Review: Strakke Billen Training (Nick de Zeeuw – Dutch Fitness Community)

Kijkt je vent altijd naar andere vrouwen, omdat die strakkere billen hebben? Of heb je geen vent en wil je eindelijk eens dat mannen (of vrouwen) naar jouw billen kijken? En dan bedoelen we niet kijken van afschuw ;). Dan wordt het toch echt tijd om van de bank af te komen en alle programma’s van de laatste tijd zoals die van Jesse van der Velde, Mitchel van Duuren en andere Dieet goeroes links te laten liggen. Het wordt tijd voor echte beweging en echte training. Gelukkig zijn daar ook producten van te vinden op Paypro en een tijdje terug (ja druk druk druk) werd er één daarvan bij ons onder de aandacht gebracht. De maker van het product was niet bang voor een review van ons en stuurde ons het hele pakket op om eens te bekijken. Daarom hebben we vandaag de Strakke Billen Training van Nick de Zeeuw (de man achter de Dutch Fitness Community) in onze review. Wat vonden wij er van? Kan het zich meten met andere producten? Is het product zijn geld waard? Daar ga je vandaag achter komen! Lees snel verder!

De verkoper(s)
De verkoper van de Strakke Billen Training is Nick de Zeeuw die een eigen bedrijf heeft, genaamd de Zeeuw Training & Lifestyle Products. Het domein van Dutch Fitness Community is op naam van dat bedrijf geregistreerd. We hoeven niet veel moeite te doen om zijn informatie naar boven te halen. Hij lijkt dus een echt persoon en zich net te

Nick de Zeeuw

Nick de Zeeuw

verstoppen achter een pseudoniem 😉 en aan zijn Linkedin profiel zien we dat hij in ieder geval bij Body & Fit shop gewerkt heeft. Dit is een leverancier van voedingssupplementen. Hij is behoorlijk actief op het gebied van voedingssupplementen en fitness. Dat is duidelijk te zien aan all video’s die hij deelt. Hoewel hij zijn opleiding er niet echt naar lijkt te hebben, weet hij wel voldoende over sport en voeding. De adviezen die hij geeft, zijn goed en lijken zijn vruchten af te werpen bij de personen dij hij als Personal Trainer begeleid. Over het algemeen dus niets om je zorgen over te maken. De contactgegevens staan niet direct op de salespage van de Strakke Billen Training, maar als je naar het hoofd domein van Dutch Fitness Community gaat, zijn deze vrij eenvoudig te achterhalen.

Wat claimt de verkoper?
Eerlijk gezegd staan we versteld van de claims die gedaan worden op de salespage van de Strakke Billen Training. Vooral in positieve zin dan. Er worden namelijk geen claims gedaan die niet haalbaar zijn, puur om het aantal verkopen te verhogen. In de eerste instantie verwachtten we veel claims over weinig bewegen en dat je door één of ander super supplement of superfood automatisch een strakke kont krijgt. Niets van dit alles kwamen we tegen. We zien enkel de belofte dat Nick de beste oefeningen voor je geselecteerd heeft waarmee jij stevige billen krijgt. Je moet er voor naar de sportschool, anders kun je de oefeningen niet doen, dus het is weer eens een ouderwets niet lullen maar poetsen product. Oftewel: Ga de sportschool in, en doe deze oefeningen en ga krachttraining doen in plaats van de 5 minuten per week thuistraining die ook wel voldoende is (NOT!). Hier worden we vrolijk van!

Wat krijg je?
Het totale programma bestaat uit 12 weken aan trainingsschema’s (raar om je product in tweeën te knippen en deel twee dan een bonus te noemen om de virtuele waarde op te krikken). Deze trainingsschema’s bestaan elk uit een PDF waarin drie dagen met vijf tot 6 oefeningen beschreven staan. De oefeningen bevatten allemaal links naar video’s naar YouTube filmpjes waarin de oefening uitgelegd wordt. Nick legt ze zelf niet uit, maar heeft er voor gekozen om video’s van anderen hiervoor te gebruiken. Prima allemaal, maar we hadden liever gezien dat dit Nederlandse filmpjes zijn in plaats van Engelstalige. Dan is het voor iedereen te volgen ;). De schema’s zijn afwisselend en focussen zich op je kont en bovenbenen. Het zijn oefeningen die je niet vaak in standaard schema’s van de sportschool ziet en dit heeft een rede. Als je de oefening niet geheel beheerst is de kans op blessures aanwezig. Natuurlijk verschilt dit van oefening tot oefening, maar om blessures te voorkomen zorgen veel sportscholen bij de beginnersschema’s juist voor oefeningen op apparaten in plaats van vrije gewichten. Versta ons niet verkeer. Het gebruik van vrije gewichten is vele malen beter dan apparaten, omdat je meer spieren aanspreekt alleen al om je balans te houden. Het kan echter wel een risico voor blessures met zich meebrengen, dus laat een instructeur op de sportschool de oefeningen even met jou doorlopen, zodat je weet hoe jij de oefening moet doen. Een oogje vanaf de zijkant ziet vaak meer van de vorm dan dat jij in de spiegel ziet.

Strakke Billen Training

Strakke Billen Training

De Strakke Billen Training kent nog een paar bonussen, namelijk:
Een voedingsschema voor 7 dagen: Elke dag bevat een aantal voedingsmomenten met wat kleine basale maaltijden die vooral bestaan uit eiwitten. Het totaal aan Kcal voor de dag zit rond de 1300 Kcal, wat in onze ogen wat weinig is, zelfs voor vrouwen. Aan de andere kant kan het je helpen om je kont wat beter in vorm te krijgen. De eiwitten zijn voor de spieropbouw en de rest .. is energietekort. Het kan dus zijn dat je niet helemaal fit je billen training in gaat in de sportschool. Nick geeft hierover aan dat het voorbeeldschema’s zijn, dus je zal waarschijnlijk nog wel wat moeten sleutelen. We vinden het jammer dat Nick niet wat meer voorbeelden van tussendoortjes en maaltijden geeft om wat meer variatie te creëren.
Een boodschappenlijst: De boodschappenlijst is vrij summier en wordt eigenlijk enkel gebruikt om de maaltijden uit de voorbeeld voedingsschema’s te maken. Weer een gemiste kans helaas, want er zijn nog veel meer producten die op een boodschappenlijstje kunnen staan. De vraag waarom juist dat ene product wel op de boodschappenlijst staat en anderen juist niet (waarom zilvervliesrijst en geen gewone witte rijst bijvoorbeeld) wordt niet beantwoord.
Een supplementengids: De motivatie van de supplementengids is dat het veel geld bespaart omdat je weet welke echt werken. Helaas is dat relatief. Als je voeding op orde is, heb je, tenzij je echt topsport beoefent of heel fanatiek sport, niet echt supplementen nodig. Nick heeft echter bij Body & Fit Shop gewerkt, dus het is hem met de paplepel ingegoten. Dat vinden we niet erg. Nick beschrijft gelukkig enkel de meest basale voedingssupplementen waarvan het nut wel enigszins wetenschappelijk bewezen is, dus dat valt ons mee. Natuurlijk wordt de Body & Fit Shop wel als goedkoopste leverancier aangeprezen en zitten overal affilate links achter, zodat nick ook hier nog netjes een percentage van meepakt. Goed bezig Nick! 😉
6 extra trainingsweken, maar die vallen onder de 12 hierboven beschreven. Het is meer van hetzelfde.

Wat vinden klanten?
We kunnen helaas niet directe reacties op de Strakke Billen Training van Nick vinden. We vinden echter wel reacties op de methodes die hij hanteert en er staan behoorlijk wat ongelofelijk goede lichaamstransformaties op Dutch Fitness Community die claimen mede door Nick bereikt te zijn. Ook de Facebook groep van Dutch Fitness Community is behoorlijk actief en we zien eigenlijk geen enkele negatieve reactie over Nick en de methodes die hij hanteert. De informatie die hij deelt wordt bevestigd en niet ontkracht. Dat is een goed teken.

Wat is de prijs?
De prijs voor het hele pakket is 37 euro en om eerlijk te zijn vinden we dat toch een beetje aan de hoge kant. Het is in feite niets meer dan een paar schema’ s die gemaakt zijn en linken naar video’s van anderen, en een paar reclamefolders (de supplementengids). We moeten toegeven dat het opstellen van een gepersonaliseerd (en in hoeverre dit ook geen standaard is) trainingsschema door een personal trainer een stuk duurder is, maar we hadden iets meer input verwacht van Nick. Natuurlijk moet je voor jezelf bepalen wat jij 12 weken aan traininsschema’ s speciaal voor je billen en bovenbenen waard vindt. Als je nog niet lid bent van de sportschool, ben je voor de 37 euro nog niet klaar trouwens. De oefeningen zijn niet echt geschikt om thuis te doen, tenzij je zelf een aardige sportruimte hebt met aardig wat gewichten en bijvoorbeeld een squatrek. Een sportschool abonnementje zal er dan ook bij komen, maar dat heb je tegenwoordig al voor 15 euro per maand 😉

Eindoordeel
De Strakke Billen Training van Nick de Zeeuw (Dutch FItness Community) is een leuk instapproduct als je strakkere billen wil hebben. De visie van Nick is duidelijk. Hij windt er geen doekjes om. Als je strakke billen wil, zal je er wat voor moeten doen en dat is de sportschool in duiken. De schema’s zijn goed in elkaar gezet en focussen zich op veel oefeningen voor de bovenbenen en billen. Daarbij wordt er ook nog veel gebruik gemaakt van vrije gewichten, wat beter is voor de algemene spierontwikkeling. Wees je er echter van bewust dat vrije gewichten een hoger risico hebben op blessures dan apparaten. Voor beginners in ieder geval. Als je de mogelijkheid hebt om oefeningen te controleren op uitvoering, kunnen we dat zeker aanraden. Wat betreft de bang for buck, vinden we dat Nick iets meer zijn best had kunnen doen. Het zijn tenslotte maar 12 trainingsschema’ s die je zelf ook op fitnessfora vindt met een paar bonussen die in waarde eigenlijk niets voorstellen. Dat vinden we jammer. Hoe dan ook zijn we wel overtuigd van de kwaliteiten die Nick de Zeeuw kan leveren. We kijken daarom ook uit naar een volgend product, waar hij (hopelijk) iets meer moeite in steekt om het ook daadwerkelijk een mooi pakket te maken.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Nick de Zeeuw te vertrouwen?
  • Is Nick de Zeeuw een oplichter?
  • Is de Strakke Billen Training het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met de Strakke Billen Training van Nick de Zeeuw?

Heb je zelf ervaring met of vragen over de Strakke Billen Training van Nick de Zeeuw? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Een reactie op “Review: Strakke Billen Training (Nick de Zeeuw – Dutch Fitness Community)

  1. Nick weet als geen ander je te motiveren weer goed je best te doen in de sportschool! Ik had een dipje, maar Nick heeft me juist de tips gegeven om weer lekker te knallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending