Review: Internet Marketing Blauwdruk

Ben je nieuw in de Internet Marketing en zie je dor de bomen het bos niet meer? Dan zie je door de bomen vast wel de gouden bergen die je beloofd worden door alle ervaren Internet Marketeers. Ze claimen vaak dat je snel miljonair kan worden als je maag producten van hen koopt. Er zijn echter ook andere producten. Eén hiervan is de Internet Marketing Blauwdruk. We kregen van Eric een reviewcopy om te testen. Uiteraard laten we deze kans niet liggen en het resultaat is hieronder te lezen.

De verkoper(s)

De verkoper van dit product is Eric Dieperink. Hij heeft meer Internet Marketing producten gemaakt, maar dan als duo met Martin Verlaan. Denk hierbij aan producten als Artikel Tornado en Robo Geld Generator. We kunnen helaas weinig informatie vinden over Eric. Zijn persoonlijke pagina’s zijn omgetoverd tot artikelblogs en advertentiepagina’s.

Eric Dieperinck

Erick Dieperinck

Wat claimt de verkoper?
De verkoper van dit product claimt dat jij een internet business op kan zetten en geld kan verdienen via het Internet, Hij geeft aan dat je niet snel rijk zult worden en geen miljonair wordt met zijn cursus. Wat hij wel claimt is dat hij je alle basis onderdelen uitlegt die je kan gebruiken om een online inkomen te genereren. Dit inkomen kan oplopen tot een paar duizend euro per maand, maar je zal er wel hard voor moeten werken. Eric zegt anders te zijn dan alle andere marketing guru’s die veel geld vragen voor hun tips en je nooit echt laten zien hoe het werkt. Eric daarentegen zegt dat hij je echt laat zien hoe je met een startup bestaande uit veel werk je Business zo op kan zetten dat je op den duur op de automatische piloot geld gaat verdienen.

Wat krijg je?
Je krijgt toegang tot het leden gedeelte van de Internet Marketing Blauwdruk. Hier vind je een reeks video’s gesorteerd op onderwerp. De onderwerpen die behandeld worden zijn de onderwerpen die standaard bij Internet Marketing cursussen behandeld worden. Denk hierbij aan product generatie, verschillende soorten marketing, Zoekmachine optimalisatie en Linkbuilding. Een onderdeel dat wij leuk vonden tussen de lijst te vinden is Dropshipping. Deze komen we niet vaak tegen bij Internet marketing producten. De video’s nemen je stap voor stap mee en laten je de basale dingen zien die je nodig hebt om genoeg van het onderwerp af te weten. Veel besproken software staat bij de onderdelen als download, dus je kan gelijk aan de slag. Het online leden gedeelte van Internet Marketing Blauwdruk bevat ook een Chat, waarmee je met medegebruikers kan praten. Vaak zijn er gebruikers online, in ons geval over de hele dag gemiddeld 4. Ze reageren niet allemaal even goed, maar de mogelijkheid is een leuke toevoeging om in contact te komen met medegebruikers en kennis te delen.|

Internet Marketing Blauwdruk

Internet Marketing Blauwdruk

Wat vinden klanten?
We hebben wat gebruikers naar hun mening en achtergronden gevraagd over de cursus Internet Marketing Blauwdruk. Dit kan gelukkig heel eenvouding via de Chat die in het leden gedeelte zit. De meeste ervaringen waren positief. Deze positieve reacties kwamen vooral van mensen die nauwelijks tot geen technische achtergrond hadden. Mensen die wel een technische achtergrond hadden vonden de filmpjes soms niet diep genoeg op de materie ingaan.

Wat is de prijs?
De prijs van dit product is €99,-. Hiervoor krijg je een groot aantal video tutorials over diverse Internet Marketing onderdelen. Wij vinden de prijs voor het totale product niet echt hoog. Het is een éénmalige prijs waarmee je toegang krijgt tot een grote bibliotheek van kennis, software en een comunity. Veel andere Internet Marketeers vragen hier een tweevoud van het bedrag voor, of vragen een abonnementsvorm van 10 euro of meer per maand.

Eindoordeel
Voor het eerst komen wij een internet marketing product tegen dat geen gouden bergen beloofd. Er wordt duidelijk verteld dat je niet mag verwachten dat je miljonair wordt van deze cursus en dat het niet vanzelf gaat. Dat vinden wij positief. De ledenwebsite was echter alles behalve een oogappel. In Internet Explorer 9 ziet hij er niet uit en in Chrome is de introfilm niet af te spelen (movie not found). Je kan vinden wat je wil, maar qua user interface is het een zooitje. Je kan duidelijk zien dat Eric niet veel kaas gegeten heeft van webdesign. Zijn video’s zijn echter duidelijk. Alle onderdelen worden duidelijk besproken en uitgelegd. We vonden alleen dat de video’s niet geschikt zijn voor de gemiddelde Internet Marketeer. De meeste kennis die Eric deelt in zijn video’s zijn bestemd voor mensen die geen of weinig technische kennis bezitten.

Als internet marketeer, of iemand die zich het afgelopen half jaar een beetje ingelezen heeft op verschillende fora heb je deze cursus niet nodig. Het voegt niets aan je kennis toe die je in het afgelopen half jaar al met blog- en forumsurfen over internet marketing opgedaan hebt.Ben je echter nieuw op het gebied van Internet Marketing en ben je erg geinteresseerd? Dan is deze cursus perfect geschikt voor jou. Heb je veel technische kennis, dan zal dit allemaal kinderspel voor je zijn en zal je de cursus langdradig vinden. Gelukkig kan je zelf kiezen welke onderwerpen je behandelt door de indeling van de video’s. De cursus geeft je een redelijk brede, maar vlakke blik op veel vormen van Interner marketing en wat er allemaal bij kokt kijken. Wil je zelf meer weten over een bepaald onderwerp, dan weet je in ieder geval welke zoektermen je bij Google in moet voeren. Al met al dus een goed product, maar vooral voor de beginnende Internet Marketeer. Hoe meer ervaring je hebt, hoe minder je aan deze cursus hebt.

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending