Review: Eiwitrijke Recepten Kookpakket – Eiwitinvasie (Jacco)

In het nieuwe jaar is het de tijd van goede voornemens en van Diëten. Ook een kleine aanpassing aan je gewone voeding kan je helpen om die paar extra pondjes die je er met de feestdagen aangevreten (ja vreten ja) hebt er weer af te halen. Over het algemeen is een eiwit dieet een redelijk effectief dieet en dat heeft ook Jacco goed begrepen. Hij heeft het Eiwitrijke Recepten Kookpakket via Paypro op de markt gezet. Tijd dus om een review te plaatsen van zijn receptenboek.

De verkoper(s)
De verkoper van het e-book Eiwitrijke Recepten Kookpakket (wat eigenlijk meerdere ebooks bevat is Jacco. Afgestudeerd aan de hoge school in Breda waar ook zijn bedrijf gevestigd is. Vanuit dit bedrijf runt hij onder andere een webshop. Zijn bedrijfsadres is een appartement in Breda en hij heeft er geen moeite mee om zijn KVK nummer en bedrijfsgegevens goed zichtbaar op zijn websites te hebben. Dat is een goed teken. Het bedrijfsadres ziet er niet uit als een brievenbus firma, maar meer als een prima appartement. Niets tot nu toe wat de alarmbellen doet rinkelen, behalve dan dat Jacco geen aantoonbare ervaring heeft in de richting van voeding of diëten. Aan de andere kant hoeft dat ook niet als je een aantal eiwitrijke recepten bij elkaar harkt en deze in een e-book knalt.

Wat claimt de verkoper?
Jacco richt zich in de salespage van Eiwitinvasie vooral op de krachtsporters. Hij claimt dat je bij krachtsport veel eiwitten nodig hebt en dat je waarschijnlijk zelf niet eens weet dat je te weinig eiwitten binnen krijgt om je spieren optimaal te laten herstellen en groeien. Hier heeft hij eigenlijk wel gelijk in. Veel sporters krijgen te weinig eiwitten binnen en ervaren hierdoor langer spierpijn dan nodig is. Nu kan je natuurlijk een eiwit shake nemen, maar eiwitten uit gewone voeding hebben natuurlijk de voorkeur. Het pakket Eiwitrijke recepten biedt jou hier de oplossing voor en natuurlijk zijn het nog recepten die snel klaar gemaakt en in sommige gevallen ook meegenomen kunnen worden. Tot zover dus nog geen claims die niet waargemaakt kunnen worden. Geen Tell Sell meuk, dus dat stemt ons goed.

Wat krijg je?
Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket bestaat uit een paar e-books. Ten eerste natuurlijk het e-book Eiwitrijke recepten. Dit e-book is opgedeeld in 4 delen voor elk moment van de dag. Het ontbijt, de lunch, het diner en uiteraard wat tussendoortjes. De recepten die erin staan zijn prima beschreven en het zijn niet van de recepten waar je bij het zien van de titel al geen trek meer hebt.
Als bonus ontvang je een e-book met een paar eiwitrijke smoothies erbij. De smoothies leken ons niet in alle gevallen lekker, maar wij houden meer van vast voedsel in plaats van het vloeibare spul dat smoothie heet. Ieder zijn ding. Als laatste bonus ontvang je er een maaltijd planner bij. Dit is een maaltijd planner waarmee jij je week compleet kan indelen met eiwitrijke recepten. Een leuke houvast voor het geval je zelf niet een Excel sheet kunt openen en invullen ;).

Wat vinden klanten?
We vinden op de reviews op de salespage na (welke we nooit meenemen, want die zijn altijd positief) totaal geen andere reviews over dit product. Geen enkele ervaring ergens. Dit is een beetje vreemd. Misschien omdat het product nog niet zo lang op de markt is, of omdat niemand ook ergens iets wil melden over het Eiwitrijke Recepten Kookpakket. We vinden gelukkig ook reen reacties in combinatie met oplichting, dus die heb je vast in de pocket 😉

Wat is de prijs?
De prijs van het Eiwitrijke Recepten Kookpakket is €114,-, maar na de geweldige korting die je altijd op de salespages tegenkomt, kom je op een schappelijke prijs van €19,-. Dit vinden we een prima prijsje voor een boek vol recepten. Niet te hoog en niet te laag. Als je gewone boeken op zoekt m.b.t eiwit recepten zal je waarschijnlijk op dezelfde prijs uitkomen (of het boek is in de aanbieding en al sterk verouderd)

Eiwitrijke Recepten Kookpakket

Eiwitrijke Recepten Kookpakket

Eindoordeel
Als we alles bij elkaar optellen, de salespage zonder beloftes die niet waar gemaakt kunnen worden, de schappelijke prijs voor het receptenboek en geen enkele negatieve ervaring met dit product, kunnen we weinig anders zeggen dat het product prima is. De gerechten zijn makkelijk en toegankelijk en zorgen ervoor dat je met een relatief gevarieerde voeding een behoorlijke verhoging in je eiwit inname kan bewerkstelligen. Voor krachtsporters die meer resultaat willen behalen en geen zin en tijd hebben om zelf losse recepten te zoeken, is dit een prima uitkomst. Als je op zoek bent naar recepten voor een eiwitdieet zal het waarschijnlijk ook nuttig zijn, maar voor de gewone mensen (waar dit boek ook niet voor bedoeld is) is dit niet iets wat op je digitale boekenplank moet liggen. Toch vinden we het voor de doelgroep een goed product.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Is Jacco te vertrouwen?
  • Is Jacco een fraudeur?
  • Is het Eiwitrijke Recepten Kookpakket het geld waard, of is het oplichting?
  • Wat zijn de ervaringen met het Eiwitrijke Recepten Kookpakket van Jacco?

Heb je zelf ervaring met of vragen over het Eiwitrijke Recepten Kookpakket van Jacco? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending