Review: Het Mentale Dieet Plan en TURBO Actie Plan

De verkoper
De verkoper van het Mentale Dieet Plan is Katja Callens. Als we haar naam op het internet opzoeken komen we geen grootschalige klachtenregens tegen.  We zien een paar topics op de website van Kassa, maar hier vinden we niet echt rare dingen. We kunnen echter ook geen artikelen vinden waaruit blijkt dat ze een echte guru is. Waarschijnlijk is Katja Callens een pseudoniem.

Wat claimt de verkoper?
De verkoper claimt dat je in 14 dagen wel 17 kilo kan afvallen. Je valt in iedergeval 5 kilo gegarandeerd af en je krijgt deze kilo’s er nooit meer bij. Het is een dieet waarbij je niet meer hoeft te sporten of weinig mag eten. Dit dieetplan pakt het puur mentaal aan en garandeert dat dit het laatste dieet is dat je ooit zal proberen.

Het Mentale Dieet Plan

Wat krijg je?
Het totale product bestaat uit twee e-books in PDF formaat. Hier staat alles in beschreven waardoor jij mentaal een verandering doorgaat en vet afvalt. Een korte samenvatting van de methode is dat je door bepaalde dagen een eetpatroon aan te meten je metabolisme wakker schrikt en enorm omhoog gaat. Zo verbrand je in rust meer vet.

Wat vinden klanten?
De klantbeoordelingen van dit product zijn uiteraard niet  te vinden buiten haar eigen website, maar ze lijken wel allemaal oprecht en zijn allemaal positief. Klanten melden gewichtsverlies van 15 tot zelfs 23 kilo en alle reacties zijn enthousiaste gebruikers. Negatieve verhalen van klanten zijn niet echt te vinden, of worden bijgesteld naar “sorry voor het vroege veroordelen”. Dit klinkt dus allemaal behoorlijk positief.  Ook blijkt haar website boven de 50.000 likes te hebben op facebook. Nu zijn facebook likes te koop, maar 50.000 is een redelijk grote investering om te kopen, weten wij uit ervaring.

Wat is de prijs?
De prijs van het totale product is €64,-. Voor een dieetplan is dit natuurlijk niet weinig, maar als we de reacties van klanten er naast leggen lijkt dit het meer dan waard. Een boek van een andere dieetguru kost gemiddeld ook 30 euro en bij het Mentale Dieetplan krijg je hier twee ebooks voor. De prijs is dus best redelijk voor hetgeen je krijgt.

Eindoordeel
Hoewel er vraagtekens gezet kunnen worden bij de grote gewichtsverliezen in korte tijd en of dit wel gezond is (normaal gesproken is 1 kilo per week verantwoord), lijken het grote aantal tevreden klanten en oprechte reacties toch doorslaggevend. Ook het feit dat de negatieve reacties weinig te vinden zijn en als ze te vinden zijn, bijgesteld zijn naar neutraal zorgen ervoor dat wij wel wat in dit product zien. Het principe dat dieeten eigenlijk tussen je oren zit bevalt ons ook wel. Het draait bij elk dieet toch altijd om de discipline. Wij geloven dat Katja Callens een manier gevonden heeft waarmee gebruikers deze discipline krijgen.

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 1 (1 review)

34 reacties op “Review: Het Mentale Dieet Plan en TURBO Actie Plan

     • Beste Arthur,

      Er is een mogelijkheid om via Ideal te betalen. Als je een directe overschrijving bedoelt,dan moet je waarschijnlijk even contact opnemen met de maker van dit product. De kans is groot dat ze een mogelijkheid heeft om via een bank overschrijving te betalen.

 1. Ik doe nu 7 weken het MDP en ben inmiddels per week 1 kilo lichter geworden. Het is een prettig dieet dat je grotendeels naar eigen inzicht doet en je kiest dan ook produkten die je zelf lekker vindt en dan val je nog af ook!! Het is echt een aanrader (ik zit niet in de marketing voor Katja Callens, dacht nota bene eerst zelf ook aan oplichterij, maar de resultaten spreken voor zich!!) Laat je niet afschrikken door het goedkoop ogende materiaal en de aantal keren van herhaling en schijnbare overbodige informatie cq dooddoeners in de e-boeken. Ga het gewoon doen en voel je zelf lekkerder in je vel zitten. Ik ben blij en ja dat kost inderdaad geld, maar dat maakt wél dat je het ook serieuzer neemt zelf. En dat mentale daar gaat het om!

 2. Ik ben wat ouder, net 60 jaar. Mijn gewicht is 62,5 kilo bij een lengte van 1.68. Niks mis mee, zou je zeggen. Maar ik wil van mijn (te) dikke maag en buikje af. Volgens mij precies 2 kilo .. 😉
  Als ik dit dieet volg, kom ik dan van die vervelende maag af?

  • Beste Marja,

   Het probleemgebied dat je beschrijft gaat vaak het laatst weg. Dat is bij dit soort dieten niet anders. Verwacht dus niet dat de eerste twee kilo die je eventueel afvalt gelijk van deze probleemgebieden afgaan. Waarschijnlijk zullen de eerste twee kilo die je verliest gewoon vocht zijn. Even doorzetten en dan zullen de probleemgebieden ook verdwijnen.

 3. Beste nathan, ik heb 3 weken geleden het receptenboek besteld voor 47 euro, maar tot op heden nog niks ontvangen. Heb hierover al wel contact gehad via de mail, maar daar word ik alleen aan het lijntje gehouden naar idee. Komt op mij toch over als oplichting…

 4. Hallo ,

  Ik heb ruim 4 weken geleden het mentale dieet plan plus turbo besteld maar tot op heden ook nog niets ontvangen. Ik weet niet of er iets is misgegaan?
  Zou ik hier antwoord op kunnen krijgen?

  Met vriendelijke groet

  Marian

 5. Hallo katja ik weet niet of je dit leest of wilt lezen maar toch
  Ik wil je even laten weten dat ik nu mijn een maand bezig ben met je lijn programma ik moet zeggen het helpt zodanig dat ik nu na bijna 1 maand al 1kg ben afgevallen als dit zo door gaat ben ik over 30 maanden op mijn streef gewicht zijn dus dit gaat het niet echt worden moet zijn dat ik van u een 1 op 1 behandeling krijg en dat u bij mij komt koken wat ik ook niet zie gebeuren dus wat gaat u hier aan doen het geld terug storten ik betwijfel het in mijn ogen het het een manier om wanhopige mensen hun geld ook nog afhandig te maken dus de zoveelste dieet dat niet werkt

  • Begin nooit aan dit dieeet. Alles wat ze beloofd komt ze niet na
   100 procent terug garantie beloofd ze,dus niet’De advertentie is zeer geraffineerd op gesteld.Dus begin er n iet aan!!!!
   Heb zelf geprobeerd het geld terug te krijgen.Helaas niet gelukt!!
   Heel vervelend.!!!!!!!!

   • Helaas ben ik ook het slachtoffer van Katja Callens. Ik heb het turbo actieplan ruim 3 weken gevolgd en was nog geen gram afgevallen. Ik heb zoals gevraagd mijn eet dagboek doorgestuurd en het betalingsbewijs. Daarop kreeg ik een mail dat ze voor restitutie zou zorgen, maar ik krijg niets op mijn bank rekening gestort. Ook krijg ik geen antwoord meer op mijn mails.
    Dit voelt voor mij als oplichting.
    Katja houdt zich niet aan haar garantie en het is triest dat er toch meer van dit soort reacties van mensen zijn die hetzelfde hebben meegemaakt.
    Ik geef haar nog 7 dagen de tijd om mij te betalen en als ze dat niet doet voel ik mij genoodzaakt om aangifte van internetoplichting te doen bij de politie en ook tros opgelicht in te schakelen.

    Ik hoop dat meerdere slachtoffers dit gaan doen of hebben gedaan.

    Weet je wat het ergste is, je hebt al een probleem met je lichaam en dan krijg je er ook nog een stuk stress bij.

    Heel vervelend allemaal.

 6. Heel slechte ervaring. Ze doet niet wat ze beloofd.Geen 100% terug garantie
  zoals op de website staat.Ze weet heel goed hoe ze het geld van je rekening moet halen, maar als je ontevreden bent en het geld terug wil ontvangen gebeurt er niets. Heel vervelend!!!!!!! Niet aan beginnen dus!

 7. Ik ben nu op de 14 e dag van het Turbo dieet, ik voel me prima, heb meer energie gekregen en heb de knop om.
  Wat heel belangrijk is 6 x per dag eten, dit lukt meestal niet, maar 5 x gaat prima.
  Ik moet een grote hoeveelheid gewicht verliezen en natuurlijk droom ik er van om ook 15 kg in 3 weken af te vallen. Dit gaat niet op, maar afvallen doe ik zeer zeker, ben 5.6 kg afgevallen in 2 weken. Ben hier super tevreden mee en ga gewoon door met het Turbo plan. Stel ik val de volgende 2 weken weer 5.6 kg af, dan is het in 4 weken 11.2 kg gewichtsverlies. En dat is me nog nooit eerder gelukt!
  Dus ik ga er voor! Volhouden en doorzetten!

 8. Mensen die hier klagen dat het niet werkt hebben zich gewoon niet aan het plan gehouden. Ik heb al een miljoen diëten gedaan en niet één werkte echt. Met deze ben ik in 3 weken 10 kilo afgevallen met dat turbogedoe en daarna precies andere plan gevolgd en nog eens 8 kilo afgevallen. 18 kilo kwijt in een maand of 3. Werkt prima, maar dit systeem (wat onder vele namen te vinden is, Katja is niet de uitvinder) moet je gewoon strikt tot in detail opvolgen anders werkt het niet.

 9. Ik heb op 11 december mijn abonnement opgezegd maar er wordt iedere keer toch weer € 14,97 afgeschreven van mijn rekening. Ik heb al meerdere mails gestuurd dus nu wil ik het graag via deze kant proberen.. ik verwacht dat er nu geen bedragen meer van mijn rekening worden afgeschreven en verwacht een bevestiging van mijn opzegging.

 10. Wat jammer dat er zoveel negatieve reacties zijn, vijf jaar gelden ben ik er 40kg mee afgevallen en nu ben ik weer met de Turbo bezig. Ik zie de kilo’s voor mijn ogen verdwijnen. Jammer dat er mensen zijn die er geen baat bij hebben. Naar mijn idee is het dan niet het juiste dieet voor hun. Maar het ligt iig niet aan het MDP.

 11. Ik heb dit dieet ook al gedaan. En als je het strikt volgt, werkt het gewoon. Ben er in het verleden 10 kg mee afgevallen. Door men eigen fout en slechte eetgewoonte is het er wel terug bij gekomen. Maar ja dat heb je als je niet kijkt naar wat je eet en veel lekkere vette hapjes neemt. Dus ik ga er terug mee beginnen. Er zou nu ongeveer 15 kg af moeten.

 12. Ik ben met fase 1 in 2,5 maand 18 kg afgevallen voldoende drinken juiste keuzes maken. Al la je schema volgt gaat rap tempo. En echte aanrader ben mentaal erachter aan gaan doen en blijf mooi op gewicht echt een super aanrader en leuke motiverende reacties van vrienden kennissen ect. Zelfs krijg je elke dag goede tips uitleg via de mail en heb je vragen krijg je netjes antwoord en echte aanrader.

  • Antoinette,

   Ik zie dat je met dit dieet mooie resultaten hebt behaald. Ik zie ook dat dit van een tijdje geleden is. kan je me laten weten of je er nog steeds tevreden over bent aub.
   Kan je me ook laten weten welke recepten je allemaal hebt gebruikt. Ik ben geen keukenprinses en ik weet niet goed hoe het turboplan te volgen met “precies” zo weinig variatie erin.

   Ik hoor graag van je
   kim (België)

 13. Hallo,

  Ik vraag me af hoe echt dit allemaal is. Bij nabeschouwing blijkt de website http://www.wegmetbuikvet.nl te worden aangestuurd door de heer Stefan Heurterre, althans als ik op de website moet afgaan. Bij check op de site http://www.hetmentaledieetplan.nl wordt hetzelfde boek aangeboden onder de naam Katja Callens. Kortom we hebben hier helaas te maken met iemand die mogelijk een interessant programma wil aanbieden maar blijkbaar dat liever niet onder 1 naam en via 1 website doet en dat roept vragen op. Bij nacheck op internet kwam ik ook nog de volgende link tegen (http://www.vetvrij.com/phpBB3/viewtopic.php?t=6904). Jammer dat iemand met zo’n mooi concept niet gewoon open kaart wil spelen. Integriteit lijkt me een wezenlijk onderdeel van een mentaal dieet.

  • Hallo Peter,

   De andere links die je noemt zijn via Affiliate marketing. Ofwel het wederverkopen van de producten. Stefan Heurterre is een bekende die ook eigen producten in de gezondheidsmarkt verkoopt. Via affiliate verkopen van het Mentale Dieetplan ontvangt hij nog wat extra inkomsten. Voor zover we na konden gaan is Stefan niet de eigenaar van het Mentale Dieetplan.

 14. Ik heb na 1 maand gemaild dat ik niet langer kon deelnemen aan hèt mentaal dieetplan, wegens mijn hartklachten en diabetes. Ben nu via mijn cardioloog bij een dieetiste.
  En heb ook na die maand geen advies mails meer ontvangen.
  Allemaal prima, maar het afschrijven van de maandelijkse bijdrage 9,97 gaat nog wel steeds door.
  Nu boek ik sinds september zelf terug.

  Maar ze blijft aanmaningen sturen.
  Wat kan ik nog doen.
  Mvg Patty

 15. Ik heb het plan doorgenomen, maar zou niet weten hoe ik moet beginnen.
  Als ik met het turboplan wil beginnen heb ik nl allerlei recepten nodig die je weer appart moet aanschaffen. De lijstjes van de voedingsstoffen die je mag gebruiken zijn zo summier dat je er weinig mee kunt, ik heb voorbeelden nodig: wat eet je bv op de dag dat je alleen eiwitten mag. Paar keer een mail hierover gestuurd, maar krijg geen concrete antwoorden. Er is een hele lijst met verboden dingen. Als je die laat staan val je volgens mij altijd af, daar heb je dit boek niet voor nodig (iedereen kent ze wel) Bovendien vindt zij sporten onnodig, terwijl ik wel graag sport….Echt geen waar voor je geld, een ebook met 80% peptalk en 20% info. Ik baal enorm!

  • Beste Kirsten,

   Sporten mag natuurlijk altijd, maar het is geen vereiste voor dit plan. Het heet ook niet voor niets het Mentale Dieetplan. De focus zit vooral op het mentale en niet direct op de voeding.

 16. fraude

  afblijven van dit handeltje, ze plunderen jouw bankrekening eens ze jouw gegevens hebben, telefoonnummers bestaan niet of zijn afgesloten, adressen zijn fictief of van huizen die te koop staan. de hoofdzetel zit in Spanje,0034 60 26 48 487, MLDT LTD, fashion branche, een klacht loopt inmiddels

  Did you find this review helpful? Yes No

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending