Review: Orgasme Onder Controle (Versie 2013)

We kregen van Mark het verzoek om de nieuwe versie van zijn product te reviewen. Zijn nieuwe 2013 versie van dit product heeft namelijk een behoorlijke metamorfose ondergaan. Het is een product dat zich toespitst op premature ejaculatie, oftewel het te vroeg klaarkomen. Het is een probleem waar veel mensen mee te maken hebben, maar er is maar weinig goede informatie te vinden waar je echt wat aan hebt. Of zijn product hiermee verbeterd is? Lees snel verder over wat we van zijn vernieuwde product vinden.

De verkoper(s)
De verkoper van dit product is Mark Meijers. Dit is niet zijn echte naam, maar dat kunnen we ons best voorstellen met een onderwerp als het onder controle houden van je orgasme. We zien wel dat er een bedrijf achter zit dat netjes bij de KVK geregistreerd staat, namelijk Online Marketing Solutions. Als we de historie achter Mark bekijken zien we dat hij genoeg van marketing af weet om dit product goed op de markt te zetten, maar hij heeft gelukkig ook genoeg kennis om een product over het onderwerp Orgasme onder controle te maken.

Wat claimt de verkoper?
Mark Meijers claimt dat hij de oplossing heeft voor premature ejaculatie, oftewel te vroeg klaakomen. Hij heeft alles geprobeerd, van tips op het internet tot en met cursussen (zou hij hier echt aan deelgenomen hebben, of is dit de marketing techniek om te laten geloven dat hij weet waarover hij praat?). Alle tips en technieken die niet werken heeft hij geschrapt en alles wat wel werkte heeft hij gebundeld in een ebook. Dit ebook is de oplossing voor jouw premature ejaculatie.

Wat krijg je?
Het product is ten opzichte van de oude versie behoorlijk uitgebreid. Het belangrijkste ebook van dit pakket, namelijk Orgasme onder Controle, is herschreven en bevat vele extra’s die jou helpen om je orgasme onder controle te houden. De basiskennis en de functies achter het orgasme worden beschreven en ook verschillende technieken om een orgasme onder controle te houden. Het zijn technieken die we nog niet eerder op het internet hebben kunnen vinden. Ook staan er een aantal oefeningen, vergezeld met een aantal trainingsschema’s precies toegespitst op het beheersen van je orgasme.

Net als de vorige versie bevat dit pakket ook meerdere ebooks, behalve Orgasme onder Controle. Dit zijn de volgende ebooks:

 • Kampioen in bed!: Dit ebook beschrijft hoe jij elke vrouw helemaal gek kan maken in Bed. Vaak zien we dit soort ebooks met dezelfde informatie als apart product voor een prijs van 40 euro voorbijkomen, maar Mark geeft deze informatie weg als onderdeel van zijn Orgasme onder Controle pakket.
 • Structuur voor succes: Met dit ebook, welke eigenlijk niet over het hoofd gezien mag worden stoomt hij je klaar om de theorie van Orgasme onder Controle in de praktijk te brengen en de trainingsschema’s met succes af te ronden. Zie het maar als een ebook die jou de goede motivatie gaat geven om het hele stappenplan van Mark door te werken. Dit vinden we een goede toevoeging, want vaak horen we van kopers die niet doen, maar alleen de informatie lezen. Met alleen de informatie opdoen kom je er niet. Of je komt te vroeg natuurlijk 😉
 • De Gouden Tip: Dit ebook bevat de meest belangrijke tip die je kan gebruiken om je orgasme uit te stellen en te voorkomen dat je te vroeg klaarkomt. In dit ebook wordt de gedachte achter de methode beschreven en waarom deze methode nou perfect werkt om je orgasme uit te stellen.

De levenslange updates zijn ook onderdeel van dit nieuwe pakket en we hebben van Mark gehoord dat alle bezitters van het oude product ook de 2013 versie gratis ontvangen. Dat horen we graag!
Uiteraard biedt Mark ook hulp via e-mail support. Wat we hierover kunnen zeggen is dat Mark binnen een dag op onze e-mails gereageerd heeft. Dat doen niet veel product makers hem na.

Orgasme onder Controle

Wat vinden klanten?
Net als van de vorige versie vinden we weinig ervaringen van andere gebruikers op het internet. Dit kunnen we voor de 2013 versie wel verklaren. Deze versie is net uit op het moment van schrijven van deze review. Ook het onderwerp zorgt ervoor dat er weinig mensen openlijk over dit product spreken. We kunnen wel iets afleiden van een affiliate statistieken die we gezien hebben. Er zijn heel weinig kopers die gebruik maken van de niet goed geld terug garantie, dus we kunnen wel stellen dat veel kopers tevreden zijn met hun aankoop.

Wat is de prijs?
Was de prijs van de vorige versie nog €37 euro. Het nieuwe 2013 pakket kost iets meer. Voor €49,95 kun je beginnen met Marks cursus Orgasme onder controle. Bij de vorige versie vonden we de prijs iets aan de hoge kant, maar de nieuwe versie is behoorlijk uitgebreider. Er zijn twee extra ebooks toegevoegd en ook de kwaliteit van de bestaande ebooks zijn behoorlijk verbeterd. Daarom vinden we deze prijs van iets onder de 50 euro prima op zijn plaats voor dit uitgebreide pakket.

Eindoordeel
Mark heeft met zijn 2013 versie van het Orgasme onder Controle pakket zijn vorige versie enorm verbeterd en uitgebreid. Waren we over de vorige versie al positief vanwege de technieken die hij uit de doeken deed, nu zijn we helemaal tevreden. Hij heeft de kwaliteit van zijn product verhoogd en ook de kwantiteit. De prijs steeg hiermee ook, maar deze is meer gerechtvaardigd dan van de vorige versie. Toch laat hij ook deze keer alle overbodige informatie achterwege en vertelt je alleen de informatie waar je wat aan hebt. Ook zijn Gouden tip is makkelijk te gebruiken en werkt nog ook :). Ook mensen die het niet echt nodig hebben kunnen wat leren van dit pakket en waarschijnlijk ook hun uithoudingsvermogen vergroten. Dus het werkt ook voor mensen die het niet echt nodig denken te hebben 😉

Heb je zelf ervaring met of vragen over dit product? Reageer dan hieronder!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 1.67 (3 reviews)

12 reacties op “Review: Orgasme Onder Controle (Versie 2013)

 1. ik vond het toepasselijk om hier effe te reageren, alhoewel ik denk dat deze reactie weggehaald wordt door jullie maar toch…

  op jullie website zeggen jullie dat jullie niet verbonden zijn aan paypro, en onafhankelijk bla bal bla bbla zonder winstoogmerk etc..

  wat mij opvalt is dat elke review wat jullie doen, het product aanbeveelt en er geen enkele is die negatief is…

  geen winstoogmerk mijn reet!!!!!

  • Bedankt voor je (ongenuanceerde) reactie,

   Als je ons goed volgt zie je wel degelijk slechte producten langskomen. (en we hebben al genoeg discussie gehad met productmakers die niet tevreden waren over hun review en deze te negatief vonden) Als je eventueel zelf een product aangeschaft hebt en je bent er niet tevreden mee ben je uiteraard vrij om een reactie te plaatsen en een score te geven. Elke score draagt bij aan het totaalplaatje en we verwijderen alleen reacties doen we alleen als het smaad of laster betreft. Hier krijgen wij als website namelijk de juridische problemen van voorgeschoteld. We nodigen je graag uit om een gefundeerde review te plaatsen van een product waarover je eventueel niet tevreden bent, maar we hebben het idee dat dat er niet van gaat komen.

   Iedereen is vrij een gefundeerde review en score als reactie te plaatsen en dit moedigen we dan ook aan. Tenslotte is de inbreng van jullie als lezers van deze website en gebruikers van de producten het meest waardevol voor andere lezers.

 2. Verdacht, heb nog weinig reviews van mensen hier gezien. Als het echt zo’n goed boek was, zou je wel veel meer reacties zien. Tevens wordt er ook in dat boek vermeldt dat je binnen één dag van je vroegtijdige zaadlozing af kan komen, als dat echt zo zou zijn, dan bent u de eerste in de wereld met deze oplossing.
  Kortom: Ongeloofwaardig

  • Hallo Roy,

   Zou jij openlijk een review plaatsen en iedereen vertellen dat je dit ebook gekocht hebt? ;). Het onderwerp is nogal een taboe, ook op internet.

 3. Het onderwerp is geen taboe in deze tijd. Mark is dat het levende voorbeeld van. Nog steeds geen review’s..
  Geef mij het boek en ik zorg voor een review, bij positieve review betaal ik alsnog en promoot ik het boek bij alle kerels die ik ken.

 4. Als praktijk-man heb ik direct een goede site opgezocht en ben ik de gevaren driehoektest gaan doen. Drie seconde de linkerzijde drie seconde adem inhouden en drie seconde uitademen.. Geen resultaat. Half uur uitstel is niet echt geluk.

 5. Erg duur

  Ik heb het ebook aangeschaft twv 19,-
  Moet het nog doorlezen.
  Maar direct na de aanschaf werd ik doorgelinkt naar een nieuwe aanbieding van 150 euro. Dat zou het echte aanbod zijn, het ebook was stap 1.
  Ik voel me lichtelijk genaaid nu ik 20 euro heb betaald.

  Did you find this review helpful? Yes No

 6. Oplichterij

  Dit is werkelijk oplichterij eerste klas.

  Er wordt gesuggereerd dat je na betaling direct toegang krijgt tot de methode/ het ebook. De werkelijkheid is helaas anders.

  Ik heb wel betaald, maar vooralsnog alleen mijn geld kwijt. Verkoper laat ook niets van zich horen.

  Op mijn verzoek heeft Paypal nu een claim ingediend om mijn geld terug te eisen.

  Niet aan beginnen dus!

  Did you find this review helpful? Yes No

 7. ‘Mark Meijers’ is een oplichter. Hij geeft een niet goed geld terug garantie (zie artikel 10 van zijn Algemene Voorwaarden) en ik wil daar gebruik van maken omdat het bij mij niet werkt. Hij vroeg mij om een betalingsbewijs op te sturen en nadat ik dat had gedaan hoor ik helemaal niets meer (inmiddels 4 weken geleden). Hij reageert nergens meer op en er staat geen telefoonnummer vermeld, dus je kan enkel via email contact opnemen. Bij deze waarschuw ik iedereen voor deze oplichter.

 8. Oplichter

  Er wordt een niet goed geld terug garantie beloofd (zie artikel 10 van de Algemene voorwaarden) en omdat ik geen resultaat had wilde ik hier gebruik van maken. Nadat ik op verzoek de betalingsbewijzen had gestuurd (inmiddels 4 weken geleden) heb ik helemaal niets meer vernomen. Je kan enkel via de email of contactformulier reageren, maar er komt dus geen enkele reactie meer. Dus pas op voor deze oplichter!

  Did you find this review helpful? Yes No

 9. Nooit doen

  Trap hier niet in, ik heb deze week nog een flinke betaling gedaan (08-2019). Onze beste Mark met zijn mooie praatjes, en de mensen onderons die proberen om wat aan ons probleem te doen in de zeik zetten. Ik heb tot op heden niets meer gehoord, misschien komt het nog het is nog maar 2 dagen geleden. Maar ik twijfel enorm, heb het banknummer opgezocht en dat was niet best. Natuurlijk had ik al betaald, ik hoop dat het in orde komt maar ik denk dat ik geen waar voor mijn geld krijg. En ik heb mijn spamfolder gecontroleerd ook zonder resultaat, allemaal smoesjes om het toch nog echt te laten lijken. Mijn Advies trap er niet in, ga naar je dokter of vertrouwens persoon. Met Mark kom je ook niet verder, en hulp van je dokter of specialist ben je minder geld kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending