Review: Heerlijk Eerlijk Geld Verdienen

Uit de krochten van PayPro hebben we weer een mooi pareltje te pakken weten te krijgen. Een thuiswerkprogramma. Zoals iedereen weet zijn thuiswerkprogramma’s vaak een toonbeeld van hoe digitale producten niet moeten zijn, maar wie weet is dit product anders. Aan de naam te zien hoef je je nergens zorgen over te maken, want de naam is Heerlijk Eerlijk Geld Verdienen. Heerlijk Eerlijk en de combinatie met geld verdienen? Dan moet het wel een echt eerlijk product zijn *kuch*. Is het product anders dan alle andere thuiswerk producten? We gaan daar snel achter komen ;).

De verkoper(s)
De verkoper van Heerlijk Eerlijk Thuiswerk is slecht (zeg maar niet) te achterhalen. Er staat in het product en op de website geen enkele naam of nickname. We komen een webdesign bedrijf tegen dat in een Flatje in Drachten gevestigd is, maar echt een verkoper achter dit product is niet te vinden. Geen KVK, geen adres of contactgegevens zelfs geen postbus adresje waar we andere spookbedrijfjes op kunnen vinden. We komen in onze zoektocht nog een telefoonnummer tegen dat linkt naar Sliminkomen Internet Marketing, maar we geloven niet dat die een valide vermelding is. Hoe dan ook lijkt de “maker” van dit product (de aanhalingstekens leggen we zo wel uit) lastig te achterhalen. Dat zal vast niet voor niets zijn ;).

Wat claimt de verkoper?
De claims op de salespage zijn eigenlijk standaard voor thuiswerkprogramma’s die we normaal gesproken ook op Marktplaats en andere advertentie websites tegenkomen en dat heeft ook een rede. Daarover later meer.
Op de salespage vinden we kreten als 30 euro verdienen per e-mail die je beantwoord, direct, gegarandeerd. Oneindig veel geld dat direct voor jou beschikbaar is. Bewezen methode en alle gemakken van thuiswerk. Slechts 5 minuten per dag (zullen we stoppen?). Alle alarmbellen gaan in ieder geval rinkelen en alle rode vlaggen gaan omhoog. Wat ons ook opvalt is dat er verschillende titels aan het product gegeven worden. Zo heet het product op de ene pagina “Heerlijk Eerlijk Geld Verdienen” en op de andere pagina “Geld Verdienen Via Internet”. Het komt erop neer dat het makkelijk geld verdienen is, door enkel e-mails te beantwoorden en hiermee €30 euro per e-mail te verdienen.

Heerlijk Eerlijk Geld Verdienen

Heerlijk Eerlijk Geld Verdienen

Wat krijg je?
Als je het pakket aanschaft krijg je welgeteld 1 word document waar de “geheime methode” voor 30 euro per e-mail in staat. Een groot gedeelte van het document bestaat uit iets van een geheimhoudingsverklaring en een uiteenzetting waarom de methode geen piramidespel is (dat is blijkbaar nodig). De rest van de methode bestaat uit het verkopen van dezelfde methode aan anderen voor een prijs die je zelf mag verzinnen, maar niet minder mag zijn dan een bepaald bedrag. Je past de naam van heerlijk eerlijk geld verdienen dus aan aan je eigen naam en verkoopt hetzelfde document zelf nog eens door aan anderen. Voor het verkopen en aan de man brengen van deze tot jouw eigen gebombardeerde “geheime methode” staan tips beschreven. Tips in de vorm van 2 pagina’s met korte voorbeeld mails en een paar lijstjes met advertentie websites (that’s it). Vervolgens staan er nog wat pagina’s in waarin beschreven staat hoe je op allerlei bekende manieren online en offline geld kunt verdienen. (denk aan pennen in elkaar draaien en figurant spelen en dat soort tips die eigenlijk alleen voor de meest wanhopige personen zijn). In onze ogen kwam het een beetje neer op het volgende. Koop deze gebakken lucht en verkoop hem door aan anderen. Het word document is een vertaling vanuit het Engels en opgesteld in een lettertype waarvan je je eigen ogen uit wil krabben. De methode gaat er van uit dat iedereen die reageert op jouw advertenties van dit product automatisch een sale genereert. In de praktijk zal dat echter vele malen lager uitkomen, dus de 30 euro per e-mail is in onze ogen een wassen neus.

Wat vinden klanten?
We kunnen aardig wat reacties van klanten vinden van deze en andere thuiswerkmethodes. Deze zijn niet positief. Vaak in de trend van “ik ben er in getrapt” en opgelicht en dat soort ongein. Laat dat een waarschuwing zijn, want wij begrijpen wel waarom klanten zich bedrogen voelen.

Wat is de prijs?
De prijs van het starterspakket thuiswerken is €17,77. In de eerste instantie lijkt dat een relatief lage prijs, maar als je daadwerkelijk het word documentje doorgelezen hebt (26 pagina’s waarin de eerste 8 pagina’s je moed inpraten waarom deze methode daadwerkelijk goed is, zonder ook maar iets inhoudelijks te melden), bekruipt je het gevoel dat zelfs deze 17,77 beter besteed hadden kunnen worden. De prijs voor deze gebakken lucht is in onze ogen veel te hoog. Als we eerlijk zijn, voelden we ons voor een bedrag van 5 euro nog afgezet.

Eindoordeel
Hoewel de salespage en alle marktplaats advertenties doen vermoeden dat er echt geld met deze methode verdiend kan worden (en dat zou vast wel zo zijn, maar of je het wil op deze manier is natuurlijk de vraag) is dit product niet een aanrader. Verre van zelfs. De naam van de maker is niet voor niets niet te vinden. Het word document die de methode (in 3 bladzijden) beschrijft omvat eigenlijk het verkopen van gebakken lucht. Er zijn een paar extra geld verdien opties bij het document toegevoegd die zijn samen te vatten in de woorden “zoek een baan”. Er is inderdaad geld te verdienen met thuiswerk, maar verwacht het niet met deze methode. €30 euro per e-mail die je beantwoord is niet de waarheid en als je toch besluit om deze methode toe te passen, zorg er dan voor dat je naam er niet onder staat of te achterhalen is, want de claims over oplichting zullen je om de oren gaan vliegen. We zeggen het op PPReviews niet vaak, maar ons advies is om zo ver mogelijk uit de buurt te blijven van deze methode. Er zijn genoeg andere manieren met thuiswerk wel een solide inkomen te creëren. Ook als je minder technische kennis hebt.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is de aanbieder van Heerlijk Eerlijk Geld Verdienen te vertrouwen?
  • Is de aanbieder van Heerlijk Eerlijk Geld Verdienen een fraudeur?
  • Is Heerlijk Eerlijk Geld Verdienen het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Heerlijk Eerlijk Geld Verdienen?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Heerlijk Eerlijk Geld Verdienen? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending