Review: 40 dagen zonder suikers

40 dagen zonder suiker is een product dat het gebruik van bewerkte suikers afraad. Op het eerste gezicht zou je denken dat het een dieet is. Elke tijdelijke aanpassing op je eigen voedingsschema valt namelijk onder de term “dieet”. Dit product is echter wat anders. Het spoort je aan tot een permanente verandering in je leven. Of het wat is? Dat onthullen we later in deze review. Lees dus snel verder!

De verkoper(s)
De naam die we op de salespage tegenkomen is Sharon Numan. Als we verder spitten naar haar gegevens komen we een linkedinpagina tegen waar we wat marketing-achtige baantjes in het verleden tegenkomen. Ze blijkt op dit moment eigenaar te zijn van Voedzo.nl, maar ook te bloggen voor het bedrijf Miss Natural. Dit bedrijf houdt zich bezig met het promoten van gezondheidsproducten en een gezonde levensstijl.
Het is een soort platform waar verschillende professionals samen komen en raad geven aan de lezers. De eigenaresse is Eva de Beijer, welke ook een redelijke marketing achtergrond heeft. Als we verder spitten zien we niets dat hun verhaal of profielen online ontkracht.

Sharon Numan

Sharon Numan

Wat claimt de verkoper?
Sharon claimt op haar verkooppagina dat het gebruik van (geraffineerde) suiker voor talloze aandoeningen kan zorgen zoals o.a. kanker. Ook zou een leven zonder suiker ervoor zorgen dat je geen hoofdpijn meer hebt, je huid en haar mooier worden en dat je minder of zelfs geen stemmingswisselingen meer hebt. Ook de eetbuien (zeg maar vreetbuien) waar iedereen wel eens last van heeft verdwijnen. In tegenstelling tot alle andere producten die over voeding gaan worden de meeste beweringen in het product netjes vergezeld van eventuele wetenschappelijke bronnen.

Wat krijg je?
Het pakket bestaat uit een 40 dagen durend programma. Tijdens deze 40 dagen krijg je 2 keer per week een nieuw programmaonderdeel voorgeschoteld. Je leert de risico’s van het gebruik van geraffineerde suikers en hoe je zonder deze suikers een gezond leven kan leiden.
Elk onderdeel wordt nog eens ondersteund door tips, opdrachten en suikervrije recepten welke er overigens smakelijk uitzien :). Natuurlijk krijg je bij het geheel nog eens tips via e-mail om alles makkelijker voor jezelf te maken. Denk hierbij aan boodschappenlijstjes en motivatietips voor de perioden waarin je het tijdens deze 40 dagen moeilijk hebt.
Na de cursus van 40 dagen mag je jezelf Suikerexpert noemen en ben je in staat om je eigen suikervrije menu samen te stellen. Tevens ontvang je na het doorlopen van de cursus een ebook met alle informatie. Heb je tijdens de cursus nog hulp ndoig, dan kun je altijd je vragen stellen. Dit laatste vinden we eigenlijk meer dan logisch, maar er zijn marketeerd en productmakers die dit bij hun eigen producten niet altijd doen.

40 dagen zonder suiker

40 dagen zonder suiker

Wat vinden klanten?
Bij het product is de mogelijkheid voor klanten om te reageren of vragen te stellen. Wat we hiervan zien is dat de verhalen allemaal erg positief zijn. Ook op andere fora komen we positieve verhalen tegen over 40 dagen zonder suiker. Wat betreft oprechtheid van de reacties kunnen we zeggen dat het onmogelijk is om zelf zoveel positieve reacties aan te maken die ook oprecht lijken. Er heerst dus een behoorlijke tevredenheid over dit product.

Wat is de prijs?
De prijs voor het geheel is €74,-. Dat lijkt misschien wat veel, maar het is niet een gewone cursus waar je naar wat filmpjes kijkt. Het is een compleet pakket met hulp, coaching en recepten die je sturen naar een einddoel. Als alles in één simpel ebook geplaatst zou worden was de prijs aan de hoge kant, maar voor alles wat je krijgt is €74,- een prima prijs. Het is een verandering aan je levensstijl en de meeste tijdelijke dieten zijn hoger van prijs.

Eindoordeel
Het product 40 Dagen zonder suiker laat je op een begrijpelijke manier inzien dat er andere manieren zijn om toch gezond te leven, zonder dat je veel moet missen.
Ik het begin is het volhouden wel even lastig, maar de cursus is zo opgebouwd dat je alle middelen en motivatietips op precies het goede moment ontvangt. Er is geen grote stroom aan informatie die ineens op je afkomt, maar de informatie wordt gedoseerd aangeboden. Heb je eventueel vragen, dan is Sharon erg snel met reacties geven. Van alle gestelde vragen zagen we dat er binnen 12 uur een reactie was. Hier kunnen veel productmakers nog een puntje aan zuigen.
We hebben voor de compleetheid van het product, en goede snelle service en prijs een 5 sterren product te pakken! 🙂

Heb je zelf ervaring met dit product of heb je vragen / klachten over dit product reageer dan en help anderen met hun keuze!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

2 reacties op “Review: 40 dagen zonder suikers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending