Review: Ex terug methode van Edwin Edinga

Is je relatie net uit en krijg je je ex maar niet uit je hoofd en vooral je hart? Wil je er alles aan doen om je ex weer terug te krijgen? Je hebt vast al wat stappen ondernomen, maar deze hebben er niet voor gezorgd dat je ex bij je terug wilde komen, of hebben de zaken zelfs erger gemaakt. Misschien heb je dan iets aan het ebook dat we in deze review behandelen. Het is de Ex Terug Methode. Deze methode moet ervoor zorgen dat jij je ex terug kan krijgen of dat je ex zelfs smekend naar jou toe komt om hem of haar terug te nemen! We willen bijna een “Ongeloveloos Mike!” erin gooien, maar laten we eerst maar eens kijken wat voor product we in de kuip hebben ;).

De verkoper(s)
De Verkoper is Edwin Edinga. Als je deze naam leest doet het je denken aan een duo dat ook alliteratie (beginletterrijm) in hun namen gebruikt. Je raadt het al: Jonathan Johnson en Oscar Olivier. Als we wat verder kijken op de salespage zien we inderdaad hun KVK nummer van het bedrijf J&O Dating en Relatiehulp naar voren komen. Als we de online verhalen van de salespages moeten geloven is Edwin Edinga een gerenomeerd sociaal psycholoog die al duizenden mensen geholpen heeft. Het rare en voor ons verdachte punt is dat we, behalve salespages en promotiemateriaal voor dit ebook, geen enkele referentie op het internet kunnen vinden. Net als veel andere producten die we reviewen komt dit vaker voor. Onderwerpen zoals relatie en sexualiteit worden vaak onder pseudoniem geschreven. Dit om ervoor te zorgen dat bij een eventueel sollicitatiegesprek deze informatie niet naar boven komt en voor een onaangenaam gesprek zorgt.

Wat claimt de verkoper?
De verkoper claimt dat je met zijn methode jouw ex weer terug krijgt. Hij gaat je de dieperliggende gedacht uitleggen waarom jouw ex uberhaupt bij je weg is en welke methoden jij moet gebruiken om je ex weer naar jouw terug te laten komen in plaats van dat jij met hangende pootjes achter je ex aan hobbelt. Dit klinkt allemaal erg veelbelovend, dus wij zijn benieuwd naar gebruikers die ook hier op ppreviews.nl hun ervaringen willen delen.

Ex terug methode Ebook

Ex terug methode Ebook

Wat krijg je?
Het pakket bestaan onder ander uit het ebook Ex Terug Methode. Dit ebook richt zich volledig op de oorzaken van het stuklopen van een relatie en wat je moet veranderen om je relatie weer op de rails te krijgen. Natuurlijk gaat dat pas na de methodes die toegepast moeten worden om je Ex op andere gedachten te brengen. De gedachte dat ze niet meer je Ex wil zij, maar je Partner. Het ebook is voor zowel vrouwen als mannen interessant, hoewel je bij de tips wel even na moet gaan of ze goed toepasbaar zijn voor het geslacht (of sexe) waar je je op richt. Natuurlijk zijn er net als alle andere producten van Jonathan Johnsen en Oscar Olivier (Edwin Edinga) een aantal bonus producten die je er gratis bij krijgt 😉
Het Ebook Geheime sextips. Dit boek bevat zoals de naam al een beetje doet vermoeden: Sextips. Hoe geheim ze zijn hangt een beetje van je eigen ervaring af. Heb je nog niet zoveel ervaring dan is deze bonus een welkom geschenk.
Versiergeheimen in ebookvorm is ook een gratis bonus bij het Ex Terug Methode pakket. Ook dit boek staat weer volgepropt met de beste geheimen en versiertruuks. Dit laatste ebook kan natuurlijk goed van pas komen als je met de Ex Terug Methode toch je ex niet terug kan krijgen. Het valt ons trouwens wel op dat de Ex Terug Methode niet een titel heeft als De Geheime Ex Terug Methode, maar dat kan natuurlijk aan ons liggen.
Sensuele massage geheimen. Dit ebook staat wel op de salespage als gratis bonus, maar zien we niet terug in de opsomming van het totale pakket. Zullen de heren iets vergeten zijn bij te werken? Dit ebook hebben we al eerder zien verschijnen bij J&O producten.

Wat vinden klanten?
We kunnen geen enkele referentie vinden van klanten. We worden doodgegooid met salespages die het product geweldig vinden en een koopknop eronder die nog groter is dan de Iphone 5. Natuurlijk met affiliate link erachter verstopt. Echt oprechte ervaringen hierover kunnen we dus niet vinden. Dit terwijl het product niet echt iets is waar je niet voor uit durft te komen. Zoals eerder genoemd zijn wij dus ook benieuwd naar echte reacties van echte gebruikers. (Ja dit is een oproep! 😉 )

Wat is de prijs?
De prijs voor dit product is net iets minder dan €40,- euro. Voor een ebook kan dat wat aan de hoge kant lijken, maar als je echt koste wat het kost jouw ex terug wil winnen is het waarschijnlijk een schijntje. Je zal meer kwijt zijn voor een avondje stappen tegenwoordig. Natuurlijk is de prijs Normaal gesproken vele malen hoger, maar deze marketing truuk kennen we onderhand wel. De kans is vrij groot dat het totale pakket over een jaar nog steeds dezelfde prijs draagt, als het dan onderhand nog niet verbeterd of vernieuwd is. Door alle bonussen die bij dit product zitten is de prijs nog enigszins gerechtvaardigd.

Eindoordeel
Het ebook Ex Terug Methode bevat een aantal goede psychologische tips om de interesse van jouw ex in jou weer te wekken. Aangezien geen enkel persoon van ons team op dit moment te maken heeft met een ex die hij of zij ook echt terug wil, hebben we de tips die beschreven staan in dit ebook zelf niet in de praktijk uitgeprobeerd. We kunnen ons echter wel vinden in de redenatie en verklaringen achter de tips en kunnen ons best indenken dat ze in veel gevallen succesvol blijken te zijn. Onder het motto van “niet geschoten, altijd mis!” kunnen we dit ebook vel aanraden. Als het uiteindelijk toch niet lukt kun je in ieder geval je geluk proberen met de bonussen die bij dit product zitten of de andere versierproducten die door J&O geadviseerd worden. En dan hebben we het niet over Kerstversiering.. Of zullen we zeggen Paasversiering?

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 1 (2 reviews)

43 reacties op “Review: Ex terug methode van Edwin Edinga

 1. Ik kreeg niet direct het ebook binnen, ik dacht dat ik opgelicht werd maar na een mailtje van de klantenservice te hebben ontvangen (duurde wel 2 dagen) zag ik dat het in mijn spamfolder was beland.

  Foutje! Verder vond ik het ebook wel aardig, helaas kreeg ik mijn ex er niet door terug maar kan me wel inbeelden dat het sommige mensen wel kan helpen.

  Jef

 2. Ik heb dit boek zojuist gister gekocht en het geld is al afgeschreven maar ook ok heb nog helemaal niks binnen. Krijg ik nog wat binnen?

  • Hallo Renske,

   Het systeem is vaak ingericht dat je direct na betaling een e-mail krijgt met een link. We raden je aan om even contact op te nemen met de maker via het contactformulier

 3. Een maand geen contact opnemen gaat moeilijk als je kinderen samen hebt. Ik heb bijv bijna dagelijks contact met mijn ex omwille van onze kinderen.

 4. Erg leuk geschreven review en ook al zit ik zelf niet in die situatie, ben ik wel nieuwsgierig geworden..;)
  Dat zulke ebooks bestaan was voor mij een openbaring.
  Immers, waarom zou je je Ex terug willen? Is toch niet voor niets je Ex?

 5. ik ben best tevreden over de aankoop, er staan goede tips in!

  ik kreeg zelf ook netjes en snel antwoord op mijn vraag dus naar mijn idee is de support prima, blijkbaar zijn er wel mensen die het product niet kunnen downloaden ofzo maar zelf geen last van gehad

 6. Sinds 2 weken is m’n relatie uit.
  Hij werkt in mijn straat…
  Dus ontlopen is lastig.
  Heb er veel verdriet van…
  Hij geeft veel tegenstrijdigheden af.
  Ik vraag me af, of het boek voor mij handig is..
  En is er iemand bekend met de niet goed geld terug garantie?
  Want hoe bewijs je dat het niet gewerkt heeft..
  moet je op het terug storten ook lang wachten.. Wat sommige wat ik hier boven lees ook hebben moeten doen voor ontvangst..

 7. Hallo,

  Ik heb een vraagje, ik ben op dit moment ook mijn ex kwijt en wil hem heel heel graag terug maar voor mij lijkt het einde in zicht. Ik ben een student en heb niet het geld om het ebook te kopen, is het ook mogelijk dat ik hem van iemand overkoop voor minder geld??

 8. Hallo
  Ik heb nu al tijden dat maandelijks het geld voor het abbonement word afgeschreven. Nou gebruik ik hier helemaal niks meer van en wil hier graag vanaf. Want het heeft me nu al 80 euro gekost. Wie kan mij hierbij helpen!!

  Met vriendelijke groeten
  Rob rovers

 9. Beste

  Ik zou graag dit willen bestellen, want wil dolgraag mijn ex terug. Is het mogelijk om dit boek ook gewoon te bestellen in plaats van digitaal te lezen? Heb nog altijd liever echte boeken in mijn handen. En waar kan ik deze bestellen en of hoelang duurt het dat ik ze aankrijg thuis?

  • Hallo Anitha,

   Voor zover ik weet is dit ebook alleen digitaal te verkrijgen. Je kunt proberen contact op te nemen met de maker met de vraag of ze ook een fysiek boek hebben.

  • Hallo,

   Ik wil echt super graag me ex terug, het is twee weken uit.
   Maar ik vraag me af of dit te vertrouwen is.
   Niemand anders met ervaringen?
   En überhaupt iemand die hierdoor zijn of haar ex terug heeft gekregen?

   Groetjes

 10. Op de informatiepagina, de bestelpagina en de voorwaarden wordt meerdere malen aangegeven dat er een mogelijkheid is een videoprogramma te krijgen met uitgebreide(re) uitleg over het terugkrijgen van je ex.

  Het is spijtig dat er verwarring is ontstaan.
  Bij dit soort verwarringen wordt altijd geld terug gestort.

  Ik hoop dat het onderhand is opgelost.

  Groet,
  Edwin

  • Beste Edwin ,

   Ik heb u 3 keer gemaild dat ik graag mijn geld terug wil .
   Ik val nog onder de 60 dagen terug garantie .
   Tot op hede heb ik nog geen reactie gehad .
   Ik voel me op dit moment zeer ontevreden behandeld!

   Vriendelijke groet ,

   Sharon

  • Er wordt helemaal geen geld teruggestort, ik heb ook al verschillende malen gevraagd dit stop te zetten en dat doen jullie ook al niet Edwin. Dit is op het randje van crimineel!!

   Jullie betalen helemaal niets terug leugenaar. Ik heb al zo vaak gevraagd dit stop te zetten en zelfs dat doen jullie al niet. Dit is gewoonweg crimineel!

 11. Ik heb zelf hele goede ervaringen met de de “Win Hem Terug” methode van relatiecoach Michelle van den Berghe, die kun je enigszins vergelijken met de methode van Edwin Edinga, maar toch ook niet helemaal. Ik heb beide methodes, ik vind ze beide goed maar het boek van Michelle is wel beter geschreven en het is ook uitgebreider. Daarom is het ook een iets duurder boek maar je krijgt er een werkboek bij en ook het boek in mp3 en ook nog eens persoonlijk advies. Ik heb Michelle ook nog op Skype gesproken (zo’n consult kun je dan apart bestellen), en daar heb ik geen spijt van gehad. Ze heeft me hele goede tips gegeven waardoor de relatie met mijn ex weer helemaal op de rit kwam. En ook daarna heeft ze me ook heel goed geholpen met het schrijven van een brief naar mijn ex en als ik even niet meer weet wat ik moet smsen dan krijg ik altijd goede adviezen. Ben echt blij met haar!

  Groetjes,
  Ina

 12. Heb paar jaar geleden het boek gekocht . Machtiging gegeven voor een malige afschrijving. Daarna werd het nog 14 maanden lang iedere maand afeschreven . Oplichterij …..

 13. Heb enige tijd geleden boek besteld , niks aan gehad , daarna is het nog meer dan een jaar lang van mijn rekening maandelijks afgeschreven. Heb het een paar keer laten terug storten door de bank . Heb uiteindelijk via de bank het afschrijven kunnen blokkeren. Na bijne anderhalf jaar. heb wegens prive omstandigheden hier echter niet achter aan kunnen zitten . Wil graag mijn geld terug . Overweeg juridische stappen .

 14. NIET KOPEN!

  ik kom er zojuist achter dat er al 27 keer 19,97 van mijn rekening is afgeschreven.. het is een automatische incasso..

 15. Waardeloos

  Wat je al niet doet als je desperate bent een ex terug boek….overigens slecht boek adviesen die je zelf ook wel kan bedenken zonder enige psychologische opleiding.
  Mijn mening waardeloos veel te duur boek dus.

  Plus als je niet uitkijkt zit je net als mij aan een contract vast.

  Contact proberen te zoeken via het contactformulier dat niet werkt.

  Telefoonnummer heb je niets aan want krijg je een automatisch bericht.

  Email naar support……wordt niet op gereageerd en wil toch echt van dat abonnement af dus aub doe hier iets aan……pure oplichting dit.
  Koop dus niet dit belachelijke dure boek

  • Hallo Winnie,

   Je kunt heet altijd nog via Paypro.nl support proberen. Zij verzorgen de betaling, dus kunnen die als het moet geforceerd stopzetten, tenzij je afschijvingen via Mollie gaan (dan moet je even contact opnemen met de support van Mollie). Deze partij gebruikt meerdere Payment providers. Als het goed is kan je aan je afschrift wel zien welke partij het is.

 16. Domiciliering

  Exterugmethode, blijkt gaat er van mijn rekening steeds geld af via domiciliering. Ik heb hier geen toestemming voor gegeven en toch gebeurd het

  Did you find this review helpful? Yes No

 17. NIET KOPEN! JE ZIT VAST AAN EEN ABONNEMENT

  Oplichters! Heb dat e-boek gekocht uit nieuwsgierigheid. Heb het e-boek niet ontvangen, maar ben er achter gekomen dat er elke maand 20 euro is afgeschreven van mijn rekening. Heb ik niet om gevraagd en wilde ik ook helemaal niet. Opzeggen is bijna onmogelijk via de website. Het de automatische incasso stop gezet.

 18. Ik heb éénmalig een E book besteld. Dat had ik direct maar nu wordt er weer geld afgeschreven en daar heb ik geen toestemming voor gegeven!!
  Echt waardeloos dit! Nu nog een abonnement stopzetten wat ik niet heb goedgekeurd.

 19. boos!

  Ik heb dit besteld uit wanhoop. Ik heb een mail gehad met de aankoopbevestiging en zou daarna een mail krijgen met mijn inlog gegevens. Ik heb deze mail niet ontvangen, ook niet in de spam. Ik kan dus niet inloggen en een nieuw ww aanvragen komt ook niet binnen oo mijn mail. Ik kan nu dus ook het abonnement niet opzeggen!!!!

  Did you find this review helpful? Yes No

 20. Kundig en keurig. Warm aanbevolen.

  Wow. Echt Wow. Het is al heel lang geleden dat ik dit e-book gekocht heb en uiteindelijk ben ik niet meer samen met de vrouw die de reden was dat ik het kocht, maar waanzinnig wat klopt dit. Misschien is het inmiddels verbeterd maar ik vond de grammatica niet geweldig maar de tips zijn echt spot-on. Je leert zo goed om te gaan met je eigen emoties en de tips hoe te handelen zijn echt de beste tips die je kan krijgen. Het werkt. Edwin weet echt wat je moet doen. Ik was sceptisch maar wilde het toch proberen. Opeens kreeg ik een vervolgdingetje en had ik schijnbaar een abonnement afgesloten (was niet mijn bedoeling). 1 mailtje en werd keurig opgelost. Als je zeker weet dat je je ex terug wilt, investeer in dit e-book. Bedankt Edwin, vooral voor het inzicht en het openen van mijn ogen. Waanzinnig.

 21. Ik heb een maand geleden het boek besteld, betaald maar nooit iets ontvangen. 2 keer een mail gestuurd en geen reactie. 2 keer klacht ingediend via contactformulier en ook geen reactie. Tevens wordt er nu iedere maar bijna 20 euro afgeschreven. En dit kan ik nu dus niet annuleren omdat ik geen mail heb gekregen waar ik dit kan annuleren. Ben gewoon opgelicht! Maar het is niet de bedoeling dat ik iedere maand 20 euro blijf betalen voor niks????? Ik wil hier echt een oplossing voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending