Review: Marktplaatsgeheimen van CJ

We kwamen tussen de PayPro producten een product tegen dat ons heel erg aan iemand deed denken. Het gaat om marktplaatsgeheimen van ene CJ. Het lijkt allemaal enorm veel op Mobielgeheimen en internetgeheimen van JP. De zelfde templates en ook een leuke afkorting van twee letters en de naam natuurlijk. We besloten op onderzoek uit te gaan om te zien wie er achter dit product zit en of het daadwerkelijk het geld waard is.

De verkoper(s)
In het materiaal van Marktplaatsgeheimen komen we een CJ tegen. Deze CJ blijkt Chris ****** te zijn en kort zijn echte naam dus af. Hij is eigenaar van Martini Trade en een design studio. Hij maakt veel concepten en heeft een paar grote websites online stan. We kunnen verder niet veel vinden over enig verband met oplichting. Dat stemt ons goed.

Wat claimt de verkoper?
De verkoper claimt dat je zonder voorraden, kennis van internet, websites of extra investeringen een flink maandinkomen kan genereren door een paar goede advertenties op marktplaats te zetten. Je kunt alle dingen doen die je leuk vindt met dit nieuwe full time inkomen dat je via Marktplaats verdient.

Marktplaatsgeheimen Review

Marktplaatsgeheimen

Wat krijg je?
Je krijgt toegang tot een leden gedeelte waar 5 modules met elk één of meer video’s. Deze vijf modules zijn als volgt:
Module 1: In deze module worden de stappen uitgelegd die je moet nemen bij deze methode.
Module 2: Deze module bespreek wat er allemaal nodig is om te kunnen starten met de handel op marktplaats.
Module 3: Het uitzoeken van producten. In deze module zit ook een bonus verstopt, namelijk een lijst van leveranciers. Als je echter 15 minuten zoekt op internet kan je deze lijst met leveranciers gewoon vinden en zelfs grotere lijsten. “Dropship list” is hierin het sleutelwoord ;). Onze kanttekening hierbij is dat veel van de leveranciers uit Azië  namaakproducten leveren.
Module 4: In deze module leer je hoe je je advertentie aantrekkelijk maakt en waar deze aan moet voldoen voor een zo hoog mogelijk aantal verkopen.
Module 5: In deze laatste module leer je hoe je bestellingen afhandelt en hoe je de bestellingen uiteindelijk bij je leverancier krijgt.

De modules behandelen de basis onderdelen voor het handelen via Marktplaats. De kwaliteit ervan is goed en ook het geluid is prima. Vaak zien we dat het geluid voor zulk soort cursussen met de meest goedkope microfoon opgenomen wordt, maar daar lijkt bij Marktplaatsgeheimen geen sprake van te zijn.

Wat vinden klanten?
We kunnen weinig verhalen van klanten vinden. Wel zien we veel reviews voorbijkomen die weinig zeggen qua inhoud. We zien geen testimonials op de salespage en de review websites promoten dit product net als elk ander verdienmodel. Je hebt je investering supersnel terugverdient en je kan tot wel 500 euro per dag verddienen. Ook een filmpje van Chris lijkt dit te bevestigen. Wij geloven hier alleen niet in. De bedragen zijn bedragen waarvan een groot gedeelte nog richting de leverancier gaat en de details van de bedragen zijn zelfs niet eens zichtbaar. Het kunnen dus net zo goed stortingen vanaf zijn eigen rekening zijn. Wij zijn niet overtuigd.

Wat is de prijs?
De prijs van het hele pakket is €79,95 euro. Dat is een prijs die we niet vaak zien. Zo netjes op de 95 cent ;). Toch vinden wij dit product een beetje aan de hoge kant voor de informatie die hiervoor krijgt. Je kan het wel terugverdienen, maar dan zal je er zelf wel aan moeten werken, of je zal producten moeten vinden waar een goede marge op zit. Houd er rekening mee dat je goed onderzoek moet doen naar het product dat je gaat dropshippen en dat de combinatie tussen vraag en concurrentie en marge goed is. Als je een product of een aantal producten vindt waarvan deze combinatie goed is, dan kan je er met veel werk wel een maandinkomen aan verdienen. Het voordeel van de prijs is wel dat er geen overige kosten bij komen kijken. Het pakket omvat dus alles wat je nodig hebt om geld via marktplaats te verdienen.

Eindoordeel
We vinden marktplaatsgeheimen een leuk product dat voor de nieuweling best aardige informatie bevat. Met deze methode kan je zonder website gewoon producten verkopen en hoewel we in de eerste instantie het idee hadden dat Marktplaats redelijk verzadigd is met de toepassers van deze methode, kan je het uiteraard op elke marktplaats achtige website toepassen. Hou er echter rekening mee dat er behoorlijk wat tijd in gaat zitten. Als je hier je full time job van maakt en netjes van 9 tot 5 je tijd hieraan besteed, dan kan je er best een goed inkomen uithalen (geen 500 euro per dag voor 99% van de deelnemers). Het grote probleem is echter dat veel van jullie lezers 😉 hier niet naar op zoek zijn. De voorkeur gaat uit naar minder dan halve dagen werken voor twee keer een modaal inkomen. Maargoed, wie wil dat nou niet? :D. Wij zijn niet helemaal enthousiast over dit product. We vinden het teveel richting gewone basisinformatie gaan waarmee je net 3 blogposts kan vullen dan de echt waardevolle informatie waarmee een heel weblog of videocursus kan vullen.

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

2 reacties op “Review: Marktplaatsgeheimen van CJ

  1. Bedankt voor de informatie! Ik stond op het punt om het te kopen, maar omdat jullie aangeven dat het niet allemaal waar is.

    Ik wil max 4 uur per dag aan internetmarketing besteden, dus mijn terugverdiensten zullen niet hoog zijn. Helaas.Verder zoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending