Review: Verdienmodel.com van Remon Verburg

Regelmatig krijgen we verzoeken via onze website om een review over een product te maken. Zo ook het product Verdienmodel. De maker stuurde ons een bericht via een Internet Marketing forum en vroeg ons een review te maken van zijn product. Hieronder is het resultaat te vinden 🙂

Remon Verburg

Remon Verburg

De verkoper(s)
De verkoper is Remon Verburg. Hij heeft bij defensie gewerkt en als hobby doet hij aan fitness. Tegen de bodybuilding kant aan. We zien namelijk een actief forum leven op een bodybuilding forum. Volgens Remon heeft hij dit achter zich gelaten en heeft hij zich meer op internet marketing gestort. Aan zijn accent kan je het al horen dat hij uit de buurt van Rotterdam komt. Dat blijkt Vlaardingen te zijn. Hij heeft in het verleden een aantal websites gemaakt die over mobiele telefoons gaan. Zijn strategie hierin is om een type toestel te nemen en daar een niche website van te maken. De inkomsten die hij hieruit genereert hebben hem ertoe gezet om er een product van te maken. Hij heeft geen registratie bij de KVK. Dit vinden we jammer. Het zorgt net voor wat meer geloofwaardigheid achter het product en garantie om je klacht ergens neer te leggen ;). Remon is ook actief op zijn eigen weblog. Deze kan je via Google wel vinden.

Wat claimt de verkoper?
Remon claimt dat je met zijn cursus inzicht krijgt in hoe je geld kan verdienen via het internet. Hij beloofd je geen gouden bergen, maar een omzet tussen de 200 en 900 euro per maand moet haalbaar zijn. Als je goed je best doet zelfs meer. Het enige dat je nodig hebt om je eigen online business te starten is 1,95. Je hebt dus geen grote kostenpost nodig om te starten. Remon heeft dan liever wel dat je zijn cursus er ook nog even bijkoopt om de basiskneepjes onder de knie te krijgen.

Wat krijg je?
Het totale pakket dat Remon samengesteld heeft bestaat uit 17 video’s. Deze video’s laten je zien hoe je een niche zoekt en welke tools je nodig hebt om hiervoor een website te maken. Je krijgt er een aantal bonusvideo’s bij waarmee Remon een andere manier uitlegt om geld te verdienen. Ook krijg je toegang tot een forum waar je je vragen kan stellen en extra informatie kan halen. We vonden echter dat het forum vrij leeg was. Misschien komt dat omdat er nog niet veel gebruikers van de cursus zijn. De ledensite waar de video’s te zien zijn, zijn zit wel OK in elkaar.

Verdienmodel

Verdienmodel

Wat vinden klanten?
We kunnen een paar reacties vinden op zijn gebruikersforum en een paar reacties op andere fora waarop zijn product besproken wordt. Deze zijn positief. Dit komt waarschijnlijk doordat hij geen beloftes doet die hij niet waar kan maken. Hij belooft je geen gouden bergen, maar garandeert je dat je zijn gestelde doelen kan halen. Zijn doelen zijn naar ons idee ook prima haalbaar met de methodes die hij aandraagt.

Wat is de prijs?
De prijs voor dit product is €47,-. In vergelijking met andere online videocursussen die hetzelfde bespreken (en dat zijn er nogal wat) biedt hij net wat minder. De prijs is ook lager dan de andere cursussen, dus de prijs kwaliteit verhouding blijft wel OK. Remon voegt regelmatig nieuwe content toe, dus de content blijft up to date.

Eindoordeel
Wat ons opviel tijdens het bekijken van de video’s is dat het vrij monotoon ingesproken is. Toen wij meerdere video’s achter elkaar bekeken hebben, raakten we na de tweede video al gedemotiveerd. De beginzin is bijna overal hetzelfde en enige intonatie ontbreekt. Ook viel het ons op dat hij veel uitlegt over het maken van nichewebsites, maar dat zodra het op de mogelijkheid van geld verdienen komt, hij redelijk sumier wordt in zijn beschrijvingen. Hij legt bijvoorbeeld wel uit hoe je een nichewebsite moet maken, maar legt vervolgens niet uit hoe je optimaal gebruik kan maken van bijvoorbeeld “Call to actions” om meer omzet met affiliates te verdienen. Dit vinden wij een gemiste kans. Het eerste deel van zijn video’s zit overigens wel goed in elkaar. Eigenlijk tot aan het geld verdienen gedeelte is alles netjes. We vinden dit jammer, aangezien zijn cursus wel gaat over het geld verdienen via het internet. We hebben beter uitgewerkte cursussen gezien van andere internet marketeers.
Waar andere marketeers 10 oplossingen geven, geeft Remon er 6. Misschien had hij net iets meer value in dit pakket kunnen stoppen om ons in iedergeval te overtuigen van zijn Internet Marketing kennis, of misschien wil hij zijn geheimen niet volledig prijsgeven. Hoe dan ook, we hebben betere (completere) producten gezien.
Een tip voor Remon: Je vertelt precies wat de mogelijkheden zijn, maar niet hoe je ze moet toepassen. Natuurlijk is dat voor elke nichewebsite anders, maar je neemt je klanten aan de hand mee in alles. Tot je het over het echte verdienen gaat hebben. Dan gooi je ze in het diepe.

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

4 reacties op “Review: Verdienmodel.com van Remon Verburg

 1. Mij is de cursus verdienmodel heel goed bevallen. Remon heeft de video’s rustig ingesproken en hij doet de handelingen op de videos ook rustig voor. Ik heb het al weleens mee gemaakt dat het bij andere cursussen voor mij een beetje te snel ging. Toen moest ik de video elke keer terug spoelen om het goed te snappen. Dit heb je bij de cursus verdienmodel dus niet.

  Wat de opmerkingen hierboven betreft. Remon gooit je helemaal niet in het diepe. Integendeel zelfs. De support die je van hem krijgt is MEGAgoed. Binnen 2 dagen heb je altijd een reactie op je vragen. En je ziet ook dat hij de tijd neemt om je vraag goed te beantwoorden. Geen kortaf of standaard antwoorden binnen pas een week of later, wat ik al met andere marketeers heb mogen ervaren.

  Voor mij is Verdienmodel een prima cursus!!!

  Een groot pluspunt vind ik het laten zien van de gratis hosting waarmee je in het begin van start kunt gaan.

 2. Mijn ervaringen met verdienmodel cursus van Ramon zijn fantastisch.
  De cursus bestaat uit meerdere video’s waar jij als cursist in stappen
  wordt uitgelegd hoe jij geld kan verdienen via internet.
  Dit gebeurt op een rustige tempo en echt op video’s duidelijk laten
  zien hoe hij het allemaal doet, dat is van Niche zoeken tot compleet
  website opzetten.

  De Verdienmodel is zeker een aanrader met betrekking tot online verdienen.

 3. Ons is de cursus goed bevallen. Remon geeft goede uitleg in de video’s.
  De support van Remon is ook goed en laat niet lang op zich wachten.Je vragen worden altijd beantwoordt. En de prijs is ook niet zo duur voor wat je er voor terugkrijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending