Review: Niche Fabriek

We kregen het verzoek van Tim Kraai om zijn nieuwe product de Niche Fabriek te reviewen. Het product is gebaseerd op een kleine afdeling binnen de internet marketing, namelijk niche websites. Tim heeft ervaring met het vinden en winstgevend maken van Niche websites en wil zijn geheim om effectieve niches te vinden met je delen. Is de Niche Fabriek iets voor jou? Lees snel verder om hier achter te komen!

De verkoper(s)
De verkoper kun je onder de naam Tim Kraaj op verschillende plaatsen vinden. Het is bijna zijn echte naam. Hij heeft ons verzocht om zijn echte naam niet te onthullen, maar als je Google een beetje goed kent kun je hem zo achterhalen. Hij is op het internet op een paar Internet Marketing fora te vinden en heeft zelfs zijn eigen Blog. www.affiliateman.nl waar hij onder de naam affiliateman af en toe een blogpost over internet marketing plaatst. Ook is hij sinds kort ingeschreven bij de KVK met zijn eigen bedrijf 😉 . Via dit bedrijf houdt hij zich bezig met copywriting en het maken van statische websites. Er valt dus genoeg over Tim te vinden en hij heeft zijn sporen achtergelaten op het gebied van Internet Marketing.

Tim Kraai

Tim Kraai

Wat claimt de verkoper?
Tim claimt dat je na het doen van zijn cursus binnen 10 minuten winstgevende niches kan vinden. Je weet na alle theorie welke niches wel en niet geld op zullen leveren en uiteraard kun je zelf een goede keuze maken door voor de meest winstgevende niche te gaan. Er worden geen bedragen gegarandeerd en meer beloftes dan het snel vinden van niches doet hij eigenlijk niet. De salespage is niet echt schreeuwerig en doet ook geen gewaagde uitspraken. Tim is behoorlijk behouden in zijn salespage en dat straalt de cursus zelf ook uit.

Wat krijg je?
Het totale pakket Nichefabriek bestaat uit 10 video’s waarin het hele proces van een niche vinden uitgelegd wordt. Er zijn vele manieren om een niche te vinden en Tim legt je uit welke niches wel of niet de moeite waard zijn en hoe je dat zelf kan controleren. Uiteindelijk leer je een website voor deze gevonden niche op te zetten. De bedoeling van het geheel is uiteraard een winstgevende website op te zetten met bijvoorbeeld Adsense of affiliate marketing. Tim geeft je in de laatste modules een kijkje in zijn keuken. Onder andere een website van hem zelf wordt besproken in de live voorbeelden van niche websites. De video’s zijn echter redelijk monotoon ingesproken en zorgen er naar onze mening niet echt voor dat je enorm enthousiast wordt om gelijk aan de slag te gaan. Dit vinden we wel een klein minpuntje aan de cursus. Als bonus krijg je nog twee lijsten met mogelijke niches. Het is af te raden om deze precies te gebruiken, maar het helpt je wel op weg om een paar leuke onderwerpen te vinden voor niches of je niche onderzoek.

Wat vinden klanten?
Aangezien het product gister pas gelanceerd is, zijn er weinig, zeg maar geen klantervaringen te vinden. Waarschijnlijk zal dat nog komen, maar we hebben het gevoel dat er weinig klachten in de vorm van oplichting naar voren zullen komen. De salespage doet eigenlijk geen uitspraken over enorme geldbedragen die verdiend worden.

Wat is de prijs?
Aangezien het product net op de markt is, is het product voor een lage prijs te verkrijgen. Deze prijs zal waarschijnlijk snel omhoog gaan als het product succesvol verkocht en gepromoot wordt. De prijs is op het moment van schrijven €38 euro. Dit vinden we een prima prijs, hoewel we wel twijfels hebben bij de tijd die het kost om deze investering terug te verdienen. Er zijn methodes waarbij dat sneller gaat. Wat de prijs gaat worden na de introductie is ons nog onbekend, maar de toekomst zal het uitwijzen.EindoordeelHet product Niche Fabriek is een product voor de beginnende internet marketeer. Als je nieuw bent in de internet marketing en je hebt geen zin om een eigen product op te zetten, maar wel een passief inkomen genereren, dan is dit product iets voor jou. Heb je je eigen product al gemaakt of je eigen website opgezet die al een inkomen genereert, dan is dit product waarschijnlijk niet geschikt. De kennis die door Tim verteld wordt is heel basis en de onderwerpen die behandeld worden zijn de vragen die we terugzien van beginnende Internet Marketeers. Verwacht niet dat je met dit product direct een stroom aan inkomen zult genereren. De looptijd van een project als een niche website is lang. Vaak komt de eerste sale of adwords betaling pas na een paar manden binnen. Het is echter een goed leerproces voor de beginnende internet marketeer om de eerste stappen te zetten in het passief geld genereren. Let wel. Passief is ook maar relatief.

Al met al is het een goede beginnerscursus waarin je op een duidelijke manier een hand toegereikt krijgt voor het maken van je eerste niche website die je uiteindelijk wat geld op gaat brengen.

Heb je zelf ervaring met of een vraag over dit product? Laat een reactie achter!
  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending