Review: Tekst Magic Copywriting Cursus

Lukt het je niet om pakkende teksten te schrijven? Heb je wel bezoekers voor je website, maar lukt het je niet om ze te converteren? Dan is een copywrite cursus iets voor jou. Waarschijnlijk ben je al op zoek naar een copywriting cursus en ben je via google hier terecht gekomen voor deze review. Vandaag reviewen we namelijk de Tekst Magic Copywriting cursus van Ramses van de Werf. We hebben hem gratis gekregen bij de Cash Code, maar je kan het product natuurlijk ook los kopen.

De verkoper(s)
De verkoper van dit product is Ramses van de Werf. We hebben al eerder producten gereviewed van hem, namelijk Twitter Marketing Magic en de Cash Code. Hier hebben we al iets over Ramses uit de doeken gedaan. Het komt erop neer dat Ramses oprecht en behulpzaam is en dat hij veel relevante kennis bezit. Hij weet deze kennis perfect over te dragen via zijn videomateriaal en ebooks. Zoek hem voor de grap maar eens op via Google en je zal veel kwalitatieve reacties vinden op Internet Marketing fora.

Ramses van de Werf

Ramses van de Werf

Wat claimt de verkoper?
De verkoper claimt dat je met zijn product, Tekst Magic, leert hoe je teksten en headlines schrijft die verkopen. Ze zorgen er dus voor dat er voor jou geld in het laatje komt. Je leert hoe je de teksten moet structureren, welke woorden je wel en niet moet gebruiken en hoe je met je headlines ervoor zorgt dat mensen je teksten tot het einde uitlezen.

Wat krijg je?
Je krijgt twee ebooks en een lijst met woorden en woordcombinaties die je moet gebruiken in je headlines om de aandacht te trekken. Met deze aandacht zorg je ervoor dat de mensen open staan voor hetgeen jij te melden hebt. Natuurlijk worden niet alleen de headlines behandeld. Ook de structuur van de websites, welk gevoel je moet overbrengen in je salespage en welke stappen van het verkoopproces je wanneer moet toepassen. Elk onderdeel dat besproken wordt, wordt bijgestaan door voorbeelden. Hoe het niet moet, maar uiteraard ook hoe het wel moet.

Tekst Magic

Tekst Magic

Wat vinden klanten?
Klanten zijn vooral positief over deze cursus. Ze vinden de cursus volledig en zeggen dat hun ogen geopend worden door de feiten en tips die Ramses geeft. Negatieve reacties hebben we niet kunnen vinden, maar dat lijkt standaard te zijn met producten van Ramses.

Wat is de prijs?
De prijs voor dit product is €97,-. DIt lijkt misschien veel voor 2 ebooks en een woordenlijst, maar we kunnen je verzekeren dat minder complete copywriting cursussen voor het dubbele verkocht worden. Als je dit product goed toepast kan iedereen producten via het internet verkopen. Die 97 euro heb je dus zeker binnen twee maanden terugverdiend.

Eindoordeel
Dit product is net als de eerder gereviewde producten van Ramses erg compleet. Hij verteld je precies wat je moet doen en hoe je het moet toepassen. Ook legt hij de rede achter de theorie netjes uit. Qua copywriting cursussen hebben we al het één en ander in het Engels gezien en deze cursus van Ramses pakt alle sterke punten en truuks uit de Engelse versies en pakt deze samen in een Nederlandse. Wederom een Topproduct van Ramses. Als je een product verkoopt via internet via een salespage is dit product er één die niet mag ontbreken in je collectie. Het kan je namelijk een goede boost in je verkopen brengen.

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending