Review: Stop Rosacea Nu!

Er bestaan op de wereld aardig wat aandoeningen waar mensen last van hebben. Sommige zijn niet zichtbaar, terwijl andere aandoeningen juist erg prominent aanwezig zijn. Rosacea is daar één van. Behandelingen kosten vaak veel geld en werken maar half. Patricia Hellema heeft uit eigen ervaring een oplossing gevonden die de symptomen voor haar doen verdwijnen. Ze heeft er een ebook pakket voor gemaakt om anderen ook van haar oplossing te laten profiteren. Wij kregen een reviewcopy van Ramses van der Werf die de publisher van dit geheel is. Ben je benieuwd of dit ebook pakket jou ook kan helpen? Lees dan snel verder!

De verkoper(s)
De verkoper van dit product is Patricia Hellema. Na veel zoeken kwamen alle lijntjes bij de producent van dit product uit, namelijk Ramses van de Werf. We hebben contact gezocht met de vraag of Patricia in het leven is geroepen om (als ervaringsdeskundige) beter te verkopen dan een naam als Ramses (marketeer). Hierop kregen we van Ramses te horen dat Patricia Hellema inderdaad niet haar echte naam is, maar dat het boek wel door een kennis van Ramses geschreven is. Deze kennis is ervaringsdeskndige op het gebied van rosacea en het verhaal komt van haar hand. Deze vrouw wil liever buiten beeld blijven en Ramses respecteert dit. De foto’s die je van Patricia tegenkomt zijn dan ook stockfoto’s en niet haar eigen portretfoto’s.

Wat claimt de verkoper?
De verkoper claimt dat haar systeem ervoor zorgt dat je 100% verlost zal raken van de klachten die rosacea met zich meebrengt. Het mooiste hiervan is nog dat er geen zalfjes of operaties aan te pas komen. Het is een pure methode die met behulp van je eigen lichaam en supplementen die je gewoon bij de kruidvat kan halen. Patricia geeft op haar eigen salespage de garantie dat de methode 100% werkt en dat er geen bijwerkingen zijn. In het ebook geeft ze echter wel aan dat iedereen anders reageert en dat bijwerkingen van persoon tot persoon verschillen. Bijwerkingen komen echter nauwelijks voor als we haar ebook moeten geloven. Je krijgt echter 90 dagen niet goed geld terug garantie op dit product, dus als het voor jou werkt zou het binnen 3 maanden wel enig zichtbaar resultaat moeten geven.

Stop Rosacea Nu

Stop Rosacea Nu

Wat krijg je?
Het totale pakket bestaat uit 4 ebooks. Allereerst een ebook dat beschrijft wat rosacea eigenlijk is en wat de vermoedelijke oorzaken zijn. Tevens worden hier al wat oplossingen in besproken die bij de methode “Stop rosacea nu” horen. Het volgende ebook is het Rosacea dagboek. Hierin wordt je uitglegd hoe je een dagboek moet opstellen en wat er allemaal in beschreven moet staan. Dit dagboek dient als naslagwerk voor een eventueel gesprek met een arts indien nodig.
Het derde ebook is het Stop Rosacea Nu dieet. Dit boek beschrijft welke voedindsmiddelen je beter wel en niet kan nemen als je last hebt van rosacea. Er staat ook een voedingsschema voor 14 dagen in waarmee je alvast een kickstart hebt en inspratie op kan doen voor een zelf samengesteld voedingsschema.
Als bonus ontvang je nog een ebook over Stress. Hoe ontstaat het en hoe hou je jezelf redelijks stressvrij. Dit is enkel een basis, maar wel effectief als je nagaat dat een vermoedelijke oorzaak van rosacea stress is.

Wat vinden klanten?
We kunnen op het internet niet veel positieve reacties vinden. Wel veel posts van Patricia of Ramses die vergeten is om zijn foto weg te halen (Dit is een grappig gezicht als Miranda reageert en de foto van Ramses er bij staat … Busted!! 😉 )
Op de salespage vinden we een paar reacties terug, maar deze reacties vinden we niet echt van waarde. Het zijn er maar drie en aan de onderwerpen van de mails te zien komen ze van de autoresponder af en niet direct van de verkoop van het ebook.
We kunnen een paar negatieve reacties vinden, maar dit zijn vooral reacties over de prijs en dat een ebook geen product is, maar oplichting. Dit soort reacties vinden we altijd bij producten, maar zijn ook niet van waarde. Deze schreeuwers hebben vaak het product niet gekocht, maar zijn concurrenten.

Wat is de prijs?
De prijs van het totale pakket, de vier ebooks, is €39,95. Deze prijs vinden we we prima. Geen absurde hoge prijs en geen absurde lage prijs. We hebben zelfs ebooks op het internet gezien die ongeveer hetzelfde bieden, maar dan tweemaal zo duur zijn. €39,95 vinden we dus een prima prijs voor dit geheel.

Eindoordeel
Hoewel er te twijfelen valt aan de werking van dit product vinden we dat het geen kwaad kan om het te proberen. Als je alles al geprobeerd hebt op van rosacea af te komen en je wil nog niet onder het mes, of je hebt geen zin in spuiten of antibiotica in je lijf kan je dit nog proberen. Er is een kans dat het bij je werkt en een gezonde levensstijl door middel van de methode die Patricia beschrijft kan voor niemand kwaad. Verwacht niet dat dit product gegarandeerd de oplossing is. In één van de eerste regels beschrijft Patricia ook dat het haar geholpen heeft, maar uiteindelijk iedereen anders reageert. Dit geldt uiteraard ook voor behandelingen die door doktoren uitgevoerd worden. Deze helpen ook niet bij iedereen en zijn vaak vele malen duurder. Als ze al gedekt worden door je zorgverzekering gaat in ieder geval je eigen risico eraan. Dat is vele malen duurder dan dit ebook pakket en je hebt ook geen geld terug garantie.

Heb je zelf ervaring met of klachten / vragen over dit product? Laat dan een reactie achteren help anderen met hun keuze!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending