Review: Stop refunds (Eric Dieperink en Martin Verlaan)

Via Martin Verlaan kregen we een verzoek een review te maken van het product Stop Refunds. De titel maakte ins nieuwsgierig, want wie wil er nou geen refunds verminderen? Afhankelijk van je product zal je Stop Refunds wel of niet nodig hebben, maar wij waren wel benieuwd hoe dit duo de refunds laat stoppen ;).

De verkoper(s)
De verkopers kennen we van een grote lijst met propducten, zoals Panda’s en Pinguins Ontmaskerd, Artikeltornado, Cunjabo en de onlangs verschenene Hoe word ik Rijk? Het zijn Eric Dieperink en Martin Verlaan die via het bedrijf Winst Online opereren. Ze zijn erg bedreven in het maken van producten die voor internet marketing en het verkopen van digitale producten gebruikt kunnen worden. Het ene product is beter dan de andere, maar over het algemeen is de kwaliteit van de producten prima.

Eric en Martin

Eric en Martin

Wat claimt de verkoper?
Zoals we normaal van dit duo gewend zijn, staat de salespage vol met kreten die moeilijk waargemaakt kunnen worden. Dit is echter niet het geval bij Stop Refunds. Dit verbaasde ons. De enige kreet die we konden vinden was 50% minder refunds. Zelfs in de salesvideo zijn weinig claims te vinden die we normaal gesproken wel tegenkomen op de salespage van dit duo.

Wat krijg je?
Je krijgt toegang tot software die er voor zorgt dat je heel makkelijk en geautomatiseerd de flow van refunds kan optimaliseren. Optimaliseren in de manier van, ze tot een minimum te beperken. Het principe van de software werkt als volgt. Zodra iemand een refunds aanvraagt, krijgt deze persoon een link waarmee hij zijn verzoek tot refunds kan inruilen tegen een bepaald bedrag aan andere software die hij dan “gratis” ontvangt. Het recht op refunds vervalt dan en je hoeft de klant dan niet terug te betalen. Uiteraard is dit de keus van de klant zelf. Zo kan hij bijvoorbeeld ook kiezen om niet gebruik te maken van deze aanbieding en toch zijn geld terug te krijgen. Ook zit er een handige feature in de software waarmee je je eigen software voor anderen beschikbaar stelt om als aanbieding te gebruiken. In ruil hiervoor kan jij ook weer software van anderen gebruiken in jouw aanbieding.

Als begeleiding zijn er een aantal video’s die stap voor stap uitleggen hoe je de software kunt gebruiken en wat je beter wel of niet kan doen. De video’s zijn goed te volgen en zorgen ervoor dat je de software optimaal kan inzetten. Kom je er niet uit, dan kun je ervoor kiezen om de software op je eigen server te laten installeren, maar daar zitten extra kosten aan verbonden.

Stop refunds

Stop refunds

Wat vinden klanten?
We kunnen tot nu toe nog geen echte ervaringen tegengekomen op het internet (op uitderaarde de salespage na ;)). Het product is ook nog maar een maandje in de lucht en uiteraard vinden we ook nog geen negatieve ervaringen. Waarschijnlijk komt dit ook omdat het product eigenlijk best goed is en een beperkte doelgroep heeft.

Wat is de prijs?
De prijs is €12,50 per maand, maar om het te proberen krijg je het de eerste maand voor slechts €1,50. Het zijn maandelijkse kosten waar je tegenaan kijkt, maar het kan je uiteraard meer dan dat bedrag per maand opleveren. Ook het positieve effect dat je op je klanten hebt weegt mee. De prijs voor dit stukje software is dus niet hoog, Natuurlijk wordt het allemaal gunstiger als je meerdere producten verkoopt. Je kunt namelijk meerder producten onder dezelfde account onderbrengen.

Eindoordeel
We vinden dat Eric en Martin erin geslaagd zijn om een goed stukje software neer te zetten die een mooie salestechniek volledig automatiseert. We hebben deze methode vaker gezien en hij blijkt behoorlijk affectief in het terugbrengen van de refunds. Het snel en makkelijk inzetten van deze methode is was echter tot nu toe nog niet mogelijk. Heb je zelf veel last van refunds op je digitale producten, dan zou dit best eens de oplossing voor je kunnen zijn om dit terug te brengen. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten, want de kans is groot dat je bij de eerste refunds die gestopt wordt al een aantal maanden van deze software verdiend hebt.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Zijn Eric Dieperink en Martin Verlaan te vertrouwen?
  • Zijn Eric Dieperink en Martin Verlaan  fraudeurs?
  • Is Stop Refunds het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Stop Refunds van Eric Dieperink en Martin Verlaan?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Stop Refunds van Eric Dieperink en Martin Verlaan? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending