Review: Thuis Trainen Programma van Arno Snelder

Het wordt weer tijd voor de zomer! Hoewel het buiten niet te zien is, zit de zomer er toch echt aan te komen. De hoogste tijd dus om je lichaam zomer-klaar te maken. Toevallig dat we net een reviewcopy van Thuis Trainen aangeboden kregen. Uiteraard verwachten we dat het product een beetje doet denken aan Jesse van der Velde, maar dit product zit wat beter in elkaar. Personal trainer Arno Snelder heeft wat extra’s toegevoegd, zodat het niet alleen wat simpele trainingsvideo’s zijn.
Aangezien het een behoorlijke tijd geleden is dat we een review gedaan hebben over trainingen en voeding, leek het ons een prima kans om weer eens een product te reviewen uit deze categorie. De eerste indruk was in ieder geval goed. Wat we er verder van vinden? Lees snel verder!

De verkoper(s)
De verkoper is Arno Snelder. Hij is personal trainer en heeft een bewezen track record op het gebied van Fitness. Cios Arnhem, instructeur bij een sportschool en de certificaten van nieuwe hypes, zoals bijvoorbeeld Kettlebell trainingen. We komen op onze zoektocht ook een aantal Youtube filmpjes tegen uit 2010. Arno is dus al een behoorlijke tijd actief met sport en sport-instructie bezig en bezit de nodige ervaring om alles goed over te brengen.

Arno Snelder

Arno Snelder

Wat claimt de verkoper?
De claims van de verkoper zijn behoorlijk. Alle positieve dingen van sporten worden aangegrepen om jou maar over de streep te trekken en tot aankoop over te gaan. Een paar voorbeelden:

  • Je wordt weer aantrekkelijk voor het andere geslacht
  • Je sexleven verbeterd
  • Je kunt na twee weken et 30 minuten per dag al resultaat zien

en de beste:
Met zijn thuistrainprogramma wordt jouw droomlichaam werkelijkheid. Deze laatste uitspraak vinden we niet erg SMART 😉 in beide opzichten. Verder doet Arno niet echt schokkende uitspraken. De algemene dingen zoals je gaat je fitter voelen passeren de revue. Niets tell-sell achtigs wat ons doet verbazen.

Wat krijg je?
Het complete pakket bestaat uit een aantal onderdelen.
Ten eerste ontvang je 3 DVD’s met workouts en de uitleg van elke oefening.

  • DVD1 Basis: 4 workouts elk met warming-up, daadwerkelijke workout, cooling down en een eventuele meditatieoefening. Netjes uitgelegd met tips na elke training. Je kunt het goed volgen en alles wordt netjes uitgelegd.
  • DVD2:Deze DVD zit qua opbouw hetzelfde in elkaar als DVD 1. Vier workouts elk met hun eigen warming up, cooling down en meditatie oefeningen. De oefeningen op deze DVD zijn wat zwaarder en kunnen meer gezien worden als een gevorderde DVD. Net als de eerste DVD zit alles netjes in elkaar en wordt alles duidelijk uitgelegd.
  • DVD3:Deze DVD gaat te boek als de geavanceerde training. Het is weer net een stap bovenop DVD2 en ook hier zit alles goed in elkaar. De oefeningen zijn zwaarder dan DVD2, maar zijn nog steeds met dezelfde middelen, namelijk een matje en je eigen lichaam. Je zal net als wij versteld staan hoe zwaar je oefeningen kan maken met je eigen lichaam 🙂
Thuis Trainen Programma

Thuis Trainen Programma

Je krijgt vervolgens toegang tot een online systeem die fungeert als jouw personal trainer. Je kunt hier trainingsvideo’s bekijken die net als de DVD netjes onderverdeeld zijn in warming-up, training, cooling down en meditatie oefeningen. Je kunt trainingsmomenten instellen waar je aan gehouden wordt. Door middel van een SMS kan je een reminder krijgen wanneer je een training gemist bent of te laat bent. Ook je statistieken en voortgang kun je bijhouden. Deze feature vinden we een leuke toevoeging. Het is de belangrijkste functie van een personal trainer, maar dan online!
Als bonus krijg je nog een ebook Bewust eten. Dit ebook legt je de basis uit die onderdeel moeten zijn van elk trainingsprogramma. Hoeveel moet je eten, wat moet je eten en wanneer moet je het eten. Deze informatie zorgt bij toepassing voor een extra snel resultaat en is eigenlijk 50% van jouw succesrate.

Wat vinden klanten?
We kunnen veel reacties op het personal trainingsprogramma en de kwaliteiten van Arno vinden. Op de thuis train pagina staan diverse positieve reacties, maar buiten zijn website kunnen we nog niet zo veel vinden. De reacties over Arno (ook buiten zijn eigen website om) zijn overigens erg positief. Hij lijkt veel kennis van zaken te hebben en weet dit zoals al eerder gezegd goed over te brengen. Ook de methodes die hij zijn klanten leert lijken in het verleden succes gehad te hebben. We zijn benieuwd naar ervaringen van nieuwe gebruikers, maar verwachten niet echt veel negatieve ervaringen.

Wat is de prijs?
De prijs is op dit moment €67,- Dit vinden we een prima prijs voor 3 DVD’s en het online programma alleen al. Het bonus ebook komt daar nog bij. Hoewel het niet een groot ebook is, staat er precies in wat je moet weten om deze trainingen zo effectief mogelijk te laten zijn.  Afvallen en fit worden bestaat immers uit een combinatie van voeding en training (en rust uiteraard)

Eindoordeel
Na lang geen product uit deze markt gereviewed te hebben zijn we erg verrast van de kwaliteit van dit product. Alles is netjes verzorgd en super compleet. De video’s zijn soms wat matig in geluid, maar toch goed te volgen. Alle oefeningen worden duidelijk uitgelegd en de Online Personal Coach feature vinden we een zeer waardevolle toevoeging. De keerzijde van dit geheel is dat je, in tegenstelling tot de sportschool niet gecorrigeerd wordt als je een oefening fout uitvoert. Nu ben je niet met gewichten bezig, dus dat is niet een hele grote ramp. Voor het thuis trainen doe je genoeg oefeningen die intensief zijn en ervoor zorgen dat je je overtollige kilo’s kwijtraakt en fitter wordt. Let er wel op dat deze cursus niet geschikt is voor mensen die echt aan het ijzer willen hangen. Als je zelf weinig beweegt en toch wat wil, maar geen discipline hebt, dan is dit product een must voor jou. Ben je echter zelf goed gedisciplineerd, dan heb je weinig aan deze cursus. (hoewel de online personal coaching dan wel waardevol voor je kan zijn)

Al met al zit dit product tot in de puntjes verzorgd in elkaar. Wij vinden het in ieder geval één van de meest complete producten die we tot nu toe gezien hebben in deze markt.

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending