Review: Vet-Killer 320 & 360 workout van Jesse van der Velde

Op het moment van schrijven van deze review breekt net de lente aan. De lammetjes worden steeds meer gezien in de wei en de vogels beginnen ’s morgens veel actiever te fluiten. Na de lente komt de zomer eraan en juist de lente is de beste tijd om te beginnen. Beginnen waarmee? zal je denken. Beginnen met je lichaam zomerklaar te maken. Alle dieetboeken komen uit de kasten en de sportscholen krijgen het drukker. Toch zijn de meeste sportscholen erg duur en er wordt vaak naar alternatieven gezocht. Ook op het Internet. Op het internet wordt je overspoeld met producten die je “5 kilo in twee weken tijd verliezen” of meer van die onzin verkopen. Je raadt het al. We gaan weer een trainingsreview doen. Sportieve training wel te verstaan en van een oude bekende van ons. Zijn naam is Jesse van der Velde.

De verkoper(s)
De verkoper is Jesse van de Velde. Hij is een oude bekende van eerdere reviews zoals Gezonde Gewoontes en Kettlebell Workout. Jesse heeft marketing gestudeerd en zich daarna op de sporttassen verkoop gestort. Een jaartje later is hij zich gaan verdiepen in sport, maar heeft hierin geen noemenswaardige opleiding gedaan. Hij noemt zich Personal Trainer of Voedingscoach, maar hij houdt er wat rare overtuigingen op na.

Jesse van der Velde

Jesse van der Velde

Wat claimt de verkoper?
Jesse claimt dat je met zijn trainingen geen fitnessapparatuur nodig hebt en dat je ze gewoon thuis kan doen. Je zal daarmee alle spieren aanspreken in je lichaam en de trainen op kracht. Hiermee maak je meer vetverbrandingshormoon aan, waardoor je lichaam in rust meer vet gaat verbranden. Je zal je voeding iets aan moeten passen, maar je zal zo snel mogelijk vet gaan verbranden en binnen twee weken al resultaat zien. De trainingen zijn voor ieder niveau, dus ook voor de beginner. De oefeningen worden via online video’s uitgelegd, zodat je ze zelfs kan pauseren indien nodig. Het vervolg van de Vet Killer 320 workout, de Vet iller 360 workout zit ook bij het pakket in. Je kan dus gelijk doorgaan met trainen als je klaar bent met de eerste series workouts. Jesse doet ook een rare uitspraak. Hij zegt dat je van de lessen die je op de sportschool kan volgen, de bekende Les Mills, dik wordt.

Wat krijg je?
Je krijgt een ebook in PDF vorm met uitleg van de training. De oefeningen worden beschreven in tekst, afbeeldingen en video. Je weet dus precies hoe de oefening wel moet en wanneer je de oefening verkeerd doet. Dit geld voor zowel de Verkiller 320 als de Vetkiller 360 workout. Als bonus krijg je nog een SuperCardio programma erbij. Hier leg jesse in uit waarom gewone cardio je dik maakt.

Wat vinden klanten?
We kunnen geen ontevreden klanten vinden van dit product. Van andere producten van Jesse komen we wel zo nu en dan negatieve reacties tegen, maar een trainingsmethode die ervoor zorgt dat je gaat bewegen zal er altijd wel voor zorgen dat je afvalt. Afvallen staat gelijk aan blije klanten.

Vet Killer 320 workout

Vet Killer 320 workout

Wat is de prijs?
De prijs voor het totaalpakket, de Vetkiller 320 workout, de vetkiller 360 workout en de bonus, het Supercardio programma is €27,-. Voor hetgeen je krijgt is die een goede prijs. Je krijgt een volledig trainingsschema en dat keer twee.

Eindoordeel
In tegenstelling tot de eerder gereviewde, maar waarschijnlijk later uitgebrachte programma’s van Jesse, lijkt dit programma niet al te veel van zijn hormoontheorieën te bevatten. Er is wel een beetje aanwezig, maar je dit toch dat dit enorm verergert in zijn latere programma’s. Dat onderdeel bevalt ons dus niet. Deze methode is een trainingsprogramma en houdt zich verder weinig bezig met het hele idee achter Jesse’s merkwaardige opvattingen. Dat Cardio die je normaal doet je dik maakt beweert hij hier wel, maar dat is waarschijnlijk enkel om je nieuwsgierig te maken naar zijn eigen cardioprogramma. Zijn trainingen zijn verder goed. Ze pakken daadwerkelijk je hele lichaam aan. Loop je al bij de sportschool?, dan raden we je aan om dat te blijven doen en deze cursus over te slaan. Vind je de sportschool te duur en wil je wel afvallen? Dan is deze cursus prima geschikt voor jou.

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending