Review: Fanpage Traffic Booster – Bruutbijverdienen.nl (Eric Dieperink, Martin Verlaan)

We krijgen de laatste tijd veel software binnen om te reviewen van Eric en Martin, een duo die we kennen van een aantal cursussen zoals Panda’s en pinguïns ontmaskerd, internet marketing blauwdruk, Cunjabo en Artikel Tornado. We kunnen deze lijst nog langer maken, maar het punt is waarschijnlijk. Ze maken aan de lopende banden software waarmee ze beweren dat A. Je business hier enorm van groeit en een enorme boost krijgt, of B. Je bakken met geld verdient met de methode die ze verkopen. Zo ook het product Facebook Traffic Booster. Dit deed ons vermoeden dat je de facebook pagina van jezelf, of je bedrijf een enorme boost aan likes kunt geven, maar niets is minder waar. Het is een methode, waarmee je een aantal fanpages op kunt zetten die uiteindelijk veel likes krijgen. Een beetje het idee van “Vele kleintjes maken één grote”. Uiteraard hebben Eric en Martin hier nog een draai aan gegeven, waardoor het product wat interessante wordt. Lees snel verder om erachter te komen wat deze twist is.

De verkoper(s)
De verkopers van Fanpage Traffic Booster is een duo, namelijk Eric Dieperink en Martin Verlaan. We kennen dit duo al van vele reviews. Martin is de programmeur en Eric doet de marketing en spreekt de filmpjes in. Veel van hun producten hebben met internet marketing te maken en op dat gebied zijn ze een meester om een methode van anderen te nemen en deze te verbeteren en zo de waarde te verhogen. De salespages doen vaak wat tell-sell-achtig aan, maar Eric en Martin leveren over het algemeen wel kwaliteit, snelle service en doen ook niet moeilijk over garantie. Alles wordt vanuit Winst Online geregeld. Dit is het bedrijf waaronder Eric en Martin opereren en deze staat netjes geregistreerd. Wil je meer van dit duo weten? Lees dan even deze alinea in andere reviews van deze personen (Artikel Tornado, Internet Marketing Blauwdruk, Panda’s en Pinguins ontmaskerd, Cunjabo). We zijn na zoveel reviews van producten van dit duo een beetje inspiratieloos om wat over deze verkopers te vertellen ;).

Eric en Martin

Eric en Martin

Wat claimt de verkoper?
Eric en Martin claimen dat je zonder er al teveel moeite en met behulp van hun software automatisch vullende fanpages kan maken. De fanpages die je maakt, stel je na het aanmaken in in de Facebook Traffic Booster software die vervolgens met behulp van Tekst Spinning (zie Artikeltornado of Google even op Artikel Spinnen). De facebook fanpage wordt dus automatisch gevuld met teksten en afbeeldingen van bijvoorbeeld poezen, die je van tevoren in een map zet. Het is één keer instellen en daarna vergeten. Hoe je hier dan uiteindelijk geld mee verdient? Als je afbeeldingen en onderwerpen neemt die een grote kans hebben om viral te gaan (zoals poezen afbeeldingen of video’s), dan kun je onder een groot aantal van deze posts een affiliate link plaatsen. De theorie is een beetje in de trend van Volume werkt: Hoe meer mensen je affiliate link zien, hoe groter het aantal mensen is dat het product daadwerkelijk koopt. Hier zit inderdaad een kern van waarheid in. De bedragen die genoemd worden zijn waarschijnlijk haalbaar, maar niet binnen een maand. Als je elke dag 10 fanpages aanmaakt en ook fanpages in verschillende talen maakt, zal het na 1 tot 2 maanden best erg rendabel kunnen zijn. Eric en Martin bieden een pakket aan met 6 onderwerpen waarmee je vast een start kunt maken. Let er wel op dat er dus meerdere mensen kunnen zijn die deze onderwerpen gebruiken. Wil je zelf een onderwerp maken? Dan kost het je natuurlijk wel even wat tijd om alles te verzamelen en in te stellen. Desalniettemin geven de twee heren twee garanties: De Niet goed geld terug garantie ;). En de garantie dat je daadwerkelijk geld gaat verdienen met deze software. Dat moet ook wel lukken met 100+ fanpages. We moeten overigens toegeven dat dit inderdaad in de instructievideo’s naar voren komt. Veel pages zorgen voor een leuk inkomen. Met tien pagina’s ben je er nog lang niet.

Ledengedeelte Bruutbijverdienen

Ledengedeelte Bruutbijverdienen

Wat krijg je?
Het totale pakket is eigenlijk op te delen in twee delen. De software zelf met de instructievideo’s en het kant en klare pakket dat je direct in kan zetten om je eerste fanpages te maken. Deze paketten bestaan uit 6 onderwerpen, waarvan je waarschijnlijk al kunt nagaan dat dit redelijk snel een overspoeld onderwerp gaat worden op Facebook. De software wordt in instructievideo’s binnen het leden gedeelte netjes uitgelegd, net als het aanmaken van de facebook Fanpage. De software is zoals gezegd een groot gedeelte van het pakket. De vooraf ingestelde teksten die je video of afbeelding- post op je fanpage vergezellen kunnen gespint worden. Dit wil zeggen dat je met een relatief klein aantal van deze zinnen een groot aantal unieke zinnen kan genereren. Ook zorgt de software ervoor dat er op vooraf ingestelde tijden automatisch gegenereerde posts naar je facebook fanpage gaan, waardoor het eigenlijk een set and forget system is. Het instellen hiervan met het los bij te kopen pakket met kant en klare campagnes zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt met een paar onderwerpen. Wil je echter zelf aan de slag, ga er dan vanuit dat je aardig wat tijd nodig hebt om een leuke functionele campagne bij elkaar te zoeken met video’s, afbeeldingen en teksten die ervoor zorgen dat mensen je facebook posts gaan liken. Hier draait het namelijk allemaal om.

Wat vinden klanten?
Tot nu toe zien we dat er een aantal beta testers geweest zijn. In Google komen we een aantal live versies van de software tegen. De meesten zijn nog niet geregistreerd en nog niet in gebruik. Er komen echter ook een paar live versies tegen van de software, maar nog geen daadwerkelijke ervaringen. We zijn dus erg benieuwd naar klantenervaringen van deze software en nodigen iedereen uit om een reactie te plaatsen onder deze review 🙂

Wat is de prijs?
De prijs van de software is €67,- euro, maar uiteraard kun je door de pagina te sluiten en gebruik te maken van de aanbieding een tientjes korting krijgen. Je bent op dat moment alleen in het bezit van de software. Wil je de kant en klare campagnes er bij aanschaffen (6 onderwerpen goed voor 60 fanpages als je 10 fanpages per onderwerp maakt), dan ben je nog eens €97,- kwijt. Dit lijkt wat veel, maar we hebben de pakketten gezien en elk pakket is goed voor ten minste 300 posts op je fanpage. Als je dit dus vandaag instelt en elke dag wat post, heb je voor bijna een maand materiaal. De prijs valt dus op zich mee. Als je bedenkt dat je zelf die profielen in moet stellen, dan ben je waarschijnlijk een dag per onderwerp kwijt. Reken maar uit wat je zelf per uur kost ;).

Eindoordeel
Hoewel het principe van bulk traffic vaak veel werk is om een paar mensen naar je affiliate link te krijgen lijkt het er op dat Eric en Martin weer een stukje software neergezet hebben dat je veel werk uit handen neemt om een bewezen methode via het grootste Social Network toe te passen. Het is bijna turnkey software en als je een beetje van je eigen hosting afweet ben je binnen het uur startklaar om je eerste paar fanpages op facebook automatisch te laten vullen. Het mooiste is nog dat je je eigen twist eraan kunt geven en zelf al je afbeeldingen en teksten kunt instellen. Op deze manier ben je niet gebonden aan de 6 standaard onderwerpen (welke overigens best viral kunnen gaan) We vinden het niet echt een middel om je business op te bouwen, maar ben je op zoek naar een methode die je met wat kleine investering en toewijding toch een leuk extra zakcentje in de maand kan opleveren, dan is dit product prima geschikt voor jou. Ben je op zoek naar facebook technieken waarmee je je eigen fanpage op een goede professionele manier kan boosten, dan raden we je deze software af. Aan de andere kant is dat ook niet hetgeen Eric en Martin claimen te doen met deze software. Centen pakken en meer niet ;).

We hebben zelf een aantal geautomatiseerde fanpages gemaakt en met de juiste gerichte CPA en Affiliate campagnes valt er inderdaad een leuk bedrag bij te verdienen. We moesten hier wel minstens 40 fanpages voor aanmaken, maar je moet toch wat voor €600+ in de eerste maand. Het opzetten van onze eigen campagne (aan de hand van de pakketten die we ontvingen) was wel een behoorlijke pens werk, maar uiteindelijk loonde het prima. (think viral, copy and repeat 😉 )

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Zijn Eric Dieperink en Martin Verlaan te vertrouwen?
 • Zijn Eric Dieperink en Martin Verlaan fraudeurs?
 • Is Fanpage Traffic Booster het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Fanpage Traffic Booster van Eric Dieperink en Martin Verlaan?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Fanpage Traffic Booster van Eric Dieperink en Martin Verlaan? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

7 reacties op “Review: Fanpage Traffic Booster – Bruutbijverdienen.nl (Eric Dieperink, Martin Verlaan)

 1. Ik heb de software ook gekocht en een aantal campagnes opgezet en ook al een paar verkopen. Wat voor fanpages hebben jullie gemaakt?

  • Hallo Robert,

   We hebben een aantal van de standaard aangeleverde fanpages gebruikt, maar hebben deze internationaal ingezet. Wat ons opviel is dat je de gebruikers moet triggeren om te liken of te reageren. Een voorbeeld dat bij ons goed werkte is een fanpage met raadsels.

 2. Het pakket van deze mannen zit strak en overzichtelijk in elkaar. De presentatie van Eric heeft soms het karakter van improvisatie, waardoor hij de cursist soms een poosje moet laten wachten voor iets lukt. Het,” ik kom er straks nog op terug”, wordt om die reden wel eens vergeten.
  Het technische gedeelte van Martin is beduidend strakker en lijkt meer volgens het boekje te gaan.
  Overall vullen ze elkaar goed aan tot het totaalpakket.

  Wat ik onderbelicht vind zijn de wegen naar het doel, namelijk het verdienen.
  Het zijn de revenuen van de affiliatelinks die immers voor de verdiensten zorgen( De likes zijn niet het wonder). Het is daarom wenselijk dat de fanpage en de affiliatelink gemeenschappelijke kenmerken hebben. De affiliatelink is altijd lijdend, omdat deze in een actuele niche voorziet. Daar omheen zou je de fanpage moeten maken(pakkend, triggerend). De keuze van kantenklare fanpages is daarom niet erg gelukkig. Gerard Joling(Ik zou bij God niet weten welke affiliatelink ik daaraan zou moeten plakken).Honden- en kattenhumor, ligt ook echt niet zo voor de hand. Vrouwenborsten en billen, ga je niet zomaar aan al je kennissen en vrienden sturen. De humorplaatjes zijn ook allemaal die van amerikaanse humor met engelse tekst.
  Kortom, ik vind dit commerciële plaatje niet echt goed doordacht.

  Dit bovenstaande is nog afgezien van het mogelijke kostenplaatje.
  Wanneer je namelijk je fanpage gaat promoten via Facebook, kost je dit per fanpage minimaal € 5,- per dag. Wanneer je 10 fanpages tegelijk de lucht in stuurt kost dit dus minimaal € 50,- per dag. Dit maal 6 onderwerpen betekent minimaal € 300,- per dag. Deze kost gaat in elk geval met dit pakket voor de baat. En voor de baat zul je misschien toch een lange adem moeten hebben, zeker als nieuwkomer.
  De indruk die wordt gewekt is die van het meteen geldverdienenmodel en dat is het voor mij in elk geval niet.

  Eric en Martin hebben hun best gedaan, maar ik denk weer niet voor mij.

 3. Beste Bram,

  Likes zorgen er voor dat je fanpage viraal gaat.

  Het is inderdaad verstandig om affiliatelinks te gebruiken die te maken hebben met het onderwerp van je fanpage en dat zegt Eric ook in zijn video. Aan de andere kant kun je op een fanpage over hondenhumor gemakkelijk affiliatelinks plaatsen van producten die te maken hebben met online geld verdienen. Bijna iedereen wil dit namelijk graag. Een katten-fanpage trekt veel vrouwelijk verkeer aan en daarop zou je dus ipv katten gerelateerde producten ook afslank producten of drogist-artikelen kunt promoten. Je hoeft het niet bij PayPro te laten, in osn ledengedeelte noemen we bijvoorbeeld ook Daisycon en TradeTracker.

  Door te adverteren kun je overigens ook bepalen welk verkeer je naar je fanpage stuurt (bijvoorbeeld alleen vrouwen) en hier je affiliatelinks op afstemmen.

  In onze cursus raden we aan om met elke fanpage 1 dag te adverteren en per fanpage 4 euro te besteden. Dit is over het algemeen voldoende om je fanpage een boost te geven. Je hoeft niet in 1 x te adverteren voor al je fanpages. Je moet uiteraard niet boven je budget gaan en zodra je wat hebt verdiend kun je investeren in andere fanpages.

 4. Beste Martin,

  Het is, denk iets minder simpel dan je aangeeft.Ik ben inmiddels 10 fanpages verder. Katten- en hondenhumor doen het goed bij de vrouwen. Gekoppeld aan Detox, Mentaaldieetplan, Puppybook, Menopauze en Vetverbrander levert dit veel vieuws en klikken op(CPVLab registreert dit allemaal perfect) Ook de mannenhumor gekoppeld aan Ejaculatie remmers, Freds bouwtekeningen, vrouwenversieren en sexgod in bed leveren veel vieuws en klikken op.
  Maar na 1 maand nog geen conversie of aankoop tegenover inmiddels € 120,- advertentiekosten. Je geeft aan dat 1 dag adverteren voldoende boost moet geven. Dit klopt echt niet. Je moet minstens 3 dagen adverteren om 150 tot 200 likes te scoren. Zelfs na 3 dagen lopen de likes en traffic behoorlijk terug en moet je eigenlijk weer boosten. € 5, per dag is trouwens het minimum bij Facebook. En nogmaals : Likes zijn nog geen verkopen. Zoals in de revieuw gesteld lijkt het inderdaad de wet van de grote getallen. Heel veel bezoek zal best verkoop kunnen gaan opleveren. Maar om aan dit bezoek te komen zul je eerst veel lokgeld moeten betalen.
  Het pakket zit beslist heel goed in elkaar, maar de scoringsgereedschappen(kwaliteit van de salesads en hoe het best te promoten) zijn m.i. te onderbelicht om tot goede resultaten te komen. Ik ga in elk geval niet een aantal kant- en klare fanpages bijkopen. Mischien een update voor dit pakket?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending