Review: Topjob (Robert Benninga – Team Mindpower)

We werden benaderd om een review over Topjob te doen. Topjob is een product dat jou helpt om een baan te vinden. De huidige markt lijkt een klein beetje aan te trekken wat betreft werkgelegenheid, maar je bent nog steeds één van de massa die solliciteert en elk beetje waarmee jij jezelf meer in de kijker speelt is meegenomen toch? Juist, daarom is dit product misschien wel wat voor jou, maar om dat zeker te weten raden we je aan om deze review tot het einde uit te lezen ;).

De verkoper(s)
De cursus wordt aangeboden door Team MindPower van Mindpower.nl. Dit is een website die om de persoon Robert Benninga gebouwd is. Als we Robert verder onderzoeken zien we dat hij al een behoorlijke tijd bezig is met het maken van blogposts, video’s seminars en noem het maar op. Hij is enorm actief op de website Mindpower en hij komt op ons over als een oprecht persoon. De informatie die hij ook gratis weggeeft is naar onze mening waardevol. Alles wordt gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling op verschillende vlakken, business, leiderschap enz enz.. Hij heeft een aantal  boeken geschreven die via bekende boekenshops te krijgen zijn. Ook is hij als spreker bij verschillende bedrijven met grote namen aan de slag geweest. Dit klint dus allemaal veelbelovend.

Robert Benninga

Robert Benninga

Wat claimt de verkoper?
De salespage van Topjob is redelijk lang, maar schreeuwt weinig tot geen beloftes die niet waargemaakt kunnen worden. Eigenlijk is de enige bewering die spannend wordt de volgende: “TopJob garandeert 100% meer kans op een baan”. De rest van de beweringen is redelijk simpel. Voor iedereen geschikt die een baan zoekt, alle video’s en opdrachten zijn vanuit huis in je eigen tijd te maken. Geld teruggarantie en het hele zwikkie wat we op standaard salespages ook voorbij zien komen.

Wat krijg je?
Het is een vrij uitgebreid pakket met 50 video’s en 25 opdrachten. Deze zijn onder te verdelen in de volgende hoofdonderwerpen:
Module 1: Weten wie je bent. Deze module gaat dieper in op jezelf. Hoe communiceer jij, wat wil je precies en waarom wil je bepaalde dingen precies?
Module 2: Jezelf aanbieden. In deze module behandelt Robert hoe je jezelf moet presenteren en welke handigheden en regels je kunt toepassen.
Module 3: Deze module gaat over het maken van plannen en het stellen van doelen. Hoe bereik je je doel, en wat kan je op je weg naar je doel allemaal tegenkomen en hoe ga je hiermee om?
Module 4: Module 4 gaat over vaardigheden en hoe je je eigen vaardigheden kan herkennen en in kan zetten om (sneller)je doelen te bereiken.
Module 5: Morgen is vandaag. In deze module leer je vooral hoe je veel dingen die in de eerste instantie als negatief ervaren worden, zoals een afwijzing, om kan buigen naar iets positiefs. “Zoals iemand ooit al zei, elk nadeel heeft zijn voordeel” 😉

Tobjob Review

Tobjob van Team Mindpower

Elke module heeft een aantal sub onderwerpen die vergezeld worden van opdrachten. Veel opdrachten hebben een video die je helpt om de opdracht te doen. Robert hamert er bij elk onderwerp op dat je zelf actie moet ondernemen en de opdrachten die erbij gegeven worden ook echt moet doen (hij motiveert elke video weer). Je doet deze cursus namelijk om jezelf te ontwikkelen en niet om de informatie te bekijken en er verder niets mee te doen. Het gaat erom dat je jezelf op een hoger level brengt en hierdoor beter in je schoenen staat en de concurrentie bij een sollicitatiegesprek wegblaast. Alles draait om de indruk die je achter laat tijdens zo’n sollicitatiegesprek en juist daar kun je met de cursus van Robert Benninga het verschil maken.

Wat vinden klanten?
Zowel op de salespage als op Mindpower en andere locaties op het internet vinden we alleen maar positieve reacties op de cursussen, boeken en seminars die Robert Benninga geeft. We hebben een tijdje gezocht, maar geen negatieve reactie kunnen vinden die ook maar een beetje gelinkt kon worden met Robert Benninga. Het lijkt allemaal wel erg positief te worden. De cursus Tobjob is op het moment van schrijven van deze review nog niet lang in de lucht, dus over deze specifieke cursus kunnen we weinig vinden behalve het netwerk van Mindpower.

Wat is de prijs?
De prijs van het totale pakket is €97,- euro. In de eerste instantie leek ons dat redelijk veel, maar na het bekijken van de cursus vinden we die prijs prima op zijn plaats. Het had in onze ogen zelf wel iets meer mogen kosten voor de compleetheid van deze cursus. De informatie die gegeven wordt samen met de opdrachten doet ons sterk denken aan een seminar die je als professional zelf bijwoont en waar een veelvoud hiervan gevraagd wordt.

Eindoordeel
De cursus van Robert Benninga is een prima cursus die goed stapsgewijs in elkaar zit. In de eerste instantie lijkt het misschien niet iets wat je zoekt om een baan te vinden, maar de insteek die Robert doet zal daar naar onze mening wel degelijk een enorm positieve bijdrage aan hebben. De cursus leert je vooral hoe je je kansen enorm kan vergroten en hoe je in het totaal plaatje beter naar voren kan komen. Wie zal er eerder aangenomen worden: Een leuk persoon die zelfverzekerd is, weet wat hij of zij wel of niet wil en weet wat zijn of haar doelen zijn en hoe ze die wil bereiken en als kers op de taart hier ook nog eens lekker bij in zijn of haar vel zit. Of (haal even adem als je deze stukken hardop leest ;)), De ingetogen persoon die eigenlijk geen toekomstvisie heeft en solliciteert met het uitgangspunt dat hij of zij toch niet aangenomen zal worden, want wat voor kwaliteiten bezit hij of zij nou eigenlijk en wat heeft het allemaal voor zin? Met uiteraard dat slappe voorstelhandje ;). Kies zelf maar met wie jij als nieuwe werknemer zou aannnemen, omdat je het idee hebt dat die persoon je team kan versterken en niet verzwakken ;).

Wij zijn zoals je misschien wel opgemerkt hebt behoorlijk enthousiast over dit product. De insteek is nieuw en verfrissend en Robert komt op ons over als een eerlijk en oprecht persoon. Ook zijn bewezen track record (Google maar eens naar die beste man) zorgt ervoor dat het product TopJob 5 sterren krijgt.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Robert Benninga te vertrouwen?
  • Is  Robert Benninga een fraudeur?
  • Is de cursus Tobjob het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Tobjob van Robert Benninga?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Tobjob van Robert Benninga? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending