Review: Mobile Graphics Toolkit

Ben je van plan om binnenkort de wereld van de mobiele Apps in te stappen? Misschien is dit pakket van Ramses dan wel iets voor jou. Het bestaat uit een groot aantal graphics en templates die waarschijnlijk wel van pas komen voor jou als App ontwikkelaar.

De verkoper(s)
De verkoper is een bekende van ons. Althans, we hebben al een aantal producten van hem mogen reviewen en hij heeft altijd zijn medewerking verleend. Het is Ramses van der Werf. Ramses is internet marketeer en is makkelijk te vinden op het internet. Je zal vooral veel van zijn reacties terugvinden op internet fora die gerelateerd zijn aan internet marketing. Ramses is in tegenstelling tot andere internet marketeers geen moeilijk persoon. Refunds zijn geen probleem en hij heeft geen addertjes onder het gras bij de producten die we tot nu toe van hem gereviewed hebben.

Als je meer over Ramses wil weten, check dan evven de zoekfunctie van deze website. Er valt genoeg over Ramses te vinden en de verhalen zijn allemaal positief.

Wat claimt de verkoper?
Net als bij het soorgelijke product van Ramses, De Minisite Graphics toolkit, doet Ramses weinig beweringen en marketing achtige kreten op zijn salespage. Het is simpelweg een pakket met templates en graphics dat je werk en kosten uit handen neemt. Vooral het feit dat je veel tijd bespaart als je deze templates in je bezit hebt is de grootste bewering die Ramses op zijn salespage doet. Hier kon hij best eens gelijk in hebben. Verder doet Ramses niet echt beweringen op zijn salespage voor de Mobile Graphics Toolkit.

Wat krijg je?
Je krijgt net als bij de minisite graphics toolkit een aantal grafische templates en grafische onderdelen waarmee je veel tijd bespaart. Ramses heeft een pakket voor je samengesteld dat uit de volgende onderdelen bestaat:

1. Mobile en Computer apparaten: Dit zijn afbeeldingen van mobiele telefoons en computers die je op je website kan gebruiken.
2. Apparaten combinatieshots: Dit zijn combinaties en composities van module 1.
3. 3D app icons. Deze icons kan je gebruiken om je App in het overzicht op de mobiele telefoons te laten zien.
4. IOS Icon maker. Dit is een template die je kan gebruiken om IOS, Apples Operating System voor mobiele telefoons icons te maken.
5. Iphone 4 UI graphics: Dit is een verzameling graphics, zoals knoppen, sliders, icons die je in een App kunt gebruiken.
6. Website headers: Deze templates kan je gebruiken om je eigen website headers te maken. Dit voornamelijk om je app ook via het internet te promoten.
7. Facebook Timeline Covers: Wat is een App zonder facebook account? Juist! Facebook hoort er tegenwoordig ook bij als je een App wil gaan promoten.
8. Retina Dislay Achtergronden: Deze achtergronden kun je gebruiken als achtergrond binnen je gemaakte Apps. Zo ziet het er net even gelikter uit.
9. Handen met telefoons: Ideaal om je app via internet te promoten. Je kan een goede impressie geven hoe de app er op een telefoon uit komt te zien. Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden en zo geldt het ook bij de afbeelding van een App op een telefoon.
10. Youtube Video skins: Wil je een kleine demo van een mobiele applicatie of de werking ervan laten zien? Laat ze dan zien in deze skins. Het lijkt dan net of de video echt op een apart beeldscherm weergegeven wordt.
11. Mobile Interfacce Icons: Dit pakket bestaat uit 42 icons die je in je App kan gebruiken. Natuurlijk zijn ze in sommige gevallen ook handig om in een website te gebruiken.
12. Web Boxen: Deze templates kan je makkelijk customizen en zijn perfect geschikt voor het promoten van je Apps op een blog. Bijvoorbeeld in de sidebar.
13. Boekenkast: De naam zegt het al. Het is een template van een boekenkast. Hier kan je je icons in plaatsen voor een leuke look.
14. App store buttons: Deze bussons kan je op je website gebruiken om te linken naar de appstore en snel aangeven dat je App in de appstore aanwezig is.
15. Geanimeerde Icon maker: Deze vinden wij de minst mooie van allemaal, maar het geeft een icon met een geanimeerde glow weer. Het doet ons een beetje denken aan de oude tijden met animated gifs. Het trekt wel subtiel de aandacht als je het nodig hebt.

Mobile graphics Toolkit reviewAl deze bovenstaande Templates worden in PSD bestanden aangeleverd. Sommige zelfs in PNG, zodat je direct aan de slag kan. Alle PSD bestanden zitten netjes in elkaar en bestaan uit een aantal layers die je naar wens aan of uit kan zetten. Ook de lettertypen die gebruikt worden netjes vermeld, maar niet allemaal meegeleverd.

Wat vinden klanten?
Er zijn nog geen reacties te vinden van het product van Ramses zelf. Het soorgelijke product dat op de Amerikaanse markt verschenen is en waar dit een afgeleide van is,heeft al wel veel positieve reacties die we op internet kunnen achterhalen. We hebben Ramses hierover gesproken en het blijkt dat dit product nog niet echt lekker loopt. Misschien gaat deze review hier verandering in brengen.

Wat is de prijs?
De prijs van het totaalpakket is €27,-. Als je goed bedenkt hoeveel tijd het je zou kosten om dit zelf te maken of een dergelijk pakker via andere wegen samen te stellen zoals Fiverr.com, is de prijs behoorlijk laag. Net als het andere pakket dat Ramses aanbiedt, de Minisite Graphics toolkit, is deze prijs een perfecte lage prijs voor een product als dit. Eigenlijk is het te laag zou je denken. We kwamen echter na was speurwerk acher de Engelse variant waar dit een afgeleide van is en deze is nog goedkoper dan de Nederlandse versie van Ramses. Er zijn dus goedkopere versies op de markt, maar de prijs voor dit pakket blijft laag voor hetgeen je ervoor krijgt.

Eindoordeel
Ons eerste eindoordeel was positiever dan die je nu zal lezen. Het product dat Ramses neergezet heeft is een goed product. Het blijkt echter dat hij een joint venture aan is gegaan met iemand buiten Nederland die dit pakket in een grotere vorm voor een lagere prijs aanbiedt op de Amerikaanse/Engelse markt. De prijs is 30% lager en het pakket is minstens 20% groter. De items die Ramses aanbiedt zijn ook aanwezig in de Engelse variant. Als je dus goed zoekt is er een andere vorm van dit product te vinden voor een betere Prijs. Toch blijft de kwaliteit van dit product hoog. it je in de markt en vind je het niet erg om je ondersteuning in het Engels te ontvangen, dan raden wij je aan om even via Google te zoeken, Hou je meer van Nederlandse support of vind je Ramses gewoon een toffe peer, dan is zijn versie van de Mobile Graphics Toolkit perfect geschikt voor jou.

Ramses heeft met dit product weer een goed no nonsens product neergezet :). Net als de Ministe Graphics toolkit moet je wel je weg weten met photoshop, maar als je dat niet kan, ben je waarschijnlijk ook niet op zoek naar een product als deze. De prijs is perfect en toegankelijk voor iedereen die liever een kleine investering wil doen dan vele uren bezig wil zijn om zelf grafische templates voor zijn mobiele applicatie of applicatie promotie te maken.

Een must voor iedereen die zijn eigen App wil lanceren of dat al gedaan heeft en meer perfectie nodig heeft op grafisch gebied.

Heb je zelf ervaring met dit product of heb je nog vragen voor aanschaf van dit product? Laat een reactie achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending