Review: Voor altijd Jong (Jesse van der Velde)

Onze vorige review ging over een product van Marjolein Verkaik, ook wel Marjolein van der Velde, wat ons automatisch doet uitkomen bij Jesse van der Velde. Jesse is net als Marjolein één van de eerste producten die we gereviewed hebben sinds het bestaan van deze website. Het is een tijdje relatief stil geweest rond deze bewegings- en voedingsguru en we vonden het tijd worden om ook van hem nog een product te reviewen. Het product is Voor altijd Jong, welke via Paypro te koop is, maar ook als fysiek boek te koop is via bekende boekhandels. De versie via Paypro is een versie met dvd’s en andere online bonussen die niet bij het fysieke boek aanwezig zijn. Over deze versie gaat deze review.

De verkoper(s)
De verkoper van het pakket “Voor altijd Jong” is Jesse van der Velde. We kennen hem van producten zoals de Kettlebell workout en de Superverbrander methode. Hij is al een tijdje bezig met sport en voeding en heeft zijn opleiding er ook naar. Hij runt zijn voedings / bewegings emperium vanuit een BV genaamd In Gezondheid BVBA welke in Nederland bij de KVK geregistreerd staat. De gegevens zijn goed zichtbaar op de website te vinden (onder de betaalmethoden) en dat zint ons goed. Transparantie is tegenwoordig veel waard en Jesse is nu met zijn bedrijf op een niveau gekomen waarbij het erg belangrijk is transparant te zijn. Jesse begrijpt dit goed. Naast de digitale producten over gezondheid die hij uitbrengt, zien we ook een aantal fysieke boeken voorbij komen welke bij goed aangeschreven boekwinkels verkocht worden. Jesse weet waarover hij praat en weet dit ook goed op anderen over te brengen met zijn enthousiasme.

Jesse van der velde

Jesse van der velde

Wat claimt de verkoper?
Jesse claimt op zijn salespage dat je algehele gezondheid, dus je well being, gewicht, slaap en alles te wijten is aan drie hormonen (hgh, testosteron en melatonine die ervoor zorgen dat je vet verbrand, een jongere huid hebt, je uiteruster voelt en gezonder bent. Het probleem is alleen dat deze hormonen naarmate je ouder wordt in mindere mate aangemaakt worden door je eigen lichaam. Hier heeft Jesse een oplossing voor in de vorm van zijn 12 stappen plan Voor altijd Jong. In dit stappenplan leert hij je precies welke voeding je tot je moet nemen, wat je zelf moet en kunt doen en welke oefeningen je moet doen om ervoor te zorgen dat deze hormonen nog in voldoende mate aangemaakt worden door je eigen lichaam, onafhankelijk van je leeftijd. Hierdoor heb je de voordelen van een gezonde huid, meer gemoedsrust, vet verbranding, meer energie enz enz enz (eigenlijk alles om je super te voelen). Jesse doet zelf geen uitspraken over gezondheidsklachten die zouden verdwijnen door zijn programma (Je mag geen medische claims doen van de NVWA), maar weet dit te omzeilen door ervaringen (echt of niet) van anderen de plaatsen op zijn website die dat wel claimen. Verder wordt er nog duidelijk gemaakt, dat hoewel het om hormonen gaat, er geen hormonen geslikt worden. De hormoon huishouding wordt puur gestimuleerd door gewone producten die niet duur zijn en gewoon in de supermarkt verkrijgbaar zijn.

Wat krijg je?
Zoals gezegd zijn er twee versies van Voor altijd Jong. Het gewone boek dat je via de boekhandel kunt kopen en het totale pakket inclusief dvd’s en andere bonussen. Onze review gaat over die laatste dus hou je vast. Jesse is namelijk een ster in het aanprijzen van zijn producten met bonussen voor een leuk prijsje. Allereerst krijg je een DVD boxset van 3 dvd’s waarin Jesse je in 12 stappen zijn plan uitlegt (door middel van video’s). De video’s zijn van goede kwaliteit en Jesse weet als geen ander zijn informatie over te brengen op jou als kijker. Heb je echter geen DVD speler (net als wij), dan krijg je er als bonus gratis een online versie bij waarmee je met je tablet, telefoon of natuurlijk gewoon via de PC de video’s online kunt bekijken. Als tweede bonus ontvang je een boekje genaamd Gezondheidsboost, waarin een aantal simpele adviezen staan om jezelf meer energie te geven, slanker te worden en een stralende huid te krijgen. Als derde bonus ontvang je een 8 minuten workout programma, waarmee je je hele lichaam traint. Het bestaat uit 3 keer 8 blokken waarmee je slanker wordt, je algehele fitheid verbeterd en uiteraard vet afvalt ;). Als laatste krijg je nog toegang tot de besloten FAcebook groep van jesse, waarbij je tips en adviezen ontvangt en in contact kunt komen met anderen die ook Voor altijd jong aangeschaft hebben. Al met al dus een behoorlijk pakket.

Wat vinden klanten?
Als we een zoektocht starten over Voor altijd Jong van Jesse van der Velde, komen we een groot aantal positieve reacties. Als we de reacties op zijn website moeten geloven is het een topproduct. Als we de namen achter deze reviews echter nalopen, zien we een paar oprechte reacties er tussen zitten van personen die niet een directe link met Jesse hebben (jij schrijft een positieve review over mijn product en dan doe ik dat voor jou ook ;)). Op internet fora vinden we wat negatieve reacties over de programma’s van Jesse in het algemeen, maar dat zijn vooral reacties als in “het lijkt op tell sell dus het is flamoes”. Als we andere fora doorlopen zien we vooral van vrouwen veel positieve reacties. Mannen komen we niet of nauwelijks tegen. Het zal wel iets met de doelgroep te maken hebben ;). De algemene indruk is in ieder geval dat veel mensen positief zijn over Voor altijd jong. Combinaties over Jesse van der Velde en oplichting of andere negatieve ervaringen komen we niet echt tegen.

Wat is de prijs?
De prijs van het complete pakket is €37,-. Dit vinden we een mooie prijs voor het totale pakket inclusief alle bonussen. In vergelijking tot andere soortgelijke pakketten ligt deze prijs beduidend lager dan Jesse’s concurrenten. Om je een idee te geven zijn producten van deze omvang vaak rond de 50 tot 60 euro. (bijna het dubbele dus). Jesse heeft dit product tegen een prima prijs in de markt gezet en als je in termen van waarde voor je geld spreekt, krijg je meer dan waarde voor je geld ;).

Voor altijd Jong van Jesse van der Velde

Voor altijd Jong van Jesse van der Velde

Eindoordeel
Hoewel de marketing technieken van Jesse van der Velde wat te intens overkomen naar onze mening (hij probeert vaak angst te zaaien door zijn salesclaims), is zijn product prima. Het product zit goed in elkaar en de producten van Jesse worden met veel zorg samengesteld. Je kunt zien dat er veel aandacht aan besteed wordt. Of het werkt? We zijn er zeker van dat de tips en truuks die Jesse aandraagt in zijn product Voor Altijd Jong een positieve invloed op je leven en je gesteldheid hebben. Of je er daadwerkelijk jong van blijft? Dat zul je helaas zelf moeten ondervinden. Je hebt een garantie van 30 dagen, maar de kans is klein dat je in deze 30 dagen al aantoonbaar resultaat ziet. Je kunt in ieder geval voor jezelf beoordelen of je het product de prijs waard vindt. In onze ogen is het in ieder geval een leuk product. Geen topper, maar ook verre van oplichting.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Jesse van der Velde te vertrouwen?
 • Is Jesse van der Velde een fraudeur?
 • Is Voor altijd Jong het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Voor altijd Jong van Jesse van der Velde?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Voor altijd Jong van Jesse van der Velde? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

2 reacties op “Review: Voor altijd Jong (Jesse van der Velde)

 1. DIe Jesse van der Velde zwetst maar wat. Volgens mij is hij beter in marketing dan in daadwerkelijke gezondheid. Zijn Ideeën komen van een paar van die Amerikanen en die zijn ook gek!
  Het boek heeft qua inhoud geen informatie die onderbouwd is. Het is alleen de mening van Jesse. Opletten dus!

 2. Ik volg Jesse al een aantal jaren en heb inmiddels ook een aantal producten/boeken van hem aangeschaft. Aanstaande zaterdag ga ik naar het “voor altijd jong” Event in Soestduinen en ben zeer benieuwd. Zelf ben ik ook al zo’n 10 jaar bezig met gezonde voeding en afslanken. Ik begeleid met het Cambridge Weight Plan mensen bij het afvallen. Sta 100% achter de methode van Cambridge en hoop nog lange tijd hiermee door te kunnen gaan. Ik heb hiermee inmiddels al zo veel mooie resultaten behaald. Maar ook voor mijn cliënten komt de dag dat ze weer gewoon moeten gaan eten (Cambridge is maaltijd vervangend of deels maaltijd vervangend) Cambridge voorziet hierin met een goed afbouw- en stabiliseringsprogramma. En ik denk dat de ideeën van Jesse hier mooi bij aansluiten. Maar omdat er momenteel zoveel te doen is over wat goed is en wat niet, raken mijn cliënten inclusief ikzelf aardig in de war. En al deze tegenstrijdige adviezen hebben vooral op mijn cliënten een enorme invloed. Onlangs heb ik een opleiding in orthomoleculaire voeding gedaan bij Evenwijs in Friesland. Wat ik daar geleerd heb heeft diepe diepe indruk op mij gemaakt. Jesse zijn methode heeft erg veel raakvlakken daarmee. En ik geloof er ook oprecht in dat hij mensen verder wil helpen. Net zo goed als ik dat met het Cambridge product wil doen. En natuurlijk moet hier geld aan verdiend worden. Bij iedereen moet de schoorsteen roken. Ik heb veel meer moeite met z.g. deskundigen die zichzelf via Facebook verkopen onder een vrouwelijke schuilnaam, met een dieetprogramma voor vrouwen in de overgang, terwijl het gewoon handige marketing jongens zijn, die nog nooit een opvlieger hebben gehad en deze ook nooit zullen krijgen. Ook de methode van I’m a Foodie spreekt mij erg aan. Zij schreven het boek Eet als een expert. 4 dames, voedingswetenschapper en diëtist. Jaja, ik word met de dag wijzer en ik wens al mijn cliënten hetzelfde toe. Loop niet klakkeloos media en meute achterna, maar verdiep je er zelf in. En probeer eens wat uit. Op jezelf dus. Zullen we ooit de ultieme waarheid weten?, voorlopig moeten we het doen met voortschrijdende inzichten. Jesse tot zaterdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending