Review: Facebookfan.nl

Meer Facebookfans nodig voor je nieuwe Facebook page? De facebook like aanbiedingen vliegen je om de oren en er is ook een Nederlands bedrijf dat deze likes aanbiedt. Is het wat? of kun je deze beter links laten liggen?

De verkoper(s)
De verkoper is Studio Punt (eigenaar Sam Renders ) Deze kennen we al van Twittervolger.nl. Bij Facebookfan zijn ze echter iets agressiever aan het marketen door bijvoorbeeld blogcomment spam. Ze zijn gevestigd in Breda en staan netjes ingeschreven bij de KVK. Officieel zijn ze Grafisch ontwerpers, maar ze doen er blijkbaar ook projectjes als Twittevolger of Facebookfan bij.

Sam Renders

Sam Renders

Wat claimt de verkoper?
De verkoper claimt dat je binnen 48 uur tot meer dan 1000 likes op je facebook pagina krijgt. Hierdoor zullen je rankings in zoekresultaten stijgen en zal de populairiteit van je bedrijf of pagina enorm tonemen. De like’s op je pagina worden gedaan door echte accounts van echte mensen en ze liken je pagina volledig vrijwillig.

Wat krijg je?
Binnen 48 uur krijg je meer dan 1000 facebook likes op de pagina die je opgeeft. Simpeler kan het niet. De facebook likes zijn van echte personen, maar komen vanuit de hele wereld. Het grootste deel hiervan is Engels.

Wat vinden klanten?
Klantenbevindingen kunnen we niet vinden van deze dienst. We hebben daarom deze dienst zelf geprobeerd. Je krijgt inderdaad binnen 48 uur meer dan 1000 Facebook likes. Er zitten echter weinig Nederlandse likes tussen (bij ons waren het er 4). Voor ons was deze dienst dus nutteloos.

Wat is de prijs?
De prijs van het pakket van 1000+ likes is ā‚¬47,-. Voor een niet gesegmenteerde boost van 1000 likes vinden we dit behoorlijk veel. Als je op freelancer.com dezelfde opdracht neerzet betaal je ongeveer 10 dollar voor hetzelfde aantal facebook likes. Zelfs op Backhat fora kun je 1000 gesegmenteerde likes krijgen voor 15 dollar (US only bijvoorbeeld).

Eindoordeel
Uit onze test bleek dat de segmentatie zo breed was, dat wij er totaal niets aan hadden. Vooral omdat je geen segmentatie aan kan geven vinden we de dienst redelijk zijn doel voorbij schieten. Je wil op je facebook en andere sociale netwerken likes en volgers die iets met jouw markt hebben. Niet een stroom “Ik like alles ookal kan ik niet lezen wat er staat” volgers. Wij raden deze service af. Voor veel minder geld kan je een groep likes krijgen die bijvoorbeeld Nederlands zijn. Hiermee kom je al sneller in de buurt van een goede groep volgers.

facebookfan.nl

facebookfan.nl

We vinden het ook grappig om te zien dat ze als afbeeldingen de facebook accounts van Macdonalds en Coca Cola gebruikt hebben. Deze bedrijven hebben geen extra facebook marketing nodig en zullen al helemaal niet een oplossing als facebookfan aanbiedt gebruiken. De beste oplossing voor Facebookfans blijft nog steeds. Geef iets weg voor een like. Zo zit je dichter bij je doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan een kortingscoupon of een gratis ebook šŸ˜‰

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

3 reacties op “Review: Facebookfan.nl

 1. Facebook Fan is een prima manier om je status te verhogen en op deze manier uiteindelijk meer werkelijke likes binnen te halen.
  Ik kan zelf bepalen hoeveel likes ik wil blijven ontvangen en tot hoe hoog mijn status rijkt. Ik weet dat de likes niet gesegmenteerd zijn, maar kom op. Dat is ook niet de bedoeling van dit product.

  gr. huub

 2. Facebookfan.nl is een slechte service; alle “fans” die je krijgt zijn zogenaamd “echte” facebookers. Ze zijn ook allemaal in het Engels (of zelfs Spaans of Afrikaans). Kortom dit heeft geen enkele waarde. Je wilt als Facebooker toch echte contacten die zich verdiepen in jouw berichten en facebookpagina. Dit is een lege huls waarvoor je ook nog eens veel betaald.

 3. Ik vind Facebookfan.nl oplichters, via KVK check telefoonnummer gevonden maar dit nummer bestaat niet. Ook het nummer op site kan je bellen maar je krijg een callcenter aan de lijn.

  Koop niks van je krijgt ook niks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending