Review: Traffic Explosie (Ebook)

Ben je toe aan wat extra bezoekers op je website, maar heb je alle mogelijkheden uit je eigen arsenaal al toegepast? Dan hebben we vandaag waarschijnlijk een ebook waar je aardig wat aan hebt in onze review. Het gaat over traffic genereren en traffic genereren lijkt tegenwoordig voor iedereen een probleem. Traffic genereren zonder advertenties wel te verstaan. Iedereen kan wel een boost in traffic gebruiken toch? Al is het maar 20% die met minimale inspanning bereikt kan worden.

Review Traffic Explosie

Traffic Explosie

De verkoper(s)
De verkopers van dit product zijn er weer een keer twee. Het duo bestaat uit Rutger Steenbergen en Coen Olde Bijvank. Rutger is journalist en hoofdredacteur en runt zijn eigen bedrijf SEO Zwolle. Met dit bedrijf ondersteunt hij op het gebied van SEO teksetn, social media en internet.
Coen heeft ook zijn eigen bedrijf, genaamd COBIM (Voorletters met Internet Marketing). Met dit bedrijf maakt hij websites voor zowel particulieren als bedrijven. Ook houdt hij er nog een blog over internet marketing op na, namelijk sliminkomen.nl. We kunnen deze beweringen allemaal netjes via het internet en KVK verifiëren. Dat begint al goed 🙂

Wat claimt de verkoper?
Er zijn eigenlijk weinig claims die gedaan worden door dit duo. Het enige dat ze claimen is dat je met de tips uit het ebook dat ze aanbieden, je bezoekersstroom kan vergroten. En dat het je tijd bespaart om dit allemaal uit te zoeken uiteraard. Er worden geen waanzinnige discounts gegeven. De salespage is zelfs bijna saai om te lezen. Toch claimen ze wel dat je na het lezen van hun ebook weet hoe je je lezer kan verleiden ;). Misschien hebben Rutger en Coen een bepaalde doelgroep voor ogen.

Wat krijg je?
Het totale pakket(je) bestaat uit een ebook van iets meer dan 60 pagina’s. In deze 60 pagina’s komen 75 tips aan bod die jou meer traffic moeten gaan bezorgen. De tips zijn netjes gecategoriseerd. Zo is er bijvoorbeeld een onderdeel over Social media, Bloggen, SEO optimalisatie en teksten schrijven. Ook worden er andere tips die eigenlijk best practice zijn en iedereen hopelijk bewust of onbewust al toepast. Geen pakt is compleet zonder bonussen, dus ook Rutger en Coen hebben een bonus voor je klaargelegd. Deze bonus is een rapport dat ingaat op het gebruik van Longtail Pro en hoe je deze tool in kan zetten om succesvolle zoekwoorden te vinden. Wat je met deze zoekwoorden vervolgens kan doen? Als je dat nog niet weet heb je eigenlijk ook nog niet zoveel aan deze review überhaupt.

Wat vinden klanten?
We vinden twee reacties van klanten op de salespage. Als we de namen ervan opzoeken komen we zowaar ook bestaande personen tegen. De reacties lijken oprecht en zijn positief (anders waren we ze niet op de salespage tegen gekomen). Wel zijn ze beide te gelinkt aan het IMU van Tonny. We komen echter ook reacties tegen van klanten die hier niet aan gelinkt worden. Ook zij zijn positief.

Wat is de prijs?
De prijs van het ebook is slechts €27,- euro. Dat vinden we niet veel. De informatie uit het ebook is waardevol voor beginners en kan je daadwerkelijk (mits je de tips inzet en ook echt meer traffic genereert) meer dan de 27 euro weer opleveren.

Eindoordeel
We vonden het ebook Traffic explosie leuk om te lezen. Veel tips zijn redelijk vanzelfsprekend voor ons, maar dat hoeft natuurlijk niet voor iedereen zo te zijn. En natuurlijk passen wij ook niet alle tips uit traffic explosie toe op onze website. Als je net begint met bijvoorbeeld niche websites maken of je hebt bijvoorbeeld een webshop, maar je hebt je nog niet echt verdiept in waarom bezoekersnaar jouw pagina of webshop komen, dan is dit ebook zeker een waardevol stukje leesvoer. Voor de online specialist is dit ebook meer herhaling van reeds bekende stof, maar het is wel netjes en kort beschreven. Voor de prijs kan je dit niet laten liggen om als naslagwerk of eventueel checklist te gebruiken.

Heb je zelf ervaring met dit product of heb je vragen? Reageer dan hieronder!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

6 reacties op “Review: Traffic Explosie (Ebook)

 1. Ik heb het E-book ook ter inzage gekregen en het is heel makkelijk te lezen en te begrijpen i.v.m. de praktische indeling van de hoofdstukken. Zelf heb ik er ook een positieve review overgeschreven.

  • Hallo Diana, leuk om zo’n positieve reactie als deze te lezen! Bedankt voor de aanbeveling!

   Binnenkort lancering van onze nieuwe e-books: E-mail Marketing Meester en E-mail Marketing met Mailchimp en drie waardevolle bonussen.

  • Hallo Kees,

   Deze traffic explosie is een compleet ander product de traffic explosie uit deze review. De review gaat over het ebook van Rutger Steenbergen en Coen Olde Bijvank. Niet over trafficexplosie.com. We hebben al contact met deze laatste op genomen voor een reviewcopy, maar tot nu toe nog geen enkele reactie gehad. De review voor dit product staat wel in onze wachtrij, maar we zien al scam en oplichtingswaarschuwingen verschijnen op het internet over trafficexplosie.com. Over het ebook can Coen en Rutger hebben we nog geen negatieve reacties gezien.

 2. @Kees Ik ben dit niet! Ik durf met 200% zekerheid te zeggen, dat je zeker wat aan mijn e-book Traffic Explosie zult hebben. Zie TrafficExplosie.nl

  Jammer dat mensen zelfde namen gebruiken voor producten en dan ook nog eens bij PayPro.. ik heb al van meerdere mensen negatieve berichten mogen ontvangen op Facebook..

  want ik ben NIET diegene die achter trafficexplosie.com zit!

  Nee ik heb het e-book Traffic Explosie uitgeven op TrafficExplosie.nl

  Bekijk hier de review: http://www.ppreviews.nl/review-traffic-explosie-ebook/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending