Review: Paleo in 15 minuten (Mitchel van Duuren)

We zijn alweer aan gekomen bij het vierde deel van de Paleo raid en deze keer hebben we het ebook Paleo in 15 minuten in de review. Het is een onderdeel van het Foodies platform van Mitchell en het richt zich vooral aan diegenen die denken dat een Paleo levensstijl veel tijd moet kosten en ze die tijd niet beschikbaar hebben. Daarom is de titel ook Paleo in 15 minuten.

De verkoper(s)
De verkoper is Mitchel van Duuren. We kennen hem van de vorige Paleo producten, zoals de Paleo Revolutie en Paleo Chef (waar we niet helemaal tevreden over waren). Mitchel is een man van de marketing en dan vooral in de gezondheids- en voedings markt. Zijn motto is mensen helpen en dan komt de rest (het geld) vanzelf wel. Een ideale manier van marketing blijkt.

Mitchel Van Duuren

Mitchel Van Duuren

Wat claimt de verkoper?
Mitchel beweert met zijn Paleo levensstijl dat je bijna niet meer ziek bent, fitter bent en meer afvalt dan met andere diëten. Helaas zijn er geen wetenschappelijke studies die dit 100% bevestigen, want er wordt natuurlijk genoeg geld verdiend in de dieet markt. Waarom zou je die dan om zeep helpen met 1 product? 🙂 We moeten wel toegeven dat er genoeg positieve verhalen en resultaten zijn over het Paleo Dieet. Dat gezegd hebbende is het product Paleo in 15 minuten toegespitst op de drukke persoon. Heb je weinig tijd en weet je niet zo snel hoe Paleo recepten in je levensstijl past? Dan is het ebook Paleo in 15 minuten iets voor jou. Volgens Mitchel word je met dit recepten boek weer een gelukkig mens. Mjah wij geloven niet dat je echt een gelukkig mens wordt van een paar recepten.

Wat krijg je?
Natuurlijk krijg je niet alleen het Paleo in 15 minuten ebook waarin de recepten erg leuk gepresenteerd staan. Alle recepten zijn in tegenstelling tot Paleo Chef wel goed vergezeld van mooie foto’s. Ook de opmaak van het boek zit een stuk beter in elkaar. Er staan iets meer dan 50 recepten in die gegroepeerd staan in subgroepen zoals eiergerechten, desserts, soepen en salades.
Als bonus krijg je nog een paar producten, namelijk:

  • 25 Paleo Succestips: Dit ebook bevat 25 tips over verschillende onderwerpen om Paleo beter in jouw levensstijl te laten passen en alle ongemakken over Paleo weg te nemen. De presentatiestijl hiervan is gelijk aan die van Paleo in 15 minuten. Speels en makkelijk weg te lezen.
  • Paleo Keuken Baiscs: In dit kleine ebookje worden een aantal simpele basisgerechtjes besproken. Deze kun je als bijgerecht bij andere Paleo recepten gebruiken en combineren. De presentatie hiervan is minder en zit ongeveer tussen Paleo Chef en Paleo in 15 minuten in. Redelijk basic en soms vergezelgd met foto’s. Alles staat er wel in, maar de presentatie kon wat meer gebruiken. De recepten zijn in ieder geval goed.
Paleo in 15 minuten

Paleo in 15 minuten

Wat vinden klanten?
Zoals de meeste ebooks van de Paleo serie van Mitchel kunnen we alleen uitgaan van de Facebook pagina, die met die enorm veel likes en positieve reacties gevuld staat. Als we verder op internet spitten moeten we goed ons best doen, maar we vinden geen enkele negatieve reactie.

Wat is de prijs?
De prijs van het totale pakket is €27,-. Hiervoor krijg je 2 receptenboeken en een boek met tips om Paleo in jouw levensstijl makkelijker te maken. Wij vinden dit een prima prijs voor dit alles. Niet teveel en niet te weinig. Je kunt zien dat er op de meeste vlakken veel energie aan besteed is en dat het samengesteld is door iemand met passie voor Paleo.

Eindoordeel
Na een iets minder kwalitatief hoogstaand product van Mitchel van Duuren, zoals Paleo Chef, is dit weer een product waar wel voldoende energie aan besteed is. Het zijn allemaal makkelijke en snelle recepten en de tips in de bonus zorgen ervoor dat je ook makkelijker Paleo in je eigen levensstijl kan toepassen. We vinden het tof dat iedereen zo laaiend enthousiast is over de Paleo producten die Mitchel uitbrengt via Foodies, maar sommige producten die als bonus gegeven worden missen nog iets om in het geheel te passen. Toch blijft het een topproduct die ook weer voor een nette prijs te koop is.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Mitchel van Duuren te vertrouwen?
  • Is Mitchel van Duuren een fraudeur?
  • Is Paleo in 15 minuten het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Paleo in 15 minuten van Mitchel van Duuren?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Paleo in 15 minuten van Mitchel van Duuren? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending