Review: Stop Eczeem Stappenplan (Marijke Schippers)

Als er een paar markten zijn die het goed doen binnen PayPro, dan zijn dat de markten als Dating, Geld Verdienen en Afvallen. Gezondheid daarentegen, en dan met name de kwaaltjes en andere minder prettige aandoeningen lijken het echter ook goed te doen. Zo hadden we in het verleden het Stop Rosacea Nu! ebook en vandaag hebben we een product over Eczeem in de review. Het product is Het Stop Eczeem Stappenplan, waar blijkbaar een aantal verschillende varianten van verschillende aandoeningen te vinden zijn. Dit wordt onze eerste van deze reeks en we zijn benieuwd wat de kwaliteit van dit product is. Is het wat het claimt te zijn? Biedt het echt de oplossing waarmee jouw eczeem voor altijd verdwenen is? Lees snel verder en oordeel zelf ;).

De verkoper(s)
De verkoper van het Stop Eczeem stappenplan is Marijke Schippers. Als we een zoektocht naar haar starten, komen we niets tegen. Het adres dat op de website vermeld staat is een leegstaand kantoorpand dat tot op heden nog steeds te huur staat. Verder contactgegevens komen we niet tegen. Het lijkt erop dat deze persoon er alles aan doet om verborgen te blijven met valse namen en valse adresgegevens. Als we verder zoeken vinden we een KVK nummer van Educational Publishing. Volgens de website een adres dat ook weer leeg staat. Als we het KVK nummer nalopen zien we dat het bedrijf dat bij het KVK nummer hoort niet meer ingeschreven staat en ook een compleet ander adres als vestigingsadres heeft (Bergen op zoom in plaats van het beoogde Roosendaal). We hebben het vermoeden dat deze gegevens bij elkaar geraapt zijn en niet bij de maker van het product horen. De rode vlaggen wapperen hoog in de lucht .. Nu maar eens kijken wat er daadwerkelijk van het product terecht komt.

Marijke Schippers

Marijke Schippers

Wat claimt de verkoper?
De verkoper, Marijke dus, claimt dat ze een ingeving gekregen heeft van een vriendin die ze van vroeger kent. Deze zorgde ervoor dat de eczeem klachten volledig verdwenen op een natuurlijke manier. Allemaal leuk en aardig, maar deze salespage met dit verhaal zorgt er enkel voor dat jij geïnteresseerd wordt. Vervolgens worden er claims gedaan als: Het verdwijnt voor altijd, Geneesmiddelen zijn slecht, echte oorzaken van eczeem worden aangepakt in plaats van de symptomen (iets wat naar haar zeggen de artsen doen). Het komt er in het kort op neer dat jij op een natuurlijke manier volledig van je eczeem af komt. Wij vinden dit een gewaagde uitspraak, aangezien iedereen anders reageert en elk huidtype ook anders is. Als je een ervaringsdeskundige bent, zoals Marijke claimt te zijn, dan vinden we deze claims redelijk riskant.

Wat krijg je?
Het totale pakket van het Stop Eczeem stappenplan bestaat naast het hoofdproduct dat een edook in PDF formaat is uit nog een aantal bonussen. Het hoofd ebook met het stappenplan beschrijft uitgebreid welke vormen van eczeem er zijn en hoe je ze kunt herkennen. Vervolgens wordt er ingegaan op wat bepaalde hormoon zalfjes doen en waarom ze niet blijvend werken. Als totale oplossing om van je Eczeem af te komen gooit het stappenplan van Marijke Schippers het op voeding en voedingssupplementen. Zo zou het gebruik van Visolie enorm helpen voor het laten verdwijnen van je eczeem. Er staan verschillende tips in qua voeding en natuurlijke hulpmiddelen die ervoor zorgen dat je eczeem verdwijnt. Dat er met de verandering van voeding snel resultaat te zien is, is niet raar. Er is gebleken dat als je gezonder eet, je minder last hebt van kwaaltjes en aandoeningen, omdat je algehele gezondheid verbeterd. Het laat je eczeem echter niet volledig verdwijnen, maar je hebt er in ieder geval geen last meer van.
Naast het ebook krijg je zoals gezegd ook een paar bonus ebooks. De inhoud hiervan is niet heel groot, maar het zijn leuke toevoegingen die je kunnen helpen bij het gezonder maken van je levensstijl en dus het laten verdwijnen van je eczeem.
Het Verwen Je Gezicht Stappenplan: In dit ebook vind je een aantal natuurlijke methoden en ingrediënten die je helpen om de huid van je gezicht rustiger te maken waardoor hij er stralender uit gaat zien.
Het e-book 10 Oplossingen Voor 10 Kwalen: In dit ebook worden 10 kwalen besproken en de oplossing voor deze kwalen. Ze zijn soms voor de hand liggend en enkelen zijn daadwerkelijk goede tips.
Het e-book De Essentiele Kracht Van Water: In dit ebook wordt uitgelegd waarom je minstens 2 liter water per dag moet drinken en waarom het goed voor je is.
De Stop Eczeem Membership Card: Dit is een waardeloze kaart (die overigens digitaal is) waar je absoluut niets mee kan. Het is puur een tip die in marketing voorkomt om je speciaal te laten voelen met je membership card ;).
Een gratis persoonlijke e-mail consult met Marijke Schippers: Deze gratis e-mail consult is niet echt van grote waarde. De antwoorden zijn lang niet altijd toereikend en je krijg maar 1 mail mogelijkheid. Dit vinden we jammer.

Wat vinden klanten?
We kunnen helaas geen ervaringen vinden van het Stop Eczeem Stappenplan die daadwerkelijk inhoud hebben. We zien veel reviews die direct de salespage quoten zonder daadwerkelijk te vertellen wat het product precies inhoudt. Vervolgens wordt er een affiliate link onder geplempt onder het motto van “Niet geschoten altijd mis”. Dit vinden we jammer. Als we verder zoeken naar enige informatie over het Stop Eczeem Stappenplan, dan vinden we alleen vragen naar het product. Is het product echt goed en dat soort ongein. Wij hopen daar het antwoord op te kunnen geven.

Wat is de prijs?
Het totaalpakket Stop Eczeem Stappenplan kost je €47,- euro. Dit is inclusief alle bonusproducten, dus inclusief 5 extra producten. Wij vinden dit persoonlijk aan de hoge kant. Het ebook is niet van dermate kwaliteit wat de prijs rechtvaardigt en de bonussen zorgen daar al helemaal niet voor. Een prijs van €27,- was meer op zijn plaats geweest. Ok, een bezoek aan een specialist kost je meer, maar die kan je hetzelfde advies geven en je ook de wetenschappelijke onderbouwing ervoor geven. Marijke Schippers is dan wel ervaringsdeskundige en claimt dat je met haar product gegarandeerd van je eczeem af komt. Zonder wetenschappelijke onderbouwing vinden wij dat een beetje gewaagd.

Stop Eczeem Stappenplan

Stop Eczeem Stappenplan

Eindoordeel
Hoewel wij het op prijs kunnen stellen als een product wetenschappelijke onderbouwing heeft, kunnen we het begrijpen dat soms een radicale methode ook kan werken. Als je alles geprobeerd hebt en niets helpt, kun je voor een andere weg kiezen en daar ook succes in vinden. Dit zal ook het geval zijn voor het Stop eczeem stappenplan. Als je echt alles al geprobeerd hebt of je wil niet naar een specialist gaan uit schaamte, dan kun je er voor kiezen dit product aan te schaffen. Wij vinden dan echter de prijs nog aan de hoge kant en raden je aan om op zoek te gaan naar een ander alternatief, of überhaupt goed op je voeding te letten en kijken wat dat doet voor jouw eczeem klachten. Hou er wel rekening mee dat iemand die voor de 100% achter zijn of haar product staat, geen valse persoon- en bedrijfsgegevens achter laat, maar transparant is. Iets wat we niet tegenkomen bij Marijke Schippers

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Marijke Schippers te vertrouwen?
 • Is Marijke Schippers een fraudeur?
 • Is het Stop Eczeem Stappenplan het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met het Stop Eczeem Stappenplan van Marijke Schippers?

Heb je zelf ervaring met of vragen over het Stop Eczeem Stappenplan van Marijke Schippers? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Een reactie op “Review: Stop Eczeem Stappenplan (Marijke Schippers)

 1. Weer typisch. De identiteit van de verkoper is zogezegd niet bekend. Het is dezelfde persoon als de productjes van martijn zeilstra (wat overigens ook een fake naam is). Dit mag allemaal… Lijkt me vreemd.

  Je hoeft maar naar de instellingen van het account van de verkoper te kijken en je ziet de naam… Vind dit behoorlijk onethisch dat paypro simpelweg verklaart dat de identiteit van de persoon niet gevonden kan worden. Onzin.

  De reden hierachter is simpel. Het product brengt waarschijnelijk sales binnen en brengt dus geld op voor paypro…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending