Review: Paleo Kids (Mitchel van duuren)

Na de volledige Paleo Revolutie die toepasbaar is voor volwassenen kan het natuurlijk niet uitblijven dat er ook Paleo voor Kids op de markt komt. Het heeft even geduurd (heel even maar), maar Mitchel van Duuren heeft zijn Paleo Revolutie pakket uitgebreid met een ebook Paleo Kids. Wij zijn gelukkig (!) ook bijna door de volledige raid van Paleo producten heen van Mitchel, dus voor de draak ermee. Onze review over Paleo kids.

De verkoper(s)
De verkoper van dit product kennen we langer dan gister. Hij heeft sinds kort weer een blog waarbij hij mensen helpt met internet marketing. Marketing ligt ook in zijn aard en dat kunnen we aan sommige salespage truuks ook zien. Hij houdt zich al een tijdje bezig met de voeding en gezondheidsmarkt. Zo heeft hij een webwinkel in voedingssupplementen en natuurlijk zijn Foodie platform waarmee hij al zijn Paleo producten op de markt gezet. Alles wordt netjes vanuit zijn BV Foodie gepubliceerd en de waarde van de klant ligt behoorlijk voorop. Dat hebben we wel eens anders gezien, maar Mitchel doet ook goed zijn best dat juist uit te dragen. Klanten helpen en dan komt de rest vanzelf wel.

Mitchel Van Duuren

Mitchel Van Duuren

Wat claimt de verkoper?
In tegenstelling tot andere salespages die we gezien hebben van Mitchel, zit deze salespage wel vol met marketing truukjes. Hij speelt in zijn salespage behoorlijk op het feit dat jij het beste voor je kind wil hebben en suggereert tussen de regels door dat je kind zonder Paleo een hele grote kans heeft om te dik te worden. Met alle gevolgen van dien. Gepest worden, een slecht leven, eigenlijk alle negatieve dingen die je kunt bedenken van kinderen met overgewicht passeren de revue en uiteraard is Paleo de oplossing. Het Paleo Kids boek is niet alleen voor kinderen, maar voor de hele familie. Alleen de recepten zijn speels en hebben grappige namen, waardoor de kinderen niet doorhebben dat ze gezond eten. jaja .. Als je het niet doet wordt je kind vet en heeft hij een K*Tleven. Uiteraard ben JIJ verantwoordelijk hiervoor, want jij beslist wat er met je kind gebeurt. Zo steek die maar in je zak… Naar onze mening wel erg inspelend op de pijn van de ouders die het beste voor hun kinderen willen hebben.

Wat krijg je?
Het Paleo Kids boek is een receptenboek met speelse recepten die in de Paleo levensstijl passen. Niets meer en niets minder. Of toch wel? In het begin van het ebook staan een aantal tips waarmee jij als ouder heel makkelijk Paleo verantwoorde voeding in het leven van je kinderen kunt inbrengen ;). De tips die erin staan zijn naar onze mening goed. Denk bijvoorbeeld aan een 80/20 regel (80 % paleo / 20% gewoon), en het feit dat jij als ouder het voorbeeld voor je kinderen bent. Het klinkt misschien als een cliché, maar er zijn genoeg ouders die deze simpele tips en feiten vaak vergeten. (we kennen er allemaal wel een paar).
De opmaak van het ebook is tot in de perfectie doorgevoerd. Er worden vrolijke kleurtjes gebruikt en ook elk recept is vergezeld van in onze ogen erg mooie foto’s. (Helaas heeft Mitchel dit nog niet in al zijn boeken doorgevoerd). Zo goed als elk recept is voorzien van een tip, waarmee je wat variatie in hetzelfde recept kunt aanbrengen. Het ebook bestaat uit 80 pagina’s full colour en bevat 30 recepten gegroepeerd op snacks, ontbijt enz.. Voor kinderen zou een papieren variant niet verkeerd zijn, maar aan de andere kant kan elk kind tegenwoordig prima met een tablet overweg 😉

Paleo kids

Paleo kids

Wat vinden klanten?
Net als bij alle andere Paleo producten van Mitchel vinden we alleen maar positieve reacties. Zo ook op het ebook Paleo Kids. Kinderen vinden het geweldig en ook ouders halen er lekkere recepten uit. We vinden het knap dat Mitchel een productserie neergezet heeft waar alleen maar positieve reacties op zijn.

Wat is de prijs?
De prijs voor het geheel is €27,-. Geen bonussen dit keer, maar je kunt zien dat er enorm veel energie en moeite aan het ebook besteed is. Toch vinden we €27,- een beetje aan de hoge kant voor een receptenboek met 30 recepten. In onze ogen heb je een papieren variant waar ook veel energie aan besteed is voor rond de 15 euro. Vaak zitten er dan ook meer recepten in en is het ebook ook nog eens toegespitst op Paleo voor kinderen.

Eindoordeel
Net als alle producten van Mitchel ui zijn Foodie Paleo lijn is ook dit product een goed product. Er is veel moeite in gestoken en het ziet er allemaal netjes uit. We schrokken een beetje van de pijn waarop Mitchel het speelt op de salespage, maar het product moet toch verkocht worden. Hij blijft binnen de lijntjes en vertelt geen onwaarheden op zijn salespage. Hoewel er veel moeite en tijd in het ebook gestoken is, kunnen we niet tevreden zijn over de prijs. We vinden dit voor alleen een receptenboek aan de hoge kant.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Mitchel van duuren te vertrouwen?
  • Is Mitchel van duuren een fraudeur?
  • Is Paleo Kids het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Paleo Kids van Mitchel van duuren?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Paleo Kids van Mitchel van duuren? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending