zorg je evoor dat je weer fit en vitaal wordt. Je weerstand gaat omhoog en je huid wordt mooier.

Wat krijg je?
Het totale pakket bestaat uit een e-book van 70 pagina’s. Hierin staan 50 smoothyrecepten en wat extra informatie over smoothies. Van beginnende smoothy drinker tot de gevorderde.
Tevens krijg je één maand lang gratis toegang tot het Smoothy lidmaatschap. Dit is een forum waar je nieuwe recepten kan vinden, seminars en online video’s met betrekking tot Groene Smoothies. Na 30 dagen verloopt dit lidmaarschap en zal het tegen betaling verlengt moeten worden.

Wat vinden klanten?
Hoewel veel reacties op de website van Marjolein of Jesse bekende namen in het Internet Marketing circuit zijn (het lijkt er zelfs op dat deze reacties tijdens het marketing seminar geschreven zijn), lijken er onderaan de lijst toch nog oprechte reacties tussen te zitten. Ook via Social media vinden we positieve verhalen over dit product. Natuurlijk zijn smoothyrecpten redelijk smaakgevoelig, dus zal er voor ieder wel een lekkere smoothy in het ebook staan. Tot zover nog geen eigenaardigheden, op de marketing reacties na.

Wat is de prijs?
De prijs voor dit product is goed. €19,95 voor een ebook en een bonus in de vorm van 30 dagen toegang tot een lidmaatschaps website.

50 Groene Smoothies

50 Groene Smoothies

De toegang tot de lidmaatschapswebsite kost na deze gratis maand 19,95 per maand wat wij wel een beetje aan de hoge kant vinden.

Eindoordeel
Hoewel alles om dit product barst van de eigenaardigheden, geloven we wel dat een receptenboek met 50 smoothies voor een redelijke prijs verkocht wordt. Raw food en smoothies zijn Hip en daardoor zal het product bij veel mensen in de smaak vallen. Qua gezondheidsclaims zit Marjolein, of Jesse er bovenop. Er worden geen rare uitspraken gedaan die niet waar zijn. Smooties en Raw food zorgen er inderdaad voor dat je gezonder wordt, maar of je hietvoor smoothies nodig hebt? Dat vragen wij ons af. Smooties zijn in iedergeval wel een goede manier om je vitaminen en mineralen op een snelle manier naar binnen te krijgen. Iets wat in de huidige maatschappij vaak nodig is.

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

9 reacties op “Review: 50 Groene Smoothies in een Handomdraai

 1. Marjolein pretendeert of ze de vriendin van supercreep en oplichter Jesse van der Velde is.

  Mevrouw heeft deze recepten gewoon overgenomen uit Amerikaanse boeken en ook nog eens vreselijk slecht vertaald….Ik was een 1 jaar geleden zo dom om het e-book te kopen omdat ik steeds weer op haar naam uitkwam als ik groene smoothies intoetste. De recepten klopten ook gewoon niet, slordig ordinair jatwerk. Ik heb direct gebruik gemaakt van mijn recht om mijn geld terug te vragen omdat ik niet tevreden was, ik vertelde hen dat ik voor die 20 euro liever een echt goed boel kocht. Jesse van der Velde begon zich ermee te bemoeien, zijn ervaring was, mailde hij mij, dat mensen nauwelijks een boek als naslagwerk gebruikten. Waar bemoeit die gast zich mee? Tis allemaal pure commerciele shit!!!! Trap er niet in!!
  Jesse weet heel leuk gebruik te maken van Google maar heeft 0 kennis van zaken, kopieert alles direct van het net. Irritante man met een zeer irritante betweterige en dominante stem.

  Jullie zeggen onder de indruk te zijn van het maar liefst 70 pagina,s tellende boek van het imaginaire vriendinnetje van Jesse van der Velde…. geen kunst hoor als er maar 10 regels op een pagina staan…

  Marjolein verkaik bestaat niet en Jesse is een grote luchtbel die zichzelf binnenkort opblaast.

  Nogmaals be aware!

  • @ C. Van Eijk

   U kan contact opnemen met PAYPRO .nl die garanderen de geld terug garantie. Ze zijn erg aardig daar en helpen snel!

   Jammer dat het boek zo slecht is, ik ben zelf een dagelijkse gebruiker en voorstander van groene smoothies maar ik krijg het idee dat deze persoon/personen misschien zelf niet eens een dagelijkse gebruiker van groene smoothies zijn.

 2. In een handomdraai is misschien iets te makkelijk omschreven, maar ze zijn zeker niet moeilijk te maken. Zelf mij is het gelukt ondanks dat ik 2 linker handen heb :).

 3. Hallo,
  Ik ben Solveig Ludema.

  Ik doe al heel lang aan het Mentale Dieet Plan.

  Ik vind het redelijk vol te houden.
  Toch wel leuk om te lezen dat er zoveel dieten zijn maar dat ze toch veel overeenkomsten
  hebben.

  Bedankt voor dit leuke artikel

 4. Jesse van der Velde is absoluut geen voedingsdeskundige, wel een handige, arrogante zakenman.
  Op voedingsgebied of medisch gebied heeft hij geen enkele opleiding gevolgd, Zijn schaarse kennis heeft hij waarschijnlijk bijeengesprokkeld van een aantal dubieuze websites en daaraan heeft hij zijn eigen verzinsels toegevoegd.
  Dit soort figuren kun je beter vermijden. Voor een serieus voedingsadvies kun je je beter wenden tot mensen die er echt verstand van hebben.

 5. Jammer dat marjolijn dikke spam rondstuurt om haar producten aan de man te brengen. Voor mij een reden om nooit met dit soort figuren in zee te gaan

  • Dat klopt inderdaad. Veel van de producten die we reviewen hebben een enorme stroom mails klaarstaan voor je als je je e-mailadres achter laat.

 6. Ik heb mijn ebook ook niet ontvangen. Paypro.nl zou contact met ze opnemen maar ik heb biets gehoord. Ik heb nu via Paypal actie ondernomen om mijn geld terug te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending