Review: Bioprofiel Detox (Jesse van der Velde)

Detoxen! Daar is het weer tijd voor. Al weer? Nou eigenlijk is het altijd wel tijd voor detoxen. Detoxen wil zeggen dat je je lichaam ontdoet van alle toxische stoffen die het dagelijkse leven binnen krijgt. Of teen minste.. je probeert zoveel mogelijk dan die stoffen uit je lichaam te krijgen. Alles 100% verwijderen lukt natuurlijk nooit, maar hoe meer stoffen je loost, hoe langer je zal leven en hoe gezonder je bent. Althans, dat zijn de kreten die de verkopers van Detox formules en Detox doen. Jesse van der Velde is ook zo’n verkoper van een detox formule. We hebben al een tijd lang niets van hem gezien in onze reviews, dus het wordt tijd om weer eens een product van hem te reviewen. Deze keer de Bioprofiel Detox van Jesse van der Velde. Wat is het en is het je geld waard? Kan Jesse zijn beloftes en claims over dit product waar maken? We gaan het zien. Lees snel verder!

De verkoper(s)
We kennen Jesse van der Velde al van producten die we eerder gereviewed hebben, zoals de Kettlebell Workout, Voor altijd jong en Rapid Fatloss. Jesse is erg actief in de gezondheidsmarkt, hoewel hij het niet schuwt om een lezing bij een marketing congres te doen. Jesse van der Velde is namelijk een rasechte marketeer. Hij heeft zich gespecialiseerd op de dieet branche en hij gooit al zijn marketing technieken in de strijd om jou tot aankoop over te laten gaan en daar is hij erg goed in al zeggen we het zelf. Hij verkoopt al zijn producten vanuit het bedrijf In Gezondheid BVBA dat bij de KVK geregistreerd staat. De contact gegevens zijn goed zichtbaar op de website zodra je bij de betaalmethoden aankomt. Jesse lijkt prima te weten waarover hij het heeft op het gebied van gezondheid. Sommige ideeën die hij er op nahoudt zijn een beetje uit de lucht gegrepen, maar zijn enthousiasme en de manier van dan enthousiasme overbrengen op zijn lezers zorgen er voor dat je elk dieet plan van zijn hand goed kunt volhouden.

Jesse van der Velde

Jesse van der Velde

Wat claimt de verkoper?
Jesse van der Velde doet op zijn salespage een behoorlijk lang betoog over het feit dat ze eindelijk de oplossing gevonden hebben om mensen veilig te laten detoxen (ons ontgaat even wat onveilig is aan gezonden voeding, maar goed). Gebruikers van de detox en klanten van Jesse van der Velde (hij doet overkomen alsof hij een praktijk runt, wat niet het geval is) ervaren alle voordelen die Jesse als claims op zijn salespage zou willen zetten (maar niet mag van de voedsel en waren autoriteit). Via deze weg heeft hij een maas in de wet gevonden. Jesse doet via zijn “gebruikerservaringen” de claims dat je veel kilo’s afvalt en weer een gezonde huid krijg. Je wordt weer fit en alle giftige stoffen worden uit je lichaam verwijderd, waardoor je gezond en met een voorsprong het volgende product van Jesse kunt aankopen. De verhalen komen overeen met die van alle producenten die detox producten verkopen. Je lichaam functioneert niet en door het gezonde voedingsstoffen te geven functioneert het weer optimaal en verdwijnen alle problemen die je ooit had. Je krijgt een huid als een fotomodel en ook het lichaam. De realiteit is helaas minder waar.

Wat krijg je?
Het totale pakket van Bioprofiel Detox bestaat uit een aantal onderdelen. Als eerste ontvang je Bioprofiel Detox Handboek. Dit handboek is eigenlijk de kern van de Bioprofiel Detox. Het bevat informatie over de opbouw, de kuur zelf en detox afbouwmethodes. Ook wordt er aandacht besteed aan de tijd na de detox, want wat doe je na een detox? Je lichaam weer vergiftigen zoals je altijd al deed? Of ga je een aanpassing doen aan je levensstijl, zodat je gezonder blijft?
Als tweede is er het e-book Gezonde Lever. Dit e-book bereidt je voor op je Detox. Het geeft tips over voeding zoals geen koffie, frisdrank en alcohol voordat je begint met detoxen. De informatie en tips moeten er voor zorgen dat je zo min mogelijk bijwerkingen ervaart tijdens het detoxen.

Bioprofiel Detox

Bioprofiel Detox

Als derde e-book ontvang je de Detox Opbouw. Dit e-book bevat (anders dan de titel zou vermoeden) een 12-tal recepten (4 per dag) waarmee je je Detox inluidt. De recepten zijn bijna allemaal vegetarisch, Paleo-proof en vrij van enige kunstmatige of bewerkte stoffen. Hiermee ga je de eerste drie dagen van je detox door.
Als vierde e-book ontvang je Het 7 Daags Bioprofiel Detox Plan. Dit e-book bevat de concrete detox. De recepten die gebruikt worden bij de detox en er wordt wat informatie herhaald die ook in de opbouw en de afbouw boeken staat. De recepten die er in staan zijn overigens wel anders. Er wordt hier onderscheid gemaakt in een 7 daagse detox en een verkorte 3 daagse detox. Er worden drie varianten van detoxen besproken die van mild tot diepe reiniging gaan. Afhankelijk van je eigen gemoedstoestand en gezondheid kun je één van de drie varianten inzetten tijdens je detox.
Als vijfde e-book ontvang je de Detox afbouw. Dit e-book beschrijft hoe je de overgang vanuit de detox naar het gewone leven vergemakkelijkt. Het bevat een 15 tal recepten waarmee je je voeding langzaam over kunt laten gaan naar je normale voeding. In deze fase wordt ook weer vlees en vis in de recepten gebruikt.
Het product kent nog twee bonussen, namelijk de Vet Killer Workout. Deze Vet killer workout bestaat uit 5 video’s die een training beschrijven van maximaal 25 minuten die je elke dag kunt uitvoeren. Dit is één van Jesse’s eerste producten in de gezondheidsmarkt die je vaak bij elk nieuwe product cadeau krijgt. De oefeningen zijn eenvoudig en voor iedereen geschikt hoewel ze voor gevorderde sporters vaak wat aan de lichte kant zijn.
Als tweede bonus ontvang je het 101 Bioprofiel receptenboek. Dit e-book bevat, zoals de titel al doet vermoeden 101 gezonde recepten. De recepten zijn eenvoudig en zien er smakelijk uit. Het zijn geen recepten voor het detoxen, maar het kan zeker geen kwaad je levensstijl iets aan te passen door middel van deze recepten. De recepten zijn gluten en zuivelvrij en bevatten geen geraffineerde suikers of bewerkte voeding en kunstmatige toevoegingen. Wil je eens helemaal puur eten, dan is een recept uit dit e-book perfect toepasbaar.
Zoals we van Jesse van der Velde gewend zijn is het een vrij compleet product. Er worden veel bonussen gegeven en de e-books zien er goed verzorgd uit. Bij elkaar is het een behoorlijke schat aan informatie en het bevat alle informatie die je nodig hebt om zelf thuis je Detox te doen zonder 7 dagen in een kuuroord te zitten (hoewel dat ook wel lekker is).

Wat vinden klanten?
We kunnen maar een paar ervaringen en reviews vinden van Bioprofiel Detox. De reacties zijn positief. Het product wordt als erg compleet ervaren en er zijn zelfs gebruikers die claimen dat ze positieve resultaten zien in hun gezondheid na een goede detox aan de hand van het product van Jesse van der Velde. Jesse wordt gezien als een persoon die je goed weet te motiveren en inspireren. We vinden wat negatieve geluiden op het gebied van zijn denkwijze over hormonen en hormoonhuishouding, maar dat heeft vooral te maken met andere producten van Jesse van der Velde. Negatieve reacties over de Bioprofiel Detox zijn we nog niet tegen gekomen.

Wat is de prijs?
De prijs van het totale product is €57,-. In de eerste instantie lijkt deze prijs behoorlijk fors voor een detox product. Als we het vergelijken met de prijs van andere detox producten die wel al eens gereviewed hebben, zien we dat de andere producten vaak rond de 30 euro liggen. Bioprofiel Detox van Jesse van der Velde is bijna het dubbele. Dat heeft een rede. Jesse pompt zijn producten altijd vol extra’ s en en bonussen, waardoor hij die prijs kan rechtvaardigen. Dat doet hij ook bij Bioprofiel Detox. Het product is behoorlijk uitgebreid en bestaat niet zoals de producten van zijn concurrenten uit een of twee e-books. Het product van Jesse bevat 5 e-books, motivatie video’s en zelfs een aantal trainingsvideo’s. We zijn prijzen gewend van €97,- euro bij Jesse. In dat opzicht valt de productprijs van Bioprofiel Detox erg laag uit. Als we die redenaties samen nemen kunnen we niet anders zeggen dan dat Jesse een prima marktconforme prijs aanhoudt voor zijn Bioprofiel Detox.

Eindoordeel
Jesse heeft met zijn Bioprofiel Detox een product neergezet dat een schat aan informatie bevat en voor een relatief goede prijs verkrijgbaar is. Je hoeft geen extra supplementen te kopen en kan het doen met de gezonde voeding die je ook in de supermarkt kunt krijgen. Het probleem is alleen dat Jesse je doet geloven dat hij de heilige graal op het gebied van gezond leven gevonden heeft en dat is het niet. Er is geen enkele wetenschappelijke onderbouwing voor detoxen en elke claim die Jesse doet over de werking van de lever en interne organen is gebaseerd op zijn eigen fantasie. Natuurlijk kunnen er resultaten geboekt worden met de detox die hij voorschrijft, zolang er maar contrast is tussen je huidige levensstijl en de detox. Als je normaal gesproken erg ongezond leeft en veel ongezonde dingen doet. Veel fastfood, snoep, chips en alcohol en je gaat vervolgens over op gezonde voeding heeft iedereen resultaat. Iedereen valt dan in de eerste paar weken af en je huid zal er gezonder uit gaan zien. De claims dat dat te maken heeft met een detox is echter ongegrond, aangezien het om de overgang naar gezonde voeding gaat. Niet om het feit dat je een detox doet die je lichaam zou reinigen. Je lichaam zit namelijk zo in elkaar dat het zichzelf prima kan reinigen, zolang je maar alles met mate doet. Met matig vet eten en matig alcohol gebruik kan je lichaam prima omgaan. Daar is het voor gemaakt. Geloof je toch dat detoxen iets voor jou is en dat het je zal helpen om gezond te worden (iedereen zijn ding natuurlijk)? Dan is de Bioprofiel Detox van Jesse van der Velde wel het meest complete product op het gebied van detoxen op de markt. Dat moeten we hem nageven. Ben je rationeel? Dan sla je de detox over en ga je gewoon gezond eten. Meer niet.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Jesse van der Velde te vertrouwen?
 • Is Jesse van der Velde een oplichter?
 • Is Bioprofiel Detox het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Bioprofiel Detox van Jesse van der Velde?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Bioprofiel Detox van Jesse van der Velde? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
 • Waarheidsfactor
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

3 reacties op “Review: Bioprofiel Detox (Jesse van der Velde)

 1. Jesse van der Velde is een Kanjer! Welke het gewone publiek op een normale manier de voedings en toxische leer uitlegt. Marketing of niet, geldwolf is hij zeker niet! Ben erg blij met zijn kunnen en weten!,,

 2. Hallo allemaal…..wordt toch eens WAKKER !!!!!! Je krijgt GEEN ANTWOORD TERUG van die ZGN ALLES WETER !!!!
  Ik begrijp niet dat jullie hier nog vragen stellen of op zijn andere sites!!die toch niet worden beantwoord door Jesse!!! Hij is ontzettend laks!!! Ga naar een andere site waar ze je wel te woord staan , deze Man moet niets meer plaatsen! en jullie moeten ook zijn site niet meer bezoeken…..misschien dat hij dan wakker wordt geschud , en zelf tot inkeer komt hoe stom hij bezig is!! succes allemaal!!
  Groetjes
  Marianne

  • Helemaal met Marianne eens ik heb de nwe pot greenjuice gebruikt kreeg er buikkrampen van en was erg aan de diaree.
   Had meer klachten gelezen hierover. Maar je kreeg geen geld terug. Kortom in mijn ogen niet terecht. Geldklopperij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending