Review: Winst LP Landingspage pakket (Erik de Vries)

Het is een beste tijd geleden dat we een review geplaatst hebben van een PayPro product. Je kent het wel, de eerste zomerse dagen breken aan en de BBQ maakt overuren. De laptop echter niet en dan gaat het ook niet zo hard met nieuwe reviews. Gelukkig hebben we Erik de Vries nog die aardig vasthoudend kan zijn 😉 We kregen een tijd terug bericht van hem of we zijn nieuwe 5 sterren product konden reviewen. We hebben “ja” gezegd en een aantal keren “De review komt eraan”, maar het mooie weer en andere projecten kregen toch iets meer voorrang. Bij deze dan de review van zijn product Winst Landing Pages. Het is een product dat gaat over het inzetten van landing pages en sluit goed aan bij zijn vorige product: Facebook CPA geheimen.

De verkoper(s)
De verkoper van het Winst LP Landingpage Pakket is Erik de Vries, zoals hierboven gezegd kennen we hem van een eerder product CPA geheimen dat erg in de smaak viel. Ja hij had een grote mond over een 5 sterren product, maar maakte dat ruimschoots waar. Hij runt een éénmanszaakje op Terschelling genaamd AEIT Media. Alles is netjes geregistreerd en het lijkt allemaal in orde. Zoals gezegd heeft hij al eerder een product mbt CPA en landing pages gemaakt dus het zit wel snor met zijn ervaring op dit gebied.

Wat claimt de verkoper?
Erik doet eigenlijk niet heel veel claims op zijn salespage die uit weinig schreeuwtekst bestaat en een video. In deze video legt hij uit dat Landingpages ervoor kunnen zorgen dat je winst met CPA marketing behoorlijk kan groeien. Ook laat hij een aantal van de templates zien die in zijn pakketten zitten. We zien geen beloftes over bedragen,. Erik geeft alleen de garantie dat je tevreden zult zijn met de pakketten die hij levert.

Winst LP

Winst LP

Wat krijg je?
Er zijn twee opties te verkrijgen.
Pakket 1:
Dit pakket bevat 30 landingspages die veelal op de dating niche toegespitst zijn. Deze landingpages worden geleverd inclusief de PSD bestanden en instructies hoe je deze landingspages kan aanpassen naar je eigen gewin. Naast deze PSD bestanden krijg je een aantal ondersteunende video’s met instructies voor de landingpages. De video’s bevatten ook instructies hoe je met aweber een autoresponder instelt en hoe je het inschrijfformulier in je langdingpage hangt.
Daarbij blijft het niet. Je krijgt er een aantal nifty scripts bij waarmee je net even die klik met de bezoeker van je landingpage kan krijgen. Denk hierbij aan een automatisch chatscript (voor de dating niche), Geo IP, dus je kan je landingpage specialiseren op geo locatie en nog een paar van dit soort scipts. De uitleg bij deze scripts vonden we echter een beetje matig. Er staat een tekstbestandje bij hoe je het in kan stellen, maar we hadden hier liever ook een paar case scenario’s bij gezien.
Als laatste krijg je nog een pakket met 48 graphics, zoals pijlen, bullets en cijfers.
Pakket 2: Pakket 2 bevat al het bovenstaande, met daarbij nog twee keer een half uur Skypen met Erik. In deze mastermind sessie kan je je eigen CPA campagnes bespreken met Erik en krijg je tips voor optimalisatie. Dit pakket is wel meer dan twee keer zo duur als Pakket 1, maar ja, Tijd is geld 😉
Als bonus vinden we helemaal onderaan de salespage nog de modules CPA101 essentials, welke ook in Faccebook CPA geheimen zit en de 24/7 geld methode. Zie dit als de basis van CPA marketing die vaak wel bekend is, maar handig is om als naslagwerk te hebben.

Wat vinden klanten?
Daar kunnen we helaas niets over zeggen bij dit product. Niet omdat we dat niet willen, maar omdat we totaal niets kunnen vinden :). Zijn video’s zijn van April dit jaar (2013) dus redelijk nieuw. Het product staat ook nog niet zo lang online hebben we het idee, dus dat kan een rede zijn. Er wordt echter totaal niets genoemd op het internet over zijn product, of Google blokt het preventief uit zijn indexen ;).

Wat is de prijs?
De prijs van het totale pakket is €47,-. Met die prijs kunnen wij prima leven. Je krijgt een behoorlijke uitgebreide howto in videoformaat en een groot aantal kant en klare landingpages met de bijbehorende graphics. Deze kan je zelf naar hartenlust aanpassen en hergebruiken. We hebben producten gezien met dezelfde inhoud die voor het dubbele te koop staan.
Wil je echter iets meer begeleiding, dan kun je nog kiezen voor Pakket 2. Deze kost €117,- en hierbij krijg je in totaal een uur van Eriks tijd. Een uurtarief van totaal 70 euro vinden wij nog wel meevallen. Freelancers zullen in de huidige markt soms minder verdienen, maar consultancy is gewoon duur 😉

Eindoordeel
Erik heeft net als zijn eerste cursus die we van hem reviewden zijn zakjes goed voor elkaar. Bijna dan. We merkten op verschillende computers dat zijn video’s in de Chrome browser niet af te spelen zijn. We zijn echter niet voor 1 gat te vangen en hebben browsers genoeg. In Firefox werkt alles prima.
De video’s zijn af en toe wat chaotisch, maar alle informatie die belangrijk is wordt wel verteld. Erik probeert in sommige video’s een beetje een toffe peer uit te hangen en dat komt in onze ogen behoorlijk onnatuurlijk over. Dat doet echter geen afbreuk aan de informatie die hij vertelt. De scripts die meegeleverd worden zijn een leuke toevoeging, maar we vinden het jammer dat er niet superveel uitleg bij de scripts zit. Er is wel een installatieinstructie, maar we hadden graag gezien dat er ook voorbeelden van gebruik bij zaten. Dat geeft je iets beter het idee hoe je het kan gebruiken. De templates zijn prima te gebruiken, maar het lijkt erop dat je ze wel wat moet tweaken om je concurrentie voor te zijn. Als wij op Facebook kijken zien we al veel van deze typen landingpages voorbijkomen.
In het totaalplaatje vinden we echter wel dat Erik een goed product neergezet heeft. Het is geen volledig 5 sterren product zoals we van Facebook CPA-geheimen vonden, maar het komt behoorlijk in de buurt.
Als je de cursus Facebook CPA geheimen aangeschaft hebt of je bent pas begonnen met CPA marketing, dan is dit een goede aanvulling en het zal je veel tijd besparen.

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

2 reacties op “Review: Winst LP Landingspage pakket (Erik de Vries)

 1. Terwijl de cursus nog niet helemaal klaar is, is de aanvulling landing pages op CPA geheimen prima. Buitengewoon systematisch leert Erik je landinpages op te zetten en met meegeleverd materiaal zelf te bouwen.

  Wederom is de support weer van hoog gehalte.
  Elke cursus van hem kun je, zeker als beginnend internetmarketeer, eigenlijk zonder twijfel of risico oppakken. Sterker nog het is aan te raden.
  Bovendien ben je zeker dat het vruchten gaat afwerpen, al is dat niet zoals anderen je ten onrechte beloven,met bakken.

  Ik ben daarom een zeer tevreden cursist, mocht dat nog niet duidelijk zijn.

 2. Een belangrijk aspect dat al meteen vertrouwen wekt vind ik de manier waarop Erik zijn cursusmateriaal presenteert, er worden geen valse beloftes gedaan. Hier geen plaatjes van dure villa’s, Ferrari’s of een tonnen kostende powerboat maar een realistische voorstelling van de gang van zaken waarbij duidelijk de inhoud van de cursus besproken wordt.
  De cursus bevat ook precies dat wat we nodig hebben: 30 verschillende landingpages die je naar eigen inzicht en behoefte op een tamelijk eenvoudige manier zelf kunt aanpassen. Ik vind de video’s met instructies heel goed, op een rustige manier krijg je stap voor stap te zien hoe je die aanpassingen doet.
  Ik ben ook erg enthousiast over de 2x een half uur ondersteuning van Erik zelf via Skype, deze tijd is het geld dubbel en dwars waard. Hier merk je hoe belangrijk goede support is, Erik ziet dankzij zijn ervaring meteen waar je knelpunten zitten en helpt je daar doorheen. Dat is goed voor je zelfvertrouwen en bovendien voor de resultaten die je wilt boeken.
  Ik kan iedereen zowel de cursus Facebook CPA Geheimen als het Winst Landingpage Pakket van harte aanbevelen, deze producten maken je wegwijs in de deepspace van het internet zonder dat je uit de koers raakt!

  Chris Freriks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending