Review: Complete Ejaculatie Controle

Heb je weleens last gehad van een vroegtijdige zaadlozing? Dan is dit ebook misschien wel iets voor jou. Het heet Complete Ejaculatie Controle en is al een tijdje via PayPro verkrijgbaar. Wij kregen van de makers een reviewcopy om een review te schrijven.

De verkoper(s)
Hoewel het ebook en de salespage suggereert dat de schrijver van dit boek “Chris Coster” heet, komt het van de hand van Jonathan Johnson en Oscar Olivier. Dit duo heeft al meerdere producten in de dating en sexualiteit niche en zoals al eerder onderzocht zijn dit niet hun echte namen. In dit geval gebruiken ze niet hun echte namen omdat de onderwerpen waar ze producten over maken nogal controversieel zijn. Als ze later gaan solliciteren wordt er toch vaak even op Google gekeken en dit kan behoorlijk wat vragen oproepen. Het ebook wordt via S&H Digitale hulpmiddelen op de markt gezet. Dit platform houdt zich meer bezig met het in de markt plaatsen van digitale producten die door derden gemaakt zijn. Over het algemeen zien we dat S&H er nog een verbeterslag over doet welke de kwaliteit vaak wat opschroeft.

Complete Ejaculatie Controle

Complete Ejaculatie Controle

Wat claimt de verkoper?
De verkoper claimt dat je door het lezen van de tips in zijn ebook vanavond al resultaat ziet. Bijvoorbeeld door een winst van 20 minuten op sexueel gebied. Je hebt hier geen pilletjes of zalfjes voor nodig, enkel de theorie en oefeningen uit het ebook zorgen voor gegarandeerd resultaat. Je krijgt weer zelfvertrouwen in je eigen bedprestaties en je gaat je weer meer ‘man’ voelen. Je vrouw of vriendin zal zich zelfs niet meer in haar hoofd halen om vreemd te gaan. Dit zijn natuurlijk beste beweringen die gelieerd zijn aan de resultaten die met het ebook behaald worden. Wij vinden de beweingen allemaal iets over de top. Ze zijn iets te ver uitvergroot, maar zo is het bij marketing. Marketing zit bij deze heren goed in hun systeem. Het is niet voor niets dat de producten van Jonathan en Oscar veel bovenin PayPro te vinden zijn.

Wat krijg je?
Natuurlijk krijg je het ebook Complete Ejaculatie Controle. Dit is een 79 pagina’s tellend boek. Hoewel 79 pagina’s niet veel is, wordt toch alle nodige informatie besproken in dit ebook.
Het ebook is bij dit duo niet het enige dat je krijgt. Net als bij alle andere producten van dit duo krijg je een aantal bonus ebooks met informatie die altijd wel van pas komt. Het totale product betaat uit de volgende onderdelen:

 • Ebook COmplete Ejaculatie Controle
 • Sensuele Massage Geheimen
 • Geheimen van het versieren
 • Levenslange updates van het ebook. (Bij een digitaal product is dat eigenlijk wel een vereiste.

Deze bonussen vertegenwoordigen uiteraard een bepaalde waarde, maar eigenlijk zijn deze producten kleine introducties in de andere producten die Jonathan en Oscar op de markt hebben gezet. Verwacht dus wel kwaliteit, maar geen volledigheid bij deze bonusproducten.

Wat vinden klanten?
Klanten die zich uitlaten over dit ebook kunnen we online niet vinden, behalve op de salespage. Net als andere ebooks van het duo zijn de onderwerpen niet echt onderwerpen waarbij je openlijk toegeeft dat je er problemen mee hebt. Dit vinden wij wel logisch. Voor het plaatsen van een review als deze krijgen we ook vaak reacties van onze omgeving. Ons doel gaat echter voor 😉

Wat is de prijs?
De prijs van het totale product is *vandaag* €39,97. Natuurlijk is dat niet alleen vandaag, maar is het gewoon de vaste prijs. De meest makkelijke marketing truuk uit het boekje wordt ook hier toegepast. Dat geeft op zich allemaal niets, want de prijs die het nu heeft is een goede prijs voor dit product. Het is een markt waar weinig echte boeken en informatie in te vinden is, dus deze informatie mag een bepaalde prijs hebben. Ook omdat het ebook dat de heren gemaakt hebben behoorlijk compleet is, is de prijs niet te hoog voor het totale pakket.

Eindoordeel
In tegenstelling tot het ebook “orgasme onder controle” geeft dit ebook meer oefeningen en tips om alles in de praktijk te brengen. Ook de ondersteunende theorie zorgt ervoor dat je alles wat beschreven staat beter kan plaatsen en toepassen. Jonathan en Oscar hebben hier weer een leuk boekje van gemaakt met veel informatie waar je op internet goed naar moet zoeken, of die zo goed als niet beschikbaar is. Als je problemen hebt met het voortijdig klaarkomen, dan is dit zeker een aanrader. Het boek beschrijft een aantal oefeningen die makkelijk en effectief zijn. Sommige oefeningen vergen wat tijd om ze onder de knie te krijgen, maar het boek bevat ook oefeningen die gelijk toepasbaar zijn. Het boekje leest lekker weg en de informatie die erin staat is goed en bruikbaar. Het grote voordeel is dat er inderdaad geen pilletjes en zalfjes voor nodig zijn. Het is een éénmalige aanschaf die effectief is zonder bijwerkingen. Ook dat vinden wij een prettig idee.

Heb je zelf ervaring met dit product of heb je vragen / klachten over dit product reageer dan en help anderen met hun keuze!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 1 (2 reviews)

37 reacties op “Review: Complete Ejaculatie Controle

  • Abonnement pas op

   Ebook met extras aangekocht. Allemaal netjes maar na 5 maanden kom ik erachter dat ik elke maand 20 euro betaal. Geen idee maar na terugzoeken staat dat ook op de factuur met afmeld link. De link werkt maar de pagina om af te melden niet.
   Je denkt een ebook te kopen en vervolgens betaal je maandelijks. Beetje slinkse oplichting. Was niet duidelijk. Nu maar zien of ik de afschrijvingen kan storneren. Gezeik. Kom nog liever te snel klaar

  • Beste Bert,

   Bedankt voor je reacties/.

   Hoe lang heeft het in totaal geduurd? Wij vonden de communicatie met Jonathan en Oscar ook niet vlot gaan. Ze reageren vrij laat op e-mails, maar ze reageren wel binnen een week. Je zit natuurlijk wel op je Directe Download te wachten als je een digitaal product besteld.

   • Ik ben nog een boek tegengekomen van Mark Meijers die behandeld het zelfde probleem: vroegtijdige ejaculatie. Ik vraag me alleen af of dit veel van elkaar verschilt of is dit het zelfde boek met een andere kaft? De website lijkt namelijk verdomd veel op elkaar. Zouden jullie dit voor mij kunnen uitzoeken?

    (http://www.***.info)

    Vriendelijke groet,
    Sjaak

    • Beste Sjaak,

     Dit betreft inderdaad hetzelfde boek. Alleen wordt deze via een affiliate aangeboden en niet door direct Mark zelf. Als je de website goed bekijkt zie je ook de identieke kaft en een paypro affiliate link die naar de betaalpagina gaat van Orgasme onder Controle

    • Hallo Edi,

     We raden je aan even contact op te nemen met de daadwerkelijke makers. Op de salespage staat wel een contactlink. Ik ga ervanuit dat de maker ook een betaling als directe overschrijving accepteert, maar door de concrete gegevens hiervoor moet je even contact opnemen met de maker.

 1. In sommige gevallen kan het zijn dat men de email met het eboek in de spamfolder krijgt of dat er een ander probleem is.

  Als je jouw bestelde eboek niet ontvangen hebt kan je een email naar de klantenservice sturen en binnen maximaal een week zal je het eboek toegestuurd krijgen.

  Bij de bovenstaande mannen was hetzelfde geval. we werken zo snel als we kunnen.

  We krijgen maandelijks honderden emails binnen dus soms kan een paar dagen duren voor je een reactie krijgt.

  Groet,
  Chris

 2. Sinds enkele maanden heb ik iemand aangenomen die bijna altijd binnen 24 uur reageert op binnenkomende e-mails. Je hoeft je dus niet zorgen te maken.

  In enkele gevallen konden klanten het eBoek niet downloaden. Dat probleem heb ik verder onder de loep genomen en dat is nu opgelost. In een zeldzaam geval gaat er nu iets fout na betaling.

  Tot slot hoeft iemand zich nooit zorgen te maken met betrekking tot de niet-goed-geld-terug garantie. Deze is zoals gezegd gegarandeerd! Overigens staat er ook in de wet dat je op iedere aankoop die doet binnen 30 dagen je geld terug kunt krijgen en aan die wet houd ik mij dus ook.

  Groet,
  Chris Coster

 3. Hallo. Ook ik schrok op van de automatische incasso. Ook heb hier overheen gelezen. Op welke manier kan ik dit stopzetten en laten terugboeken? Graag ontvang ik reactie.

 4. Beste mannen,

  Ik ben een jongen van 17 jaar en ik heb hier erg last van.. Ik schaam me er voor en durf bijna geen actie te ondernemen bij m’n vriendin. Ik wil het best kopen, maar dan ziet één van me ouders het en is het best schaamtelijk. Zou er iemand het e-book kunnen sturen dat ik daarna via IDEAL het geld overmaak ? Je doet me er echt een plezier mee en kan ik ook mezelf weer zijn.

  Met vriendelijke groet,

  LB

 5. a Hllo ik ben 1 van de klanten die in dit boek aangeschaft heeft, het stelt niets voor, en je kan over de onderwerpen gewoon overal op internet info verkrijgen.
  maar wat veel erger is en waarom wil ik mensen waarschuwen !!! je koopt dit boek , je moet deze betalen via internetbankieren , hij heeft dan mooi al jouw bankgegevens en dan gebeurt er het volgende , iedere maand trekt hij een bedrag groot € 19,95 van je rekening want jij hebt zo genaamd een abonnement ook genomen, je ontvangt er niets voor, dat is de reden dat je er pas later achter komt, U BENT GEWAARSCHUWD

  Did you find this review helpful? Yes No

  • Beste Fred,

   Dat klopt inderdaad. S&H gebruikt behoorlijk wat verkapte abonnementen bij hun producten. Even goed lezen en het vinkje uitzetten bij het “eerste maand gratis” product dat standaard aangevinkt staat (mag wettelijk niet, maar ze doen het toch). Als dat vinkje uit staat, wordt er geen abonnement afgesloten.

 6. Niet tevreden garantie is iets waard?

  Volgens mij betekent die garantie niets. Ik wil gebruik maken van “de niet goed geld teurg zonder te vragen”-garantie maar geen reactie en geen geld terug. Wel regelmatig promotie emails die mijn inbox vullen.

  Did you find this review helpful? Yes No

 7. Ook ik zou graag te weten komen hoe die maandelijkse betalingen gestopt kunnen worden. Mijn toenmalig opgegeven e-mailadres is geblokkeerd door omstandigheden. Ik kan dus ook geen factuur meer afdrukken.

  • Hallo Dirk,

   Als het goed is moet je via de contactpagina van Complete Ejaculatie Controle (volg de links op deze pagina) even een verzoek tot stopzetten indienen. Storneren via de Bank is misschien ook een optie.

 8. Beste,

  Ik zie overal dat het boek 39.99€ kost maar als ik wil betalen staat er 67€.
  Is dit een scam of is de prijs gewoon verhoogd ?

  Alvast bedankt!

  • Hallo Dieter,

   De prijs van het product is tegenwoordig inderdaad iets hoger. Let er bij aankoop wel op dat er nog een vinkje aan staat bij een zogenaamd “gratis” product. Deze is alleen de eerste maand gratis. Daarna moet je er blijkbaar voor betalen en gebeurt dit via automatische incasso.

 9. Beste chris

  Ik heb een jaar of twee geleden dit boek bij jou besteld voor €39,99 en heb dit toen in mijn mail aangekregen. Nu ben ik ondertussen van gsm veranderd en heb ik recent al mijn mails verwijderd.. nu kan ik deze dus nergens meer terug vinden. Is er misschien een mogelijkheid dat ik deze ergens kan terug vinden/krijgen? Kan je dit misschien even voor me nakijken? Alvast bedankt.

  Mvg

  • Beste,

   We raden je aan dit even via de supportafdeling van S&H uitgeverij te melden. De makers lezen soms wel mee op onze site, maar de kans dat ze het lezen is groter als het via hun eigen support afdeling gaat. –>https://completeejaculatiecontrole.nl/contactformulier/

 10. Oplichters!

  Pas op! Bestel niet bij S&H uitgeverij.
  Ik heb het ebook wel ontvangen maar het is de belachelijke prijs absoluut niet waard. Als je niet oppast wordt je ongevraagd opgezadeld met een lidmaatschap van 20/maand. Dit bedrijf probeert onoplettende mensen geld af te troggelen door niet-transparante incasso’s. Deze praktijken zitten op het randje van oplichting!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending