Review: InternetGeheimen.com 250 Euro Per Dag Systeem

Vandaag is het bericht verschenen dat Internetgeheimen weer actief is. Daarom plaatsen we deze review weer opnieuw

De verkoper
De verkoper van dit product noemt zichzelf JP.  JP heeft een  eigen bedrijf genaamd Infocare Media B.V. De enige informatie die we verder over hem kunnen vinden is via het KVK nummer dat op de website staat. Het bedrijf is gevestigd in Rijswijk in een kamer van een bedrijfsgebouw. Contactgegevens zijn wel een telefoonnummer en een postbusadres en JP heeft zichzelf verdedigd op het Tros radarforum.

Wat claimt de verkoper?
De verkoper claimt dat het mogelijk is om met een groot aantal mini websites die hoog in Google gerankt worden een inkomstenstroom van 250 euro per dag te genereren. Hiervoor hoef je geen ebook te schrijven. Enkel het volgen van zijn SEO cursus en het toepassen van zijn truuks zorgen ervoor dat jouw mini websites hoog in Google terecht komen. Hoog in google is veel bezoekers en dus ook meer advertentie inkomsten.

Internetgeheimen

Wat krijg je?
Het totale product bestaat uit een aantal video’s waarin uitgelegd wordt wat je moet doen om tot een behoorlijk bedrag aan advertentie inkomsten te ontvangen. Deze video’s leggen je uit hoe je met behulp van WordPress en bijbehorende plugins kleine microwebsites kan maken. Hierbij ligt de nadruk vooral op SEO technieken en technieken om je miniwebsites hoog in de google zoekresultaten te krijgen.

Wat vinden klanten?
Net als veel Internet Marketing producten is er qua positieve reacties niet veel te vinden, behalve op de website van het product zelf of op het youtube kanaal van JP. Natuurlijk worden deze reacties gemodereerd door JP zelf en vind je geen negatieve reacties terug op deze plekken. Ook op andere internetfora kom je geen negatieve ervaringen tegen van gebruikers zelf. Wel mensen met een mening, maar dit lijken geen daadwerkelijke gebruikers te zijn.

Wat is de prijs?
De prijs van dit product is €67,- JP zegt dit bedrag nodig te hebben om de advertenties te kunnen betalen :). Natuurlijk is het een standaard internet marketing prijs voor iets wat overal vrij verkrijgbaar is. Voor 67 euro heb je echter het complete pakket dat alles omvat wat je nodig hebt. Sommige SEO truukjes zijn wat basic, maar voor beginners is dit een goede investering die binnen een jaar makkelijk terugverdiend kan worden.

Eindoordeel
Het principe dat JP verkondigd is niet nieuw. Vele kleintjes maken één grote, dus veel kleine websites met weinig inkomen per dag maken samen een groot inkomen. De SEO truuks die JP verkondigd werken prima, maar er zijn betere technieken op de markt. Veel van deze technieken zijn bekend, maar worden door nieuwe gebruikers vaak vergeten of overgeslagen. JP laat de basis principes prima zien en zijn video’s zijn erg duidelijk. Hij benadrukt dat alles wel draait om unieke content en verkondigt gelukkig niet dat je snel rijk wordt. Als je een jaar bezig geweest bent met dit principe is het Cashen op de automatische piloot. Er gaat echter wel behoorlijk wat werk aan vooraf. 100 miniwebsites inrichten en optimaliseren en alle SEO truuks toepassen op elke website kost gewoon veel tijd. Al met al is het een prima product, maar dan wel voor de harde werker en niet voor de luie goudzoeker.

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

11 reacties op “Review: InternetGeheimen.com 250 Euro Per Dag Systeem

 1. Ik deed net als payprorevieuws.nl onderzoek naar paypro producten zo ook naar deze.

  Het geen dat JP aan u wil uitleggen is een oud systeem, ook wel dubbel verdienen aan mensen zonder dat men daad werkelijk iets verdiend. Hetgeen dat hij verkoopt is een uitleg hoe jij zijn product gaat promoten, zodat hij meer bekendheid op internet krijgt en een groter publiek op de zoekwoorden “internet geheimen” , “geld verdienen op internet” ontvangt.

  Maar wat is het toch raar dat allerlei mensen hier in willen geloven is dat omdat men geen ervaring heeft met het systeem online geld verdienen of omdat men denk een kans te hebben om online geld te verdienen terwijl JP zijn zakken vult.

  Het meest opvallende vind ik nog steeds dat JP hostgator aanbiedt als hosting bedrijf en zijn eigen domein internetgeheimen.com heeft onder gebracht bij namecheap.
  Dit zegt al genoeg voor mij omdat er meer promotie geld binnenkomt via hostgator dan bij namecheap. Zodra u 100 website’s onderbrengt bij hostgator dan heeft u al een aardig maandsalaris voor Jp betaald.

  De conclusie
  Het geen dat JP doet vind ik gewoon oplichting. Ik kan u nu tal van berekeningen geven hoe hij erg rijk wordt door mensen die hem geloven, maar dat vind ik niet belangrijk. Hetgeen dat ik wel belangrijk vind is dat eenieder uiteraard zelf moet beslissen of hij / zij er iets aan heeft maar ik zeg zonde van het geld.

  Waarom vragen mensen geld om eenieder geld te laten verdienen? Als u echt geld had kunnen verdienen via Jp dan had hij wel gezegd: “Dit product is gratis . Zodra u daadwerkelijk geld verdiend dank zij mij, doneer dan een klein percentage van uw verdiensten als dank dat ik u heb geholpen. Dat hoeft echt niet veel te zijn. 10% zal genoeg zijn als men daad werkelijk bakken met geld dankzij Jp konden verdienen.”

  *Mod edit: Reactie iets aangepast om duidelijk te maken dat het om een mening gaat.

  • Hoi Roy,

   ik moet zeggen dat ik begrijp hoe je over internetgeheimen.com denkt. Echter zoals omschreven in de review is het wel zo dat het werkt, en goed ook!
   je zult alleen er wel voor moeten werken.!
   Als je geen ervaring hebt met een bepaald artikel, schrijf er dan niets over.
   WIl je wat testen, vraag het dan aan de uitgever, zij willen vast meewerken.

  • Kijk ok ben het ermee eens met wat je zegt maar vind toch ook dat het al bij al niet slecht is. Ok hij verdiend met hostgator(maar blijft toch nog goedkoop hosten-)

   Mijndomein.nl 9euro voor een domein.

   Internetgeheimen voor iemand dat er niets van af kent is toch niet duur? 67euro éénmalig….Het is allemaal afhankelijk van wat je met de kennis gaat doen.

   Maar zijn cursus is zeker niet perfekt(paypro) sorry niet veel producten. Zijn seo is eigelijk basis en zijn manier van lesgeven beperkt. Hij verdiend veel geld met zijn mails en verwijzingen naar sites maar dat mag toch ….en hij geeft toch je geld terug

   Een product die echt top is: googlesniper(is wel in het engels) maar veel minder geld willen innen.

  • Hallo Dokan,

   Ja dat klopt. Je moet ook je eigen minisites hosten. Dit kan je uiteraard zo duur maken als je zelf wil, maar er zal een kleine investering voor nodig zijn.

 2. Bedankt voor het reageren, maar hoeveel gaat dat dan ongeveer gemiddeld kosten per site?

  Verder welk product raden jullie mij aan om geld te verdienen? Ik had het al eerder gevraagd toen was het antwoord: ”je moet er wel voor werken” ik ben bereid dat te doen dus welke is goed en verdient ook goed (ik wil er niet te veel tijd in steken, Ik zit nog op school…)

  BVD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending