Review: 100 Euro Per Uur van Tom en Eduard

Je zal de advertenties waarschijnlijk wel op het internet gezien hebben. “100 euro per uur” en “ontsla je baas”. Dat soort claims horen we vaker bij het duo Tom en Eduard. We hebben al eens eerder een product van het duo gereviewed (Baan zonder baas) en de trouwe lezers kennen de uitkomst hiervan allemaal. Ditmaal hebben we een ander product van het Tom en Eduard in de review, namelijk 100 euro per uur. Of dit qua kwaliteit op het vorige product lijkt? Lees snel verder!

De verkoper(s)
#Deze informatie is verwijderd. Zie onderaan deze review waarom.#

ppreviews zoekwoorden statistieken van de afgelopen 5 maanden.

Wat claimt de verkoper?
De verkopers claimen dat ze het grootste geheim van geld verdienen met internet voor je hebben. Het is een supergroot geheim en niemand maakt hier nog gebruik van, dus er liggen genoeg kansen in deze markt. Je hoeft voor deze methode geen kennis van internet te hebben of een website. Je hoeft zelfs geen eigen bedrijf of product te hebben. Het mooitste is nog dat je geld gaat verdienen terwijl je slaapt.
Dit zijn allemaal redelijk grote beweringen die maar gedeeltelijk waargemaakt kunnen worden naar onze mening. Het product gaat namelijk over Affiliate marketing via Youtube. Deze techniek is al een aantal jaar bekend en er valt inderdaad nog steeds geld in te verdienen. Je zal er echter wel eerst moeite in moeten steken om het geld binnen te laten komen. Hierna is het nog niet een set and forget systeem. Om je inkomsten zo hoog mogelijk te houden zal je er alles aan moeten doen om jouw video’s zo hoog mogelijk in de resultaten van Youtube te krijgen. Hier wordt wel informatie voor aangeleverd, maar dit proces zal je moeten blijven herhalen om succesvol te blijven.

Wat krijg je?
Je krijgt toegang tot het ledengedeelte van 100europeruur.nl In dit ledengedeelte wordt alles verteld over de methode die ze verkopen als product. Dat is namelijk affiliate marketing dmv Youtube. Je kies een affiliate product met hoge affiliate vergoeding en je maakt hier een video van waarmee je het promoot op Youtube. Zet hier vervolgens je affiliate link onder. Alles wordt door Tom en Eduard stap voor stap uitgelegd in de volgende modules
Module 1 – Producten zoeken om te promoten. Deze module bestaat uit 6 video’s en hier wordt precies uitgelegd welk soort producten je moet promoten en waar je de affiliate programma’s kan vinden.
Module 2 – Youtube films maken. Deze module bestaat uit 5 video’s die precies beschrijven hoe je een youtube video maakt. Hoe je hem upload en beschikbaar stelt op Youtube.
Module 3 – Video’s laten ranken. Deze module bestaat uit 7 video’s waarin uitgelegd wordt hoe je jouw video’s met affiliate links hoog in de resultaten van Youtube kan krijgen.
Bonus: Miljonair voor beginners. Dit ebook bevat de visie van Tom en Eduard over hoe ze marketing zien en hoe jij rijk kan worden met de juiste mindset. Wij vinden deze mindset redelijk arrogant overkomen, maar willen niet te ver over uitwijden aangezien het een bonusproduct is. Het is een grappig boekje om te lezen en geeft wat basis inzichten in internet ondernemen op een manier die redelijk onder de gordel is.
Verder krijg je nog de mogelijkheid tot een private coaching, maar hier moet uiteraard extra voor betaald worden.

Wat vinden klanten?
We kunnen echt totaal geen klantervaringen over dit pakket vinden. Wel vinden we veel reacties over andere producten en die zijn niet positief. Ook de review van een vorig product van het duo die wij gemaakt hebben kreeg een behoorlijke zure nasmaak na het contact met Tom en Eduard (zie het slot van deze review voor meer informatie).
We zijn dus benieuwd naar gebruikers van dit product die ons oprecht hun mening kunnen geven. Geen klachten of opmerkingen over het duo zelf, maar puur over dit product 100 euro per uur.

100 euro per uur van Tom en Eduard

100 euro per uur van Tom en Eduard

Wat is de prijs?
De prijs van het product is €69,-. Dit vinden we redelijk hoog voor de informatie die ze geven. Het is wel een video tutorial, maar deze techniek wordt al veel gebruikt en het is echt niet zo’n geheim als ze voorstellen. Er zijn genoeg van deze producten te krijgen die al een tijd op de Amerikaanse markt zijn en meer van deze informatie bevatten. Deze zijn ook veel goedkoper.
De kans is groot dat je binnen een maand deze investering er weer uit hebt, maar we vinden toch te weinig informatie in dit product zitten om de prijs van €69,- te rechtvaardigen.

Eindoordeel
Hoewel de beweringen van Tom en Eduard net als bij bijna al hun producten enorm overrated zijn hebben ze met dit product wel een methode die zijn werkzaamheid bewezen heeft. Deze methode kan bij de Nederlandse markt nog prima toegepast worden en er valt inderdaad geld mee te verdienen. Wees er echter wel op voorbereid dat je wel wat werk moet verzetten om hier een blijvende geldstroom uit te krijgen. Toch is het wel mogelijk en het is uiteindelijk wel een vorm van passief inkomen.
De informatie in deze video’s is echter ook prima gratis op internet te vinden, maar als je van alles in het Nederlands, samengepakt en voor een behoorlijke prijs houdt is dit product iets voor jou. Als je verstandig bent zoek je even wat verder naar een goedkoper Engels product met meer informatie dan deze. Wees er wel snel bij, want ook na het product Miljonairsmodel van Casper Camps is deze markt behoorlijk vol aan het raken.

Je kunt het product altijd uitproberen, want er is een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

EDIT: Na dreigende e-mails van Eduard (in naam van Avantix SARL) met sommaties en klachten over smaad (wij voelden ons bedreigd door de toon die eduard tegen ons opzette en dit is niet de eerste keer), terwijl wij enkel onze eigen gefundeerde mening geven en de feiten over ons speurwerk opsommen zijn wij genoodzaakt geweest sommige onderdelen uit deze review te verwijderen. Mede om deze rede hebben we de reacties op deze review net als de review van Baan zonder Baas uitgezet. Dit om de sore die wij persoonlijk aan het product geven niet te laten beinvloeden door negatieve, maar ook positieve reacties. Hier hebben we bij de review van Baan zonder baas ook al mee te maken gehad. Het is ons in ieder geval duidelijk waarom er geen negatieve reacties te vinden zijn, als iedereen op dezelfde toon als Eduard ons een e-mail stuurde ook een e-mail met sommaties krijgt.

Heb je zelf ervaring met dit product of heb je een vraag of klacht over dit product? Laat een reactie achter en help anderen in hun keuze!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)