Review: Vet verliezen 1.0 (Mark van Oosterwijck)

Het belangrijkste van afvallen vergeten mensen vaak. Het is de bedoeling dat je vet afvalt, terwijl de meeste diëten zich vooral concentreren op gewicht. En onder dat gewicht is het grootste gedeelte vocht. Iets wat gewoon weer terug komt als je stopt met diëten. Er zijn slechts een paar diëten, of aanpassingen op je voeding die ervoor zorgen dat je daadwerkelijk vet verliest en niet teveel vocht. Het Vet Verliezen e-book van Mark van Oosterwijck beschrijft daar één methode van. Is de methode die hij in zijn e-book vrijgeeft echt de methode om vet af te vallen? Lees snel verder en kom daar achter.

Mark van Oosterwijck

Mark van Oosterwijck

De verkoper(s)
De verkoper van het e-book Vet Verliezen 1.0 is Mark van Oosterwijck. Als we wat verder spitten zien we dat hij een blog heeft, genaamd drogespieren.nl en dat hij afgestudeerd is aan de business school Notenboom. Een echte gefundeerde sportachtergrond lijkt hij dus niet te hebben, maar als we wat van zijn foto’s zien (waarbij hij met de armpjes over elkaar de biceps opdrukt. Ja het is een verafschuwde pose onder de bodybuilders 😉 ) maken we op dat we hier met een ervaringsdeskundige te maken hebben. Als we zijn blogberichten doorlezen, zijn de berichten in ieder geval op gedegen onderzoek berust en bevatten ze goede informatie. Het blog is behoorlijk transparant en KVK nummer en vestigingsplaats staan netjes vermeld in de algemene voorwaarden. Niets om je op dit moment zorgen over te maken dus.

Wat claimt de verkoper?
Mark van Oosterwijck claimt op zijn salespage dat hij uiteraard na het vertellen van een leuk persoonlijk sales verhaaltje, de oplossing heeft gevonden voor het probleem dat jij heb en dat hij had. Namelijk dat bestaande diëten op de lange termijn niet werken en dat de methode die hij gebruikt, namelijk Intermittent Fasting wel werkt en relatief makkelijk vol te houden is. Iedereen kan met zijn methode vet verliezen, maar er wordt wel aan je gevraagd om commitment te geven (elk dieet werkt zolang je maar commitment hebt en dat schort eraan bij veel mensen). Met de Vet Verliezen 1.0 methode hoef je niet bepaalde voedingsstoffen te weren, niet specifiek op vetten of koolhydraten te letten, maar prop je de maaltijden die je normaal hebt gewoon in een korter tijdsbestek in de dag. Zeg maar van 15:00 tot 20:00. Doordat je zo laat begint me eten op de dag, kan je lichaam perfect gebruik maken van de vet verbrandingsmodus waar je lichaam op dat moment in zit (na de slaap). Dit klinkt natuurlijk allemaal heel positief, maar of het waar gemaakt kan worden? (wij weten het antwoord al).

Vet verliezen 1.0

Vet verliezen 1.0

Wat krijg je?
Volgens de salespage bestaat het product uit de methode zelf, gezonde recepten, een boodschappenlijst en voorbeeld-trainingsschema’s. Een hele mond vol dus. Alles wat hierboven staat, wordt echter geleverd in één ebook van in totaal 95 pagina’s. De methode staat in de eerste 60 beschreven en de extra’s worden in de overige 35 pagina’s aangeleverd. De methode van Mark maakt gebruik van een variant op Intermittent Fasting. Intermittent Fasting wil simpelweg zeggen dat je korte vastperiodes op de dag invoert door je voedselinname in een kleiner tijdswindow te doen. In plaats van je eerste ontbijt om 7:00 ’s morgens te nemen en je laatste voeding rond 20.00 uur in de avond, prop je al die maaltijden in een korter tijdsbestek. Bijvoorbeeld van 15:00 tot 20:00. Doordat je lichaam een tijdje zonder voedingsstoffen zit in de ochtend, wordt deze aangespoord om vet te gaan verbranden. Een bijkomend voordeel is dat je in je korte tijdswindow van eten waarschijnlijk niet eens al je Calorieen naar binnen kunt werken en dus automatisch een klein tekort creëert. Een win win situatie dus waarmee je gegarandeerd vet gaat verliezen zonder crash dieet. Deze methode is namelijk geen dieet, maar een wijziging in levensstijl ;).
Het e-book van Mark is duidelijk geschreven en ziet er netjes verzorgd uit. Ook de theorie en trainingsschema’s zijn geschreven door iemand die verstand van zaken heeft. Dat is duidelijk te merken als je ook de reacties en de blog posts van Mark op zijn blog leest. In alles straalt uit dat hij de theorie achter zijn methode door en door kent en niet te beroerd is om goed advies te geven.

Wat vinden klanten?
We zien veel positieve reacties op het e-book van Mark. Eigenlijk komen we over het e-book weinig tot geen negatieve reacties tegen, maar dat is ook niet zo gek. De methode van Intermittent Fasting is niet nieuw. De werking ervan heeft zich al bewezen en al voordat Mark zijn e-book schreef was iedereen al erg positief over de methode van vasten alleen. mark heeft er echter nog een paar dingen aan toegevoegd, zoals trainingsschema’s en een boodschappenlijstje. Hij heeft een bewezen werkende methode dus goed opgepimt. Dat de basis werkt van zijn methode en zich al voordat hij het op de markt bracht onder een andere naam veel lof ontving zal erg bijdragen aan dit geheel. Het feit blijft dat klanten erg positief zijn over Vet Verliezen 1.0.

Wat is de prijs?
De prijs van het geheel is €37,- euro. Wij vinden dat persoonlijk net iets aan de hoge kant voor hetgeen je ervoor krijgt. In feite is het enkel een e-book waarin 60 pagina’s informatie staat en verder met 30 pagina’s recepten en basis trainingsschema’s is aangevuld. In onze ogen was een iets lagere prijs wat meer op zijn plaats geweest.

Eindoordeel
Hoewel de prijs van het totale pakket Vet verbranden 1.0 in onze ogen iets aan de hoge kant is, is de methode wel goed en functioneel. De methode van Intermittent Fasting heeft zichzelf al meerdere malen bewezen (hoewel deze in andere methoden wat strikter is dan in Vet Verliezen 1.0. Toch zijn we er van overtuigd dat ook Mark een compleet plaatje neergezet heeft. De Recepten en basis trainingsschema’s zijn een goede aanvulling voor mensen die hier behoefte aan hebben. Al met al een prima product waarmee je, als je de methode niet als dieet opvat, maar meer als levensstijl (wat overigens prima vol te houden is) gegarandeerd vet zult verliezen. En dat is iets waar het voor jou als lezer tenslotte om draait, anders was je hier niet ;).

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Mark van Oosterwijck te vertrouwen?
  • Is Mark van Oosterwijck een fraudeur?
  • Is Vet verliezen 1.0 het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Vet verliezen 1.0 van Mark van Oosterwijck?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Vet verliezen 1.0 van Mark van Oosterwijck? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending