Review: Gezonde Gewoontes 3-DVD set

De verkoper
De verkoepr van dit product is de Belgische Jesse van der Velde. Jesse heeft marketing gestudeerd en is vervolgens sporttassen gaan verkopen. Na een jaar sporttassen verkopen hield hij het voor gezien en is hij een bedrijf begonnen wat lijkt op een sportschool. Vervolgens is hij de internet marketing in gegaan en hij creëert nu producten die zijn visie vertolken. Één van deze producten is de
“Gezonde gewoontes 3dvd set”. Hij promoot deze producten via de productwebsite en via zijn eigen blog. Hoewel hij actief lijkt te zijn op het internet, mijdt hij fora waar zijn product negatief in de spotlights staan. Positieve reacties kunnen hem echter wel bekoren.

Jesse van der Velde

Jesse van der Velde

Wat claimt de verkoper?
Jesse doet op zijn websites en in deze DVD serie een aantal gewaagde claims. De voornaamste is dat alle gezondheid geregeld wordt door de hormoonhuishouding. Alle kwalen, zoals huidkwalen en bijvoorbeeld overgewicht worden veroorzaakt door een disbalans in de hormoonhuishouding. Light producten zijn kankerverwekkend en mogen niet gebruikt worden en ook het nemen van zuivelproducten is uit den boze. Jesse probeert je met Gezonde Gewoontes een levensstijl aan te meten, dus zijn product is meer dan een dieet. Een andere opmerkelijke claim is dat je van cardiotraining zwaarder wordt.

Wat krijg je?
Het totale product Gezonde Gewoontes bestaat uit een 3 dvdset.
DVD1: De eerste dvd gaat over wat je in je hoofd moet veranderen om een gezonde
levensstijl te krijgen. Je geest speelt hier een belangrijke rol in en alle mentale
principes worden op deze DVD uitgelegd.
DVD2: De tweede DVD gaat in op de hormoonhuishouding. Jesse legt hier uit dat je
door je voeding, training, omgang met stress en het nemen en niet nemen van
bepaalde voeding je hormoonhuishouding kan reguleren. Hiermee zorg je ervoor dat je
gezond wordt.
DVD3: De derde dvd is een trainingsprogramma dat je thuis uit kan voeren. Deze
oefeningen kunnen met of zonder hulpmiddelen gedaan worden. Voor elke oefening zijn
er drie varianten die je, afhankelijk van je niveau kan gebruiken.
De DVD’s zijn overigens niet helemaal netjes in elkaar gezet. Je kan namelijk niet skippen tussen de hoofdstukken. Dit zorgt ervoor dat je elke keer de hele DVD door moet spoelen als je een bepaald deel wil bekijken. Bij de trainings DVD kan dat redelijk wat irritatie veroorzaken.

Tevens krijg je een Ebook met weetjes over wat je moet eten en wat je vooral niet moet eten.
Je krijg nog een aantal bonus items die op dit moment gratis zijn:
Toegang tot de ledensite: Hier geeft Jesse persoonlijk antwoord op je vragen. De snelheid van beantwoorden door Jesse zelf is echter niet echt snel als het om critische vragen gaat.
Online video “Strakke buik 8 minuten workout deel 2”: Met deze workout video kan je een strakkere buik krijgen.
Ebook met 20 gezonde recepten:Met dit ebook kan je 20 gerechten maken die voldoen aan de richtlijnen van “Gezonde Gewoontes”

Gezonde gewoontes 3dvd box

Gezonde gewoontes 3dvd box

Wat vinden klanten?
De klanten van Jesse lijken tevreden met zijn programma. Er worden veel positieve reacties geplaatst door gebruikers die varieren van gewichtsverlies tot gezondere huid en een betere geestelijke gesteldheid. Net als veel marketingproducten zijn er ook critische berichten te vinden, maar deze zijn over het algemen alleen van personen die het product niet zelf gekocht hebben, maar wel commentaar kunnen leveren.

Wat is de prijs?
De prijs is €67,- Als je geluk hebt heb je het voor een aanbiedingsprijs van €37-. Deze prijs is voor hetgeen je krijgt behoorlijk laag. Je krijgt er een DVDset voor, twe e-books en toegang tot een exclusief ledenforum.

Eindoordeel
Hoewel de methode van Jesse op het eerste gezicht redelijk logisch in elkaar zit en ook aannemelijk lijkt en gemaakt wordt door zijn wetenschappelijke bronnen, zit dit product niet vol met waarheden. De onderzoeken waarmee Jesse op de proppen komt zijn vaak volledig weerlegd door andere onderzoeken, of Jesse laat belangrijke feiten in het onderzoek weg, waardoor ze in zijn voordeel werken. Dit is natuurlijk niet helemaal netjes, maar niet ongebruikelijk in het Internet Marketing wereldje. Jesse kent deze blijkbaar maar al te goed. Ondanks dit alles geloven we wel dat product een steuntje in de rug kan zijn en voldoende ondersteuning bij mensen biedt die niet lekker in hun vel zitten. Het geeft ze een doel om naar te leven en de principes van onbewerkt voedsel ligt meer tegen het gezonde aan dan tegen het ongezonde. Het totale product is voor hetgeen wat je krijgt niet hoog. Bij de kwaliteit van het procuct heeft Jesse echter een paar steekjes laten vallen, maar dat mag de pret niet drukken. We vinden het totaalplaatje toch een redelijk goed product.

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending