Review: 50 suikervrije feestrecepten voor verjaardagen kinderfeestjes en borrels

Binnenkort een kinderfeestje, verjaardag of gewoon een gezellige borrel? Dan is het altijd zoeken om net even wat anders op tafel te zetten dan de kaas worst plankjes en de bakken met chips. Miss Natural heeft met haar Suikervrije productlijn een receptenboek hierover gemaakt en wij mochten deze reviewen. Lees snel verder wat we er van vonden.

De verkoper(s)
De verkoper van dit product is Miss Natural. miss Natural heet Eva de Beijer, maar het is vooral het platform waarmee zij deze producten op de markt zet. Het is een platform die een gezone en suikdervrije levensstijl promoot. Als we het Linkedin profiel van eva nakijken zien we dat ze actief is in de Marketing en Sporten.
Voorheen hebben we al het product 40 dagen zonder suiker en het ebook 50 Suikervrije Zomer Recepten van haar gereviewed. Daar kan je eventueel wat meer informatie over haar achtergrond vinden.

Miss Natural

Wat claimt de verkoper?
Er worden op de salespage weinig claims gedaan, behalve dat het makkelijk is om suikervrije hapjes te maken voor bij de borrel of een feestje. De boodschap die vooral meegegeven wordt is dat suikervrij eten niet saai of vies is. Het ebook met recepten zal dit laten zien.

Wat krijg je?
Het product bestaat uit een ebook waar 50 suikervrije recepten in staan. Bij deze recepten is overal stapsgewijs beschreven hoe je ze moet maken en hoeveel je van welke ingrediënten nodig hebt. Net zoals we gewend zijn bij kookboeken zijn veel recepten vergezeld van afbeeldingen van het eindresultaat.
Dit hebben we wel eens anders gezien, bijvoorbeeld bij het ebook 50 Suikervrije Zomer Recepten. Alle recepten staan netjes in hoofdstukken verdeeld, zoals aangegevens op de salespage. Er zitten verder geen bonussen bij dit product.

50 Suikervrije Feestrecepten

50 Suikervrije Feestrecepten

Wat vinden klanten?
We zien veel positieve reacties over het ebook in het ledengedeelte van 40 dagen zonder suikers. Over de rest van het internet zijn weinig reacties te vinden, behalve dan op de facebook pagina van Miss Natural. De reacties zijn zo goed als allemaal positief.

Wat is de prijs?
De prijs van het ebook is € 17,95. Net als het vorige receptenboek in de review van Miss Natural vinden wij dat een normale prijs. niet te hoog en niet te laag. Een boek van bijvoorbeeld Sonja Bakker gaat voor dezelfde, of zelfs meer over de toonbank. Je hebt daar dan wel een fysiek product in handen en dit ebook is uiteraard digitaal.

Eindoordeel
Net als het ebook 50 Suikervrije Zomer Recepten staat dit ebook vol met recepten die je binnen een suikervrije levensstijl kan gebruiken. De recepten zijn allemaal makkelijk te maken en gelukkig staan er bij dit ebook wel afbeeldingen bij de recepten. De recepten zijn ook toegankelijk voor niet suikervrije eters en we hebben sommige recepten zelfs al in het wild gezien op een paar verjaardagen ;). Een prima receptenboek om, suikervrij levend of niet,  de hapjes op je verjaardagen of borrels een nieuwe boost te geven.

Heb je zelf ervaring met dit product of heb je vragen / klachten over dit product reageer dan en help anderen met hun keuze!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

3 reacties op “Review: 50 suikervrije feestrecepten voor verjaardagen kinderfeestjes en borrels

 1. Het gevoel dat deze review niet geheel onafhankelijk is kan ik niet van mij afschudden..

  “We zien veel positieve reacties over het ebook in het ledengedeelte van 40 dagen zonder suikers.”

  Dit is namelijk je reinste onzin!
  In het ledengedeelte wordt totaal niet gesproken over dit (of een ander) ebook.
  Het besloten ledengedeelte is erg karig en voegt naar mijn inzien niets toe.

  Het eboek vond ik niet echt bijzonder, leuke recepten hoor (meeste allang bekend), maar niet echt spectaculair. En zeker geen 17,95 waard.
  Bovendien staat in een aantal recepten dat je een eetlepel mayonaise moet toevoegen, terwijl er toch écht SUIKER in mayonaise zit (een klein beetje weliswaar maar toch..)
  Het verward me.
  Het is me ondertussen wel duidelijk dat het hier gaat om geld wat verdiend moet worden en echt niet om jou af te helpen van jouw suikerverslaving.

  • Beste Mascha,

   Allereerst bedankt voor je reactie. We hebben het vermoeden dat we het niet over hetzelfde ledengedeelte hebben. Wij hebben het over het ledengedeelte van 40 dagen zonder suiker. Een ander losstaand product van Miss Natural. Ook geven we onze mening over het product, zonder enige relatie met de productmaker te hebben. We vinden het spijtig dat deze review niet onafhankelijk op jou over komt.
   Ook hebben we reacties ontvangen van personen die het product wel waardevol vonden. Deze personen zijn waarschijnlijk niet zo goed geïnformeerd over het suikervrije leven als jij, maar dat pleit alleen maar voor jou. We waarderen je mening en zijn blij dat je deze in ieder geval goed onderbouwt en deelt met de rest van de lezers van deze review.

 2. Hallo Miss Natural,

  Ik heb erg veel problemen met het eten van suiker, en hou wel veel van bakken.
  Toen ik dit boek zag werd ik dus erg nieuwsgierig.
  Nu is mijn vraag eigenlijk of dit boek ook ergens te verkrijgen is in de winkel?

  groeten,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending