Review: Het Miljonairsmodel van Casper Camps

Na veel aanvragen hebben we toch besloten een review te maken van Het Miljonairsmodel van Casper Camps. Zijn de promotievideo’s en websites schieten echt als paddestoelen uit de grond en daarom vonden we het toch tijd worden om een goed review van het product te maken.

De verkoper(s)
De Verkoper is Casper Camps. Hij is al een hele tijd bezig met online marketing en kennisproducten op het gebied van onder andere Internet Marketing. Hij is even van de radar geweest, maar sinds Juni is hij weer opgedoken. Hij opereert vanuit zijn eigen bedrijf International Marketing Company N.V dat onder andere om belasting technische redenen op Curacau gevestigd is. Hij komt over als een sympatieke man en dat is hij ook. Hoewel hij wel zakelijk is, heeft hij zijn strepen wel verdiend in het Internet marketing Wereldje. De informatie die hij gratis weggeeft, ook bij zijn vorige producten die inmiddels niet meer te koop zijn is van grote waarde.

Casper Camps

Casper Camps

Wat claimt de verkoper?
Casper claimed dat je met zijn product binnen 3 maanden 5000 euro verdient. In zijn salespage geeft hij nog meer bedragen die je zou moeten gaan verdienene door het gebruik van zijn Miljonairsmodel.
Het belangrijkste is dat hij je de miljonairslifestyle aanbiedt. Zijn theorie is dat je geen miljonair hoef te zijn om een solide passieve bron van inkomsten te hebben. Als je zijn stappen volgt qua adverteren, traffic sources enz enz zal je erin slagen om binnen 90 dagen €5000 te verdienen.
Dit zijn redelijk grote beweringen, maar er zijn Internet Marketeers die grotere bedragen genoemd hebben bij hun eigen producten en maar ongeveer 10% van de informatie die Casper deelt in hun pakket hadden.

Wat krijg je?
Je krijgt aldus Casper het exacte model dat hij gebruikt om zijn geld te verdienen. Dit bestaat uit de volgende onderdelen:Een ledengedeelte waar je verschillende informatie ontvangt. De informatie is gesplitst in een aantal fasen en een paar bonussen.
Fase 1: Fase 1 behandelt alle manieren van internet marketing en promotie waar eigenlijk geen geld voor nodig is. Deze fase is vooral gefocussed op het promoten van het product het Miljonairsmodel waar je dan commissie over ontvangt. Tot onze verbazing is deze informatie erg compleet. Alles van een website maken, domeinaanvragen en veel vormen van promotie zijn opgenomen in deze fase. Zie het als een vorm van Internetgeheimen (welke nu toevallig van de markt af is ) in combinatie met veel meer internet marketing producten samengepakt in één onderdeel.
Fase 2: Fase 2 gaat dieper in op het gebied van Traffic inkopen via een aantal kanalen en hoe je dit optimaal kan gebruiken om affiliate offers te promoten met een zo hoog mogelijke return on investment. De focus ligt hierbij niet alleen op de Nederlandse markt, maar ook op de internationale markt. We hebben deze informatie alleen nog maar gezien in de VIP coaching van JP.
Fase 3: Fase 3 gaat over het maken van een eigen product. Alle stappen voor het maken van een product komen aan de orde, maar ook een membership website en een lancering waarmee je de eerste paar weken je productverkopen een enorme boost kan geven.
Fase 4: Fase 4 is tot op heden nog onbekend, maar we hebben het idee dat dit over investeren in goud gaat. Hiermee heeft hij al eerder een product gemaakt en aan zijn salespage te zien kan dit maar één ding zijn. Investeren in goud en het via de affiliate link van Casper aankopen.
Bonussen: Er zijn een aantal bonussen die ook de moeite waard zijn. Zo legt Casper uit waarom het handiger is een eigen bedrijf te starten voor dit alles en geeft hij tips over investeringen die je kan maken zodat je eigen bedrijf nog meer geld gaat verdienen. Ook geeft hij tips over het eigen bedrijf en de belastingdienst.
Uiteindelijk geeft Casper 7 verdienmodellen prijs en de focus hierbij ligt op automatiseren. Set en Forget systemen dus. Natuurlijk is het hard werken om ze online te krijgen, maar als het draait hoef je er bijna niet meer naar om te kijken.

 

Miljonairsmodel

Miljonairsmodel

Wat vinden klanten?
We kunnen zo kort na de lancering (juni) enkel nog positieve reacties vinden van gebruikers. Ook bewijzen en filmpjes van verdiensten ontbreken niet bij deze ervaringsverhalen. We zien berichten van gebruikers die de eerste maand al een paar honderd euro binnen halen met alleen de methoden uit Fase 1. Fase 2 komt hier dan nog bij. Negatieve verhalen hebben we tot nog toe niet gevonden. (Dus als iemand negatieve ervaging heeft met dit product. Wil deze zich dan melden? 😉 )

Wat is de prijs?
De prijs van het introductiepakket is €50,-. Bij dit introductiepakket moet je een vragenlijst invullen en op basis hiervan krijg je toegang tot de Elite Club van het MiljonairsModel van Casper Camps. Wees niet ongerust dat je niet door de selectie komt, want dit zijn marketing truukjes die heel slim toegepast worden. Iedereen komt er door, dus jij ook 😉
Vervolgens krijg je een aanbieding voor het elite Membership waar je alle informatie vindt die hierboven besproken is. Het Elite membership van het Miljonairsmodel kost €150 euro per maand. Dit is het eigenlijke product. De prijs lijkt misschien wat hoog, maar het lijkt erop dat Casper alle informatie van elke internetmarketeer bij elkaar in één product gestopt heeft. De prijs haal je met zijn technieken makkelijk binnen een week eruit. (Dat is ons wel gelukt).

Eindoordeel
We hebben een lange tijd niets van Casper Camps gehoord en dit product het Miljonairsmodel verklaart alles. Het product gaat zo diep in op alle materie die we voorheen enkel als gedeeltelijke producten bij andere Internetmarketeers konden kopen, dat het de rest eigenlijk overbodig maakt. Casper maakt de woorden op zijn salespage meer dan waar. We moeten deze review onafhankelijk houden, maar Casper weet de lat voor alle andere Internet Marketing productenden wel hoog te leggen met zijn Miljonairsmodel. Het is supercompleet en hoewel de prijs hoog lijkt kun je dit met zijn tips snel terugverdienen.
Let ook goed op de marketing truuks die hij zelf uithaalt 😉 Dan kun je, als je je eigen product maakt in Fase 3 deze ook toepassen.
Voor alle informatie die Casper prijs geeft in zijn Miljonairsmodel geven wij hem 5 sterren. We vragen ons alleen af of we de rest van de Internet marketing producten nu moeten afwaarderen 🙂

Heb je zelf ervaring met dit product of heb je vragen / klachten over dit product reageer dan en help anderen met hun keuze!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

39 reacties op “Review: Het Miljonairsmodel van Casper Camps

 1. Betaal je nadat je de 50 euro hebt betaalt en bent toegelaten direct nog een keer 150 euro voor de eerste maand, of is dit pas NA een maand..

  Ben je dus voor de eerste maand eerst 50 euro kwijt, of direct 50 + 150?

  Ik vroeg me af of je ook al geld kon gaan verdienen met de eerste 50 euro investering.

  • Nee, dan zit je pas in de voorselectie waarna je te horen krijgt of je mee mag doen. Natuurlijk mag je meedoen, dus voor 200 euro kun je pas bij alle informatie. Ook dit is een marketing truuk die Casper enorm goed toepast en welke effectief is. Zo zitten zijn producten altijd vol toepassingen van Marketing theorieën welke best de moeite waard zijn. Ook al zie je ze niet meteen 😉

   • Ik heb gisteren het MM aangeschaft voor bijna 50 euro.
    STOM! Ik wist toen nog niet dat ik ook nog eens 150 euro pm moest gaan betalen om lid te worden van de speciale MM club. Dat werd namelijk pas verteld in het “1e concept”dus na het betalen van de 50 euro!Ik heb spijt als haren op m’n hoofd! want dat kan ik nooit betalen per maand.
    Ik heb ze gemail maar terug betalen hó maar! Terwijl deze Casper dat toch duidelijk in zijn promotie filmpje zegt. Je geld terug zonder, reden of vragen! Ze zeggen dat ik de voorwaarden eerst goed had moeten lezen en dat ze niet verantwoordelijk zijn voor de mensen die hun product promoten!, dat zijn ze zelf! en zoals ik al zei deze voorwaarden van lidmaadschap van die Eliteclub werden niet vermeld.
    Stom dat ik daar ingetrapt ben,ik had eerst even moeten googelen…
    Nu ben ik, iemand met een uitkering, 50,- euro armer…

  • Met het MiljonairsModel al meer dan € 6000,- verdiend mede door de terugkerende € 100,- per maand. Ik doe enkel promoten.

   Succes allemaal!

  • Je betaalt gelijk 150 euro nadat je het introductie pakket van 50 hebt gekocht.
   Maar als je een beetje je best doet en er een goeie dag voor gaat zitten heb je dezelfe dat of de dag erna je inzet al terug en heb je de rest van de maand voor de winst. Ook is het wel lekker dat je na een paar dagen wat extra geld hebt verdient om wat te inversteren en daarmee snellere verkoop te doen. Ik ben nu zow’n 3 maandjes bezig en heb er een leuke ervaring aan.

   Groeten Maikel

 2. Hoi hoi iedereen,

  Ik kan niets anders zeggen dan dat ik, ondanks dat ik nog maar net met het
  Miljonairsmodel begonnen ben, ik volledig OM ben! Het feit dat je alleen al
  een complete, overzichtelijke, volledige, vernieuwende en EXCLUSIEVE studie aangeboden krijgt door Casper Camps, waar je werkelijk wat mee kan doen, en waar je versteld van zal staan, maakt het voor mij al meer dan de moeite waar voor je geld. Ook de sfeer onder de deelnemers en deelneemsters vind ik fantastisch! Ze en we stimuleren elkaar waar kan.We kennen hier geen afgunst! Dat maakt het des te leuker! Ik ben echt een down to earth persoon met een gezonde en voldoende functionerende linker en rechter hersenhelft…Ja ja, ha ha. En misschien gaan je oren ervan wapperen, maar ik vind dit model mede SUPER omdat je er ook oprecht anderen en bijna alle lagen van de bevolking mee kan helpen om een beter leven te creeën voor jezelf, maar zeker ook voor anderen….En ik zeg je: Wil je the Secret gaan toepassen??? Meld je dan aan bij het trainingsprogramma van Casper Camps! Nogmaals ben ik er 100% zeker van dat het voor mij en vele anderen zal gaan werken. Wel heb ik in het begin getwijfeld en sloeg mijn ongeloof toe bij het zien van de eerste video,
  zoals ieder normaal persoon zou hebben lijkt mij. Maar jeetje, wat ben ik BLIJ, en dit is nog maar het begin…..Ik hoop oprecht dat ik er velen mee kan
  helpen. dus ik zou zeggen: BEGIN ER WEL AAN 😀 Zie hier:

  http://miljonairsmodel.nl/

  twijfel niet te lang(Ook als ik DIT eerder wist en WEET wat ik NU weet, was
  veel eerder van START gegaan!!!), want wat heb je te verliezen!!!!! JUIST,
  helemaal niets…..Veel succes met jullie keuze…….Maar wat jullie ook
  doen, doe het MET LIEFDE en heb plezier in wat je doeten al hebt bereikt. En ook niet onbelangrijk: Benut je kwaliteiten die je hebt……Het leven is TE
  KORT om te vergeten wat ECHT GENIETEN is!!!! Wel, veel geluk.

  Hartelijke groeten van Bloem die nog zoveel meer wil leren en doen in het
  leven….;-D Jullie zullen nog van mij gaan horen! Ciao…

 3. Product heeft wel goede info als je een beginner bent, anders is het niet aan te raden.
  Mocht het je niet bevallen ben je wel je geld kwijt ze geven geen geld terug.

  • Bedankt voor je reactie Vincent,

   Voor de VIP krijg je inderdaad geen geld terug. De voorwaarde om geld terug te krijgen voor het introductie is dat je in 90 dagen de stappen die hij geeft moet opvolgen. Als je dat kunt aantonen en je ook kunt aantonen dat je geen 5000 euro winst gemaakt hebt krijg je je geld terug. Het is dus wel raadzaam om een goed logboek van je werkzaamheden bij te houden.

   Wat betreft de kennis die Casper geeft. Zijn salesfunnels die hij op jou toepast zijn ook voor de gevorderde marketeer interessant. Hij gebruikt daar technieken in die nog niet door andere Nederlanse marketeers gebruikt worden.

 4. Ik ben er zelf ook mee gestart en het werkt mensen.
  Het is even onwennig omdat je ‘het onbekende’ ingaat en niet weet of het echt wel werkt en of het betrouwbaar is.
  Maar ik kan het uit eigen ervaring zeggen, dat het zo is.
  Als je gaat kijken op [Affiliate link verwijderd] kom je daar ook, daarin wordt alles stap voor stap voor je uitgelegd en ja het is alleen voor de serieus geinteresseerden, dus een kleine investering moet je voor over hebben.
  Maar dat is niets in tegenstelling tot wat je gaat verdienen!!
  Succes

 5. Het is algemeen bekend dat studenten maar moeilijk rondkomen.. Inclusief mijzelf. Dit lijkt ook zeker te mooi om waar te zijn, en voor een student is 200€ een flink bedrag om te investeren, maar toch… toch.. wil ik het wel proberen. Wie niet waagt die niet wint. Ga me er zeker voor inzetten en hopen dat ik de vruchten ervan mag plukken. Nu nog wachten tot ik die 200€ bij elkaar heb!!
  Moet ook nog een (verplichte) studiereis naar Bali betalen dus dan komt geld wel van pas… En m’n 1000€ schuld afbetalen.

  ALS DIT MAAR GOED GAAT….

  Een logboek bijhouden is een goed idee. Wish me luck!

    • Zorg er wel voor dat je doorzet 😉 Geef het minstens 3 maanden de tijd en je zal zien dat het ook voor jou werkt. En vergeet niet naast het opnemen van de informatie ook actie te ondernemen ;). Zonder actie en inzet van jezelf werkt geen enkele marketing cursus.

     • Beste Mandy,

      in September schreef je dat je het product wel wil proberen. Ook ik ben een student en een extra zakcentje is natuurlijk mooi meegenomen. Ik vraag me nu dus af, hoe het is gegaan sinds september ?

      Met vriendelijke groet,

      Pascal

 6. Is dit voor n leek, die totaal niet bekend is met dit soort dingen, ook te doen? Of wordt t te moeilijk / ingewikkeld?

  Verdien je al geld en kan je daarna die €150,- betalen?

  Stel dat je er halverwege mee stopt, zit je dan vast aan bepaalde verplichtingen? Kan je de membership elke maand opzeggen?

  Ik heb €50,- bij elkaar en wil het mss gaan proberen.
  Maar dat gaat me niet lukken als ik ook nog eens €150,- erbij
  Moet krijgen.

  Graag antwoord op bovenstaande vragen, dank u!

  • Beste Anna,

   Met de methodes kan je inderdaad geld verdienen, maar snel geld zal het niet zijn. Ook is het net als met beleggingen zo dat je hier niet aan moet beginnen als je het geld niet kan missen. (Zoals in je forum link te lezen is). Ben je een internet marketeer, dan kun je veel aan de Tips van Casper hebben. Zijn methodes zijn goed te volgen en zelfs een doorgewinterde internet kan wat leren van Casper. In dit laatste geval gaat het meet om zijn methode waarmee hij dit product verkoopt, dan om de informatie die hij zichtbaar aanbied. Voor beginnende internet marketeers of mensen die geld willen verdienen via het internet (en al wel verstand van internet hebben) is deze cursus perfect geschikt. Doe het echter nooit met geleend geld of geld dat je niet kan missen. Het is aan jezelf of je actie onderneemt en de dingen die Casper voordraagt uitvoert. Dat er geld valt te verdienen met zijn methode is een ding dat vast staat.

 7. Hallo iedereen. Ik woon in België en vraag me af of dit model ook hier toepasbaar is? En een tweede vraag, en dat is er eentje die in Nederland toch ook moet gelden: ik neem aan dat je die inkomsten fiscaal dient aan te geven.. Wellicht moet men zich inschrijven als zelfstandige in bijberoep? Weet iemand dit?Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval gewekt. Bedankt voor jullie reactie.

  • Beste Stefaan, Hoe het in België zit met belastingen weet ik niet precies, maar in Nederland mag je 2000 euro per jaar bijverdienen zonder dat je het aan hoeft te geven. Alles wat daarboven komt valt gewoon onder je inkomsten en je zal daar ook belasting over moeten betalen. Hoeveel is afhankelijk van hoeveel je al verdient. Je hoeft het niet onder een eigen bedrijf onder te brengen, maar het is wel handig. Als je dat wel doet, kun je kosten van hosting enz gewoon aftrekken, waardoor je hier winst behaalt ten opzichte van zonder bedrijf werken. Ook kan je profiteren van andere voordeeltjes. Het nadeel is weer dat je wel een kleine boekhouding bij moet houden, maar vaak is dit niet veel werk. Ook qua kosten van KVK in Nederland is er een voordeel in 2013. Vanaf 2013 is het gratis om je bij de Kamer van Koophandel als bedrijf te laten registreren.

   Om nog terug te komen of het werkt in België. Dat doet het zeker. De methode is zelfs met behulp van Clickbank wereldwijd toe te passen 🙂

 8. hallo,

  Ik vroeg me af hoelang het lidmaatschap dan duurt, tot je opzegt of zolang de cursus/ het stappenplan loopt? Dan de vraag of na het doorlopen van de informatie het lidmaatschap opzegbaar is en hoe zit het mocht je het voor die tijd niet kunnen betalen of iets dergelijks. ik weet dat je het geld moet kunnen missen, maar je weet maar nooit wat er gebeurd en je opeens totally bankrupt een rechtszaak met casper aan je broek hebt hangen.

 9. De cursus van casper is heel compleet en bevat alle informatie die je nodig hebt om online te beginnen.
  Minder is dat reeds bestaande klanten van casper niet veel bijleren… Veel van de informatie is exact hetzelfde uit vorige cursussen van 2 jaar geleden (letterlijk dezelfde video’s).
  Dit vind ik minder aangezien je hetzelfde goed dubbel hebt gekocht (indien je vorige cursussen van casper hebt gebruikt).

  Alle informatie wordt duidelijk uitgelegd. Dit is de troef van casper, hij legt alles duidelijk uit en waarschuwt je voor de valkuilen zodat je leert uit zijn fouten. Ook geeft casper telkens een stappen actie plan zodat je aan de slag kunt, iets wat ik niet vaak zie voorkomen bij andere IM coachies.

  Het product, miljonairsmodel, opzicht is uitstekend. De service kan wat beter naar mijn mening. Het ILC (forum) is vaak doods en als je te veel vragen stelt dan is de kans groot dat ze jouw profiel gewoon verwijderen.
  Casper houdt niet van klanten die te veel vragen stellen en te weinig doen. Meer dan begrijpelijk maar niet zo leuk voor de klant zelf… Ben jij geen doener maar een denker, begin dat aub niet aan het miljonairsmodel.

  Een inkomen via internet verdienen is meer dan mogelijk alleen moet je goed begrijpen dat dit VEEL tijd in beslag neemt. Je moet het hele proces aanleren en vooral veel doen en testen wat werkt en wat niet werkt.

  5k binnen de 3 maand verdienen lijkt me sterk. Ik denk dat minder dan 1/10 van 1% van zijn klanten dit resultaat behalen.

  Laat je vooral niet verleiden door het snel geld verdienen door op het strand te liggen en je ideale lifestyle te beleven. Dit is mogelijk maar dan ben je reeds enkele jaren verder. Besef ook dat er alsmaar meer concurrentie ontstaat en google vaak moeilijk doet als het om adverteren gaat…

  Casper is een meester in marketing en het verkondigen van hemelse beloftes (die zeker mogelijk zijn) maar daar zal je hard voor moeten werken. Niets voor niets, zoals ze zeggen.

  Als lid en affiliate van het miljonairsmodel vraag ik me wel af of de 100 euro per maand commissie nog van toepassing is aangezien ik reeds een tijdje commissies van het miljonairsmodel ontvang maar nooit voor de upsell… 60% zou de conversie ratio zijn van het lidmaatschap. Hier stel ik mij vragen bij.

  Voor de duidelijkheid: de 50 euro die je betaalt voor het introductiepakket is puur een administratieve kost om je de link te geven naar de betaalpagina van het lidmaatschap. Dit is geen bedrog maar slimme en doordachte marketing.

  Conclusie: een goed programma met alle informatie die je nodig hebt om online te starten. De service vind ik minder en de beloftes van casper zijn iet wat onhaalbaar voor de gemiddelde mens die een baan heeft en 2 kinderen moet opvoeden.

 10. Ben zeer te spreken over het miljonairsmodel.
  Casper legt duidelijk uit en is zelfs voor beginnende marketeers prima te volgen. Heb in de twee maanden dat ik bezig ben € 2.730,- verdiend. Dit is minus de aftrek van aanschafwaarde. Het is natuurlijk niet zo dat het vanzelf gaat, steek er gemiddeld 8 uur per week in, maar het genereert naast mijn baan een beste inkomstenbron. Kijk zelf op onderstaande link voor info.
  [Affiliate link verwijderd]

 11. Hoe zit het wat betreft het lidmaatschap nadat je in totaal 200 euro hebt betaald? Moet je dan elke maand geld betalen om lid te blijven?

  • Bedankt voor je reactie,

   Je moet elke maand dit bedrag betalen om lid te blijven. De informatie wordt gedoseerd vrijgegeven, dus om alle informatie te krijgen moet je (helaas) wel een tijdje lid blijven. Met een éénmalige betaling van 200 euro (50 euro lidmaatschap en 150 voor de eerste maand) ben je er dus nog niet. Elke maand kost het je 150 euro. Deze 150 euro kan je echter vrij snel weer terugverdienen, dus je bereikt snel het break even point.

 12. Hoi,

  Ik ben Kevin en zelf fulltime online marketeer. Het MM werkt zeker maar niet zonder iets te doen. Het kan zijn dat je toevallig iets verdient maar als je er goed mee wil verdienen zal je toch er serieus werk van moeten maken. Ik ben er geen miljonair van geworden maar de kosten heb ik er wel meer dan dubbel uitgehaald. Ik zit er nu aan te denken om er terug in te stappen omdat ik denk dat hier momenteel het meeste geld online mee is te verdienen zeker als je toegewijd bent en je onderneemt alle stappen acht ik een miljonairs lifestyle zeker mogelijk. Ik ben zelf ook actief op de amerikaanse markt om daar ook eens te gaan piepen maar kan met klem zeggen dat Casper beschikt over de beste resources dus een must have voor iedereen die serieus online geld wil verdienen.

 13. Ik heb ook het introductiepakket van Casper aangevraagd. Was in het begin sceptisch, maar met wat doorzettingsvermogen heb ik er nu leuke opbrengsten uit. Casper promoot het super goed, maar neem het wel met een korreltje zout. Je kan er zeker leuke extra inkomsten uit halen, maar de normale mens niet zoveel als hij. Maar waarom niet iets bijverdienen voor zo’n lage instapprijs. Ik zou iedereen aanraden om nu de investering nog te doen.

 14. Hoi,

  Ik lees hier veel enthousiaste reacties, maar ben toch even benieuwd?

  Bij de reacties staan bijna geen foto’s behalve de standaard gravatar, en ook bijna geen linken van een website. Het zouden dus heel goed reacties kunnen zijn die je zelf hebt ingevuld? Waarschijnlijk hebben de mensen die reageren ondertussen wel wat ervaring en een site om te tonen.

 15. Interessant om deze reacties te lezen. Goed om te lezen dat iedereen een mening heeft over Casper Camps, dit is juist zijn kracht zijn strategie. Door zichzelf op de juiste manier maken we kennis met Casper en raken we vertrouwd aan zijn manier van werken en denken. Alles wat Casper vertelt is waar.. Wanneer dit niet zo zou zijn, zouden wij als trouwe volgers hem allang niet meer volgen. Iets vertellen wat wij graag willen horen en ermee aan de slag te gaan om zo lijkt allemaal heel simpel. Vergeet 1 ding echter niet, Casper is de bedenker de persoon achter dit succes hij zal altijd het grootste deel van zijn volgers voor zijn, en dus ook de meeste omzet genereren en alles wat hij verdiend zouden zijn volgers in theorie ook kunnen verdienen. Echter is het gewoon hard werken en je blijven verdiepen in dat gene wat je wilt, kunt en doet! Zoals Casper het zelf zegt, ga eens na hoeveel klas genoten er van je allemaal succesvol zijn geworden.. Vast niet allemaal je kunt je succes zelf bepalen door iets te doen waar je tijd en energie in wilt steken! Doe je voordeel ermee!

 16. Marketing oplichting eerste klas, als dit model goed zou werken vrieg je geen maand bedrag maar een percentage van de inkomsten.

  Blijkbaar gelooft hij zelf ook niet in zijn model en wil hij zoveel mogelijk idioten die erin trappen.

  Wil je geld verdienen, werk dan eens wat harder 😉

  Als alles zo gemakkelijk zou zijn, zou iedereen millionair zijn. Leer rekenen en balans opmaken. Er is maar zoveel geld op de aarde en die word niet eerlijk verdeeld

  • Bedankt voor je reactie Vincent,

   We horen wel degelijk reacties van bezoekers dat het systeem wel werkt. De gedachte die je hebt is op zich goed. Gezond verstand is altijd goed. Het omgekeerde is echter ook waar. Omdat niet iedereen de stap zet om iets anders met zijn leven te doen zullen ze ook nooit iets nieuws krijgen.(en is niet iedereen miljonair) ;). Het is niet alleen het systeem dat Casper verkoopt, maar ook een mindset die hij (en andere marketeers ook) je aanleren.

   Miljonair is overigens redelijk overdreven, maar 500 euro extra per maand is goed haalbaar.

 17. De producten en diensten die Casper Camps is zeer gewaardeerde informatie en zeer zeker geen oplichterij! Het is zeker mogelijk om met het Miljonairs Model een Miljonair te worden!!

  Echter zal het altijd zo blijven dat je het zelf zult moeten doen! Als jij denkt dat het slechts een kwestie is van aanschaffen en binnen lopen dan zul je nooit Miljonair worden en is het Miljonairs Model niks voor jou!

  De mensen die met het Miljonairs Model sirieus aan de slag gaan gewoon part time 5 a 10 uur in de week, zullen dan ook sirieus geld gaan verdienen. Ik noem express geen bedragen wat het is maar niet hoeveel actie jij onderneemt!

 18. BESTE MENSEN, LET OP: TRAP HIER NIET IN

  Je verdient niets, nada, noppes

  Je bent wel 350 euro kwijt !

  50 euro de eerste klap, daarna 150 per maand, eer je dit abonnement gestopt krijgt ben je namelijk al 2 x 150,- kwijt . plus die 50,- is in totaal 350,-. Minstens.

  Ik spreek uit eigen ervaring.

  deze boef zegt in de video dat je niet verder hoeft te komen dan fase 1 om te verdienen, nou ik ben tot en met fase 2 gekomen, maar helaas…gebakken lucht !

  Inderdaad. de enige die verdient is Camps zelf.

  ik stuurde hem tot drie keer toe een mailtje met het opzeggingsverzoek, na drie weken nog geen reactie. Pas toen ik het woord : ‘politie ivm oplichting’ gebruikte, kreeg ik de volgende dag een mailtje met: We vinden het jammer dat je….bla bla en ander bullshit !

  Sorry , maar al die mensen hierboven, of ze zijn affiliate, of ze zijn erin getuind en hopen nog aan dit MM piramidespel te verdienen !

  Te mooi om waar te zijn? Dat is het ook zo !

 19. Ben zegt: Dit bericht heb ik ook op http://www.geldgorilla.nl gezet:

  Casper Camps is zich het laatste jaar als een oplichter gaan gedragen. In het begin van zijn internetmarketing periode heeft hij hele mooie producten op de markt gezet. Hier heb ik veel van geleerd. Zijn laatste product was het miljonairsmodel. Hier is het blijkbaar met hem misgegaan en is er hebzucht in het spel gekomen ten koste van anderen. Hij heeft hier blijkbaar in een klap heel veel geld willen verdienen / of verdient want er zijn heel veel personen in mee gegaan. Al zijn marketing vertrouwen technieken heeft hij hier op los gelaten. Het vertrouwen wat hij de afgelopen jaren had opgebouwd met zijn vorige cursussen en opleidingen die heel waardevol waren heeft hij volledig onderuit gehaald met zijn laatste “project X”. Het was een project alleen voor de insiders van het Miljonairsmodel of personen van vorige cursussen waar hij alle gegevens van had. Het was een project wat hij had opgezet met buitenlandse zakenpartners. Dit in verband met een website genaamd 20blinks.com die opgericht zou gaan worden. Er zouden door fantastische marketingtechnieken te gebruiken zulke onnoemelijk winsten uit voort kunnen komen op een eerlijke en zuiver manier. Hij wilde iedereen die zich bij hem had aangesloten hierin laten delen. Daarom kon je certificaten kopen van 1000 Euro per stuk met na een jaar gegarandeerd 10% winst. Hij stelde een paar honderd certificaten beschikbaar voor personen die hij hierin mee wilde laten delen. Omdat hij in zijn voorgaande cursussen van de afgelopen jaren inderdaad het belang van zijn cursisten op het oog heeft gehad dacht ik in goed vertrouwen hierin mee te kunnen gaan. Inmiddels een paar jaar verder, kun je geen contact meer krijgen met Casper Camps. Hij was verhuisd naar Curacao toen hij project X had opgestart. Via de notaris had hij alles vast laten leggen. We kregen een pdf van het certificaat van 1000 Euro met een nummer erbij. En bij goed verloop zouden elk jaar met elkaar een bijeenkomst gaan houden in een mooi land. Inmiddels is er met Casper geen contact meer te krijgen. Op email reageert hij niet, telefoon word niet opgenomen. We krijgen geen enkele reactie op de voorgang van project X (oftewel 20blinks.com. Het zijn alle signalen van een ware oplichter. Die enkele tonnen aan euro’s heeft afgetroggeld van zijn vroegere cursisten. Ik hoop dat Casper nog reageert en ik dit bericht een update kan geven. Maar het ziet er inmiddels naar uit dat hij met de noorderzon vertrokken is. Inmiddels heb ik twee andere personen gevonden die ook certificaten van het Project X project hadden gekocht. Ook zij hebben er niets meer over vernomen. Vandaar dat ik nu dit bericht op internet wil zetten. Hopelijk weet iemand waar Casper op dit moment is. Of weet iemand een mail of social media account waar hij op reageert. Graag hoor ik jullie commentaren. Mijn vraag aan Casper Camps is: Als je dit bericht leest en de reden dat je niet reageert is anders dan ik hier beschrijf neem dan contact met me op. Ik wil heel graag met je in gesprek en ook de andere deelnemers willen weten hoe het verder gaat met hun ingelegde geld.

  • Casper reageert inderdaad niet

   Helaas verneem ook ik niks meer van Casper. De voortgangsmeetings zijn er niet meer en mail reageert hij niet op. Hij heeft mensen letterlijk voor miljoenen getild op deze manier. Eind van het jaar ga ik aangifte doen als ik niks meer van hem verneem.

   • Hij lijkt inderaad met de noorderzon vertrokken, hoewel hij op Facebook nog wel actief foto’s van zijn gelopen marathons deelt. Misschien kun je het via die weg proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending