Review: Social Media Miljonair (Martin Verlaan en Eric Dieperink)

De laatste tijd springen de producten van Erik Dieperink en Martin Verlaan ons om de oren. We hebben al eerder reviews geplaatst over producten van dit duo (ze zijn bijna hofleverancier geworden van onze reviewproducten) en zo ook kregen we een nieuw product aangeboden. Social Media Miljonair. Zoals de naam al doet vermoeden is het een product dat zich richt op geld verdienen met Social Media. Voor de vaste lezers komt dit bekend voor, want we hebben al eerder een review geplaatst over Hoe Word ik Rijk, waarmee geautomatiseerd Facebook Fanpages gevuld kunnen worden. Wij waren dus benieuwd (net als jij waarschijnlijk) wat er nieuw is aan het product Social Media Miljonairs.
Lees snel verder om hier achter te komen.

De verkoper(s)
De verkopers van Social Media Miljonair kennen we al een paar jaar en we hebben genoeg reviews geplaatst over producten van dit duo. Ze maken over het algemeen Marketing producten waarbij ze bakken met geld beloven wat ons net als jou waarschijnlijk een beetje wantrouwens maakt. De producten die ze in het verleden gemaakt hebben, zijn echter van kwaliteit en hoewel ze niet de beloofde bedragen opleveren, brengen ze vaak wel meer dan het aankoopbedrag op. De salespages van dit duo komen vaak negatief over, maar de producten die ze maken zijn goed, ze leveren goede support en doen moet moeilijk over de niet goed / geld terug garantie die ze bij elk product leveren.

Wat claimt de verkoper?
We kennen de salespages van Eric en Martin al langer en ook deze salespage is niet anders dan de vorige salespages. Bakken met geld met vrij weinig werk. Je kunt in de duurste auto’s rijden, de beste bitches huren en tonnen vol cocaine kopen met al het geld dat je verdient met de software van Eric en Martin. Uiteraard moet je dat met evenveel zout nemen als cocaine je kunt kopen van de voorgestelde bedragen ;).

Wat krijg je?
Het product lijkt erg op de Fanpage Traffic booster (review), maar bij het product Social Media Miljonair is het wat uitgebreid. Je krijgt het volgende:
Fanpage Traffic Booster 3.0. Hiermee kan je automatisch Facebook pagina’s vullen met gegenereerde content en video’s. De gebruiker zal echter niet doorhebben dat je deze video’s automatisch plaatst. Via deze methode kan je een massa traffic genereren naar bijvoorbeeld een affiliate link. Massa is Kassa hebben we al eens voorbij zien komen. Van 100 mensen 1 sale is wat meer sales op 100.000 mensen. Je kent het principe.
Als tweede stukje software krijg je cde Call to Action Player erbij. Met deze player kun je heel simpel een call to action in iedere video plaatsen. Hiermee kan je bijvoorbeeld een mailinlijst vullen. Je kan video’s gebruiken van verschillende bronnen zoals Youtube en deze met een Call to action ergens anders online plaatsen.
Deze twee programma’s worden begeleid door een aantal instructievideo’s, waarin zowel Eric als Martin instructies geven over het optimale gebruik van zowel Fanpage Traffic Booster als de Call to Action Player.
Ook krijg je een gratis Fanpage campagne, waarmee je alvast van start kunt gaan. Je kunt een paar losse campagnes bijkopen en er worden steeds meer campagnes bijgevoegd met de tijd. Sinds de introductie van Fanpage Traffic Booster hebben we al een behoorlijk aantal meldingen gekregen met een download link voor een gratis nieuwe campagne die klaarstond.
Alle video’s zijn trouwens te downloaden zodat je ze later offline nog eens terug kan bekijken. De video van de mogelijke verdienmodellen voor deze software van Eric is er in ieder geval één om terug te kijken voor wat meer ideeën.

Social Media Miljonair

Social Media Miljonair

Wat vinden klanten?
We vinden weinig tot geen negatieve ervaringen over Social Media Miljonair. Net als de meeste voorgaande producten van Eric en Martin is er veel tijd gestoken in het optimaliseren van dit product, maar wees je er bewust van dat het niet vanzelf gaat. Gelukkig zijn de meeste gebruikers dat en dat verklaart waarschijnlijk ook het lastig te vinden zijn van negatieve reacties.

Wat is de prijs?
De prijs van het geheel is €57,-. Dit bedrag lijkt in de eerste instantie best hoog, maar je krijgt er twee stukken software voor terug die je, mits goed gebruikt, een veelvoud hiervan kan opleveren. In contrast. De prijs van Fanpage Traffic Booster was €67 euro bij de release van die software en nu krijg je er nog meer extra’s bij. Voor de upsells zoals het grafische pakket en de 12 campagnes moet je uiteraard wat extra betalen. Om het optimaal te gebruiken is het aan te raden om deze erbij aan te schaffen. (wij kregen ze lekker gratis 😛 )

Eindoordeel
Net als onze conclusie voor Fanpage Traffic Booster zijn we best positief over dit product. De software van Eric en Martin wordt aangeleverd met een makkelijke handleiding en is ook makkelijk te gebruiken. Ben je zelf een beetje handig met hosting en websites, dan is dit geen probleem voor je en anders willen Eric en Martin het wel voor je installeren. De software wordt vaak geupdate en voorzien van gratis materiaal. De combinatie van de Fanpage Traffic Booster met de Call to Action Player zijn eigenlijk goud waard mits ze goed ingezet worden. Uiteraard moet je zelf wel creatief zijn in het gebruik van deze software, maar het automatiseren dat Eric en Martin verzorgd hebben is ideaal. Wees je ervan bewust dat er wel wat tijd gaat zitten in het testen wat wel en niet werkt in de markt waarin je actief bent of welk verdienmodel je wil hanteren, maar het posten op de Facebook fanpages en de video’s hoeven in ieder geval geen last meer voor je te zijn. Het is een product met enorm hoge potentie.

Ben je een beginner in de internet marketing, dan raden we je dit product echter af. Vaak bezit je dan nog niet de skills die nodig zijn om software als deze rendabel te maken, maar je bent natuurlijk vrij om het te proberen.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Zijn Eric Dieperink en Martin Verlaan te vertrouwen?
 • Zijn Eric Dieperink en Martin Verlaan fraudeurs?
 • Is Social Media Miljonair het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Social Media Miljonair van Eric Dieperink en Martin Verlaan?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Social Media Miljonair van Eric Dieperink en Martin Verlaan? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

4 reacties op “Review: Social Media Miljonair (Martin Verlaan en Eric Dieperink)

 1. Ik heb dit product gekocht en ik vind het goed maar ik vind wel dat ze hadden mogen zeggen dat je er nog dingen voor moet kopen om het te kunnen laten werken ook al is dit misschien 4 euro per jaar had ik het toch fijn gevonden dit te weten 😉

  Verder vind ik dit een zeer sterk product wat goed is en zeker werkt en dan ook voor de grotere niches.

  Wat ik wel even kwijt wil is dat ik vind dat er relatief veel upsells inzitten en dat het soms niet allemaal zo proffessioneel lijkt.

  Maar niet te min is dit product voor een zeer goede prijs en heb ik hier al een aardig bedrag mee binnen gehaald via affiliate marketing!

  Echt een aanrader!

  – Django.

  • Hoi, ik heb jou review gelezen. Sta zelf in enorme twijfel of ik het zal doen. Kun je me zeggen of het te doen is als je niet zo super ervaren bent nog? Heb wel heel veel tijd op dit moment om er serieus mee aan de slag te gaan. En weet jij ook als je dingen niet voor elkaar krijgt je support kunt ontvangen?
   Hoop wT van je te horen.

   Groeten Erna

   • Hallo Erna,

    Martin heeft in het verleden altijd binnen een dag netjes antwoord gegeven op onze vragen, dus in dat opzicht was de support netjes en snel. De producten van Martin en Eric worden altijd vergezeld van duidelijke instructie video’s waarin je precies kan zien wat je moet doen. Ook voor de beginner moet het makkelijk zijn. Wees je er echter van bewust dat met je eigen creativiteit en een beetje logisch nadenken een meer unieke en vaak rendabelere campagne kan maken dan de standaard campagnes die Eric en Martin aanleveren. De standaard campagnes zijn wel makkelijk om als voorbeeld te gebruiken en om te zien hoe een campagne opgezet moet worden.

 2. Ik heb het product zelf ook mogen uitproberen en sinds het product sinds een paar dagen of weken weer te koop is zal ik zeggen wees er snel bij want het was laatst een tijdje van de markt gehaald maar het product is een echte must have voor iedere internet marketeer die veel of weinig verstand heeft.

  Houd er wel rekening mee dat als je het product gekocht hebt je nog niet helemaal uit de kosten bent aangezien je ook nog een abonnement van ong. 1,5 euro per maand moet nemen op een dienst die er voor zorgt dat alles goed werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending