Review: Direct Succesvol Online (Ramses van der Werf)

De dagen worden weer korter en ook het lekkere weer is er klaar mee. Tijd genoeg dus om weer eens een paar reviews van PayPro producten online te plaatsen. Ditmaal een product van een oude bekende van ons, namelijk Ramses van der Werf. Het is een tijdje stil geweest rond Ramses en dat blijkt veroorzaakt te worden door zijn nieuwe product. Direct Succesvol Online, wat je eigenlijk kunt zien als een alles omvattend product voor je online business. Het prijsje hiervoor is niet mals, maar of het zijn geld waard is? Daar kom je snel achter via deze review šŸ˜‰

De verkoper(s)
Zoals gemeld is de verkoper van Direct Online Succes een marketeer met de naam Ramses van der Werf. Ramses is al een tijdje druk met internet marketing gerelateerde producten, zoals bijvoorbeeld de cashcode, tekst magic en nog een paar kleine producten die allemaal samen in Direct Succesvol OnlineĀ samengevoegd zijn. Hij is Ć©Ć©n van de weinig marketeers die niet of nauwelijks Tell Sell achtige salespages heeft, maar wel altijd waardevolle informatie heeft in zijn producten. Hij is actief op verschillende internet marketing fora en runt alles vanuit zijn bedrijf 4u-retail uit Zoetermeer welke netjes bij de KVK geregistreerd staat. Ramses draait dus al lang mee in het internet marketing wereldje en weet waarover hij het heeft. Dit zie je ook terug komen in zijn cursussen.

Ramses van der Werf

Ramses van der Werf

Wat claimt de verkoper?
Ramses doet zoals vermeld niet echt aan Tell Sell achtige verkooptechnieken. Dit blijkt ook wel, want er is geen directe salespage. Er is een video waarin hij de basis van het complete systeem uitlegt en wat je er allemaal mee kan, maar we zien geen gouden eieren, mogelijk te verdienen bedragen en andere beloftes voorbij komen die achteraf niet waar gemaakt kunnen worden. Alleen een paar simpele regels tekst waarin staat dat je het systeem kunt uitproberen voordat je besluit tot aankoop over te gaan. Wij vinden dit een goede methode. Zie het als een soort demo van de software, waarbij je gebruik kunt maken van een gedeelte van het systeem, maar je voor de volledige versie moet betalen.

Wat krijg je?
Het systeem Direct Succesvol Online is een behoorlijk uitgebreid systeem. Je leert met het systeem je eigen business op te zetten met online marketing. Het is een verzameling cursussen en software in 1. Als je gratis gast-lid wordt krijg je toegang tot twee cursussen (hoe te beginnen en Affiliate bootcamp). Tevens krijg je er twee gratis websites bij waarmee je direct aan de slag kunt om affiliate websites op te zetten. Deze websites zijn allemaal onderdeel van het Direct Succesvol Online systeem. Als je ingelogd bent, heb je bij elke module een mogelijkheid om met mede cursisten te communiceren via een forum, of comments onder de verschillende hoofdstukken van de cursussen. Ook kun je directe berichten sturen naar mede cursisten en op deze manier om hulp vragen of tips uitwisselen. De cursussen bevatten allemaal een aantal hoofdstukken met combinaties van geschreven tekst, video’s met duidelijke uitleg en opdrachten. Het zit allemaal goed in elkaar en de informatie is erg compleet. Ook boort Ramses nieuwe technieken aan die in Nederland nog niet veel gebruikt worden.
De websites die je krijgt zijn onderdeel van WordPress multi site, dus het is net alsof je in je eigen WordPress installatie aan het werk bent. De modules die Ramses in de cursussen bespreekt staan standaard al voor geĆÆnstalleerd. Bij de gratis versie zijn dit er echter een stuk minder dan bij de betaalde versie, waar we het nu over gaan hebben. De Gratis versie heeft slechts 2 websites en 2 cursussen waarmee je alles uit de cursussen kan toepassen, maar er is uiteraard ook een betaalde versie.
De betaalde versie bevat 13! cursussen die variƫren van WordPress, membership sites, webshops, e-mailmarketing tot copywriting, e-mailmarketing en marktonderzoek. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt behandeld. Bij de betaalde versie zitten ook nog eens 5 websites in plaats van 2 websites en het aantal in te zetten plugins is vele malen groter. Denk bijvoorbeeld eens aan verschillende Woocommerce plugins voor een webshop, e-marketing plugins, kortom: Alles wat je nodig hebt om de theorie uit de 13 cursussen in de praktijk te brengen en zo je eigen membership site, webshop of affiliate website op te zetten.

Direct Succesvol Online

Direct Succesvol Online

Wat vinden klanten?
De reacties die we tot nu toe kunnen zien van klanten zijn de reacties binnen het systeem zelf. Deze klanten lijken Ramses al wat langer te kennen en gewend te zijn aan de kwaliteit die hij levert. Dit is een goed teken. Via andere wegen zien we nog weinig mensen die een reactie over de betaalde versie van Direct Succesvol Online geplaatst hebben. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de prijs van het volledige pakket. waar we het zo over gaan hebben.

Wat is de prijs?
Er is een gratis versie waar je gebruik kan maken van 2 cursussen en 2 websites kan maken. Dit blijft dan alleen beperkt tot affiliate websites waarmee je dus nog geen webshop of membership site kunt maken. Hiervoor is de betaalde versie en de prijs hiervan is niet mis. De volledige cursus met de mogelijkheid tot het maken van 5 websites, het inzetten van plugins voor webshops, e-mailmarketing, linkbuilding, SEO en membership websites en alle 13 cursussen met opdrachten, videomateriaal en resources kost ā‚¬497,-. Dit is misschien wat aan de hoge kant voor de beginnende internet marketeer waar deze cursus voor gemaakt is. Als we de hoeveelheid en de kwaliteit van het materiaal echter bekijken komt het overeen met cursussen waar je per stuk ongeveer ā‚¬100,- euro voor betaald en Ramses heeft er 13 in zijn pakket gestopt en geef je er nog de software bij om alles te doen ook. In dat opzicht valt de prijs voor het pakket wel mee, maar misschien had Ramses er een maandelijks bedrag van moeten maken met een cap op een bepaald bedrag. Op die manier is het eenvoudiger om in te stappen voor de beginnende marketeer. Om al deze informatie op te slurpen en eigen te maken is toch een aantal maanden nodig ;).

Eindoordeel
We begrijpen waarom het een tijdje stil geweest is rond Ramses van der Werf. Hij was bezig met het neerzetten van een volwaardige cursus internet marketing die je nergens tegenkomt. Zijn gratis kennismaking met deze cursus die ook beschikbaar is voor gewone gebruikers vinden we top. De cursussen zijn duidelijk, bevatten een schat aan informatie en de software die gebruikt wordt is ook nog eens makkelijk in te zetten en specifiek afgestemd om de cursussen nog completer te maken. Dit is eigenlijk de eerste combinatie van business in a box met cursus erbij. Ideaal voor de beginnende marketeer die niet cursus na cursus met gouden eieren wil kopen, maar in Ć©Ć©n deal klaar wil zijn en alles wat hij nodig heeft wil bezitten zonder enige vorm van beloftes die niet waargemaakt kunnen worden. De Ć©Ć©nmalige prijs is misschien wat hoog en hier hadden we graag een (voor beginners) meer bereikbare prijs strategie in gezien. Met de gratis cursus affiliate marketing kun je dit bedrag echter wel bij elkaar krijgen. Het viel ons wel op dat de server waar alles op draait niet de snelste is. De website is vaak traag en soms krijgen we wat foutmeldingen. Ramses wist ons echter binnen 24 uur te bevestigen dat ze hiermee bezig zijn. Snelle reacties dus en ook dat vinden we een pluspunt ;). We kunnen niets anders dan bijna 5 sterren op alle vlakken geven. De prijs krijgt er 4 van ons.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Ramses van der Werf te vertrouwen?
 • Is Ramses van der Werf een fraudeur?
 • Is Direct Succesvol Online het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Direct Succesvol Online van Ramses van der Werf?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Direct Succesvol Online van Ramses van der Werf? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

3 reacties op “Review: Direct Succesvol Online (Ramses van der Werf)

 1. Hi Nathan,

  zoals je begrijpt ben ik erg blij met deze review. We hebben er hard aan gewerkt om een platform neer te zetten wat echt de moeite waard is voor iedereen.

  Maar:

  We zijn er nog niet. Want na goed te hebben geluisterd naar de feedback van onze leden hebben we besloten een paar aanpassingen te doen:

  1) Er zal dadelijk een mogelijkheid bestaan om een maandelijkse betaling te doen om toegang te krijgen tot het hele systeem. En, zoals je aangaf zal deze “gecapt” worden. Dat houdt in dat mensen maandelijks betalen totdat het bedrag van 500 euro is bereikt.

  2) Op dit moment zijn we bezig om het hele systeem te verhuizen naar veel betere servers. De capaciteit zal daardoor verviervoudigen. Dit zal de trage laadtijden verhelpen en de problemen met database connecties verhelpen.

  3) Er wordt ook al weer nagedacht over slimme toevoegingen en uitbreidingen die het systeem nog beter maken dan het al is.

  Kortom:

  Er wordt altijd geluisterd naar feedback en opmerkingen, zodat we de kwaliteit en inhoud hoog kunnen houden. Want Direct Succesvol Online is immers opgericht voor de GEBRUIKERS en niet voor mijzelf. šŸ˜‰

  Ramses

 2. Ik ken Ramses al jaren (virtueel) via Ć©Ć©n van de fora waar hij actief is. Ook op mijn eigen website heb ik (op zijn verzoek) een review gemaakt. Ik ben blij te zien dat onze bevindingen zo overeen komen.

  Ik was zelf heel aangenaam verrast toen ik toegang kreeg tot het materiaal. Het laat namelijk niet alleen de kwaliteit van de content zien die je erin terug vind, maar mijn inziens ook de mens achter Ramses en dat is een element dat deze training zo waardevol maakt.

  De prijs voor het totale pakket lijkt inderdaad aan de hoge kant maar als je bedenkt wat een standaard affiliate marketing cursus al kost ( en dan heb je alleen nog maar de theorie) dan kom je op minimaal dezelfde bedragen terecht. Bij Ramses ( Direct Succesvol Online) krijg je daar ook nog eens de praktijk bij via heldere voorbeelen en opdrachten. Absolute aanrader dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending