Review: Internetbaas

Als we het over de 3 grote markten hebben waarin veel PayPro producten zich bevinden zijn het de Dating, Dieet en Geld verdien markten. Deze laatste heeft veel producten die zich over het algemeen weinig onderscheiden van elkaar. We stuitten op Internetbaas van Kaan en kregen een reviewcopy van hem. Is Internetbaas goed genoeg om zicht te onderscheiden van andere producten binnen deze markt? Lees snel verder ;).

De verkoper(s)
De verkoper gaat onder de naam Kaan. Als we grondig spitten kunnen we niets vinden wat ook maar aan een echt persoon te linken is. Er is geen KVK. Het domein is geregistreerd zodat er geen informatie te vinden is. Het bedrijfsadres is een adres waar 60 bedrijven op ingeschreven staan en een soort postbus verzameling van bedrijven is. De één schimmig, de ander niet. Het telefoonnummer is van een doorstuurservice, dus ook via die weg kunnen we niets achterhalen. Kaan doet dus goed zijn best om niet getraceerd te worden. Dit is vaak een teken dat de productmaker bij klachten niet gevonden wil worden. Ook zijn e-mailadres wordt onder water gewoon via Gmail geregeld, dus ook lekker anoniem.

Wat claimt de verkoper?
Net als veel “verdien geld met internet” producten staat de salespage vol met beloftes van bepaalde bedragen die je per maand of zelfs per dag kan verdienen. De salespage van Internetbaas is hier geen uitzondering in. Kaan belooft het volgende:
– Je kunt net als Kaan, meer dan 10.000 euro per maand verdienen door gebruik te maken van zijn systeem.
– Je hoeft geen technische kennis te hebben om gebruik te maken van zijn systeem
– Zijn systeem is getest door verschillende mensen uit de maatschappij en heeft zich meerdere malen bewezen.
Kaan doet het overkomen (ook tijdens zijn cursus) dat een digitaal product op de markt zetten een eitje is. Om alles goed te doen en het maximale resultaat (dezelfde resultaten als Kaan heeft) te halen zal je er echter wel voor moeten werken. Zoals alle digitale producten zal het maken tijd en moeite kosten. Als het éénmaal staat is het redelijk een auto pilot systeem.

Internetbaas

Internetbaas

Wat krijg je?
Het pakket bestaat uit een aantal modules, 9 om precies te zijn en een totaal van 29 video’s.
Deze video’s doorlopen het proces van het maken van een digitaal product en het promoten ervan. De volgende zaken worden hierin besproken, hetzij behoorlijk oppervlakkig en ongefundeerd.
– Het vinden van een markt om je product voor te maken
– Het maken van een product
– Een website opzetten voor je product met WordPress
– Een salespage voor je product maken
– Off-site en on-site SEO
– Conversie tracking
– Traffic (admarkt)
– Motivatievideo’s (stel je hier niet teveel van voor)
Het product bevat ook nog een paar bonussen:
– Graphics pack met graphics om je salespage op te leuken.
– WpSpire : Dit is een WordPress plugin waarmee je snel een salespage opzet. We vinden het echter raar dat op de website van die plugin expliciet staat dat er geen reseller accounts zijn en dat de software niet als onderdeel van een ander product verkocht mag worden. Ook niet bij de developers licentie.

Wat vinden klanten?
Net als van Kaan zelf kunnen we totaal geen klantervaringen vinden op het internet. Op de review blogs met affiliate links na zien we niets, maar dan ook niets verschijnen over het Internetbaas systeem.. Ook negatieve ervaringen kunnen we niet vinden, wat op zich een goed teken is.

Wat is de prijs?
De prijs van het totaalpakket is €67,-. Deze prijs is vergelijkbaar met andere producten uit dezelfde markt en de prijs is gerechtvaardigd. De extra module met Graphics is alleen al een product waar je een bedrag als dit voor zou betalen en laten we eerlijk zijn: Als je je een beetje inzet kan je dit bedrag makkelijk terugverdienen met de dingen die je in deze cursus leert.

Eindoordeel
Hoewel veel andere reviews over Internetbaas behoorlijk positief zijn, vinden wij dat Kaan hier en daar behoorlijk op de oppervlakte blijft. Echte uitleg waarom hij bepaalde zaken doet is er niet. Hij komt niet verder dan een motivatie als “ik weet het uit ervaring”, of “Geloof me nou maar dat is gewoon zo”. Ook vonden we de cursus behoorlijk veel lijken op de stroom met gratis video’s die Casper Camps in 2009 al GRATIS weggaf.
De geluidskwaliteit is ronduit slecht te noemen.De intro knalt door je speakers, terwijl de rest het geluid op de bodem van een aquarium opgenomen lijkt te zijn. Sommige onderdelen zijn aan een opfrisbeurt toe, want zijn niet meer relevant of kloppen maar gedeeltelijk (zoals zijn SEO topic) en we misten ook de dieperliggende gedachte achter veel theorieën. Met steeds een argument in de trend van “geloof me dat is gewoon zo” komen we niet ver. Tot dusver niet veel vernieuwends dan andere cursussen van bijvoorbeeld Casper Camps, Ramses, of JP die in sommige gevallen wel druurder zijn, maar vele malen dieper op de materie ingaan en meer waardde bieden.
We moeten wel toegeven dat het VIP gedeelte over traffic verkrijgen via marktplaats een goede toevoeging is. Deze hebben we bij maar weinig marketeers gezien en vonden we wel waardevol.
Een beginner heeft hier waarschijnlijk wel wat aan, maar ook hiervoor blijft Kaan te veel op de oppervlakte. Sommige tips van hem zijn uit de tijd, maar het totale product geeft je wel een globaal beeld wat er allemaal gedaan moet worden om een basic kennisproduct op de markt te zetten.

We hebben betere producten gezien, maar dit product is ook nog niet het slechtste dat we gezien hebben. Het onderscheid zich helaas niet echt van de rest van de markt.

Heb je zelf ervaring met dit product of heb je vragen? Laat dan een reactie achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

9 reacties op “Review: Internetbaas

 1. Ik heb het pakket bij Kaan afgenomen. Zijn verkoopverhaal was toch aanmerkelijk anders dan de cursus. Hij heeft wel zijn best gedaan zo compleet mogelijk te zijn. Maar de presentatie laat te wensen over. Hij begint evenals Casper Camps met een entree van € 67,-. Dit was in de introductie niet duidelijk. Om vervolgens aan de cursus te komen moest er nog € 97,- bij, Dat viel wel wat ongemakkelijk.
  De voorspiegeling en de werkelijkheid waren voor mij een reden binnen 30 dagen er van af te zien.
  Nu ben ik benieuwd tot welke categorie marketeers Kaan behoort. Ik probeer nu al twee weken de refund te krijgen en hij lijkt zich in stilzwijgen te hullen.
  Jammer te horen, dat hij niet te traceren lijkt. Ik maak me daarom een beetje zorgen. Ik ga nu proberen via mijn bank iets wijzer te worden. Wordt dit een probleem dan ga ik aan de alarmbel hangen. Wanneer iemand, ervaringen heeft wil ik graag deelgenoot zijn.

 2. Ja, ik heb ook dezelfde slechte ervaring met Kaan, en heb ook mijn geld teruggevraagd, maar helaas nog niets. Ik waarschuw bij deze dan ook een ieder om het dit pakketvan Kaan van de internetbaas niet te kopen.
  Ik hoop dat ik mijn geld terugkrijg, want dat word er wel beloofd.

 3. Wat een waardeloos product en wat een nóg waardelozer ”helpdesk” van die gast!

  Een dikke 10 voor de goede (en juiste) review op deze site!

  Ben vanwege hierboven genoemde tekst al sinds 01 – 03 – 2013 bezig om mijn geld terug te krijgen maar Mr. Kaan komt niet verder dan een automatische reply en verder doet hij helemaal niets.

  Nu gaat het me niet om het geld maar om het principe, als je iets met ”niet goed garantie” aanbied op het insternet dan moet je jezelf daar ook aan houden, zeker als je de goede naam van anderen (paypro) hiermee benadeeld.

  Vandaag dan ook contact opgenomen met Paypro en een klacht ingediend tegen deze amateur ”marketeer”
  Zij gaan hem nu verder hierop aanspreken en als er geen verandering komt dan gaat deze van de paypro lijst af en zal Mr Kaan zijn eigen affiliates moeten gaan zoeken.
  Als hij deze net zo uitbetaald dan dat hij re-funds doet naar zijn klanten, zal het zo klaar zijn met het internet marketing avontuur van deze meneer.

   • Uiteindelijk dus, mét de hulp van PayPro, een refund gehad van deze marketeer met een lullig mailtje dat om de een of andere reden mijn mail steeds in hun ”spambox” kwam…., jaja, denk ik dan, ik krijg wel antwoord van je autoresponder…, en die zet dan de mail die je niet wil in de spambox of zo??..
    Hoe dan ook, ik zal van deze meneer geen cursus meer aanschaffen, zeker niet na zo’n waardeloos avontuur waarin je geld moet betalen voor info die én verouderd is én je met gemak overal op het internet kan vinden!!!.
    Wel super service van PayPro die er gewoon serieus mee aan de slag gingen!

 4. Mijn eerste reactie dateert van 5 maart 2013, hierboven dus.
  Ik heb Kaan nog diverse mails gestuurd, en deze kruimelscrimineel reagger totaal niet, Bij Kaan is wellicht een voorvoegsel weggelaten wat met zijn onbetrouwbaarheid verband houdt.

  Ik ga nu een procedure tegen deze goedkope oplichter beginnen. Ik nodig iedereen uit, die beschikt over welke informatie dan ook, zich bij mij te melden.
  Het wordt tijd dat dit soort internetcriminelen aangepakt gaat worden en buiten spel gezet. Ik weet nog een mooi land voor hem waar hij dit is moet gaan proberen. Loopt hij niet lang meer met zonnebril op over het strand.
  Bij zijn eigen soort weten ze wel raad met hem.

 5. UPDATE KAAN

  Goed en slecht nieuws.
  Ik heb vanmiddag uitgebreid met PayPro gesproken en de ellende is groter dan gedacht. Kaan is deels al geblokkeerd.

  DUS MEDEGEDUPEERDEN, Graag zoveel mogelijk reacties om te proberen alle gestolen gelden weer terug te halen en deze kruimelcrimineel tot de orde te roepen. HIJ DOET AAN INTERNETMARKTVERVUILING!

 6. UPDATE KAAN

  Binnen nu en 10 dagen heb ik nieuws en kan ik aangeven hoe je je geld van deze rat kunt terugkrijgen. PayPro heeft hem definitief geblokkeerd.

  ** Verwijderd voor eventuele toekomstige smaadklachten **
  bram2003@casema.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending