Review: Instant Authority Site

Ramses van der Werf heeft weer een nieuw product. In tegenstelling tot een paar producten eerder heeft hij hier wel een tijd over gedaan en we kunnen zien dat er meer aandacht aan besteed is. De focus van Ramses ligt blijkbaar nog meer op de kwaliteit van de producten dan op de snelheid waarmee ze de markt op gezet worden. We kregen een review aangeboden en wat we er van vonden kan je hieronder lezen. Lees dus snel verder wat onze ervaring is met het nieuwe product van Ramses: Instant Authority Site.

De verkoper(s)
De verkoper is Ramses van der Werf. We hebben al meerder producten van hem gezien en hij regelt zijn zaakjes netjes. We hebben al eerder producten van hem gereviewed, zoals Twitter Marketing Magic, Tekst Magic, Minisite Graphics Toolkit en De Productfabriek. All deze producten worden netjes vanuit zijn eigen bedrijf gelanceerd en hijzelf is perfect bereikbaar. Zoals we eerder hebben nagetrokken is hij redelijk actief op Internet Marketing fora en zijn zijn sporen over het internet verspreid.

Ramses van der Werf

Ramses van der Werf

Wat claimt de verkoper?
Ramses claimt met zijn nieuwe product dat je een authority website op moet zetten. Je zal nooit slagen als je allemaal kleine websites opricht die je allemaal moet onderhouden en moet updaten. Zijn product gaat over een enkele website en hoe je deze makkelijk kan opzetten en hiermee uiteindelijk gegarandeerd geld gaat verdienen. Het kenmerk van de cursussen van Ramses is dat hij het niet heeft over snel geld verdienen. Zijn visie is dat je door hard te werken juist iets bereikt. Op zich is er met deze claim weinig mis. De alom verkondigde methode van andere Internet Marketeers, zoals JP en Eric Dieperinck en Martin Verlaan, die juist aanraad om vele websites te maken, wordt in de wind geslagen. In plaats daarvan raadt Ramses aan dat je juist één website moet maken en je focus daarop moet houden. Uiteindelijk zal je dan meer succesvol zijn.

Wat krijg je?
Je krijgt toegang tot het ledengedeelte van de website waar je een aantal video’s en documenten kan vinden. Ramses legt hierin uit hoe je een website op kan zetten met behulp van WordPress en een aantal plugins. Ramses is behoorlijk compleet met zijn uitleg, dus wees niet verbaasd als je een half uur naar een video volgepompt met informatie zit te kijken. Het complete pad van het opzetten en onderhouden wordt besproken. Denk hierbij aan het opzetten, optimaliseren, content schrijven en linkbuilden van je nieuwe website. Je krijgt nog twee bonusproducten bij dit geheel:
Tekst magic: Dit is een copywriting cursus, maar deze cursus is redelijk toegespitst op het maken van salespages.
Minisite Graphics Toolkit: Dit zijn een aantal graphics die je binnen je website kan gebruiken. Denk hierbij aan headers of achtergronden. Ook deze zijn redelijk toegespitst op salespages.
Een bijzondere vermelding verdient wel de 365 dagen niet goed geld terug garantie. Vaak zien we 30 dagen, maar Ramses is blijkbaar zo zeker van zijn product dat hij het tot een jaar heeft uitgebreid.

Wat vinden klanten?
We kunnen nog niet veel reacties vinden behalve op zijn salespage. Dat is niet zo heel raar, aangezien dit product nog maar een week geleden gelanceerd is. Ramses kennende zullen de negatieve reacties tot een minimum beperkt blijven. Hij weet vaak genoeg waarde in zijn producten te stoppen dat bijna iedereen tevreden is met zijn product.

Instant Authority Site

Instant Authority Site

Wat is de prijs?
De prijs is €167,-. We vinden dit voor de cursus zelf redelijk aan de hoge kant. Hoewel hij de waarde van het totaalpakket wel goed opkrikt met bonusproducten zoals Tekst Magic en de Minisite Graphics Toolkit vinden we het niet op zijn plaats. We zien wel dat zijn producten steeds beter van kwaliteit worden, maar het doelt vooral op de beginnende Internet Marketeer. Een instappprijs zonder bijvoorbeeld Tekst Magic dat toch redelijk op salespages ingesteld is was misschien een optie geweest met als Upsell Tekst Magic. Just our 2 cents 😉

Eindoordeel
Hoewel het de intentie geeft dat het een vrij nieuw product is, is het eigenlijk niet veel meer dan een WordPress website inrichten, content schrijven, backlinks maken en deze laatste twee stappen te herhalen. Eigenlijk verschilt het dus niet echt veel van andere Internet marketing producten die deze methode aanbieden met de gedachte meerdere websites te maken. Deze indruk kregen we op het eerste gezicht. Natuurlijk zou Ramses Ramses niet zijn als hij de video’s niet professioneler en gedetailleerder in elkaar zet dan zijn concurrenten. Hij geeft er bovendien nog een paar goede bonussen bij, maar dat mag ook wel voor de prijs die je moet betalen voor het geheel.

Heb je al andere Internet marketing producten in je bezit die beschrijven hoe je een wordpress blog opzet, dan is dit product niet echt iets voor jou. Ramses vertelt je dan niet veel nieuws, behalve dat je je focus voor een lange tijd op één website moet houden.

Is het je eerste stap richting de internet marketing? Dan vinden we dit product meer geschikt dan bijvoorbeeld Internetgeheimen van JP. Vooral, omdat Ramses de dingen beter en minder nonchalant uitlegt en we het idee van één website eerst goed opzetten wel goed vinden. Je leert dan namelijk de fijne kneepjes en alles te perfectioneren, voordat je eventueel één of meerdere extra websites opzet.

Misschien zou Ramses iets verder in kunnen gaan op de manieren waarop je daadwerkelijk geld kan verdienen met deze websites, maar het zal ons niets verbazen als hij daar nog een product over maakt.

Heb je zelf ervaring met dit product of heb je vragen / klachten over dit product reageer dan en help anderen met hun keuze!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Een reactie op “Review: Instant Authority Site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending