Review: E-cursus Nooit meer zorgen of stress

We hebben in het begin van het bestaan van ppreviews.nl al een product gereviewed van Frank de Moei. Blijvend zelfvertrouwen, en deze keer hebben we een reviewcopy van Frank gekregen van zijn product Nooit meer zorgen of stress. Stress en zorgen zijn iets menselijks en vaak moeilijk onder controle te houden. Weet Frank jou wel zover te krijgen dat je hier geen of minder last van gaat krijgen in de toekomst? Lees snel verder om te zien wat wij van zijn product vonden.

De verkoper(s)
De verkoper van het product Nooit meer zorgen of stress is Frank de Moei. Zoals eerder al bij Blijvend Zelfvertrouwente lezen is, is zijn staat van dienst indrukwekkend. Hij heeft vele tevreden klanten gehad met zijn bedrijf Capedium Coaching & Training wat zich richt op het trainen en coachen van mensen. Hij is aangesloten bij meerder branche organisaties en het contact wat wij met hem gehad hebben vonden we niet onaangenaam. Dit hebben we wel eens anders gezien (de vaste lezers zullen gelijk weten wie dit betreft ūüėČ ). Frank stond erop dat we iemand beschikbaar stelden om de complete cursus te volgen en ik (Edwin) was daar wel voor in. Ik heb ook de vorige review geschreven en ben zelf erg enthousiast over de werkwijze van Frank.

Frank de Moei: Nooit meer zorgen of stress

Frank de Moei: Nooit meer zorgen of stress

Wat claimt de verkoper?
De verkoper, Frank dus, claimt dat je met zijn cursus leert om op een simpele wijze zorgen en stress los te laten. Hij leert je op een stapsgewijze manier wat de dieper liggende
oorzaken van zorgen en stress zijn en hoe je deze bij de bron kan aanpakken. Ook is Frank zo zeker van zijn product dat hij je binnen 15 dagen je geld terug geeft als de cursus niet
bij jou werkt. Je hebt er dan echter pas 6 van de 19 e-mails met tips en oefeningen op zitten, dus waarschijnlijk is dit om het kaf van het koren te scheiden. Gemotiveerde mensen
maken de oefeningen en zullen na de eerste 6 e-mails al bepaalde inzichten verkregen hebben.

Wat krijg je?
Het totale product is een e-cursus. Dat wil zeggen dat de cursus digitaal is en Frank heeft voor een e-mailcursus gekozen. De cursus is opgebouwd volgens een vast stramien. Je krijgt eerst een kort stukje theorie, waarna je een aantal vragen moet beantwoorden. Frank raadt je aan dit op papier te doen, zodat je er beter over nadenkt en dat je er actiever mee aan de slag gaat. In sommige van zijn e-mails refereert hij naar waardevolle artikelen op zijn internet blog. Natuurlijk is een PayPro product niet compleet zonder bonussen. Als bonus bij Nooit meer zorgen of stress ontvang je de volgende bonussen:
1. Het e-boek Inzicht in je Kracht!: Dit ebook bevat een grote basis van al zijn producten. Zie het als een introductie in alles wat Frank je nog meer te bieden heeft.
2. Eén E-Mail Coachingsessie: Deze bonus zegt eigenlijk al wat het is een éénmalige mogelijkheid om een persoonlijk advies van Frank via E-mail te ontvangen. Je mag één vraag
stellen die Frank beantwoord, je advies geeft of beantwoord met een tegenvraag waarmee je zelf verder kan.

Nooit meer zorgen of stress

Nooit meer zorgen of stress

Wat vinden klanten?
Er zijn verschillende klantervaringen die op de salespage te zien zijn. We hechten hier normaal gesproken niet veel waarde aan, maar het zijn er behoorlijk wat en het aantal  retweets en likes op deze klantervaringen zijn redelijk hoog. Ook via zijn Linkedin en Facebook profiel kunnen we veel positieve ervaringen lezen. Als we een zoekopdracht van
zijn naam in combinatie met oplichting doen, dan zien we weinig behalve onze eigen review van Blijvend zelfvertrouwen waarin we vertellen dat het Géén oplichter is.

Wat is de prijs?
De prijs van het totaalpakket is ‚ā¨59,-. Voor een product in de markt van persoonlijke trainingen en advies vinden wij dat niet hoog. Een training als deze, hetzij persoonlijker kost vaak meer dan ‚ā¨59,- per uur! De bonussen vinden wij persoonlijk niet van zoveel waarde, aangezien een beetje nazorg wel bij het product hoort en de korte introductie tot wat Frank verder te bieden heeft eigenlijk meer als verkapte folder gezien kan worden.

Eindoordeel
Het product Nooit meer zorgen of stress van Frank de Moei is weer een kwaliteitsproduct. De bonussen vonden we een beetje tegenvallen, maar de kwaliteit van de cursus is goed. De stapsgewijze aanpak van Frank zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in de dieper liggende oorzaken van stress en zorgen. Door de oefeningen die je na elke stap maakt zorgt Frank ervoor dat je de inzichten gaat toepassen op jouw eigen situatie en dat is juist hetgeen dat zijn cursussen erg krachtig maakt. Ik (Edwin) kon aan het eind van de cursus zelfs mijn eigen bronnen van stres benoemen en hier door Franks oefeningen mee om gaan. Frank heeft met deze cursus een goed product neergezet dat zelfs veel internetmarketeers goed kunnen gebruiken om hun leven nog minder stressvol te maken. We zijn benieuwd of de andere producten van Frank ook deze kwaliteit hoog kunnen houden.

Heb je zelf ervaring met dit product of heb je er vragen over? Laat een reactie achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 3 (1 review)

6 reacties op “Review: E-cursus Nooit meer zorgen of stress

 1. Ik heb deze cursus niet gedaan maar ik ken wel wat mensen die het kunnen gebruiken: bv mensen van forums zoals radar ofzo.
  Wat een azijnzeikers zeg. Als je vraagt of bv internetgeheimen oplichting is komen er direct 1 miljoen-miljard negatieve reacties die alles oplichting vinden.
  En omdat ik van nature vrij nieuwsgierig ben heb ik hier en daar ook een paar cursusjes gevolgt met de gedachte: niet geschoten is altijd mis!
  De cursussen van Tom en Eduard heb ik direct weer opgezegd vanwege dat rare wurgcontract maar sommige heb ik nog (allemaal aangemeld via mijn eigen affiliate natuurlijk;-)). Vanwege mijn enorm drukke baan met lange dagen en een gezin kom ik er niet veel aan toe helaas maar de goeie dingen komen langzaam

  • Beste Robert,

   Vaak zijn de meeste negatieve reacties ook niet van gebruikers, maar mensen die alleen de salespage gelezen hebben. Deze groep is vaak niet bekend met het feit dat sommige mensen die wel actie ondernemen en hetgeen uitgelegd wordt in de cursussen toepassen, wel succes hebben. Deze mensen schreeuwen dat ze alles weten, maar ze passen niets toe, dus ze komen nergens, of niet ver. Schreeuwen tegen succes is altijd makkelijk, maar de stap zetten om actie te ondernemen en hierin succesvol te zijn is verandering en tegen verandering zijn sommige mensen niet bestand.

   • Ik heb voor deze cursus een facebook advertentie gemaakt en het vreemde is dat er maar weinig mensen op(ctr: 0,007%) en ook geen enkele sale behaald heb, wel vreemd voor een door jullie goed beoordeelde cursus.
    Ik dacht dat ik alles wel goed getarged had maar wel weer ‚ā¨80,- aan advertentie kosten kwijt ben.
    Over facebook gesproken ik ben wel benieuwd naar een review over facebook ads lab die ook op paypro word aangeboden.
    gr Robert

    • Beste Robert,

     Bedankt voor je reactie, maar jouw resultaten met facebook adverteren staan los van de kwaliteit van het product. Jouw resultaten zijn afhankelijk van een aantal factoren waar wij het product niet op beoordelen, zoals de kwaliteit van jouw banners ;). Facebook adslab hebben we nog in de planning staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending