Review: Kijk slim tv digitaal tv pakket

Het lijkt erop dat de markt net alleen overspoeld wordt met dieetproducten en marketing cursussen. Ook het aanbod aan moglijkheden voor Online TV kijken lijkt onuitputtelijk. Naast DigitaalTVpakket.nl dat we een week geleden gereviewed hebben, is het nu de beurt aan Slim TV kijken. Deze biedt ongeveer hetzelfde aan, maar is de kwaliteit ervan beter? Lees snel verder.

De verkoper(s)
De verkoper schijnt Yvonne Stegeman te zijn. We kunnen verder geen informatie over een Yvonne Stegeman vinden die erop wijst dat ze enige connectie met die product heeft. Alle gegevens van de beheerder of registratie van het domein worden afgeschermd. Het lijkt er dus op dat deze Yvonne, of wie de maker dan ook mag zijn, niet gevonden wil worden. Wij zetten daarom gelijk al onze vraagtekens bij dit product. Als het echt goed zou zijn, dan is de echte naam wel te vinden. Denk aan de cursussen van Ramses van de Werf, die wel overal zijn eigen naam onder zet.

Wat claimt de verkoper?
De verkoper claimt eigenlijk hetzelfde als de verkoper van DigitaalTvpakket.nl, namelijk dat je met hun product toegang krijgt tot een groot aantal televisie zenders. De producten van Kijk slim TV heeft er echter nog een paar meer, namelijk 3000. Dit zijn een groot aantal Nederlandse zenders en een groot aantal internationale televisie zenders. Deze zenders zijn allemaal te bekijken via een computer die verbonden is met het Internet. Het mooiste van dit allemaal is dat het voor een eenmalige prijs van jou kan zijn.

Wat krijg je?
Net als het DigitaalTVpakket krijg je een groot aantal televisie zenders standaard. Hierbij krijg je nog een aantal bonussen, namelijk:

  • Kids TV: Dit is een pakket met kinderfilms, cartoons, games en onderwijstv speciaal voor uw kind.
  • Films en Series: Hiermee krijg je onbeperkt toegang tot films en televisie series. De database met films en series wordt zelfs elke dag geupdate, zodat je elke dag nieuwe films en series kan kijken.
  • Adult: De naam zegt het al. Je krijgt hiermee toegang tot 10 adult zenders. Deze zenders kunnen afgeschermd worden met een wachtwoord, zodat de kinderen deze niet direct kunnen bekijken.
  • Soccer Planet: Deze bonus geeft je toegang tot live voetbalwedstrijden.

Alle tv zenders zijn te bekijken met de software die ook bijgeleverd wordt. Alles wat je nodig hebt wordt dus meegeleverd.

Kijk slim TV

Kijk slim TV

Wat vinden klanten?
Klanten die dit product aangeschaft hebben zijn wel via het internet op te sporen. Het gootste gedeelte van de klanten is ontevreden en voelt zich bedrogen. De televisiezenders zijn namelijk niet live, maar een soort verzameling van eerdere uitzendingen die door de omroepen online gezet zijn. Er zijn wel tevreden klanten, hetzij weinig, maar deze vonden dat ze voor het geld dat het kostte de moeite waard was.

Wat is de prijs?
De prijs van dit product is €19,95. Deze prijs valt mee voor hetgeen je ervoor krijg zou je denken, maar het tegendeel is waar. De software werkt haperig en veel uitzendingen werken niet. Voor deze prijs kan je dus beter zelf op zoek gaan naar de uitzendingen.

Eindoordeel
Net als het digitaalTVpakket wat we eerder gereviewed hebben, is dit product geen aanrader. Het is bijna een kopie van digitaaltvpakket of andersom. Dat zou ook kunnen. Het lijkt allemaal aantrekkelijk, 3000 zenders en alle bonussen, maar je kent het wel. Honderden zenders, maar niets op TV. Veel zenders van dit pakket zijn dus waardeloos. Net als de software die het allemaal mogelijk maakt. Deze software zit niet netjes in elkaar, waardoor veel gebruikers tegen problemen aanlopen. De geld terug garantie is ook alleen van toepassing als je de software niet aan de praat krijgt. Erg tricky dus allemaal. Voor lezers die eraan denken om dit product aan te schaffen: Het is geen live televisie, maar een grote database van uitzending gemist. Heb je hier behoefte aan? Dan is er niets aan de hand en is dit product wat voor jou. Wil je live televisie voor deze éénmalige lage prijs? Laat het ons weten als je het gevonden hebt 😉

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Een reactie op “Review: Kijk slim tv digitaal tv pakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending