Review: Vlug bevrucht (Boris Bergman)

Heeft het nieuwe jaar voor jou iets in de planning staan? Zwanger worden bijvoorbeeld, maar wil het niet echt lukken? Dan is er een uitkomst voor jou! Er is namelijk een ebook met tips waardoor je sneller zwanger raakt dan je zelf denkt. Nu kan het sommige mensen niet snel genoeg gaan en juist voor die mensen is de onderstaande review van het product Vlug Bevrucht misschien wel belangrijk. Is het je geld waard, of is het weer een product op Paypro dat niet door de beugel kan en gemaakt is om jou geld uit je zak te kloppen? Wij gingen op onderzoek uit. Lees dus snel verder om erachter te komen wat wij van Vlug Bevrucht van Boris Bergman vonden.

De verkoper(s)
De salespage claimt dat het product van Boris Bergman is. Als we echter deze Boris Bergman opzoeken loopt het spoor dood. Wel zien we op de salespage de link naar S&H digitale hulpmiddelen. DIt is een soort uitgeversplatform die meer producten via PayPro verkoopt. S&H digitale hulpmiddelen is netjes geregistreerd bij de KVK en na contact met S&H Digitale hulpmiddelen blijken ze dit soort ebooks in opdracht op het internet te publiceren. Boris Bergman zou dus maar zo eens een pseudoniem kunnen zijn, aangezien we weinig van deze persoon kunnen vinden. (op de acteur na waarvan we zeker weten dat deze het ebook niet geschreven heeft)

Wat claimt de verkoper?
Boris Bergman doet je op de salespage geloven dat je hoe dan ook binnen 6 weken zwanger raakt. Of je nou een medische aandoening hebt, zoals Obstructies van eileiders, Endometriose, Eierstokcysten of bijvoorbeeld Baarmoederfibromen of littekens, het maakt allemaal niets uit. Met het ebook van Boris kan iedereen zwanger worden en jij dus ook. Het is volkomen veilig en heeft niets met medicijnen te maken, maar jij zult hoe dan ook bevrucht worden. De claims vinden wij behoorlijk gewaagd en wij vragen ons af of dit waargemaakt kan worden. Wij zijn echter nog niet in het stadium van zwanger worden en kinderen krijgen, dus wij kunnen niet echt de proef op de som nemen. Het is dus aan jullie als lezer om dit te doen 😉

Wat krijg je?
Het pakket Vlug Bevrucht bestaat uit een ebook met 7 hoofdstukken. In deze hoofdstukken wordt eigenlijk globaal de hele zwangerschap en erna behandeld.
Zo wordt er in het ebook behandeld wanneer je het beste seks kunt hebben en welke standjes het meeste kans geven op een succesvolle bevruchting.
De hoofdstukken die in het ebook behandeld worden zijn als volgt:
Vlug Bevrucht
Hoofdstuk 1: Hoe werkt de zwangerschap? Hoe ziet een zwangerschap eruit, hoe groeit je kindje, wat gebeurt er gedurende de 9 maanden zwangerschap met je lichaam?
Hoofdstuk 2: Wat is er nodig om zwanger te kunnen worden. Vind in dit hoofdstuk 26 tips die je helpen zwanger te raken.
Hoofdstuk 3: De beste voorbereiding om zwanger te worden. Hoe zorg da je zo goed mogelijk aan een zwangerschap begint, zowel fysiek als mentaal.
Hoofdstuk 4: Signalen dat je zwanger bent. Wat zijn de eerste signalen dat je zwanger bent, wanneer kun je gaan juichen? Wanneer ga je een zwangerschapstest doen?
Hoofdstuk 5: Eerste stappen wanneer het niet lukt om zwanger te worden. Wat kun je doen als het niet lukt om natuurlijk zwanger te raken?
Hoofdstuk 6: Methoden wanneer natuurlijk zwanger worden niet lukt. Wat kun je doen als het zwanger raken niet lukt?
Hoofdstuk 7: Hoe gaat het nu verder met de zwangerschap? Je bent zwanger! Wat kun je nu het best doen om je zwangerschap zo goed mogelijk te laten verlopen.
Als bonus krijg je ook nog een boek over voedingssupplementen. Deze supplementen kunnen je neet dat ene zetje geven om toch zwanger te worden.

Wat vinden klanten?
We vinden niet veel reacties op het internet. Dit kan te maken hebben met het feit dat je niet te koop gaat lopen met je problemen om zwanger te raken. Als man zijnde kan je het een beetje als een erectiestoornis zien. Daar ga je ook niet mee te koop lopen op het internet. We zien wel veel affiliate websites voorbij komen en een paar reacties op de salespage. Deze reacties laten we zoals altijd buiten beschouwing, aangezien de negatieve reacties daar nooit tussen zullen staan ;).

Wat is de prijs?
De prijs van het totaalpakket is €39,97. Dit is de prijscategorie waar we veel producten van S&H digitale hulpmiddelen in zien. Let er wel op dat bij het aanschaffen van dit product een vinkje aan staat voor een maandelijks programma. Dit lijkt in de eerste instantie gratis, maar is na de eerste maand€19,97 per maand. Dit vinkje staat automatisch aan (wat wettelijk niet mag), maar kan je zelf uit zetten. Het maandelijkse lidmaatschap hebben we verder niet meegenomen in deze review.
Als je goed nagaat zijn de kosten van een specialist vele malen hoger en worden niet altijd vergoed door je verzekering. Voor iets onder de 40 euro heb je dus een leuk alternatief waar je de deur niet voor uit hoeft (en je hoeft geen parkeerkosten te betalen wat tegenwoordig bij alle ziekenhuizen het geval is)

Eindoordeel
Als je echt alles geprobeerd denkt te hebben om zwanger te worden, is het ebook Vlug Bevrucht misschien nog een laatste kans. Het kan zijn dat je een aantal tips die in het ebook staan al kent, maar we zijn ervan overtuigd dat het ebook ook voor jou nog nieuwe methodes en tips bevat. Als je achteraf erachter komt dat je deze tips niet geprobeerd hebt en daardoor iets misgelopen bent kun je jezelf waarschijnlijk wel voor je kop slaan. We denken dat je daarom voor 40 euro niet echt na moet denken en het ebook gewoon aan moet schaffen als jij zwanger wil worden. Je hebt 60 dagen om het te proberen, dus je kunt altijd je geld nog terug vragen als je binnen deze 60 dagen (meer dan 8 weken) geen resultaat hebt en niet dat gewilde signaal van je zwangerschapstest gezien hebt.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Boris Bergman te vertrouwen?
 • Is Boris Bergman een fraudeur?
 • Is Vlug bevrucht het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Vlug bevrucht van Boris Bergman?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Vlug bevrucht van Boris Bergman? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 1 (1 review)

15 reacties op “Review: Vlug bevrucht (Boris Bergman)

  • Hallo Storm,

   In principe moet de aflevering van het product gewoon werken. Heb je al contact met de makers geprobeerd op te nemen, voordat je deze conclusie trekt?

  • Beste Korte,

   We raden je aan om even contact op te nemen met PayPro. Zij handelen de betalingen af, dus kunnen eventueel geforceerd een refund doen.

   • Oplichters!

    Er is voor de 3de keer op een rij geld van mijn rekening af geschreven, waar ik geen akkoord voor heb gegeven. Ondanks dat ik dit begin november al heb aangekaart bij de organisatie, heb ik tot op heden nog niets van dit bedrijf vernomen.
    Ik ben akkoord gegaan om een bedrag van 39,97 euro van mijn rekening af te schrijven, zie omschrijving van hun eigen website:
    “Voor een beperkte tijd bied ik je dit allesomvattende E-book aan voor een actieprijs. Het verandert je leven gegarandeerd en nu is het beschikbaar voor maar €39,97”
    Echter heb ik geen akkoord gegeven om een maandelijks bedrag van 19,97 euro te betalen!
    Ik ben hier dan ook totaal niet van gediend, ondanks dat ik al niet tevreden was de aanschaf van het boek is dit echt het toppunt! Het boek is kinderachtig geschreven met feiten die je op iedere zwangerschapswebsite kan vinden.
    Ik heb dan ook mijn bank gevraagd de incasso’s te blokkeren en bij PayPro heb ik gevraagd om contact op te nemen met deze oplichter Boris. Ik raad dan ook aan iedereen aan: KOOP DIT BOEK NIET!

    • Hallo Angela,

     Hoewel standaard vinkjes voor abonnementen niet mag, staat deze bij Vlug Bevrucht op de betaalpagina wel aan. “JA! Ik wil GRATIS de eerste maand van Het Vlug Bevrucht Programma met video’s ter waarde van €19,97. Ik begrijp dat ik ieder moment mijn inschrijving kan stopzetten (en dan mag ik deze bonus zelfs nog houden ook).” Het Vlug Bevrucht programma kost inderdaad de 19,95 per maand. In theorie heb je geen “natte handtekening” gezet voor dit lidmaatschap, dus kun je al je geld terugvorderen via de bank.

     We willen iedereen op het hart drukken om goed te lezen bij de producten van S&H digitale hulpmiddelen. Dit vinkje voor een lidmaatschap staat bij al hun producten standaard aan.

     We hebben onze review hier ook even op aangepast.

 1. Ik heb al een aantal keer aangegeven dat ik hier niets meer mee doe en het graag wil opzeggen maar kan niks vinden waar ik kan opzeggen dus heb dit via een bericht gedaan nooit iets op gehoord gevraagd of ze dit kunnen opzeggen want ik doe er gewoon niets mee en tot op heden wordt er toch nog steeds geld van mijn bankrekening afgeschreven en ik wil dat dit stop dit is gewoon geld klopperij dus vertel me waar ik dit kan opzeggen of zet het gewoon stop !!!

  • Hallo Colette,

   Mogen we je er op attenderen dat er leestekens bestaan? 😉

   Om je even op weg te helpen: Als je al een contactpoging gedaan hebt via https://vlugbevrucht.nl/contactformulier/ en daar is geen reactie op geweest, dan kun je je klacht eventueel bij Paypro.nl neerleggen. Zij verzorgen de betalinggstromen en kunnen een en andere geforceerd stopzetten. Een andere optie is om te storneren en de incasso te blokkeren via je bank. Dat kan tot een behoorlijke tijd terug. Aangezien je geen natte handtekening gezet hebt (handtekening op papier), kunnen de makers van Vlug Bevrucht die niet aan de bank overhandigen en zal de bank in jouw voordeel handelen.

 2. Hoi Nathan verschuil je niet achter site’s als vlucht bevrucht van jou is neem dan ook je verantwoordelijkheid en geef de mensen hun geld terug je verschuilen achter paypro heeft geen zin . En het is ook niet heel moeilijk om via de kvk achter de echte gegevens te komen . En als je weet wie erachter zit en je bent goed met Internet links geef ons dan maar de Facebook link of de directe mail adres van hem is misschien het makkelijkste

  • Hallo Stan,

   Ik hoop dat je het vernuft hebt om te zien dat wij enkel reviews schrijven en los staan van de makers van deze producten. Als je zelf meldt dat je via de KVK snel de gegevens kunt achterhalen, kun je dat ook direct zien. Als je even in de footer van de salespage van Vlug bevrucht kijkt, zie je een linkje naar de contactpagina van de makers. https://vlugbevrucht.nl/contactformulier/ Hier kun je je beklacht doen. Als de partij geen reactie geeft, kun je altijd je klacht nog bij Paypro.nl neerleggen. Zij kunnen de betaling eventueel nog stopzetten of geforceerd refunden. We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

 3. Oplichter

  Ik heb als een jaar geleden met moeite opgezegd en ze blijven tot op heden geld afschrijven. Ook heb ik een bevestiging van opzegging ontvangen. Dan nog kan ik de automatische incasso niet stopzetten via hun. Dit moet ik dus nu met de bank gaan oplossen.

  Did you find this review helpful? Yes No

 4. Oplichters

  PAS OP!! Inderdaad grote oplichters. Ze zeggen in de voorwaarden dat het met een simpel mailtje is op te zeggen wat ik een paar maanden geleden heb gedaan maar er wordt nog steeds geld van mijn bankrekening gestolen!

 5. Oplichters

  Oppassen inderdaad, tot mijn grote schrik kwam ik erachter dat er tot op heden geld van mijn rekening wordt afgeschreven terwijl ik diverse malen heb opgezegd. Het probleem is dat ik hier geen bewijs van heb omdat ik enkel via een contactformulier op de website contact kan opnemen met deze criminele organisatie. Ik ben in contact met een advocaat en mijn bank over vervolgstappen. Het is echt verschrikkelijk hoe ze een slatje proberen te slaan uit een intens, groot verdriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending