Review: Twitter Volger pakket (twittervolger.nl)

Vandaag de dag wordt veel marketing via Twitter gedaan. Een bedrijf kan bijna niet meer zonder Twitter als medium, maar het probleem is vaak dat het publiek ontbreekt. De Twitter accounts hebben simpelweg te weinig volgers om een grote spread aan retweets en reacties te creëren. Om deze rede laten veel bedrijven Twitter links liggen. Ze hebben wel een Twitter account, maar zonder volgers heeft actief zijn niet veel zin. Dit is een beetje het “Kip en ei” verhaal. Niet actief op Twitter, dus geen volgers, dus niet actief op Twitter. Een gemiste kans. Er is echter een mogelijkheid om deze cirkel te doorbeken en dat is door Twitter volgers te kopen. Er zijn bedrijgen die die service aanbieden en daar is Twittervolger.nl er één van. Deze hebben wij eens onder de loep genomen.

Sam Renders medeoprichter twittervolger.nl

Sam Renders

De verkoper(s)
Bij het achterhalen en natrekken van de verkoper zijn we op iets vreemds gestuit. De website heeft netjes een linkje “het bedrijf” dat naar een bedrijfspagina linkt. Op deze bedrijfspagina doen ze goed hun best om vertrouwd over te komen (menig marketeer kan hier wat van leren), maar de afbeelding van het vermeende bedrijfspand riep vragen bij ons op. We zijn verder gaan spitten en wat blijkt? Het bedrijf achter Twittervolger.nl, genaamd de Vinom Media Groep is niet meer. We zien bij de KVK netjes een uitschrijving. De “medeoprichter” Sam Renders, waarvan we veel promotieberichten op het internet kunnen vinden die TwitterVolger.nl promoten, is een ander bedrijf begonnen. Dit bedrijf, genaamd Studio Punt houdt zich bezig met Grafisch design. Wij vragen ons af waar de zekerheid nu te vinden is, als er geen bedrijf meer achter deze website staat.
Update: Sam heeft contact met ons opgenomen en de website van twittervolger netjes aangepast. Twittervolger.nl valt onder zijn nieuwe bedrijf Studio Punt.

Wat claimt de verkoper?
De verkoper claimt dat je, door het gebruiken van zijn service een groot aantal gerichte en actieve volgers op je Twitter account krijgt. Deze volgers zijn oprecht geinteresseerd in je product en zorgen voor een grote stroom retweets en bezoeken naar je website. Alle volgers bestaan grotendeels uit echte personen en er ontstaat een grotere klantenkring voor jouw product. Hierdoor zullen je verkopen exponentieel stijgen.

Wat krijg je?
Er zijn verschillende producten op de website te krijgen, maar het zijn allemaal variaties op het hoofdproduct, namelijk een aantal Twitter volgers. Deze volgers worden als op de volgende manier verkregen. Je geeft een aantal sleutelwoorden op van onderwerpen rond jouw product of website. Twittervolger.nl zoekt vervolgens de personen die hierover Twitteren en gaat deze volgen met jouw account. Dit in de hoop dat ze terugvolgen. In ongeveer 35% van de gevallen gebeurt dit ook echt. Natuurlijk hangt dat af van je marktsegment. Ook de Tweets die je zelf maakt zorgen voor een hoger of een lager percentage. Kwaliteit is hier ook weer belangrijk. (zie Twitter Marketing Magic)

Wat vinden klanten?
De klanten van Twittervolgers.nl zijn tevreden. Ze geven aan dat ze daadwerkelijk een stijging in twitter volgers krijgen en dat dit ook leidt tot een groter aantal bezoekers op hun websites.

Wat is de prijs?
Er is momenteel maar één pakket te krijgen en dat kost 19,95. Hiervoor krijg je een groot aantal volgers op je Twitter account. Het is een beetje afhankelijk van de sleutelwoorden die je gebruikt en de doelgroep waar je je op richt. Het kan dus hoog of laag uitpakken.

Zoals hierboven beschreven zijn er verschillende pakketten voor verschillende prijzen. De prijzen zijn redelijk te noemen, aangezien het verkrijgen van grote sommen Twitter volgers veel werk is. (als je het handmatig doet). Er zijn echter alternatieven op de markt die goedkoper zijn, aangezien je deze maar één keer hoeft aan te schaffen en vaker kan inzetten. Ook voor verschillende Twitter accounts. Een paar voorbeelden zijn Tweetattacks en Tweetadder. Deze bevatten dezelfde of zelfs meer functionaliteit dan de TwitterVolgers pakketten. Misschien is dat zelfs wel een verstandige keuze. De support en uitleg van Twittervolger.nlis echter in het Nederlands en daardoor kan de drempel om voor dat product te kiezen wat lager zijn. We zijn namelijk niet allemaal een ster in Engels.

Twittervolger.nl

Eindoordeel
We hebben het product aan een testrun onderheven en we zagen inderdaad dat onze volgers stegen. Een kleine bijkomstigheid echter was dat er een aantal Bots tussen zaten en er niet echt keuze was om de taal van de volgers te specificeren. Iets wat voor Nederlandse accounts wel handig is. Iemand in India zit namelijk niet te wachten op jouw Nederlandse #internetMarketing product. We vonden de uitleg op de website duidelijk en het principe erachter is ook een bewezen middel om meer volgers te krijgen via Twitter. We vermoeden alleen dat er achter deze website een stukje software net als Tweetattacks staat te draaien, dus onze voorkeur gaat uit naar een dergelijk stukje software. Voor diegenen die persee een Nederlands product willen hebben is dit een aanrader. Denk er echter wel aan dat niet zeker is of je klachten nog ergens terecht komen. De Online helpdesk heeft geen bschikbare medewerkers en het bedrijf achter deze website is opgeheven. We adviseren dus om een stuk software aan te schaffen die dit zelfde werk doet en waar wel een bedrijf of een actief persoon achter te vinden is.

We willen nog een kleine kanttekening plaatsen voor mensen die nieuw zijn in dit principe. Pas hiermee op. Overdaad schaadt en kan leiden tot het suspenden van je Twitter account. Hoewel Twitervolger.nl naar eigen zeggen volledig volgens de Twitter richtlijnen werkt, zou het zonde zijn als je account gedeactveerd wordt en je er net 10.000 volgers op verzameld hebt in de afgelopen maand 😉

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

19 reacties op “Review: Twitter Volger pakket (twittervolger.nl)

 1. Ik heb deze dienst uitgeprobeerd, het zag er allemaal veelbelovend uit met daadwerkelijk snel antwoord op een vraag van mij, maar nadat ik mij account goed en wel had geïnstalleerd gebeurde er helemaal niets. Vervolgens de account aangepast volgens hun richtlijnen, maar er gebeurde weer niets en wijzigingen als naar de juiste taal `pakte` het systeem niet. Er is na het deponeren van mijn klacht na anderhalve week nog niets mee gedaan en ook een reminder leverde geen bericht op.
  Bovendien is het vrij hinderlijk dat je per post moet opzeggen, ze zeggen dat dit is om `fraude te voorkomen`, maar ik ervaar het vooral als blokkade om gemakkelijk op te zeggen.

  • Probeer al maanden contact te krijgen met Sam Renders de eigenaar van Twittervolgers.nl Maar geen enkele reactie niet via studiopunt.nl(ook eigenaar Sam Renders) Niet via Twitter en ook zeker niet via Twittervolgers.nl Riekt naar oplichterij zeker als je je zo verbergt en niet wilt communiceren.

 2. Ook ik ben er in getrapt. Na twee weken al een slecht gevoel hierover en meteen opgezegd. Wel weer de tweede maand € 19,95 afgeschreven. Hierover gebeld (volgens een of andere dame was meneer met vakantie), gemaild (geen reactie), en klacht op hun facebookpagina gezet. Hierop kwam week geleden antwoord dat ze het zouden oplossen. Daarna niks weer vernomen….wordt vervolgd.

 3. Zojuist stuitte ik op de reviews van Twittervolger.nl op deze website. Ik schrok bij het zien van enkele reviews, omdat ons streven is en altijd is geweest om klanten op een zo goed mogelijke manier van dienst te zijn. Het opzeggen per post is al sinds juni van dit jaar niet meer nodig. Een mailtje is voldoende om je account op te zeggen.

  Ik wil iedereen met een negatieve ervaring dan ook vragen om direct met mij contact op te nemen via info@vinom.nl en daarbij het ticketnummer te vermelden waaronder je contact hebt gehad met onze klantenservice. Ik ga hier dan direct voor je achteraan. Niet alleen met vragen over facturen e.t.c. maar ook met vragen over de (werking van de) dienst zelf kun je bij mij terecht.

  Alvast bedatnk!

 4. Pas op voor oplichting door Twittervolger. Ze blijven je maandelijs een factuur sturen, ook al heb je opgezegd. Dan komen ze ineens met een achterstallige vordering voor een heel jaar! De automatische afschrijving zou niet zijn gelukt mailen ze. Eén dag later wordt de herinnering omgezet in een overdracht aan een deurwaarder. Ze melden dan ‘na herhaaldelijke herinneringen’ maar dat klopt dus ook niet. Zet je rechtsbijstandsverzekering direct op de zaak want zoals je hier aan de reacties kunt zien is Twittervolger van Sam Renders een ****. Ze claimen een jaar, ook al heb je eerder opgezegd, ze blijven je maandelijks een factuur sturen, ook al heb je allang opgezegd, het is duidelijk wat hun bedoelingen zijn. Betaal niet, reageer direct en zet je rechtsbijstandsverzekering direct op de zaak.

  • Dat is inderdaad ook mijn ervaring! Komt nog bij dat het product helemaal niet werkt! Mijn twitteraccount werd direct geblokkeerd wegens het te veel volgen van andere twitteraars. Na klagen bij twittervolgers.nl kreeg ik gewoon de reactie dat dat niet aan hun lag en ik zeer zeker de betalingen moest voldoen, anders werd er een deurwaarder ingeschakeld!

 5. Bedroevend slechts bedrijf dit Twittervolger. Beloften worden niet nagekomen, klantenservice reageert niet. Wel betalen maar niks leveren. Pas op voor dit bedrijf!

 6. Dramatisch bedrijf, riekt naar oplichting. Ik ook had allang opgezegd maar de incasso’s blijven doorgaan en je krijgt bij storneren direct een agressieve email dat je een deurwaarder op bezoek krijgt. Inhoudelijk stelt de website ook niet voor, ik heb er niks aan gehad. Alleen maar verloren geld.

 7. Even een tip voor de slachtoffers van Twittervolger: je kunt via je bank de automatische incasso (laten) storneren, zelfs als die al geïncasseerd is.

  Dienst niet geleverd = niet betalen

  Ik kreeg ook geen enkele volger erbij en het ‘bedrijf’ is niet te bereiken, ik heb alle betalingen gestorneerd. Ik heb een brief gestuurd en die is teruggekomen met bericht dat het niet meer bestaat.

  Ik hoop dat Sam Renders hiermee stopt en op een eerlijke manier z’n boterham gaat verdienen, want dit is oplichting.

 8. Beste lezers,

  Willen jullie net als wij ook je geld terug, zend je gegevens, dossier klachten e.d., benadeelde bedrag aan twittervolger.

  aan steph@esvena.nl, collectief heeft zo zijn voordelen e.e.a. ligt inmiddels al ter beoordeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending