Review: Photoshop Onder de Knie (Pepijn Goorden)

Na alle wat mindere producten die we gereviewed hebben, zoals Vlug bevrucht en het Grote Puppy Boek, werd het wel eens tijd voor een iet wat positievere review. Na wat zoeken kwamen we uit op een product dat op PayPro te koop staat genaamd Photoshop onder de knie van Pepijn Goorden. We hebben eigenlijk nog nooit een review geplaatst van een cursus Photoshop, dus iets nieuws in een nieuwe markt vinden wij ook wel een keer leuk. Tijd voor het onderzoek en onze bevindingen 😉

De verkoper(s)
De verkoper van het product Photoshop onder de knie is Pepijn Goorden. Als we wat onderzoek doen naar zijn naam, zien we dat hij opereert vanuit zijn bedrijf Papiliamo, welke netjes bij de KVK geregistreerd staat. Hij doet wat Photoshop en designwerk en als we zijn verleden bekijken, zien we dat hij behoorlijk wat ervaring heeft op het gebied van Photoshop en grafische bewerking. ook heeft hij een bewezen track record op het gebied van fotografie, wat bijna hand in hand gaat met Photoshop. We zien dat hij erg actief is met het gratis verspreiden van informatie, iets wat hij waarschijnlijk opgepikt heeft van een cursus die hij bij Eelco de Boer gevolgd heeft. Als we naar de kwaliteit van zijn gratis informatie kijken zijn we al erg tevreden.

Wat claimt de verkoper?
De verkoper doet eigenlijk niet heel veel claims op zijn salespage. Het komt erop neer dat Nederlandse cursussen Photoshop erg lastig te vinden zijn en dat ze onsamenhangend zijn. Ook bevatten ze weinig beeldmateriaal en houvast en hier gaat Pepijn verandering in brengen met zijn cursus. Zijn cursus Photoshop onder de knie is een gestructureerde cursus die je de beginselen van Photoshop leert en verder gaat. Je leert naast de basis ook de meeste handelingen die je bij fotobewerking tegenkomt.

Pepijn Goorden

Pepijn Goorden

Wat krijg je?
Als je het product aangeschaft hebt, krijg je toegang tot een leden gedeelte waar je in totaal 32 video’s kunt bekijken. Deze vvideo’s zijn verdeeld in vier hoofdonderwerpen, namelijk Algemeen, Fotobewerking, Beeldcreatie en Design. De video’s zijn helder van opzet, goed van kwaliteit en alle stappen worden duidelijk uitgelegd door Pepijn. Je kijkt over zijn schouder mee met alle acties en Pepijn doet alles stap voor stap voor. De video’s zijn geschikt voor zowel Photoshop CS4, CS5 en CS6 (inclusief de cloud versie), dus de kans is groot dat deze cursus ook geschikt is voor de versie die jij hebt (legaal of illegaal verkregen 😉 ). In tegenstelling tot de video’s die we vaak zien in online cursussen is het geluid prima. Het is helder en lijkt niet opgenomen op de bodem van een aquarium.

Wat vinden klanten?
We kunnen weinig echte reviews van dit product vinden op het internet. Af en toe duiken er een paar reacties onder een blogpost op waarin lof wordt gesproken over de cursus. De ervaringen die op de website van Pepijn zelf staan lijken oprecht, maar deze nemen we in onze beoordelingen nooit mee, dus ook deze keer niet 😛 We vinden geen, maar dan ook geen enkele negatieve ervaring over Photoshop onder de knie, wat ons wel bevalt.

Wat is de prijs?
De totale prijs van het product is €172,-. Wat? €172 euro?? Ja je leest het goed. Het totale pakket van de video’s kost je €172,-. Kwaliteit mag geld kosten en een fysieke cursus waar je 1 op 1 les krijgt kost ook vele malen meer, maar voor een digitale cursus vinden we dit behoorlijk aan de hoge kant. Een prijs in de richting van €97,- (lekker marketing technisch net als de 172) was in onze ogen meer op zijn plaats. Het blijft namelijk 1 keer neerzetten en meerder malen verkopen en het is niet echt dat je de prijs die je betaald voor dit product binnen 3 maanden terugverdient.

Photoshop onder de knie - Pepijn Goorden - PPReviews.nl

Photoshop onder de knie

Eindoordeel
Als je Photoshop wil leren via een Nederlandse cursus, dan zijn er weinig cursussen te vinden die de structuur, duidelijkheid en kwaliteit van Photoshop onder de knie kunnen evenaren. Je leert tijdens de cursus eigenlijk alle dingen waarmee je je eigen gemaakte foto’s kunt opleuken en verbeteren. Toch vinden we de prijs voor het geheel wat aan de hoge kant. Als je het bedrag over hebt voor een solide basis in Photoshop, dan kunnen we je deze cursus van harte aanbevelen. Vind jet het bedrag net als wij aan de hoge kant? Dan ben je helaas overgeleverd aan goedkopere Engelse varianten.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Pepijn Goorden te vertrouwen?
  • Is Pepijn Goorden een fraudeur?
  • Is Photoshop Onder de Knie het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met Photoshop Onder de Knie van Pepijn Goorden?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Photoshop Onder de Knie van Pepijn Goorden? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

2 reacties op “Review: Photoshop Onder de Knie (Pepijn Goorden)

  1. Ik heb ooit in het verleden de cursus gekocht, is daar nog een website van waar ik in kan loggen? Ik denk dat het helemaal foetsie is? Jammer want ik heb er wel voor betaald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending