Review: Slimplus Afslankkuur (Dianne Beauty and Health)

Het lijkt wel of er de laatste tijd steeds meer afslank producten op de markt komen. Niet alleen zien we dat op tv, maar natuurlijk ook in het aanbod van de producten op Paypro en daardoor ook in onze reviews. Vandaag hebben we namelijk weer een product over afslanken in onze review (en de volgende twee worden ook reviews over afslank producten). Heeft dit te maken met de zomer? Is iedereen terug van vakantie en moddervet geworden van de drank en het all inclusive eten? Of Wil iedereen nog even snel wat kilootjes afvallen voordat ze op een naseizoens-vakantie gaan. Om alvast te compenseren voor de komende all inclusive vakantie ;). Hoe dan ook, vandaag hebben we weer een afslank of dieetproduct in de review. Het is de Slimplus afslankkuur van Dianne Beauty and Health. Het is ditmaal een fysiek product, dus je krijgt een mooi doosje thuis met wat inhoud. Wij kregen ook zo’n mooi verpakt doosje thuis met de Slimplus afslankkuur en aangezien we toch net terug waren van onze all inclusive vakantie (en de kleertjes iets strakker om ons goddelijke lijf is gaan zitten), hebben we deze afslankkuur gelijk aan een test onderworpen. Wat onze resultaten waren? Lees snel verder en kom daar achter!

De verkoper(s)
De verkoper van het product is eenvoudig te vinden. KVK nummer en gegevens staan op de salespage en we kunnen dus in één oogopslag zien dat de verkoper Dianne Beauty and Health BV is. Het bedrijf is gevestigd in Zaandam en is actief op het gebied van Beauty en Health producten (zou daar de naam ook vandaan komen? ;)). Zo bieden ze onder andere een lijn van tanden bleken aan en een aantal gezondheidsproducten. De website van Dianne Beauty and Health is nog verre van af, hoewel de website toch al sinds 2014 niet echt aangepast lijkt te zijn. De belangrijkste gegevens zijn in ieder geval snel te vinden, zoals de contactgegevens. In tegenstelling tot veel andere producenten van gereviewde producten, krijgen we niet de indruk dat ze er alles aan doen om onvindbaar te zijn. Dat is een goed teken.

Wat claimt de verkoper?
Op de salespage van Slimplus vinden we een verhaaltje dat in elke paragraaf terug komt. Het bevat de volgende beloftes. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. (niets mis mee). Je kunt afvallen door niet drastisch je voedingspatroon aan te passen. Dit is helaas niet waar. Het Slimplus plan heeft een behoorlijke calorie restrictie, dus hoe je het ook wendt of keert. Je zal een flinke aanpassing moeten doen aan je voedingspatroon (tenzij je al weinig eet, maar dat kunnen we ons niet voorstellen). Dat is ook het hele doel van dit programma. Je weer gezond te leren eten. Er wordt ook beweerd dat de supplementen veilig zijn en volgens de strenge norm van HACCP gemaakt worden. Dit klinkt heel wat, maar de HACCP is een aantal regels en standaarden dat eigenlijk voor horeca en de voedingsmiddelenindustrie is. Deze norm is enkel voor het schoon houden van de plaats en middelen waarmee de voedingsmiddelen gemaakt worden. Schone machines en een schone omgeving, zodat de kans op bacteriën en ziekten zo klein mogelijk is. Het zegt dus niets over het wel of niet schadelijk zijn van de ingrediënten (veilig?) van de supplementen die bij dit pakket horen.

Dianne Veltman

Dianne Veltman

Als laatste willen we nog aanhalen dat er beweerd wordt dat Slimplus geen tijdelijke oplossing is, maar dat je overgewicht blijvend verdwijnt. Ook dat is alleen mogelijk als je je voedingspatroon aanpast. Je wordt namelijk niet te dik van een weekje vakantie helaas (nee ook wij niet). Je wordt wat dikkig door een hele tijd verkeerd te eten en zo sluipt het er langzaam in. Het wordt een gewoonte (helaas).

Wat krijg je?
Na het doen van je bestelling krijg je binnen een paar dagen een doosje thuisgestuurd. Deze doos ziet er netjes uit en bevat een aantal losse producten, namelijk:

 • Een potje met 100 capsules SlimLean Body. Deze capsules bevatten stoffen zoals vitamine B6, Niacina en Zink. Deze capsules zorgen voor een verminderd hongergevoel en wat meer energie. Van deze capsules moet je tweemaal daags twee capsules een half uur voor ontbijt en lunch nemen.
 • Een potje met 60 capsules SlimVital Body. Deze capsules bevatten vitaminen en mineralen om het eventuele tekort dat ontstaat door de voedingsaanpassingen op te vangen. Op deze manier krijg je toch voldoende vitaminen en mineralen binnen om je weerstand goed op peil te houden. Van deze capsules moet je voor het ontbijt twee capsules nemen.
 • Een flesje met 250 ML SlimClean Body. De SlimClean body is om het lichaam te ontgiften en wordt vooral de eerste 8 dagen van de kuur genomen. Tweemaal daags 15 ML voor het ontbijt en het diner.
 • Een klein boekje met dieetrichtlijnen en recepten. In dit boekje staat beschreven wat het Slimplus plan precies is. De drie fasen worden duidelijk uitgelegd en welke supplementen en je wanneer moet nemen. Ook staat duidelijk beschreven welke voedingsmiddelen je wel mag eten en welke niet. Om het nog af te maken staan er op de laatste paar bladzijden een aantal recepten die binnen de kuur passen. Het boekje is een softcover en telt 20 pagina’s.
 • Een capsuledoosje voor onderweg. Dit capsuledoosje bevat 3 vakjes, waardoor je voor drie momenten precies het aantal capsules mee kunt nemen naar bijvoorbeeld school, of je werk.
 • Een meetlint met BMI meter. Dit meetlint is ideaal om je voortgang mee te meten. Meten is tenslotte weten. Bovenop het meetlint zit een eenvoudige BMI meter, waarbij je je lengt en gewicht op elkaar kunt afstellen, zodat je snel je BMI kunt aflezen.
 • Als laatste krijg je bij dit pakket nog een online coaching. Bij deze vorm van online coaching, krijg je antwoord op de vragen die je hebt en de nodige begeleiding.
Splimplus pakket

Splimplus pakket

Zo, nu weet je wat je precies krijgt, maar je weet nog niet wat het principe achter deze kuur precies is.
Het principe van Slimplus bestaat uit drie fasen:

 • Fase 1 afvallen: In deze fase heb je de eerste dag een soort detox dag. Vervolgens ga je op een dieet waarbij je behoorlijk in calorieën gaat minderen. Je bakt je vlees of vis niet meer in boter of olie en de producten met koolhydraten zijn laag koolhydraat producten. De producten die je wel mag eten zijn magere vlees soorten, vis en groenten. Gezonde producten dus die veel vezels bevatten en waar je een goed vol gevoel van krijgt. Als tussendoortjes worden eiwitrijke producten aangeraden. In deze eerste fase kun je uit de voeten met de recepten die aangeleverd worden en wordt je voeding ondersteund door de supplementen die hierboven genoemd zijn. Als je na een fase 1 van 25 dagen nog niet op je streefgewicht zit, mag je nog maximaal één eerste fase herhalen. Wil je langer, dan zal je een fase 2 moeten inlassen.
 • Fase 2 stabiliseren: Deze fase duurt twee weken en tijdens deze fase ga je langzaam weer koolhydraten eten. Je gaat tijdens deze twee weken gedoseerd te werk, zodat je lichaam aan het “gewone eten”, zoals rijst, pasta en brood went. Kom je tijdens deze fase meer dan één kilo aan, dan moet je weer beginnen met fase 1.
 • Fase 3 op gewicht blijven: Als je fase 2 succesvol afgerond hebt, dan blijft er enkel een principe van gezond eten over. Gezond eten en dagelijks bewegen en je blijft op gewicht. Zo simpel is het. Lukt dat niet helemaal? Dan kun je weer met fase 1 beginnen.
  Elke keer dat je met fase 1 begint zal je nieuwe supplementen aan moeten schaffen. De kuur die je krijgt is namelijk genoeg voor 1 volle run van fase 1. De multivitaminen slik je tijdens alle fasen.

Wat vinden klanten?
We vinden veel reviews van Slimplus op het internet, maar helaas hebben die weinig inhoud. Het is vaak een samenvatting van de salespage, dus daar hebben we helaas weinig aan. Ook op Facebook zien we geen ervaringen over het product Slimplus. Zelfs wat meer speurwerk kunnen we geen reacties vinden over het Slimplus pakket. Geen positieve, maar ook geen negatieve. Dat kan zijn, omdat het product nog niet zo heel houd is. Op het moment van schrijven is het product ongeveer 3 maanden oud en de totale Slimplus kuur duurt sowieso 25 dagen. We zijn dus erg benieuwd naar jouw ervaring als je dit leest en het pakket al hebt gebruikt. Onze persoonlijke ervaring is dat je er in ieder geval gewicht mee verliest. Onze vakantie kilo’ s zijn er al af na 25 dagen en zelfs mee. Nu is dat niet zo heel gek, aangezien we een behoorlijk aantal Calorieën minder eten per dag. Zelfs veel minder dan we voor onze vakantie deden.

Wat is de prijs?
De prijs van het totaalpakket is Van deze capsules moet je tweemaal daags twee capsules een half uur voor ontbijt en lunch nemen. €89,- en aangezien het een fysiek pakket is dat je thuis gestuurd krijgt, komen hier nog €4,95 aan verzendkosten bovenop. Wij vinden dit aardig aan de prijs als we eerlijk moeten zijn. De supplementen die in het pakket zitten rechtvaardigen de prijs niet, maar ook de methode zelf is in onze ogen geen €90 euro waard. Het klopt dat een uurtje bij een gewichtsconsulente ongeveer dezelfde kosten met zich meedragen, maar het principe van het €90 euro betalen voor een simpele methode en een paar supplementen, dat vonden wij iets teveel van het goede. Wij gaan liever voor het sporten en iets minderen met lekkere dingen eten. Dat werkt voor ons ook. Als je echter weightwatchers ook het geld waard vindt, dan is deze Slimplus kuur prima geschikt voor jou.

Eindoordeel
Hoewel er nog weinig oprechte ervaringen over Slimplus te vinden zijn, zowel op het internet als op sociale media, moeten we eerlijk toegeven dat het product doet wat het beloofd. We zijn afgevallen (een kilo of 5) en we voelen ons fitter. De kuur is relatief makkelijk vol te houden en je mag inderdaad zo nu en dan iets eten dat je echt lekker vind. We vinden alleen de prijs een beetje aan de hoge kant. Het blijft in onze ogen niet meer dan een combinatie van een detox met een laag koolhydraat en laag calorie dieet. Het voordeel is wel dat je met de supplementen de voedingsstoffen (vitaminen en mineralen) aanvult die je mist door de aanpassingen in je voeding. Er valt natuurlijk over te twisten of je de natuurlijke voedingsstoffen wel moet vervangen met synthetische voedingsstoffen en of je dit tekort niet opvangt met een goede multivitamine. Daarvoor zal je iets meer in de voedingsleer moeten gaan en wij zijn op dat gebied geen experts. Om tot een conclusie te komen, is ons persoonlijke resultaat van het Slimplus kuurtje van 25 dagen een succes geweest. We kregen het product om te proberen en daarvoor zijn we natuurlijk erg dankbaar. Of we zelf 90 euro voor dit pakket zouden uitgeven? Dat helaas niet.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Dianne Beauty and Health te vertrouwen?
 • Is Dianne Beauty and Health een fraudeur?
 • Is de Slimplus Afslankkuur het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met de Slimplus Afslankkuur van Dianne Beauty and Health?

Heb je zelf ervaring met of vragen over de Slimplus Afslankkuur van Dianne Beauty and Health? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 5 (1 review)

2 reacties op “Review: Slimplus Afslankkuur (Dianne Beauty and Health)

 1. Aanrader

  Mijn huidige gewicht is 85 kg en mijn streefgewicht is 70 kg. Ik heb in de loop der jaren verschillende pogingen gedaan om af te vallen: weight watchers, protoplan eiwitrijkdieet en verschillende andere diëten. Gelukkig heb ik mijn hoogste gewicht (92 kg) nooit meer terug gekregen.

  Het probleem zit hem niet in het gezond eten, want dat doe ik wel, maar in de gewoonte s’avonds twee glaasjes wijn en daarbij “snaaien” (toastjes, kaas etc.).

  Sinds ik met slimplus ben begonnen ben ik gestaag afgevallen. Iedere week weer een paar kilo. Met twee achtereenvolgende kuren en de perfecte coaching van Dianne heb ik mijn streefgewicht weten te bereiken. Inmiddels twee maanden op gewicht gebleven dankzij het stabilisatieprogramma van slimplus (gratis)

  Wat me met andere methode niet is gelukt, is met slimplus wel gelukt.

  Aanrader!

  Sonja

  Did you find this review helpful? Yes No

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending