Review: De Revolutionaire Seksmethode

Heb je een vlotte babbel en doe je het goed bij de vrouwen? Ben je goed in bed? Ja? Is het echt zo, of zeg je het maar om goed in de smaak te vallen bij je vrienden? Misschien is het ebook “De Revolutionaire Seksmethode” dan wel iets voor jou.

De verkoper(s)
De verkopers zijn Oscar Olivier en Jonathan Johnson. Zoals als eerder onderzocht zijn dit geen echte namen. We hebben contact gehad met één van de heren en ze gebruiken deze namen met een rede. De onderwerpen van hun producten zijn vrij controversieel. Er rust een soort taboe op en om later bij enige sollicitatie niet voor moeilijke vragen te komen hebben ze gekozen voor deze pseudoniemen. Om nog even kort samen te vatten. Er zit wel een bedrijfje achter, maar deze staat op een huisadres geregistreerd. Er zijn ook andere producten van deze twee mannen te vinden. Eén ervan is “Vandaag vrouwen versieren“.

Wat claimt de verkoper?
De verkopers claimen dat ze jou de geheimen kunnen verklappen waarmee je elke vrouw kan laten klaarkomen en de beste seks die ze maar kan wensen kan bezorgen. Het zal ervoor zorgen dat de vrouw smacht naar seks met jou en dat ze geen behoefte meer heeft in seks met andere mannen, want als de seks thuis niet goed is, gaat 50% van de vrouwen op zoek naar seks buiten de deur.

Wat krijg je?
Je krijgt uiteraard het ebook “De revolutionaire seksmethode”. Hierin staat precies beschreven hoe jij je seksleven naar een hoger niveau kan tillen. In stappen wordt verteld hoe jij de vrouw kan plezieren, waardoor je zelf uiteindelijk ook meer plezier in je seksleven kan hebben.
Er zijn nog een aantal “tijdelijke (permanente)” bonussen die je bij het totale pakket krijgt, namelijk:
Sensuele Massage Geheimen: Dit is een ebook waarin je uitgelegd wordt hoe je door het geven van een massage de vrouw opwarmt voor de perfecte seks. Er worden een aantal zaken in besproken, zoals massage technieken, gebruik van oliën en posities.
Ejaculatie Meester: Dit ebook geeft de geheimen prijs om je ejaculatie onder controle te houden. Er staan een paar simpele, maar doeltreffende technieken in beschreven. Het is echter maar een fractie van het ebook “orgasme onder controle” dat door “Mark Meijers” geschreven is.
De geheimen vna het versieren: Dit ebook geeft een klein beetje prijs van het ebook vandaag vrouwen versieren. Een beetje basiskennis waar uiteraard in het los te bestellen ebook “Vandaag vrouwen versieren” verder op in wordt gegaan.

Als laatste krijg je nog de mogelijkheid om op ieder moment van de dag persoonlijke vragen te e-mailen. Dat is een makkelijk product, aangezien een e-mail zo gemaakt is. Over antwoord staat verder niets vermeld 😉

Wat vinden klanten?
Net als het ebook “vandaag vrouwen versieren” kunnen we over de revolutionaire seksmethode weinig klantervaringen vinden op het internet. Uiteraard staan er een paar positieve klantreacties op de salespage om de verkoop te bevorderen, maar daar hechten we liever geen waarde aan. Het is begrijpelijk dat je over een product als deze niet overal op het internet rond gaat vertellen hoe fantastisch je het ebook vindt. Het zelfde geldt voor de negatieve reacties. Al met al zijner dus weinig klantervaringen te vinden, op de salespage na.

Totaalpakket Revolutionaire Seksmethode

Totaalpakket Revolutionaire Seksmethode

Wat is de prijs?
De prijs van het totale pakket is €27,-. Voor deze prijs heb je een behoorlijk compleet pakket. Zelfs voor alleen het ebook “de revolutionaire sex methode” zou deze prijs al op zijn plek zijn, maar door de bonussen die je erbij krijgt vinden we de prijs goed. Hoewel het ebook maar 70 pagina’s bevat, worden wel alle kernpunten genoemd en wordt er niet teveel omheen gedraaid. 70 pagina’s was dus genoeg om alles wat nodig is te vertellen.

Eindoordeel
Het ebook is niet groot qua omvang. In 70 pagina’s weten de heren de meeste dingen wel uit de doeken te doen. Er worden echter niet echt geheimen verteld. Net als het ebook Vandaag Vrouwen Versieren zijn het over het algemeen bekende dingen die de meeste mensen wel weten, maar niet toepassen. Het is echter wel een goed geheugensteuntje, dus eigenlijk zou het bij iedereen in de kast moeten liggen. Puur om zo nu en dan eens opnieuw door te bladeren. Wat we goed vonden aan ditebook is dat de vrouw eigenlijk centraal staat. Het draait allemaal om de vrouw en hoe je haar kan plezieren. Er wordt steeds met respect over vrouwen gesproken en ook de tips en waarschuwingen die we tegenkwamen zijn gespitst op het welbehagen van de vrouw. Ook de bonussen die je bij het ebook krijgt zijn een handige toevoeging. Voor de prijs kan je dit pakket zeker niet laten liggen.

Heb je zelf ervaring met dit product of heb je vragen / klachten over dit product reageer dan en help anderen met hun keuze!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

4 reacties op “Review: De Revolutionaire Seksmethode

 1. ik vermoed dat ik wordt opgelicht via stichting derdengelden die iedere maand via automatische incasso bijna 20 euro afschrijft. Ik denk dat ik via mijn bank aangifte van oplichting ga doen: er is al 18x 20 euro afgeschreven !

  • Beste,

   Deze incasso loopt waarschijnlijk via een (of meerdere) product(en) dat via PayPro aangeschaft is. Je kunt het beste even een opzegging doen van het product bij de productmaker zelf. Als dat niet werkt kun je ook direct contact opnemen met de support van Paypro zelf (http://paypro.nl/klantenservice). Als een productmaker geen gehoor geeft aan een opzegging, is PayPro wel diegene die de incasso stop kan zetten.

 2. Hallo,

  Hierboven lees ik dat het totaalpakket €27 bedraagt… als ik echter op de link eronder klik kom ik op een site waar de prijs ineens verhoogd is naar bijna €40! Met daar, als je niet oplet, stiekem aan vastgeplakt een abonnementje van €19,97 per maand!
  Hoe zit dit nou écht? Wat is de actuele prijs onderaan de streep?
  Ik hoor het graag.

  Groet,

  C. Hof

  • Beste,

   De bovenstaande review is wat verouderd wat de prijs betreft. De prijs was ten tijden van schrijven van de review 27.- euro. Er zijn naar we gehoord hebben wat dingen toegevoegd aan het totaalpakket waardoor de prijs verhoogd is. Je bent wel een van de oplettende lezers die het abonnement gezien heeft. Deze staat inderdaad standaard aan. Als je deze aan laat staan, dan wordt er elke maand automatisch nog eens 19,97 per maand afgeschreven totdat je opzegt (en dat kan maanden duren).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending