Review: Minisite Graphics Toolkit van Ramses van de Werf

Vandaag hebben we een primeurtje. We waren al door Ramses van de Werf op de hoogte gesteld dat dit product eraan zat te komen. De previews van de salespage beloofde veel goeds en het is inderdaad zo. Het lijkt erop dat Ramses weer een product heeft neergezet dat nog niet verkrijgbaar was op de Nederlandse markt.

De verkoper(s)
De verkoper is Ramses van de Werf. Dit is niet de eerste review die we van een product van Ramses doen. Voorheen hebben de Cash Code, Twitter Marketing Magic en Tekst Magic al de revue gepasseerd. Ramses is een internet marketeer die verstand van zaken heeft. Via Google komen we hem op verschillende Internet Marketing fora en websites tegen. De leeftijd van de reacties varieren van pasgeleden tot 4 of 5 jaar. Je kan dus zien dat Ramses al lang bezig is en aan de kwaliteit van zijn antwoorden kun je zien dat hij verstand van zaken heeft. Hij gebruikt netjes zijn eigen naam onder alle producten. Zoals veel Internet Marketeers gebruikt hij geen afscherming van zijn persoons / bedrijfsgegevens. Dat is een goed teken

Ramses van der Werf

Ramses van der Werf

Wat claimt de verkoper?
De verkoper doet in zijn salespage maar weinig claims, behalve dat de graphics die hij aanbiedt voor het grootste gedeelte uniek zijn en nergens anders te vinden zijn. Dit klopt tenzij je ze zelf namaakt, maar dat kost tijd en tijd is geld ;). Dat is hetgeen dat je bespaart volgens Ramses en daar heeft hij gelijk in.

Wat krijg je?
Het Pakket dat Ramses aanbiedt bestaat uit een groot aantal modules en een aantal bonusmodules. Deze modules zijn als volgt ingedeeld:

 1. Minisite Templates. Kant en klare templates die je kan gebruiken voor je minisites of salespages.
 2. Squeezepage templates. Deze module bevat kant en klare squeezepages (voor het verzamelen van e-mailadressen) die je na kleine aanpassing direct in kan zetten.
 3. Premium website headers, waarmee je je pagina’s een iets professioneler tintje kan geven.
 4. 3d covers. Deze module bevat Photoshop bestanden waarmee je in een paar klikken je 3d cover van je product maakt. Of het nou een ebook of een dvdcover is. Ze zijn allemaal aanwezig.
 5. Visuele headlines. Met deze module maak je in een handomdraai opvallende headlines die je helpen de aandacht van je bezoeker vast te grijpen en niet meer los te laten.
 6. Layer styles. Deze module kan je in photoshop snel een aparte stijl aan je elementen geven. Hiermee kan je er dus voor zorgen dat onder andere je teksten opvallen
 7. Call to action buttons. De naam zegt het al. Deze knoppen zorgen ervoor dat je bezoeker tot actie overgaat.
 8. Box schaduwen. Hiermee kan je snel schaduwen onder tekstvlakken zetten, waardoor ze net wat professioneler ogen.
 9. Visuele stijleffecten. Deze module bevat stijleffecten zoals muispointers, sterren enz. Gebruik dit om je om je website op te leuken.
 10. Icon maker. Een photoshop bestand waarmee je snel icons kan maken voor bijvoorbeeld een twittericon of een facebook icon
 11. Powerpoint presentatie achtergronden. Gebruik deze achtergronden in je presentaties die je online geeft. Ze ogen hierdoor een stuk professioneler dan de kale witte achtergronden met tekst
 12. Handgemaakte pijlen en lijnen. Deze module bevat een aantal getekende pijlen en lijnen. Deze kunnen gebruikt worden om de focus op bijvoorbeeld je inschrijfformulier te richten.
 13. Handgeschreven fonts. Deze verzameling handgeschreven fonts kunnen gebruikt worden om een meer persoonlijke tint aan je salespage te geven.
 14. Linten. Wil je iets superduidelijk maken voor je bezoeker? Gebruik dan deze linten en je boodschap springt eruit.
 15. Garantiebox. Niets trekt potentiele kopers beter over de streep dan een niet goed geld terug garantie. Met deze module kan je die makkelijk zelf maken.
 16. Notitie maker. Deze module bevat een notitiecomponent. Veel gebruikt voor bijvoorbeeld aanmoedigingskreten om tot de verkoop over te gaan.
 17. Lege vormen. Deze module bevat een aantal vormen zoals badges die je voor bijvoorbeeld “bekroond met” teksten kan gebruiken
 18. Kortingskaarten. Ben je thuis in Neuromarketing? Dan zijn deze kortingskaarten echt wat voor jou. Ze zijn volledig aan te passen naar jouw wensen.
 19. Beschrijving op verzoek van Ramses verwijderd.
 20. Beschrijving op verzoek van Ramses verwijderd.
 21. Beschrijving op verzoek van Ramses verwijderd.

Deze geheime bonusmodules kan je wel raden, als je wat meer salespages gezien hebt in je leven. Ze maken het pakket in iedergeval compleet 😉

Totaalpakket Minisite Graphics

Totaalpakket Minisite Graphics

Zoals je kunt zien bevat dit pakket alles wat je nodig hebt om een spetterende salespage in elkaar te draaien. Was je voorheen druk met alle graphics zelf te maken, kan dat nu dus allemaal snel en makkelijk met dit pakket. Alle Photoshop bestanden zijn netjes gelaagd aangeleverd en alles is te veranderen. Erg veelzijdig dus.

Wat vinden klanten?
Aangezien het zo’n nieuw product is, kunnen we geen meningen van klanten vinden. We vinden het zelf echter wel een topproduct. Het kan je veel tijd schelen bij het ontwerpen en inrichten van je salespage of squeezepage en zelfs voor je eigen blog zijn de meeste onderdelen wel inzetbaar.

Wat is de prijs?
De prijs is 27,-. Dit vinden wij extreem laag voor het totale pakket. Het pakket bestaat uit enorm veel onderdelen die van grote waarde zijn voor de internet marketeer. Eigenlijk zijn ze onmisbaar voor elke internet marketeer, zowel beginnend als de gevorderde.

Eindoordeel
Ramses heeft ook met dit product de spijker op zijn kop geslagen. Hij heeft een goed compleet product neergezet dat van enorme kwaliteit is en weet dit ook nog voor een goede prijs te verkopen. Het lijkt er wel op dat Ramses een ander slag internet marketeer is. Eén die goed door heeft dat goede producten en waar voor je geld je een goede naam en klantenkring geven. Wat ons betreft hebben we weer een vijfsterren product te pakken. Onmisbaar voor iedere internet marketeer.

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

7 reacties op “Review: Minisite Graphics Toolkit van Ramses van de Werf

 1. Hoi, dit is echt een fantastisch product. Ik kreeg jullie mail toegestuurd via een kennis die wist dat ik met een website bezig was. Ik ben door deze review eigenlijk meteen op de site gaan kijken en heb het ook direct gekocht. Dit pakket is echt heel handig. Ik ga er meteen mee beginnen. Ik kan het iedereen die websites if blogs heeft echt aanraden. Klein minpuntje vond ik dat er geen uitleg was over de actionscripts van de ecovers, maar ik ben er uit gekomen..

 2. Ik ben gewoon heel erg nieuwsgierig, ik hoorde inderdaad dat je sne gled kan verdinen met internet(denk dan aan bijv. Interntgeheimen enz.) (Als dit het al doet 😉 ) Dus ik ging maar even opzoek naar reviews, maar mij is nit helemaal dijdelijk wat je nou kan met dit pakket… Net als dus Internetgehemen gewoon geld verdieen? Of gewoon puur voor ontwerp en dergelijk…?
  Bijvoorbaad dankt, Dokan

  • Hallo Dokan,

   Dit zijn enkel de graphics die je kunt gebruiken om een eigen salespage op te zetten. Het is dus niet een methode om geld te verdienen. Het zijn meer graphics die je kunt inzetten bij een methode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending