Review: 50 Suikervrije Zomer Recepten

We hebben weer een ebook ter review gekregen van Eva de Beijer, ook bekend als Miss Natural. Het is een ebook die prefect geschikt is voor jou, als je de cursus 40 dagen zonder suiker ook hebt. Wat het precies is? een receptenboek met zomerse suikervrije recepten. lees snel verder om te zien of het echt een goed boek is!

De verkoper(s)
De verkoopster van dit product zijn we eerder tegengekomen :), maar dan bij het product 40 dagen zonder suiker. We waren zelf goed te spreken over dit product. Zoals daar al verteld is de verkoopster Miss Natural. Dit is het handelsmerk van Eva de Beijer. Ze is actief in de marketing en doet behoorlijk veel om een gezonde levensstijl te promoten. Haar bedrijf, Linkedin en ander websites die ze runt bevestigen dit.

Miss Natural

Miss Natural

Wat claimt de verkoper?
De verkoper doet geen claims bij dit product die niet waar te maken zijn. Op haar salespage geeft ze enkel aan dat suikervrij eten in de zomer niet moeilijk hoeft te zijn. Dit boek met recepten gaat je daarbij helpen. Het is allemaal makkelijk klaar te maken en nog lekker ook.

Wat krijg je?
Je krijgt 50 recepten in een ebook vorm. Deze recetpten zijn allemaal geschikt voor het zomerse weer en zijn netjes ingedeeld in duidelijke categorieën. Deze categorieën zijn de volgende: Zomerse Salades, BBQ gerechten, Sauzen en Dips, Zomerse Snacks en Zomerse Drankjes. Als bonus staan er achterin het boek nog drie ijsrecepten waarmee je suikervrij de zomer door kan komen. In de cursus 40 dagen zonder suiker wordt uitgelegd dat het gaat om geraffineerde suikers. Suikers uit natuurlijke producten, zoals honing en fruit zijn wel toegestaan.

Wat vinden klanten?
We kunnen op andere websites dan haar eigen facebookpagina geen openbare meningen vinden over dit ebook. De receten die er in staan kunnen wel op andere websites gevonden worden en de reacties op de recepten afzonderlijk zijn goed. Negatieve reacties kunnen we net als van 40 dagen zonder suiker niet vinden.

50 Suikervrije Zomer Recepten

50 Suikervrije Zomer Recepten

Wat is de prijs?
De prijs is €17,95 wat ongeveer dezelfde prijs is als andere kookboeken die redelijk gespecifiseerd zijn op een bepaalde doelgroep. Denk maar eens aan het boek van Sonja Bakker. Deze zit in dezelfde prijscategorie of zelfs hoger. Voor dit ebook is het dus een prima prijs.

Eindoordeel
De recepten die in het ebook staan zijn allemaal makkelijk te maken en veel van deze recepten (bijna allemaal) klinken heerlijk. Sommige recepten kenden we al uit onze eigen keuken en deze zijn heerlijk. We vinden het wel jammer dat er weinig afbeelding van de recepten in het ebook staan. Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden en een kookboek / receptenboek zonder afbeeldingen is eigenlijk niet echt af. Het is een leuk boek met lekkere recepten dat je ook in een levensstijl met suiker prima kan gebruiken. Toch is het specifiek afgestemd op de gebruikers van de cursus 40 dagen zonder suiker. Dat is natuurlijk niet zo gek, omdat Miss Natural deze levensstijl vertegenwoordigd. Al met al een prima receptenboekje met lekkere en vooral makkelijke recepten voor deze, of eigenlijk elke zomer!

Heb je zelf ervaring met dit product of heb je vragen / klachten over dit product reageer dan en help anderen met hun keuze!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending